Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nebitan lik

#3951 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Qoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
To su vođe, ili oni koji sebe tako nazivaju, Hordi Zla.

Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke" :shock:

Imbecili!
Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za toga
Qoom

#3952 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

nebitan lik wrote:
Qoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.

Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke" :shock:

Imbecili!
Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za toga
Šta bi se bolan dalo napisati??? Sve fol neke kurčeve teorije konspiracije. Svi su protiv nas, uprava mrzi klub, igrači dali dva gola i hajmo im jebat mater...

Najjača ekipa na sjeveru je bila poslije agenture (u vrijeme hz.org-a). I to je to.
Poslije njih megafona se prihvatili debili. Transparentima se daje podrška kriminalcima i ubicama. Ko im jebe mater.

Sve više počinjem vjerovat da su kupljeni za lizalo i da jebu mater Dini ne bi li se u klub ponovo dovukli kojekakvi kokošari koji bi nas prodali za dva nobel madraca.
nebitan lik

#3953 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Qoom wrote:
nebitan lik wrote:

Imbecili!
Šta bi se bolan dalo napisati??? Sve fol neke kurčeve teorije konspiracije. Svi su protiv nas, uprava mrzi klub, igrači dali dva gola i hajmo im jebat mater...

Najjača ekipa na sjeveru je bila poslije agenture (u vrijeme hz.org-a). I to je to.
Poslije njih megafona se prihvatili debili. Transparentima se daje podrška kriminalcima i ubicama. Ko im jebe mater.

Sve više počinjem vjerovat da su kupljeni za lizalo i da jebu mater Dini ne bi li se u klub ponovo dovukli kojekakvi kokošari koji bi nas prodali za dva nobel madraca.
Procitaj bolje moj post,ocigledno nisi skontao sta ja pisem,jer na isto mislimo
Jolpaz

#3954 Re: Horde Zla

Post by Jolpaz »

Qoom wrote:
nebitan lik wrote:

Imbecili!

:thumbup:
Ferid Avdic

#3955 Re: Horde Zla

Post by Ferid Avdic »

Može li neko napisati tekst nove pjesme što se pjevala na Sjeveru ?
1946--1987

#3956 Re: Horde Zla

Post by 1946--1987 »

Koja kolicina gluposti napisana u dva posta od ovog Qoom, strasno
Qoom

#3957 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
_EMA_

#3958 Re: Horde Zla

Post by _EMA_ »

Qoom wrote:Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
Da, dok si ti svoje navode argumentovao :D
TheProfessional

#3959 Re: Horde Zla

Post by TheProfessional »

_EMA_ wrote:
:lol:
1946--1987

#3960 Re: Horde Zla

Post by 1946--1987 »

Qoom zvani argument :mrgreen:
Last edited by 1946--1987 on 20/03/2016 21:49, edited 1 time in total.
Qoom

#3961 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

_EMA_ wrote:
To je taj Oriflame humor :dosadno:
_EMA_

#3962 Re: Horde Zla

Post by _EMA_ »

Qoom wrote:
_EMA_ wrote:
To je taj Oriflame humor :dosadno:
Ponovo radis istu stvar, nista drugo od tebe nisam ni ocekivala...tipicna mizoginija :D
Qoom

#3963 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

Bijele Adidas tenice, šminkica i pravac sjever, a to što te učiteljica nije naučila čitati i razumijevati pročitano to nije bitno.
_EMA_

#3964 Re: Horde Zla

Post by _EMA_ »

Qoom wrote:Bijele Adidas tenice, šminkica i pravac sjever, a to što te učiteljica nije naučila čitati i razumijevati pročitano to nije bitno.
Waooo opet argumenti, vidis da mozes :D ...bas si mi ga spustio, stidim se :D
Necu da kvarim temu dalje, a ti nastavi :lol:
Cossack

#3965 Re: Horde Zla

Post by Cossack »

Sjever danas totalno pretjerao. :run:
nebitan lik

#3966 Re: Horde Zla

Post by nebitan lik »

Cossack wrote:Sjever danas totalno pretjerao. :run:
Zasto su isti zvali Dinu i ostale clanove uprave na turnir? Uglavnom ljudi koji su i doveli ovu upravu odavno nisu na sjeveru,dosta momaka sa nekadasnjeg zapada tj vecina nisu tu,a razlozi se znaju i vide iz prilozenog. Uglavnom klub ispred svih,al lidorije i oduzimanje bodova protiv Borca,i direktna steta klubu,i sad prozivat iste sto su im iza ledja stali jehe licemjerno al nije prvi put
Qoom

#3967 Re: Horde Zla

Post by Qoom »

Dini i ostatku uprave mogu samo udarit' kontra navoj i vođe i onaj ko ih plaća.
shbc

#3968 Re: Horde Zla

Post by shbc »

Realno nije puno ni pogrijesio. Mogu shvatiti skandiranje "Dino napolje", "Uprava napolje", ali skandirati mu da se napusi... Kakav god da je, toliki dusman klubu nije i to nije ni zasluzio.

Parole su posebna prica. Nadam se da tu nije potrebna rasprava. Bilo bi sramota da jeste.

Oprostit cete mi, ali ja sjever u posljednjih 5-6 godina sve manje shvatam ozbiljno. Nekada je tu bila skupina cije je misljenje bilo relevantno. Danas, poslije silnih kazni, bespotrebnih belaja, ulijetanja, sramotnih parola podrske, vise i nije. Nazalost.
nema me tamo

#3969 Re: Horde Zla

Post by nema me tamo »

Istina dosta momaka nije više aktivno konstantno, i to onih koji su tu bili samo iz navijacke furke.
Dobro naravno da su i sadašnji tu iz navijačke, al' pogubio se kompas što se tice parola 100 posto.
Prvo ubici, pa kriminalcu u pokušaju ne ide to..
Samo idu godine i oni koji su tu ostali vode pricu, dakle ne mislim kolektivno sve vec one koje se sluša ako se treba dici..
Ma dzaba rijeci kad nece u glavu nikad i to je to.

Zašto se okrenulo protiv uprave iz cista mira, e to je tek misterija.
muha_sa

#3970 Re: Horde Zla

Post by muha_sa »

shbc wrote:Realno nije puno ni pogrijesio. Mogu shvatiti skandiranje "Dino napolje", "Uprava napolje", ali skandirati mu da se napusi... Kakav god da je, toliki dusman klubu nije i to nije ni zasluzio.

Parole su posebna prica. Nadam se da tu nije potrebna rasprava. Bilo bi sramota da jeste.

Oprostit cete mi, ali ja sjever u posljednjih 5-6 godina sve manje shvatam ozbiljno. Nekada je tu bila skupina cije je misljenje bilo relevantno. Danas, poslije silnih kazni, bespotrebnih belaja, ulijetanja, sramotnih parola podrske, vise i nije. Nazalost.
meni ovo nije jasno niti ce ikad bit :-) voliš svoj klub i od silne "ljubavi" naneseš štetu svom klubu :-)

ne kontam--do mene je :-)
TheProfessional

#3971 Re: Horde Zla

Post by TheProfessional »

Bla bla bla.
Uvijek ista prica.
emigrazione

#3972 Re: Horde Zla

Post by emigrazione »

TheProfessional wrote:Bla bla bla.
Uvijek ista prica.
Tačno, ali ne možeš da ti ne smeta kad većina stavlja lovu na kamaru, a grupica bobuljicavih debila koje roditelji još kupaju u kadi raznose sa kamare...ostavi neku kintu u klub da se ima za kazni, mislim glupo mi je to fakat, do kada će to trajati?
omega369

#3973 Re: Horde Zla

Post by omega369 »

samo sinoc nijedna baklja, masallah :D :D
Dr. Kuca

#3974 Re: Horde Zla

Post by Dr. Kuca »

Svaka cast za sjever. Detektovali su problem i uljebavanje familije u klub.
jalijas74

#3975 Re: Horde Zla

Post by jalijas74 »

Dino je zvao neke Hz na mobitel i dobio tarabu, ZLO je to :evil:

Nema vise navijaca koji se mogu kupiti pa-pa, recimo placenim renta-carom, gorivom i kartama za Belgiju :) :evil:
Post Reply