Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za togaQoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
To su vođe, ili oni koji sebe tako nazivaju, Hordi Zla.
Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke"![]()
Imbecili!
Horde Zla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
nebitan lik
#3951 Re: Horde Zla
-
Qoom
#3952 Re: Horde Zla
Šta bi se bolan dalo napisati??? Sve fol neke kurčeve teorije konspiracije. Svi su protiv nas, uprava mrzi klub, igrači dali dva gola i hajmo im jebat mater...nebitan lik wrote:Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za togaQoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
Kakav debil moraš biti da kod rezultata 2:0 i sijaset prilika povedeš navijanje "igrajte pičke"![]()
Imbecili!
Najjača ekipa na sjeveru je bila poslije agenture (u vrijeme hz.org-a). I to je to.
Poslije njih megafona se prihvatili debili. Transparentima se daje podrška kriminalcima i ubicama. Ko im jebe mater.
Sve više počinjem vjerovat da su kupljeni za lizalo i da jebu mater Dini ne bi li se u klub ponovo dovukli kojekakvi kokošari koji bi nas prodali za dva nobel madraca.
-
nebitan lik
#3953 Re: Horde Zla
Procitaj bolje moj post,ocigledno nisi skontao sta ja pisem,jer na isto mislimoQoom wrote:Šta bi se bolan dalo napisati??? Sve fol neke kurčeve teorije konspiracije. Svi su protiv nas, uprava mrzi klub, igrači dali dva gola i hajmo im jebat mater...nebitan lik wrote:Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za togaQoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
Imbecili!
Najjača ekipa na sjeveru je bila poslije agenture (u vrijeme hz.org-a). I to je to.
Poslije njih megafona se prihvatili debili. Transparentima se daje podrška kriminalcima i ubicama. Ko im jebe mater.
Sve više počinjem vjerovat da su kupljeni za lizalo i da jebu mater Dini ne bi li se u klub ponovo dovukli kojekakvi kokošari koji bi nas prodali za dva nobel madraca.
- Jolpaz
#3954 Re: Horde Zla
Qoom wrote:Šta bi se bolan dalo napisati??? Sve fol neke kurčeve teorije konspiracije. Svi su protiv nas, uprava mrzi klub, igrači dali dva gola i hajmo im jebat mater...nebitan lik wrote:Ma da je to jedini problem bilo bi super,mislili su u globalu na igru od prije a ne sad. Upstalom dalo bi se svasta napisati i od prije i sad al nije forum za togaQoom wrote:Večeras, na utakmici protiv Slavije jasno je dijagnosticiran kancer FK Sarajeva.
Imbecili!
-
Ferid Avdic
#3955 Re: Horde Zla
Može li neko napisati tekst nove pjesme što se pjevala na Sjeveru ?
-
1946--1987
#3956 Re: Horde Zla
Koja kolicina gluposti napisana u dva posta od ovog Qoom, strasno
-
Qoom
#3957 Re: Horde Zla
Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
- _EMA_
#3958 Re: Horde Zla
Da, dok si ti svoje navode argumentovaoQoom wrote:Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
- TheProfessional
#3959 Re: Horde Zla
_EMA_ wrote:Da, dok si ti svoje navode argumentovaoQoom wrote:Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
-
1946--1987
#3960 Re: Horde Zla
Qoom zvani argument 
Last edited by 1946--1987 on 20/03/2016 21:49, edited 1 time in total.
-
Qoom
#3961 Re: Horde Zla
To je taj Oriflame humor_EMA_ wrote:Da, dok si ti svoje navode argumentovaoQoom wrote:Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
- _EMA_
#3962 Re: Horde Zla
Ponovo radis istu stvar, nista drugo od tebe nisam ni ocekivala...tipicna mizoginijaQoom wrote:To je taj Oriflame humor_EMA_ wrote:Da, dok si ti svoje navode argumentovaoQoom wrote:Ovi su mi neargumentovani naprđivački komentari najjači
-
Qoom
#3963 Re: Horde Zla
Bijele Adidas tenice, šminkica i pravac sjever, a to što te učiteljica nije naučila čitati i razumijevati pročitano to nije bitno.
- _EMA_
#3964 Re: Horde Zla
Waooo opet argumenti, vidis da mozesQoom wrote:Bijele Adidas tenice, šminkica i pravac sjever, a to što te učiteljica nije naučila čitati i razumijevati pročitano to nije bitno.
Necu da kvarim temu dalje, a ti nastavi
- Cossack
#3965 Re: Horde Zla
Sjever danas totalno pretjerao. 
-
nebitan lik
#3966 Re: Horde Zla
Zasto su isti zvali Dinu i ostale clanove uprave na turnir? Uglavnom ljudi koji su i doveli ovu upravu odavno nisu na sjeveru,dosta momaka sa nekadasnjeg zapada tj vecina nisu tu,a razlozi se znaju i vide iz prilozenog. Uglavnom klub ispred svih,al lidorije i oduzimanje bodova protiv Borca,i direktna steta klubu,i sad prozivat iste sto su im iza ledja stali jehe licemjerno al nije prvi putCossack wrote:Sjever danas totalno pretjerao.
-
Qoom
#3967 Re: Horde Zla
Dini i ostatku uprave mogu samo udarit' kontra navoj i vođe i onaj ko ih plaća.
- shbc
#3968 Re: Horde Zla
Realno nije puno ni pogrijesio. Mogu shvatiti skandiranje "Dino napolje", "Uprava napolje", ali skandirati mu da se napusi... Kakav god da je, toliki dusman klubu nije i to nije ni zasluzio.
Parole su posebna prica. Nadam se da tu nije potrebna rasprava. Bilo bi sramota da jeste.
Oprostit cete mi, ali ja sjever u posljednjih 5-6 godina sve manje shvatam ozbiljno. Nekada je tu bila skupina cije je misljenje bilo relevantno. Danas, poslije silnih kazni, bespotrebnih belaja, ulijetanja, sramotnih parola podrske, vise i nije. Nazalost.
Parole su posebna prica. Nadam se da tu nije potrebna rasprava. Bilo bi sramota da jeste.
Oprostit cete mi, ali ja sjever u posljednjih 5-6 godina sve manje shvatam ozbiljno. Nekada je tu bila skupina cije je misljenje bilo relevantno. Danas, poslije silnih kazni, bespotrebnih belaja, ulijetanja, sramotnih parola podrske, vise i nije. Nazalost.
-
nema me tamo
#3969 Re: Horde Zla
Istina dosta momaka nije više aktivno konstantno, i to onih koji su tu bili samo iz navijacke furke.
Dobro naravno da su i sadašnji tu iz navijačke, al' pogubio se kompas što se tice parola 100 posto.
Prvo ubici, pa kriminalcu u pokušaju ne ide to..
Samo idu godine i oni koji su tu ostali vode pricu, dakle ne mislim kolektivno sve vec one koje se sluša ako se treba dici..
Ma dzaba rijeci kad nece u glavu nikad i to je to.
Zašto se okrenulo protiv uprave iz cista mira, e to je tek misterija.
Dobro naravno da su i sadašnji tu iz navijačke, al' pogubio se kompas što se tice parola 100 posto.
Prvo ubici, pa kriminalcu u pokušaju ne ide to..
Samo idu godine i oni koji su tu ostali vode pricu, dakle ne mislim kolektivno sve vec one koje se sluša ako se treba dici..
Ma dzaba rijeci kad nece u glavu nikad i to je to.
Zašto se okrenulo protiv uprave iz cista mira, e to je tek misterija.
- muha_sa
#3970 Re: Horde Zla
meni ovo nije jasno niti ce ikad bitshbc wrote:Realno nije puno ni pogrijesio. Mogu shvatiti skandiranje "Dino napolje", "Uprava napolje", ali skandirati mu da se napusi... Kakav god da je, toliki dusman klubu nije i to nije ni zasluzio.
ne kontam--do mene je
- TheProfessional
#3971 Re: Horde Zla
Bla bla bla.
Uvijek ista prica.
Uvijek ista prica.
- emigrazione
#3972 Re: Horde Zla
Tačno, ali ne možeš da ti ne smeta kad većina stavlja lovu na kamaru, a grupica bobuljicavih debila koje roditelji još kupaju u kadi raznose sa kamare...ostavi neku kintu u klub da se ima za kazni, mislim glupo mi je to fakat, do kada će to trajati?TheProfessional wrote:Bla bla bla.
Uvijek ista prica.
- omega369
#3973 Re: Horde Zla
samo sinoc nijedna baklja, masallah

- Dr. Kuca
#3974 Re: Horde Zla
Svaka cast za sjever. Detektovali su problem i uljebavanje familije u klub.
- jalijas74
#3975 Re: Horde Zla
Dino je zvao neke Hz na mobitel i dobio tarabu, ZLO je to
Nema vise navijaca koji se mogu kupiti pa-pa, recimo placenim renta-carom, gorivom i kartama za Belgiju

Nema vise navijaca koji se mogu kupiti pa-pa, recimo placenim renta-carom, gorivom i kartama za Belgiju