Cijene stanova All about

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
pepeljara

#3951 Re: Cijene stanova All about

Post by pepeljara »

Haris.ba wrote:Da imam sada love i da nisam rastrzan toliko, samo bih tražio nekretine za Arape. Ništa stanovi za 400 KM mjesečno. Ili stan za turiste na dan, dva.

Jaran od druge ruke (lika koji dovodi Arape) ima 100KM dnevno. Otrpilike je pun 100% tri mjeseca. Hoće li sada preuzeti svo tržište naselja koja se završavaju, a koja nisu mala - vidjećemo.

Harise, imas 10%, ubaci me u biznis, imam stan za rentanje :D:D:D
azurna_obala

#3952 Re: Cijene stanova All about

Post by azurna_obala »

Čuj niske kirije! Sta vam je ljudi, jel imate pojma.sta znači doći jednom studentu i živjeti u Sarajevu, plaćati sve živo, koliko je sve skupo!
Pa cura se ugušila od plina tamo u hrasnom brdu, ako.se.dobro sjećam u nekoj stracari, sta mislite zašto je tamo bas našla stan da živi!

Ima stoke i bagre, ali nemojte zajebavati, ako se hoćete osigurati, napravite ugovor, popis stvari u stanu i plaćaj porez na to. Bujrum.
Haris.ba

#3953 Re: Cijene stanova All about

Post by Haris.ba »

pepeljara wrote:

Isplati se samo ako ne voliš ženu. Da pojasnim. Neko mora čistiti za njima. A naći nekoga da čisti za male pare je skoro nemoguće.
Tuzla111 wrote:A koje su to onda nekretnine za arape? Mozda bi se mogao izdati treci sprat kuce koja se ne koristi, van grada. Imam i auto i znam Engleski dobro ako bi bio neko da me ubaci za njima u te biznise.
Sto se tice stanova, moram negdje pare da ulozim a nisam zagrijan da pocinjem sad neki novi biznis. Sve ima svoje, nisu svi stanari dobri, to je svugdje a ne samo u SA, treba birati kome se stan izdaje. Ja znam neke ljude koji su izdavali i nije sad da su imali neka losa iskustva, sve zavisi i gdje se izdaje stan. Oni koji nadju stanove negdje zabacene i neodrzavane za 200KM naravno da ih nece paziti dok onaj ko placa stan 500KM u centru je valjda malo kulturniji. Uz to, samo bi izdavao stan uz sigurnosni depozit.
Ma uglavnom se ide preko rentacar agencija, pa im oni ponude. A ima i veza preko braće iz Fahdove. A ima i stari dobri olx.

Oni traže veće stanove i kuće koji imaju dosta prostora (uglavnom troiposobne i više), i na dobroj lokaciji. Otprilike je računica da im u hotelu uzmu po 100KM po osobi. Ovako im dođe dobra ušteda.

Traže stanove npr. na Ilidži uz Željeznicu. Da gleda na rijeku. Ili kuće blizu Velike Aleje. A ići će i gdje ima pogleda, ili je blizu neka rijeka ili izvor. Pogledaj sada kuće što prave po Rakovici, Tarčinu, Pazarićima. Sve je to na nekom brdu da ih niko ne gleda i sa dobrim pogledom.
Tuzla111

#3954 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

Haris.ba wrote:
pepeljara wrote:

Isplati se samo ako ne voliš ženu. Da pojasnim. Neko mora čistiti za njima. A naći nekoga da čisti za male pare je skoro nemoguće.
Tuzla111 wrote:A koje su to onda nekretnine za arape? Mozda bi se mogao izdati treci sprat kuce koja se ne koristi, van grada. Imam i auto i znam Engleski dobro ako bi bio neko da me ubaci za njima u te biznise.
Sto se tice stanova, moram negdje pare da ulozim a nisam zagrijan da pocinjem sad neki novi biznis. Sve ima svoje, nisu svi stanari dobri, to je svugdje a ne samo u SA, treba birati kome se stan izdaje. Ja znam neke ljude koji su izdavali i nije sad da su imali neka losa iskustva, sve zavisi i gdje se izdaje stan. Oni koji nadju stanove negdje zabacene i neodrzavane za 200KM naravno da ih nece paziti dok onaj ko placa stan 500KM u centru je valjda malo kulturniji. Uz to, samo bi izdavao stan uz sigurnosni depozit.
Ma uglavnom se ide preko rentacar agencija, pa im oni ponude. A ima i veza preko braće iz Fahdove. A ima i stari dobri olx.

Oni traže veće stanove i kuće koji imaju dosta prostora (uglavnom troiposobne i više), i na dobroj lokaciji. Otprilike je računica da im u hotelu uzmu po 100KM po osobi. Ovako im dođe dobra ušteda.

Traže stanove npr. na Ilidži uz Željeznicu. Da gleda na rijeku. Ili kuće blizu Velike Aleje. A ići će i gdje ima pogleda, ili je blizu neka rijeka ili izvor. Pogledaj sada kuće što prave po Rakovici, Tarčinu, Pazarićima. Sve je to na nekom brdu da ih niko ne gleda i sa dobrim pogledom.
Znam ja to gdje oni kupuju kuce. Moja je u ravnici u blizini Ilijasa. LIjepa mirna avlija a ima i garaza. Ima i fin mali vocnjak, U kuci na prva dva sprata ne zivi niko a treci bi se mogo iznajmiti, 3 sobe sa kupatilom tj dnevni boravak i 2 sobe. Imam i slobodnog vremena i auto vece tako da bi ih mogao vozati, samo uz dobru naknadu naravno, ne bi sad da mi sjebu auto za male pare :D
Tuzla111

#3955 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

ovi stanovi na piku sto imaju historiju cijena, ljudi se nalozili u starogradnji trazili preko 2k na cetvrtom-petom spratu bez lifta. Prodaju ih po godinu dana, ne kontam koja je svrha prodavati stan godinama i na kraju ce opet morati spustiti cijenu. Naletih na nekoliko takvih veceras.
HAVANA

#3956 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Ti austrougarski najbolje vracaju pare,top lokacija a daju se srediti kako stranci vole.Govorim ja starijem covjeku, reko 4 sprat je,nema lifta...Slovenac nakav,zajebant...Bas me cudi kaze da zgrada stara 100 godina u centru grada nema lift,ne mogu da vjerujem :D Opusteno momak,zato sam i iznajmio ovaj stan.Zivim u takvom u ljubljani...Nista tu nije problem,ni spratnost,ni starost...Sve se uradi.Problem je cijena.Previse ljudi traze za stanove u koje treba uloziti 1000 km po m2... I obijeliti dok renoviras.Jako zahtjevno i trazi strucne i iskusne ljude.Pa haustori i sredjivanje,ne mozes ostaviti onakvim kakvi jesu....Nigdje pa ni ovde nije problem te stanove izdati i prodati za dobru cijenu ako su kvalitetno uradjeni.A to je belaj i kosta.Ja prvi kad sam uzeo,kad me tad srce nije opalilo nece nikad.Skino krov,ostali zidovi a haldijom maltano,ljulja se kad se naslonis na njega a dole ljudi ko u prici,dimnjak kriv a ima u njemu 8 metara,pod dignes ispod jedno 30 cm sute,pijeska,olovne cijevi,grede,estrih ne moze,veliki rasponi...Cini mi se da je 860 vreca sute izneseno sa 4 sprata...Pa onda lift montiran za spustanje.Jedno 10000 km za rusenje,iznosenje i odvoz placeno sigurno.A jos sam dosta uradio.Predinfarktno stanje dok dodjes do finih radova i namjestanja.A tek onda lete pare.Ne bi ga prodao nema para.A i nema razloga,kad se zavrsi kako treba,samo radi...Objavi i to je to.Najbolji je totalni les,top lokacija,ne prevelike kvadrature,jos bolje ako postoji mogucnost dobijanja dodatnih kvadrata folovima sa krovom ili na neki drugi nacin...Ali sve to kada nadjes ne smije kostati vise od 1500 do 2000 km po m2 .Ako vise platis a upustis se u kvalitetno renoviranje i namjestanje,ode to na 4000 po m2.Rusi smislen plan povrata investicije,pogotovo ako je jos kredit na duzi period,ako ne znas neke stvari sam uraditi i smisliti...Omca oko vrata.Nego trazi lesa za iole dobru cijenu.Kad kupis navuci odijelo,macolu ,majzlu i udri.Vreca za sutu jedno 300 za pocetak.Ogoli,srusi,plati ljude da odnesu to sve i onda sjedi u prazan prostor,otvori pivu,zapali,polijepi flastere po rukama...i crtaj...
mO k3

#3957 Re: Cijene stanova All about

Post by mO k3 »

@havana zavisi i u kakvom je stanju zgrada ....
Tuzla111

#3958 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:Ti austrougarski najbolje vracaju pare,top lokacija a daju se srediti kako stranci vole.Govorim ja starijem covjeku, reko 4 sprat je,nema lifta...Slovenac nakav,zajebant...Bas me cudi kaze da zgrada stara 100 godina u centru grada nema lift,ne mogu da vjerujem :D Opusteno momak,zato sam i iznajmio ovaj stan.Zivim u takvom u ljubljani...Nista tu nije problem,ni spratnost,ni starost...Sve se uradi.Problem je cijena.Previse ljudi traze za stanove u koje treba uloziti 1000 km po m2... I obijeliti dok renoviras.Jako zahtjevno i trazi strucne i iskusne ljude.Pa haustori i sredjivanje,ne mozes ostaviti onakvim kakvi jesu....Nigdje pa ni ovde nije problem te stanove izdati i prodati za dobru cijenu ako su kvalitetno uradjeni.A to je belaj i kosta.Ja prvi kad sam uzeo,kad me tad srce nije opalilo nece nikad.Skino krov,ostali zidovi a haldijom maltano,ljulja se kad se naslonis na njega a dole ljudi ko u prici,dimnjak kriv a ima u njemu 8 metara,pod dignes ispod jedno 30 cm sute,pijeska,olovne cijevi,grede,estrih ne moze,veliki rasponi...Cini mi se da je 860 vreca sute izneseno sa 4 sprata...Pa onda lift montiran za spustanje.Jedno 10000 km za rusenje,iznosenje i odvoz placeno sigurno.A jos sam dosta uradio.Predinfarktno stanje dok dodjes do finih radova i namjestanja.A tek onda lete pare.Ne bi ga prodao nema para.A i nema razloga,kad se zavrsi kako treba,samo radi...Objavi i to je to.Najbolji je totalni les,top lokacija,ne prevelike kvadrature,jos bolje ako postoji mogucnost dobijanja dodatnih kvadrata folovima sa krovom ili na neki drugi nacin...Ali sve to kada nadjes ne smije kostati vise od 1500 do 2000 km po m2 .Ako vise platis a upustis se u kvalitetno renoviranje i namjestanje,ode to na 4000 po m2.Rusi smislen plan povrata investicije,pogotovo ako je jos kredit na duzi period,ako ne znas neke stvari sam uraditi i smisliti...Omca oko vrata.Nego trazi lesa za iole dobru cijenu.Kad kupis navuci odijelo,macolu ,majzlu i udri.Vreca za sutu jedno 300 za pocetak.Ogoli,srusi,plati ljude da odnesu to sve i onda sjedi u prazan prostor,otvori pivu,zapali,polijepi flastere po rukama...i crtaj...
Evo kad vec tako pises, pratim ovaj stan vec duze vrijeme i sve se kontam mozda ne bi bilo lose ruke malo uprljati i pokusati sta napraviti od ovoga.
https://www.olx.ba/artikal/27410903/sta ... dvor-55m2/
VladaFBiH

#3959 Re: Cijene stanova All about

Post by VladaFBiH »

Tuzla111 wrote:ovi stanovi na piku sto imaju historiju cijena, ljudi se nalozili u starogradnji trazili preko 2k na cetvrtom-petom spratu bez lifta. Prodaju ih po godinu dana, ne kontam koja je svrha prodavati stan godinama i na kraju ce opet morati spustiti cijenu. Naletih na nekoliko takvih veceras.
imaš čak likova koji blokiraju i javna pitanja a oglas tu već 2-3 godine :) valjda kontaju da će se neka budala "upecati"...
HAVANA

#3960 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

mO k3 wrote:@havana zavisi i u kakvom je stanju zgrada ....
Naravno,i prvo gledas komsiju i broj komsija.Ako su ok,da se svasta uraditi...
HAVANA

#3961 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Tuzla111 wrote:
HAVANA wrote:Ti austrougarski najbolje vracaju pare,top lokacija a daju se srediti kako stranci vole.Govorim ja starijem covjeku, reko 4 sprat je,nema lifta...Slovenac nakav,zajebant...Bas me cudi kaze da zgrada stara 100 godina u centru grada nema lift,ne mogu da vjerujem :D Opusteno momak,zato sam i iznajmio ovaj stan.Zivim u takvom u ljubljani...Nista tu nije problem,ni spratnost,ni starost...Sve se uradi.Problem je cijena.Previse ljudi traze za stanove u koje treba uloziti 1000 km po m2... I obijeliti dok renoviras.Jako zahtjevno i trazi strucne i iskusne ljude.Pa haustori i sredjivanje,ne mozes ostaviti onakvim kakvi jesu....Nigdje pa ni ovde nije problem te stanove izdati i prodati za dobru cijenu ako su kvalitetno uradjeni.A to je belaj i kosta.Ja prvi kad sam uzeo,kad me tad srce nije opalilo nece nikad.Skino krov,ostali zidovi a haldijom maltano,ljulja se kad se naslonis na njega a dole ljudi ko u prici,dimnjak kriv a ima u njemu 8 metara,pod dignes ispod jedno 30 cm sute,pijeska,olovne cijevi,grede,estrih ne moze,veliki rasponi...Cini mi se da je 860 vreca sute izneseno sa 4 sprata...Pa onda lift montiran za spustanje.Jedno 10000 km za rusenje,iznosenje i odvoz placeno sigurno.A jos sam dosta uradio.Predinfarktno stanje dok dodjes do finih radova i namjestanja.A tek onda lete pare.Ne bi ga prodao nema para.A i nema razloga,kad se zavrsi kako treba,samo radi...Objavi i to je to.Najbolji je totalni les,top lokacija,ne prevelike kvadrature,jos bolje ako postoji mogucnost dobijanja dodatnih kvadrata folovima sa krovom ili na neki drugi nacin...Ali sve to kada nadjes ne smije kostati vise od 1500 do 2000 km po m2 .Ako vise platis a upustis se u kvalitetno renoviranje i namjestanje,ode to na 4000 po m2.Rusi smislen plan povrata investicije,pogotovo ako je jos kredit na duzi period,ako ne znas neke stvari sam uraditi i smisliti...Omca oko vrata.Nego trazi lesa za iole dobru cijenu.Kad kupis navuci odijelo,macolu ,majzlu i udri.Vreca za sutu jedno 300 za pocetak.Ogoli,srusi,plati ljude da odnesu to sve i onda sjedi u prazan prostor,otvori pivu,zapali,polijepi flastere po rukama...i crtaj...
Evo kad vec tako pises, pratim ovaj stan vec duze vrijeme i sve se kontam mozda ne bi bilo lose ruke malo uprljati i pokusati sta napraviti od ovoga.
Da mi je kako da vidim krov i znacenje te rijeci potpuno renoviran.Kako,cim,konstrukcija ili ne,kojom izolacijom??? I tu dodatnu prostoriju od 10m2.Prostorno je interesantan,sa tom dodatnom sobom i da se napuca moze dati 100km dnevne rente uz popunjenost od 120 do 200 dana godisnje.Tesko je to izracunati.Sve moras dobro pregledati.Najbolji bi bio da je i krov i sve u rusevnom stanju a da kosta 80000km.Onda ti placas i krov i sve ali dobijas vrhunski kvalitet krova,izolacije,prozora,raspored greda,nabijes dodatne centimetre visine rasporedom greda,osmislis bolje prostor...
Guglaj gajev trg,bio je interesantan stan ako se nije prodao.Top lokacija za dnevnu rentu.Samo 3 stana u ulazu cini mi se.
Tuzla111

#3962 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:
Tuzla111 wrote:
Da mi je kako da vidim krov i znacenje te rijeci potpuno renoviran.Kako,cim,konstrukcija ili ne,kojom izolacijom??? I tu dodatnu prostoriju od 10m2.Prostorno je interesantan,sa tom dodatnom sobom i da se napuca moze dati 100km dnevne rente uz popunjenost od 120 do 200 dana godisnje.Tesko je to izracunati.Sve moras dobro pregledati.Najbolji bi bio da je i krov i sve u rusevnom stanju a da kosta 80000km.Onda ti placas i krov i sve ali dobijas vrhunski kvalitet krova,izolacije,prozora,raspored greda,nabijes dodatne centimetre visine rasporedom greda,osmislis bolje prostor...
Guglaj gajev trg,bio je interesantan stan ako se nije prodao.Top lokacija za dnevnu rentu.Samo 3 stana u ulazu cini mi se.
ovaj od 32 kvadrata? Prodan.
Tuzla111

#3963 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

Ova ucrtana prostorija od 10m2 prije da je 7-8 al eto, dovoljno i to da se prespava :D
Jos samo kad bi se stanari mogli dogovoriti da se lift ugradi :D
Tuzla111

#3964 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

A i pricalo se da u ovim zgradama ima zohara?! A gdje ih nema u SA :D svakoj zgradi neko nadje mahanu.
HAVANA

#3965 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Tuzla111 wrote: ovaj od 32 kvadrata? Prodan.
Nije...Izbrisan je.Prodano.Ova kombinacija bila,odlicna prica,2 jedinice za rente...

Stan Sarajevo Centar 94m2 | Stanovnik
www.stanovnik.eu/nekretnina/stan-sarajevo-centar-94m2
Преведи ову страницу
- SIGENX prodaje stan u Centru, ul.Gajev trg. Stan posjeduje 94m2, nalazi se na III spratu. Stan je odvojen kao dvije stambene jedinice. Prva stambena jedinica posjeduje 54m2, sastoji se od sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trepezarije, hodnika i kupatila. Druga stambena jedinica posjeduje 40m2 i sastoji ...
HAVANA

#3966 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Tuzla111 wrote:A i pricalo se da u ovim zgradama ima zohara?! A gdje ih nema u SA :D svakoj zgradi neko nadje mahanu.
Kod mene ih nema ali vrlo moguc problem sa dnevnim najmom ti je jos gori belaj,stjenice.Donesu ih oni...Ja redovno zovem deratizaciju,prskam,stavljam kucice...Imao 1 problem sa stjenicama,holandjanku mi svu izujedale :lol: Sreca puno cura putuje,ma kaze nista,standardni problemi,to mi donesemo,koferi,aerodromi,busevi... :D Rijesio ih se i nemam ni mrava,ni zohara,ni stjenica... :-D
Tuzla111

#3967 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:
Nije...Izbrisan je.Prodano.Ova kombinacija bila,odlicna prica,2 jedinice za rente...

http://www.stanovnik.eu/nekretnina/stan ... entar-94m2
Преведи ову страницу
- SIGENX prodaje stan u Centru, ul.Gajev trg. Stan posjeduje 94m2, nalazi se na III spratu. Stan je odvojen kao dvije stambene jedinice. Prva stambena jedinica posjeduje 54m2, sastoji se od sobe, dnevnog boravka, kuhinje i trepezarije, hodnika i kupatila. Druga stambena jedinica posjeduje 40m2 i sastoji ...
NEda mi otvoriti stranicu, valjda izbrisano.
bas bi mi ovo odgovaralo, koliko je para bilo?
Tuzla111

#3968 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:
Tuzla111 wrote:A i pricalo se da u ovim zgradama ima zohara?! A gdje ih nema u SA :D svakoj zgradi neko nadje mahanu.
Kod mene ih nema ali vrlo moguc problem sa dnevnim najmom ti je jos gori belaj,stjenice.Donesu ih oni...Ja redovno zovem deratizaciju,prskam,stavljam kucice...Imao 1 problem sa stjenicama,holandjanku mi svu izujedale :lol: Sreca puno cura putuje,ma kaze nista,standardni problemi,to mi donesemo,koferi,aerodromi,busevi... :D Rijesio ih se i nemam ni mrava,ni zohara,ni stjenica... :-D
oj sunce ti ljubim pa ti imo bed bugs. Imao sam i ja jednom, od Indijaca presle valjda, al valjda je to bio od prije problem u tim zgradama. Ma to je katastrofa, dobro si mogao to istrebiti, tu se i namjestaj gotovo cijeli mora mjenjati. Sto se tice zohara, to su mi bile domace zivotinje u ovoj kuci sto sam prije imao, nemos istrebiti a znali su biti ko pola muskog palca. :D Mislim rijetko se svaki insekat moze istrebiti, ne znam sta se narod zali, evo u kuci mi vjecito paukova ima sad, nemos nacistiti.
HAVANA

#3969 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Tuzla111 wrote:
HAVANA wrote:

Преведи ову страницу
Zaboravio sam ali znam da je bilo interesantno.Ja tek ovaj kupio kad par dana iza pojavi se taj oglas.Ma gledaj,uvijek izleti nesta.Evo ovaj,haj reci da li bi ti ovo kupio za 85000km?

http://prostor.ba/nekretnina/centar/sta ... mjenu/6867
Tuzla111

#3970 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:
Tuzla111 wrote:
HAVANA wrote:Nije...Izbrisan je.Prodano.Ova kombinacija bila,odlicna prica,2 jedinice za rente...

Преведи ову страницу
Zaboravio sam ali znam da je bilo interesantno.Ja tek ovaj kupio kad par dana iza pojavi se taj oglas.Ma gledaj,uvijek izleti nesta.Evo ovaj,haj reci da li bi ti ovo kupio za 85000km?

http://prostor.ba/nekretnina/centar/sta ... mjenu/6867
Gledajuci trenutne cijene po gradu ovo definitivno vrijedi ovih para. Ja nisam mnogo ni gledao u starom gradu, vecinom sam se fokusirao na Novo Sarajevo i ono pomalo pogledam centar. Malo me i strah ovih gore zgrada jer nisam mnogo upucen kakvo je stanje. Doduse vidio sam nekoliko zanimljivih prije BBI centra, jedan je bio na trecem zadnjem spratu, iznad puta izmedju BBI i vjecne, bio i povoljan, drugi je bio u prizemlju. Vidjecu ako bdem mogao naci ovaj prvi da ti pokazem. Al ovaj sto si ti pokazao vrijedi svake pare jer su cijene meni se cini skocile zadnje 2 godine pravo.
HAVANA

#3971 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

E ovo je sad taj stan...Rade,mladi bracni par.Kupili ga komplet namjestenog u ovoj renoviranoj opciji.

https://www.booking.com/hotel/ba/apartm ... ew_dates=1
Tuzla111

#3972 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

jesu ga ljudi i uradili za svaku pohvalu. Jesul ovo podrum prispojili?
HAVANA

#3973 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Tuzla111 wrote:jesu ga ljudi i uradili za svaku pohvalu. Jesul ovo podrum prispojili?
Nisu oni nego ja. :lol: Morao ga prodati. :( Nije podrum,ovo je ona prostorija sa prvog linka gdje je lamperija i one 2 stepenice...Skinuta lamperija i napravljena ona galerija...Neko bi rekao da sam ga skupo prodao ali vjeruj da je jako puno i kostalo,a radi ko ludo.Dugo ga necu prezalit.
HAVANA

#3974 Re: Cijene stanova All about

Post by HAVANA »

Evo ti tipa ako te interesuje dnevni najam a volis rijesavati probleme i raditi... :lol: Nasekiraces se sigurno. :D Al interesantno je to. Dosta minusa ali i dosta pluseva,dobar povrat investicije i mogucnost dodatnih kvadrata.Ja bi je sutra kupio da nisam prefinansiran...Mozes napraviti kucicu iz bajke u sred grada ako znas,mozes i hoces,dobiti jos 2 spavace gore...sa jedno 160000km.Ako je kupis za 100000km.

https://www.olx.ba/artikal/26582372/kuc ... kenderija/
Tuzla111

#3975 Re: Cijene stanova All about

Post by Tuzla111 »

HAVANA wrote:Evo ti tipa ako te interesuje dnevni najam a volis rijesavati probleme i raditi... :lol: Nasekiraces se sigurno. :D Al interesantno je to. Dosta minusa ali i dosta pluseva,dobar povrat investicije i mogucnost dodatnih kvadrata.Ja bi je sutra kupio da nisam prefinansiran...Mozes napraviti kucicu iz bajke u sred grada ako znas,mozes i hoces,dobiti jos 2 spavace gore...sa jedno 160000km.Ako je kupis za 100000km.

https://www.olx.ba/artikal/26582372/kuc ... kenderija/
Kako si ga uradio svaka ti cast, treba ovo znati i imati smisla a i trebalo je fine pare uloziti u renovaciju, sigurno 30tak hiljada ako si imao ugodan sistem a ako nisi onda i vise.
A ova kuca, kako lik moze imati uredne papire a kuca u dvoristu zgrade jbte, svaka mu cast. a i prodaje je godinu dana, sigfurno bi on to dao za 100k.
Ja sam naletio na ovu kucu na Grbavici, nije onako lose, ima svoj prilaz lijep i parking. 130k je cijela kuca.
https://www.olx.ba/artikal/27578786/dvo ... -grbavica/
Post Reply