Koji kriminalac Van Persie, frajer ga nije ni dotakao, a on pade kao da ga je zoljom opalio.
Pomocnog sudiju treba u Sibir na prinudni rad poslati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ako postoji 'tipična United pobjeda', onda je ovo bilo to.Better Man wrote:Vrlo vazna pobjeda Man. UTD.-a protiv Wes Bromwich Albiona.
Mislim da je to ipak Arsenal, sad su Birminghamu mogli dati 6-7... ali eto, ima srijeda pa da vidimoextraordinary wrote:Meni djeluje ko da City trenutno igra najbolji fudbal u Engleskoj. Tevez i Silva su odlični u tandemu, imaju brzu igru i generalno dosta dobrih akcija i prilika u svakoj utakmici. Govorim naravno o zadnjih par utakmica, ne generalno gledajući sezonu.
Kako nema adekvatnih zamjena? Pa Rafa je sam doveo velike igrace poput Kina i onoga Italija Akvarijuma.vaučer wrote:Navijačima nije smetao Benitez, Amerikanci su razlog zbog kojeg nema Alonsa i Mascherana (ili adekvatnih zamjena) a Royeva statistika (u koju kako vidim nisi upućen) govori sama za sebe.Jack Be Nimble wrote:Volim ove glupe navijace Liverpula. Prvo im je nekako smetao Rafa, pa kao ako on ode bice bolje. Pa onda amerikanci. Pa sada Roy. Zasto je tako tesko svatiti da je tim postao prosjecan, pogotovo sa odlaskom Alonsa i Masherana.
Dakle lijepo se okreni i odjebi u dvokoraku.
Sa tekicomhau jes no wrote:ode ancelotti, eto rafe...
hau jes no wrote:ode ancelotti, eto rafe...
Ma bilo je za ocekivati da bi Chelsea mogla pasti. Na pocetku sezone dobili su relativno lake timove da im mogu zabiti po 6 golova. Meni je bilo cudno da Chelsea nije dovela nikakvo pojacanje u toku ljeta. Anelka, Drogba, Terry, Lampard nije njima vise 24 godine. Mnogi si prije pocetka sezone govorili da bi Chelsea mogla ispasti iz "top four", jer su previse stari.ProkletaJeAmerika wrote:Ovo je nevjerovatan pad... Mada sam im pred sezonu predviđao da neće biti ni sjena prošlogodišnje ekipe, u prvoj polovini polusezone su me demantovali, ali sada ovaj pad...![]()
Istovremeno i ova tekma danas pokazuje zašto je PL najbolja liga na svijetu, borba do zadnje minute pa ko koga... Tako i treba, uživanje za gledati!
Uglavnom, trojka ManU, ManC i Arsenal se polako odvaja. Iako ManU naravno ima značajnu prednost neodigranih tekmi, nikad ne reci nikad...
Jack Be Nimble wrote:
Ma bilo je za ocekivati da bi Chelsea mogla pasti. Na pocetku sezone dobili su relativno lake timove da im mogu zabiti po 6 golova. Meni je bilo cudno da Chelsea nije dovela nikakvo pojacanje u toku ljeta. Anelka, Drogba, Terry, Lampard nije njima vise 24 godine. Mnogi si prije pocetka sezone govorili da bi Chelsea mogla ispasti iz "top four", jer su previse stari.
Man U je ce ovo sa lakocom uzeti, iako imaju jako los tim. Obicno nakon Nove Godine Man U odigra po 10 tekmi bez gubitka. Takodjer mislim da ce osvojiti ligu bez gubitka.
Umirem od zelje da saznam kako to United radi.BSn wrote:Doduse, jest da ManUtd svojom politikom ruiniranja evropskog nogometa unistava i englesku ligu