Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote: ↑22/12/2023 17:02
Znam kad je tu gdje je sad parking zmaja bila birtija sa baštom i dobrom muzikom uživo--što znaci da znam i gdje je zmaj
Taman, Margherita ti je iza srednje građevinsko-geodetske Ako bi ti radije social distancing onda mi samo porući vamo pizzu od njih iz korpe ili glova
Nemam ja problema sa tim--ja sam vazda igro za raju i poznati nepoznatu--zacas se uklopim jesam li metuzalem il jok
Što sam do sada vidio na forumima to je veoma tačno, miljenik si podosta ljudi ovdje Kontam malo bi bilo previše čekati do 30-og kad budem imao vremena da igdje idem pa na tebe je kako će se ovo odigrati
Što sam do sada vidio na forumima to je veoma tačno, miljenik si podosta ljudi ovdje Kontam malo bi bilo previše čekati do 30-og kad budem imao vremena da igdje idem pa na tebe je kako će se ovo odigrati
Izmedju Beska i Zmaja biram Beska--mada najcešce čaršija a i nekoliko puta sam u Zmaj al na Alpašinom
Ne mozes tako izdavati svoju mahalu.
Koga je čaršija zaljuljala čaršija ce ga i ukopat Kad krenem iz Gradačačke auto me samo vozi preko bosmalovog mosta pored Dine i smota desno ka čaršiji--stane negdje oko inat kuce i šta cu neg se čaršije fatat
Izmedju Beska i Zmaja biram Beska--mada najcešce čaršija a i nekoliko puta sam u Zmaj al na Alpašinom
Ne mozes tako izdavati svoju mahalu.
Koga je čaršija zaljuljala čaršija ce ga i ukopat Kad krenem iz Gradačačke auto me samo vozi preko bosmalovog mosta pored Dine i smota desno ka čaršiji--stane negdje oko inat kuce i šta cu neg se čaršije fatat
Meni je na Čaršiji najdraži Specijal, tu me stari vodio još od malenih nogu i još uvijek su mi najdraži i najbolji čevapi kod njih.
Meni je na Čaršiji najdraži Specijal, tu me stari vodio još od malenih nogu i još uvijek su mi najdraži i najbolji čevapi kod njih.
Odem kod Kurte-nekad kod Brke u Peticu a u zadnje vrijeme kod Nuneta---Specijal mi ide na živce što su te vazda "tjerali" da udješ--ono, stoji pred radnjom i sve i jednom prolazniku govore--izvolite-izvolite
Odem kod Kurte-nekad kod Brke u Peticu a u zadnje vrijeme kod Nuneta---Specijal mi ide na živce što su te vazda "tjerali" da udješ--ono, stoji pred radnjom i sve i jednom prolazniku govore--izvolite-izvolite
Dje ces kod kurte najveceg jada na carsiji moj muha
muha_sa wrote: ↑22/12/2023 17:40
Znam ga od davnina znam kad je zelenaru Mustafa otvorio pa kasnije cevabdzinicu al su mi cevapi ono ok
Mada ja nisam dobar sagovornik oko kvaliteta cevapa jer ih mogu jest svaki dan po tri obroka Kad sam ko momcic radio u "Sportu" svaki dan sam samo cevape jeo--ostali zaposleni u ašcinicu al ja jok--samo cevapi
Znam ga od davnina znam kad je zelenaru Mustafa otvorio pa kasnije cevabdzinicu al su mi cevapi ono ok
Mada ja nisam dobar sagovornik oko kvaliteta cevapa jer ih mogu jest svaki dan po tri obroka Kad sam ko momcic radio u "Sportu" svaki dan sam samo cevape jeo--ostali zaposleni u ašcinicu al ja jok--samo cevapi
I ja sam ti što bi se moglo reći mesaroš, kakvi god bili čevapi ili bilo šta drugo da je mesnato, ja ću to sa puno radosti pojesti
problemnatravunu wrote: ↑21/12/2023 06:44
Nije baš 100% o temi, dakle pravili smo kod kuće pizzu ,
kupili ove gotove podloge od Fine Food-a
momentalno ih ima u Bingu 2.95 KM , dvije u paketu ,
mogu vam reći da su odlične , da odlična pizza ispadne ,
sve preporuke
Neka hvala od kriminalca koji je unistio FDS nista ne kupujem.
Inace ima pizzeria gdje prave bogate pizze sa kajmakom kao nekad Mahirova, dobro suho meso, sunka, sudzuka, sa puno dobrog President kajmaka na njoj cijena samo 9 KM da ubijes se ali sam supak necu da vam kazem jer cim postane popularnije ili dignu cijenu ili stanje pizzu
problemnatravunu wrote: ↑21/12/2023 06:44
Nije baš 100% o temi, dakle pravili smo kod kuće pizzu ,
kupili ove gotove podloge od Fine Food-a
momentalno ih ima u Bingu 2.95 KM , dvije u paketu ,
mogu vam reći da su odlične , da odlična pizza ispadne ,
sve preporuke
Neka hvala od kriminalca koji je unistio FDS nista ne kupujem.
Inace ima pizzeria gdje prave bogate pizze sa kajmakom kao nekad Mahirova, dobro suho meso, sunka, sudzuka, sa puno dobrog President kajmaka na njoj cijena samo 9 KM da ubijes se ali sam supak necu da vam kazem jer cim postane popularnije ili dignu cijenu ili stanje pizzu
Nije fajn fud unišito fabriku--oni su tu samo postanari-još malo i odoše u Vogošcu