Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Pitarrr82
#3951 Re: Arsenal F.C.
Ne, njemu se desavaju i gore stvari
jedino po cemu ima prednost u odnosu na ovog je sto je dosta mladji i sto moze nauciti 
-
Jokericious
#3952 Re: Arsenal F.C.
Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
- BHF_Manijak
#3953 Re: Arsenal F.C.
Pa da je bolji valjda bi igro.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
PS Daleko od toga da Mertea samtram nekom igrackom velicinom!
- Arteta
#3954 Re: Arsenal F.C.
Izgleda da ne pratis Arsenal.BHF_Manijak wrote:Pa da je bolji valjda bi igro.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
PS Daleko od toga da Mertea samtram nekom igrackom velicinom!Dugi niz godina mi je najslabija ubljedivo karika Njemacke reprezentacije!
Koscielny je standardan samo je bio povrijedjen.
- Arteta
#3955 Re: Arsenal F.C.
Po meni je i Djourou cak bolji od Metresackera.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
Ne znam zasto je Wengere prodao mladog Bartleya?
Igrao je neke prijateljske utakmice.
- rage_guy
#3956 Re: Arsenal F.C.
Gdje nece biti najslabija karika kad je treci stoper Arsenala.BHF_Manijak wrote:Pa da je bolji valjda bi igro.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
PS Daleko od toga da Mertea samtram nekom igrackom velicinom!Dugi niz godina mi je najslabija ubljedivo karika Njemacke reprezentacije!
- BHF_Manijak
#3957 Re: Arsenal F.C.
Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca! 
- Logovan
#3958 Re: Arsenal F.C.
Joj jest od Mertesackera teško biti bolji.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
- Arteta
#3959 Re: Arsenal F.C.
Koscielny zna cesto kiksati,a nekada zna i odigrati utakmicu u stilu najboljih svjetskih stopera,kao protiv Barcelone kad je cuvao Mesija,prvu utakmicu prije dvije sezone.BHF_Manijak wrote:Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca!
A Mertesacker nikada ama bas nikada ne moze odigrati dobru utakmicu.
Moze samo manje losu.
Svaki navijac Arsenala nikad od njega ne ocekuje da odigra bez greske,nego sa sto manje gresaka
-
Chuckie
#3960 Re: Arsenal F.C.
Ja sam na trncima kad igra neki brz igrač protiv Mertesackera, tipa Suarez neki dan. Lik je jednostavno prespor ako ovaj gurne loptu u for, najčešće se služi rukama da ga zauztavi i kupi kartone. Kos je kud i kamo pouzdaniji nazad od njega.
- rage_guy
#3961 Re: Arsenal F.C.
Ako nista, Koscielny ima veci potencijal.
Al nemojte previse kritikovati Mertesackera, ipak je Arsenal jedina ekipa u ligi koja jos uvijek nije primila gol.
Al nemojte previse kritikovati Mertesackera, ipak je Arsenal jedina ekipa u ligi koja jos uvijek nije primila gol.
-
Jokericious
#3962 Re: Arsenal F.C.
Evo rece ti vec Arteta.BHF_Manijak wrote:Pa da je bolji valjda bi igro.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
- alijagoro
#3963 Re: Arsenal F.C.
Kos je imao bolju proslu sezonu od Vermaelena,izabran je mislim(Kos) u najbolji tim prosle sezone za EPL.Prosle sezone Kos koliko mi je poznato nije imao nekih ozbiljnijih gresaka,uz Robina i Artetu najkonstantniji igrac Arsenala.Vermaelen je kriv za nekoliko golova prosle sezone,i ima tendenciju da zaboravi da je njegov primarni posao odbrana.Kos je imao losih momenata u prvoj sezoni,prosle je bio odlican,kakav ce biti ove ne znam.BHF_Manijak wrote:Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca!
- alijagoro
#3964 Re: Arsenal F.C.
Sad je tu strasni Hummels,kojeg i Samaras baca po cevapeBHF_Manijak wrote:Pa da je bolji valjda bi igro.CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
- miskin
#3965 Re: Arsenal F.C.
moglo bi nesto bit od nas na kraju godine, ako se po jutru dan poznaje, tekma protiv liverpoola je bila dosta dobra uz par nekih gresaka, koje bi vjerovatno bolja ekipa kaznila, ali nista sto se ne moze popraviti
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#3966 Re: Arsenal F.C.
Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
- alijagoro
#3967 Re: Arsenal F.C.
Sumnjam,ali bi bio napredak da zavrse treci nekoliko kola prije kraja,a ne da cekaju zadnje kolo.Mislim da to trose igrace psihicki fizicki.Jer recimo kad bi bili treci tokom cijele sezone,i imali poprilicnu prednost nad cetvrtim,onda bi Arsenal mozda mogao rizikovati koji bod/utakmicu i koncetrisati se na recimo FA Cup/League Cup ili dogurati malo vise u CL.
Last edited by alijagoro on 04/09/2012 04:03, edited 1 time in total.
- alijagoro
#3968 Re: Arsenal F.C.
Tako nesto,ali eto uvijek se covjek moze nadati.odesveuhonduras wrote:Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#3969 Re: Arsenal F.C.
Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem
))
Diaby me strahota pozitivno iznenadio kao i Gibbs. Dva solidna igrača sa tendencijom da budu još bolji.
Ali ipak čovjek kojem se najviše divim je bez imalo sumnje najveća Arsenalova legenda, Arsene Wenger. Poslije njega idu neki igrači poput Adamsa, Dixona, Winterburna, Keowna, Parloura, Bergkampa, Piresa...
Diaby me strahota pozitivno iznenadio kao i Gibbs. Dva solidna igrača sa tendencijom da budu još bolji.
Ali ipak čovjek kojem se najviše divim je bez imalo sumnje najveća Arsenalova legenda, Arsene Wenger. Poslije njega idu neki igrači poput Adamsa, Dixona, Winterburna, Keowna, Parloura, Bergkampa, Piresa...
- Arteta
#3970 Re: Arsenal F.C.
I jaJimmy McNulty wrote:Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem))
-
sumirprimus
#3971 Re: Arsenal F.C.
jaci su oni od totenhema sad...odesveuhonduras wrote:Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
za klasu...
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#3972 Re: Arsenal F.C.
Arteta wrote:I jaJimmy McNulty wrote:Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem))
Nisam jedini mazohist
ali ipak priznajem da odlazak van Pussya nisam najbolje svario, bio mi je zakletva, furo sam se na njega, iako sam dešnjak toliko sam ga volio da sam na terminima puco samo lijevom i onda mi svi sve yebavali jer mi nije ljevica čemu
Mene je u ove 3 utakmice ponajvise iznenadila odbrana, sjajno igraju, vidi se da je Bould umiješao svoje prste tu, ovo nam je defanzivno najbolji početak sezone u zadnjih 88 godina, a jedini mo tip u prvih 5 engleskih liga koji nije primio gol.
Arteta koga ti najvise volis od ovih sad igrača što su ostali na okupu
ja najviše cijenim tebe tj. Artetu, malog Mozarta i Sagnu...
Sve dok je onaj kvazi trener u njih ne treba ih se pribojavati...sumirprimus wrote: za klasu...
- Arteta
#3973 Re: Arsenal F.C.
Drago mi je sto je Van Persie otisao,ali mi nije drago sto je otisao u Manchester.
Najdrazi su mi igraci Koscielny i Diaby,a evo izgleda i ovaj Podolski mi se polako pocinje svidjati.
Najdrazi su mi igraci Koscielny i Diaby,a evo izgleda i ovaj Podolski mi se polako pocinje svidjati.
-
Jokericious
#3974 Re: Arsenal F.C.
Nema sanse da Chelsea bude ispred Arsenala na kraju.odesveuhonduras wrote:Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
- Muhamed Đakmić
#3975 Re: Arsenal F.C.
Arsenal je sigurno jači od Tottenhama za klasu, vjerovatno će iznenaditi i nekoga od ovog tria odozgo.