Od minute 16:16
Dres reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Herr Flick
#3951 Re: Dres reprezentacije BiH
Evo Jasko kaže da će reprezentacija dobiti novog sponzora i da ćemo na SP igrati u novim dresovima ali da zbog poslovnih razloga još ne može otkriti ime novog sponzora
- N.N.
#3952 Re: Dres reprezentacije BiH
Ko zna sta je Munja sve potpisivao, pa da ne smijes objaviti nista prije isteka zvanicnog ugovora 
- Jazzy.ba
#3953 Re: Dres reprezentacije BiH
Dobro se drži ova Nikolina.
Jebeš dres.
- Logovan
- Romanista 101%
- Point.
#3960 Re: Dres reprezentacije BiH
Tad nismo bili zmajovi, tad smo bili slijepi misovi.
....A Bolica stare mi, isto jedro da je navuko na sebe.
- fosil
#3961 Re: Dres reprezentacije BiH
Isti ona maskota zmaj. 
-
Rob_Atl
-
FuadSliskovic
#3963 Re: Dres reprezentacije BiH
Seadov biser Vrso u dresu Legee na Jadranu

- luckylaka
#3964 Re: Dres reprezentacije BiH
Jazzy.ba wrote:Dobro se drži ova Nikolina.Jebeš dres.
-
lajkujMe
#3965 Re: Dres reprezentacije BiH
Jbt nemogu prestati da se smijem, onaj dres je stavio tacku na i zasto legeu ni pod razno uzeti za sponzora dresova.
Pa jbt onaj dres vjerovatno usporio nas tim za pola da ne govorim sto su igraci na poluvremenu imali osjecaj da su odigrali citavu utakmicu zbog jbng drag dresa.
A bolic na slici upada mi samo pjesma i belive i can fly i belive i can touch the sky, pa fkt odjednom leti i dira nebo
Pa jbt onaj dres vjerovatno usporio nas tim za pola da ne govorim sto su igraci na poluvremenu imali osjecaj da su odigrali citavu utakmicu zbog jbng drag dresa.
A bolic na slici upada mi samo pjesma i belive i can fly i belive i can touch the sky, pa fkt odjednom leti i dira nebo
- Point.
#3966 Re: Dres reprezentacije BiH
Jel Balja stari zavodnik karindza ovu Nikolinu?
- Jazzy.ba
#3967 Re: Dres reprezentacije BiH
Jok.Point. wrote:Jel Balja stari zavodnik karindza ovu Nikolinu?
- nKrkan
#3968 Re: Dres reprezentacije BiH
Ako potpišu sa Adidasom nek potpisu do sudnjeg dana samo da se Leđea ne vrati
- R9..
#3970 Re: Dres reprezentacije BiH
Nisam ljubitelj najka nikako...vishe bi volio adidas....aveos wrote:
Brazil
ali ovaj brazilov je prejak...nesto ovako u plavoj i bijeloj bolji bi na bio extra
- mevkobass
#3971 Re: Dres reprezentacije BiH
Da mi je danas u blizini bio munja ili neko iz starog "rukovodstva" , mislim da bih ga ubio na mjestu.
ali idemo redom ,
vec od prije se pocelo pricati o nekim klauzulama koje stoje u ugovoru sa firmom Legea , naravno da nisam vjerovao , reko kontam nisu toliko po glavi izgorili niti su pod tifusom podpisivali. po toj nekoj klauzuli stoji da se ugovor automatski produzuje u slucaju kvalifikacija Bosne na SP ili EP i to bez nadoknade.
Danas kontam 01.02. odoh da vidim sta se desava i koje ce sve dresove dobiti prodavnica u koju ponekad odem.
Inace je gazda bivsi igrac od VfB , i prilikom svakog prvenstva od svih repki je imao komplet opremu ne samo dresove.
Pitam od koga sve ima, i od koga ce sve dobiti , veli od svih evropskih repki za pocetak . Pitam jel Bosna medju ovom prvom turom , kaze nije jer njihov tehnicki sponzor kasni. Rekoh , to je zbog toga sto ga mijenjau bit ce Adidas. Momak koji prima robu rece , Ne Ne bit ce neka druga firma al kao ne moze da se sjeti imena. Rekoh nije valjda Legea , jeste odgovori , i jos rece da ce cijene dresova kod njih u prodavnici biti 45 € , jos ce dobiti i trenerke po istoj cijeni , i mozda jos neke majice za slobodno vrijeme. Ja se sledio. U toj svojoj nesvjesti kontam ko je prije vodio savez dobro je da jos i postoji.
Koliko cemo jos sa Legeom naduravati zna jedino dragi Bog i onaj ko ima original ugovor.
Jedino u svoje ime mogu da se zahvalim sadasnjem rukovodstvu FSBiH , sto u ovakvoj situaciji stedi svoje navijace i sto pokukusavaju i cine sve da , sto je prije moguce , isprave sve greske starog sastava.
Kad smo prijasnju strukturu naduravali toliko godina , mozemo jos i ovu godinu dvije osaburiti , a ovim iz prijasnjeg sastava mogu samo da porucim , mnbvsknduvgticukwemfjasvbjuthcgsfguqiorioztwerziopionvjsdkngj.
ali idemo redom ,
vec od prije se pocelo pricati o nekim klauzulama koje stoje u ugovoru sa firmom Legea , naravno da nisam vjerovao , reko kontam nisu toliko po glavi izgorili niti su pod tifusom podpisivali. po toj nekoj klauzuli stoji da se ugovor automatski produzuje u slucaju kvalifikacija Bosne na SP ili EP i to bez nadoknade.
Danas kontam 01.02. odoh da vidim sta se desava i koje ce sve dresove dobiti prodavnica u koju ponekad odem.
Inace je gazda bivsi igrac od VfB , i prilikom svakog prvenstva od svih repki je imao komplet opremu ne samo dresove.
Pitam od koga sve ima, i od koga ce sve dobiti , veli od svih evropskih repki za pocetak . Pitam jel Bosna medju ovom prvom turom , kaze nije jer njihov tehnicki sponzor kasni. Rekoh , to je zbog toga sto ga mijenjau bit ce Adidas. Momak koji prima robu rece , Ne Ne bit ce neka druga firma al kao ne moze da se sjeti imena. Rekoh nije valjda Legea , jeste odgovori , i jos rece da ce cijene dresova kod njih u prodavnici biti 45 € , jos ce dobiti i trenerke po istoj cijeni , i mozda jos neke majice za slobodno vrijeme. Ja se sledio. U toj svojoj nesvjesti kontam ko je prije vodio savez dobro je da jos i postoji.
Koliko cemo jos sa Legeom naduravati zna jedino dragi Bog i onaj ko ima original ugovor.
Jedino u svoje ime mogu da se zahvalim sadasnjem rukovodstvu FSBiH , sto u ovakvoj situaciji stedi svoje navijace i sto pokukusavaju i cine sve da , sto je prije moguce , isprave sve greske starog sastava.
Kad smo prijasnju strukturu naduravali toliko godina , mozemo jos i ovu godinu dvije osaburiti , a ovim iz prijasnjeg sastava mogu samo da porucim , mnbvsknduvgticukwemfjasvbjuthcgsfguqiorioztwerziopionvjsdkngj.
- Herr Flick
#3972 Re: Dres reprezentacije BiH
Eto fizikalac zna ko ce biti novi sponzor
Hajd ti malo na prethodnu stranu i pogledaj jedan klip koji sam postavio

-
FuadSliskovic
#3973 Re: Dres reprezentacije BiH
I meni je kondukter sinoc potvrdio da ostaje Legea.
- mevkobass
#3974 Re: Dres reprezentacije BiH
postovani samoprozvani gospodine , posto ne znas da citas , gazda prodavnice nije fizikalac niti ijedan njegov radnik , ako si kojim slucajem iz dobre najere mislio na mene , moram da te razocaram , nisam ni ja fizikalac , mozda sam cak u boljoj situaciji nego pomenuti ne samoprozvani gospodin gore. sto se tice tvoje postavke na predhodnoj strani , nisi nista svoje napisao vec samo preneo video iz jedne od niza emisije poslije zadnje utakmice. a pogledaj moj post od 07.04.2013.Herr Flick wrote:Eto fizikalac zna ko ce biti novi sponzor![]()
![]()
Hajd ti malo na prethodnu stranu i pogledaj jedan klip koji sam postavio
![]()
ja i ostali navijaci bi zeljeli da pomenuti prodavac ne bude u pravu , vec da to Legea radi na svoju ruku nebili po svaku cijenu ostala u igri.
malo sam procitao neke tvoje postove i pogledao koliko uopste imas upisa , sa kvantitetom ne zelim da se poredim.
stoga mir s tobom , budi pozdravljen i nadji neku drugu corbu gdje ces biti vegeta.
PS. procitaj dobro sta sam napisao u poslednje vrijeme i prije na ovoj temi , "procitaj" izmedju redova sta je predsjednik htio da kaze , i zakljucit ces sam neke stvari , siguran sam da si ti to u stanju i da ti to mozes. ZZZZZZZDDDDDRRRRRAAAVVVOOOO
- Romanista 101%
#3975 Re: Dres reprezentacije BiH
sad sam 100% siguran da nece biti Legea