Arsenal F.C.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#3951 Re: Arsenal F.C.

Post by Pitarrr82 »

Ne, njemu se desavaju i gore stvari :lol: :lol: jedino po cemu ima prednost u odnosu na ovog je sto je dosta mladji i sto moze nauciti :wink:
Jokericious

#3952 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
BHF_Manijak

#3953 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.
Pa da je bolji valjda bi igro.

PS Daleko od toga da Mertea samtram nekom igrackom velicinom! :mrgreen: Dugi niz godina mi je najslabija ubljedivo karika Njemacke reprezentacije! :mrgreen:
Arteta

#3954 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:
CollegeGunner wrote:Bolji je Koscielny igrac od Mertesackera. I to ne malo bolji.

PS Daleko od toga da Mertea samtram nekom igrackom velicinom! :mrgreen: Dugi niz godina mi je najslabija ubljedivo karika Njemacke reprezentacije! :mrgreen:
Izgleda da ne pratis Arsenal.
Koscielny je standardan samo je bio povrijedjen.
Arteta

#3955 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Po meni je i Djourou cak bolji od Metresackera.

Ne znam zasto je Wengere prodao mladog Bartleya?
Igrao je neke prijateljske utakmice.
rage_guy

#3956 Re: Arsenal F.C.

Post by rage_guy »

BHF_Manijak wrote:

Gdje nece biti najslabija karika kad je treci stoper Arsenala. :D Zar je on uopste u prvoj postavi Njemacke?
BHF_Manijak

#3957 Re: Arsenal F.C.

Post by BHF_Manijak »

Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca! :mrgreen:
Logovan

#3958 Re: Arsenal F.C.

Post by Logovan »

Joj jest od Mertesackera teško biti bolji. :lol: Wenger da mene ubaci u igru, odmah bi slijedio raskid ugovora sa Mertesackerom i meni bi dali njegovo mjesto a platu bi vjerovatno imao daleko veću nego kao on, jer sam daleko bolji od njega. :mrgreen: Vjerujem da svaki forumaš može biti bolji od takve tarabe.
Arteta

#3959 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca! :mrgreen:
Koscielny zna cesto kiksati,a nekada zna i odigrati utakmicu u stilu najboljih svjetskih stopera,kao protiv Barcelone kad je cuvao Mesija,prvu utakmicu prije dvije sezone.

A Mertesacker nikada ama bas nikada ne moze odigrati dobru utakmicu.
Moze samo manje losu.
Svaki navijac Arsenala nikad od njega ne ocekuje da odigra bez greske,nego sa sto manje gresaka :mrgreen:
Chuckie

#3960 Re: Arsenal F.C.

Post by Chuckie »

Ja sam na trncima kad igra neki brz igrač protiv Mertesackera, tipa Suarez neki dan. Lik je jednostavno prespor ako ovaj gurne loptu u for, najčešće se služi rukama da ga zauztavi i kupi kartone. Kos je kud i kamo pouzdaniji nazad od njega.
rage_guy

#3961 Re: Arsenal F.C.

Post by rage_guy »

Ako nista, Koscielny ima veci potencijal.
Al nemojte previse kritikovati Mertesackera, ipak je Arsenal jedina ekipa u ligi koja jos uvijek nije primila gol. :D
Jokericious

#3962 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

BHF_Manijak wrote:
Evo rece ti vec Arteta.
alijagoro

#3963 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

BHF_Manijak wrote:Bio je, u zadnje vrijeme nije jer je bio povrijedjen, no da li ce se vratiti u prvi tim to ne znam. A cisto sumnjam da ce biti trevi stoper Arsenala, sigurno nije doveden kao back-up, jer ni Koscielny nije neko sigurno blago, nerijetko lik zna katastrofalno kiksati. Vermaelen je bas klasa, njega ne vrijedi ni spominjati u konkurenciji ova druga dva kloca! :mrgreen:
Kos je imao bolju proslu sezonu od Vermaelena,izabran je mislim(Kos) u najbolji tim prosle sezone za EPL.Prosle sezone Kos koliko mi je poznato nije imao nekih ozbiljnijih gresaka,uz Robina i Artetu najkonstantniji igrac Arsenala.Vermaelen je kriv za nekoliko golova prosle sezone,i ima tendenciju da zaboravi da je njegov primarni posao odbrana.Kos je imao losih momenata u prvoj sezoni,prosle je bio odlican,kakav ce biti ove ne znam.
alijagoro

#3964 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

BHF_Manijak wrote:

Sad je tu strasni Hummels,kojeg i Samaras baca po cevape :D ,odlican je bio protiv Italije :D .
miskin

#3965 Re: Arsenal F.C.

Post by miskin »

moglo bi nesto bit od nas na kraju godine, ako se po jutru dan poznaje, tekma protiv liverpoola je bila dosta dobra uz par nekih gresaka, koje bi vjerovatno bolja ekipa kaznila, ali nista sto se ne moze popraviti
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3966 Re: Arsenal F.C.

Post by odesveuhonduras »

Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
alijagoro

#3967 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

Sumnjam,ali bi bio napredak da zavrse treci nekoliko kola prije kraja,a ne da cekaju zadnje kolo.Mislim da to trose igrace psihicki fizicki.Jer recimo kad bi bili treci tokom cijele sezone,i imali poprilicnu prednost nad cetvrtim,onda bi Arsenal mozda mogao rizikovati koji bod/utakmicu i koncetrisati se na recimo FA Cup/League Cup ili dogurati malo vise u CL.
Last edited by alijagoro on 04/09/2012 04:03, edited 1 time in total.
alijagoro

#3968 Re: Arsenal F.C.

Post by alijagoro »

odesveuhonduras wrote:Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
Tako nesto,ali eto uvijek se covjek moze nadati.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3969 Re: Arsenal F.C.

Post by Jimmy McNulty »

Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem :)))

Diaby me strahota pozitivno iznenadio kao i Gibbs. Dva solidna igrača sa tendencijom da budu još bolji.

Ali ipak čovjek kojem se najviše divim je bez imalo sumnje najveća Arsenalova legenda, Arsene Wenger. Poslije njega idu neki igrači poput Adamsa, Dixona, Winterburna, Keowna, Parloura, Bergkampa, Piresa...
Arteta

#3970 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Jimmy McNulty wrote:Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem :)))
I ja :thumbup:
sumirprimus

#3971 Re: Arsenal F.C.

Post by sumirprimus »

odesveuhonduras wrote:Borba za 4. mjesto sa Tottenhamom, ništa više od toga, bojim se... mada bi dobijanje te bitke bio uspjeh definitivno.
jaci su oni od totenhema sad...
za klasu...
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#3972 Re: Arsenal F.C.

Post by Jimmy McNulty »

Arteta wrote:
Jimmy McNulty wrote:Što više i boljih igrača napušta Arsenal ja njih nekako više volim i više ih simpatišem :)))
I ja :thumbup:

Nisam jedini mazohist :D

ali ipak priznajem da odlazak van Pussya nisam najbolje svario, bio mi je zakletva, furo sam se na njega, iako sam dešnjak toliko sam ga volio da sam na terminima puco samo lijevom i onda mi svi sve yebavali jer mi nije ljevica čemu :lol: ali eto, izgleda da pare stvarno pomute razum, nadam se da ih nikada u zivotu necu imati previse da i sam ne bih postao šupak. :D

Mene je u ove 3 utakmice ponajvise iznenadila odbrana, sjajno igraju, vidi se da je Bould umiješao svoje prste tu, ovo nam je defanzivno najbolji početak sezone u zadnjih 88 godina, a jedini mo tip u prvih 5 engleskih liga koji nije primio gol.

Arteta koga ti najvise volis od ovih sad igrača što su ostali na okupu :D

ja najviše cijenim tebe tj. Artetu, malog Mozarta i Sagnu...

sumirprimus wrote: za klasu...
Sve dok je onaj kvazi trener u njih ne treba ih se pribojavati...
Arteta

#3973 Re: Arsenal F.C.

Post by Arteta »

Drago mi je sto je Van Persie otisao,ali mi nije drago sto je otisao u Manchester.

Najdrazi su mi igraci Koscielny i Diaby,a evo izgleda i ovaj Podolski mi se polako pocinje svidjati.
Jokericious

#3974 Re: Arsenal F.C.

Post by Jokericious »

Nema sanse da Chelsea bude ispred Arsenala na kraju.
Muhamed Đakmić

#3975 Re: Arsenal F.C.

Post by Muhamed Đakmić »

Arsenal je sigurno jači od Tottenhama za klasu, vjerovatno će iznenaditi i nekoga od ovog tria odozgo.
Post Reply