sencobih wrote:Najjaci mi je Rick sa pricom o njegovom djedu kad je ubijao svabe
Pa trebao mu je neki uvod da kaze tu famoznu "we are the walking dead".
Moderator: _BataZiv_0809
sencobih wrote:Najjaci mi je Rick sa pricom o njegovom djedu kad je ubijao svabe
Mene podsjetio na Rourke iz Expendables i ubijanju Srba uz sljivu.sencobih wrote:Najjaci mi je Rick sa pricom o njegovom djedu kad je ubijao svabe
Mogao bi i Karl skinuti mrak s ocijuzipoo wrote:Ne znam je li neko primjetio ali kinez nije Maggie od zatvora procesljo. Haman 2 godine
Beth mu je bila zadnja nada...sencobih wrote:Mogao bi i Karl skinuti mrak s ocijuzipoo wrote:Ne znam je li neko primjetio ali kinez nije Maggie od zatvora procesljo. Haman 2 godine
Pojavit će se neka nova.Brkooo wrote:Beth mu je bila zadnja nada...sencobih wrote:Mogao bi i Karl skinuti mrak s ocijuzipoo wrote:Ne znam je li neko primjetio ali kinez nije Maggie od zatvora procesljo. Haman 2 godine
Da, definitivno ima previše epizoda i radnja se nepotrebno razvodnjava i razvlači.irac300 wrote:Ova serije definitivno nije smjela premašivati 8 epizoda po sezoni. Dokaz je prva sezona, koja je ubjedljivo najbolja. Čim su počeli povećavati broj i kvalitet se razvodnio. Jbg, bitno je da se štanca i mlati lova.
E dobro si. Baš takokakavdanakneiskustvu wrote:ovo ko neki reality show,prikazuju nam sve detalje zivota,dosada,dosada,dosada pa malo akcije
serijofanatik wrote:Smeta mi što je onaj Aaron gej, al ajd![]()