Ok izvinjavam se jer nisam znao da si Bosanac , i ne smetaju mi ni drugi bude Srbin ili bilo sta .Bodkin wrote:prvo koji vi? mi bosanci?agim. wrote:Covjece , trebate se osloboditi od politike mrznje jer nikud ne vodi , kao sto i sam vidis da smo ostali zadnja rupa na kavalu , sve od ove glupe politiku koje vodite jos danas ,i koja nama kostalo i zivota itd..Bodkin wrote:
ma da.. i generalno kosovo kao nezavisna drzava
Na kraju krajeva , mi nismo dosljaci , tu smo bili , nismo ni nikoga masakrirali ili sillovali i nevidim zaista razlog zasto su Srbi ljuti ...!
drugo, ne mrzim ja jarane nikoga. ja pokusavam biti realan. kosovo nikada ne bi bilo nezavisno da nije volje usa. reci mi samo da to nije tacno? i ne vidim zasto je to problem reci. dobili nezavisnost i svaka cast. puno srece u izgradnji drzave
i trece, albanci (pretpostavljam da si pripadnik ovog naroda) jesu bili tu, ali da nikoga nisu silovali i masakrirali to je vec, malo je reci ,smijesna tvrdnja. koljete se medjusobno sa srbima oduvijek
To je apsolutno tacno , nema nikave sumnje da Kosovo bez USA bilo bi nezavisno ..
Nadji mi jedan primjer kada Albanci su silovali ?
Ali ipak zamolio bi te da pravis razliku , doba kada Srbi bili na Kosovu i Srbi danas bez Srba na KS .
Koliko se sjecam niste ni vi bolje proshli (oduvjek) , a Valla ni Hrvati nisu bolje proshli (oduvjek ) .smijesna tvrdnja. koljete se medjusobno sa srbima oduvijek