@ nema me tamo
Anderson The Spider Silva je taj koji je najduže čuvao pojas dok ga maler nije ufatio jer je u prvoj borbi potcijenio Weidmana a u drugoj ga je dobro čekirao koljenom i došlo je do preloma noge ccc ja se naježio sabahile kad sam gledao meč, baš mi vokri bilo. Inace Spider je imao najduzi niz pobjeda u historiji UFC-a - njih 16. Spider je i najduze drzao pojas cak 2457 dana.
Ultimate Fighting Championship
UFC Middleweight Championship (One time)
Unified UFC Middleweight and Pride FC Welterweight Championship
Fight of the Night (Three times)
Submission of the Night (Two times)
Most Knockout of the Night Awards in the UFC (Seven times)
Most consecutive title defenses (10)
Most successful title defenses (10)
Most finishes in UFC title fights (9)
Most finishes in the UFC (14)
Most finishes in the UFC Middleweight division (10)
Most consecutive wins in the UFC (16)
Longest win streak in UFC history (16)
Highest significant strike accuracy in UFC (67.8%)
Most knockdowns landed in UFC History (17)
Tied (Chuck Liddell and Randy Couture) for third most wins in the UFC (16)
Longest UFC title reign (2457 days)
Cover Athlete for UFC Undisputed 3
World MMA Awards
2008 Fighter of the Year
2010 Fight of the Year vs. Chael Sonnen on August 7
2011 Knockout of the Year vs. Vitor Belfort on February 5
@ben10
Dakle, Connor je uspio dovući gledanost, što znači novac, to je skontao DW sa vlasnicima UFC-a i eto nas: dobio je poseban status ekstra borca. Mora se priznati da je jako dobar u onome što radi, jer će prodaja PPV-a biti odlična.
To sam i ja govorio na temi za Fury-ju al' sta zna papak ograniceni (ne mislim ni na koga sa ove teme) kojem je sve servirano na tanjiru i kojem je kašika najteži predmet koji je podigao u zivotu. U ovim sportovima je bitno da se prodas jer od tebe i tvoje gledanosti zavisi koliko ces kesa dobiti i kakvu ces reputaciju izgraditi. Zamisli jednog Spahovica kod nas da pocne da se dize i da proziva od Kunte do Pante i da se promovise, da snima reklame sta ja znam, da na pres-konferencijama dolazi u odijelu nekog heroja

mislis da se ne bi tako jako proculo do UFC-a?
Moja prognoza - Aldo win by tko rnd2, uz pregršt low-kickova jer je izjavio da ce ircu polomiti chicken-legs, a malo duze ga pratim pa znam kakvu razornu moc imaju njegovi low-kickovi

Samo ne d'o Bog da ga irac čekira i da mu se desi kao Andersonu.

A jeben je i Connor, MMA je takav sport da te jedan udarac, ne mora biti toliko jak, izbaci iz igre - 1000 je takvih primjera... Jedva cekam meč