Suti bolan jos si dobro prosao...Igrao sam A.Villa - Stoke 2:0 ... malo je falilo da i bez tog boda ostanes...elSaik wrote:Čisto poređenja radi...![]()
elSaik - campa_xxx 2:2 (1:0)
1:0 - Auxerre - oko 21:45h
2:0 - Udinese - oko 16:45h
2:1 - Deportivo - oko 18:45h
2:2 - Stuttgart - oko 19:00h
Aston Villa - Stoke 2:2 (1:0)
1:0 - Petrow 45'
2:0 - Carew 79'
2:1 - Shawcross 87'
2:2 - Whelan 90'
![]()
![]()
campa_xxx - nikada ti halalit' neću...
Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- campa_xxx
#3951 Re: Sa-x liga, komentari
- srpanj
#3952 Re: Sa-x liga, komentari
dosad sam uvijek govorio...-ovo su vam nezvanicni rezultati....SADA, upravo sada, su bas takvi

- srpanj
#3953 Re: Sa-x liga, komentari
ako si pazljivo pratio moj prvi post, vezano za ovaj "slucaj"...ja sam samo rekao da po mojoj evidenciji covjek nije mijenjao nistaZwanziger wrote:
ja predlazem da se Admir ne sankcionise. Ne zato sto je novi clan i ne poznaje pravilnik i ne zato sto neki tvrde da nije imao lose namjere( to ne moze niko znati osim samog prekrsioca)
mada mi se cini da to sada vise i nije vazno, jer si ti ipak rekao da se tvoj protivnik ne sankcionise....(bas sam bio raspolozen za daljnu diskusiju ali tek sad upratih da nema potrebe za daljnu raspravu...ili ima?)
odoh ja ipak pripremiti poredak
-
elSaik
#3954 Re: Sa-x liga, komentari
Kao što sam i ja igrao Lazio 1:0, Genou 0:1 itd itd...campa_xxx wrote:Suti bolan jos si dobro prosao...Igrao sam A.Villa - Stoke 2:0 ... malo je falilo da i bez tog boda ostanes...elSaik wrote:Čisto poređenja radi...![]()
![]()
![]()
campa_xxx - nikada ti halalit' neću...
- Zwanziger
#3955 Re: Sa-x liga, komentari
Ti ako pogodis rezultat ocekujes da ti taj pogođeni par donese prednost. Međutim ako ti protivnik odigra 3 ista rezultata i bas ta 3 para ti pogodis, onda ti nemas prednost, iako si pogodio 3 rezultata. Tebi je protivnik anulirao tu prednost. Kakav ti imas instrument da anuliras prednost protivnika ako si prvi postavio rezultate? Ne znam da li me shvatas? Ovaj drugi moze svjesno odigrati 3 ista rezultata, da ponisti 3 para ovom prvom. Onda ovaj prvi moze biti ostecen. Ovaj drugi moze imati prednost u smislu da odigra tu odbranu sto neko rece. Kakva je onda odbrana ovom prvom? Ja sam za to da onaj ko je prvi postavio rezultate ima prednost, tj. da se protivnik njemu prilagodi.elSaik wrote:Pa obojici ostaje po 7 parova... ne kontam kako neko može imati prednost.Zwanziger wrote: A sto se tice ovog pravila da se mogu odigrati 3 ista rezultata kao kod protivnika, to je cista glupost za mene. Prije nego postavim rezultate, provjerim da se mozda koji rezultat ne poklapa. Smatram da onaj koji je prvi postavio rezlutate ima prednost i da se protivnik mora prema njemu prilagođavati. Jer sa ta 3 para ti ih automatski izbacujes iz igre, i protivniku ostaje jos 7 parova. Za mene to nije uredu. Tvrditi da je to odbrana je nelogicno, jer gdje je onda odbrana onom prvom koji je postavio rezultate. Znaci prednost ima ovaj sto kasnije postavi rezultate, sto se ne bi smjelo desiti. Sto se mene tice nece se nikad desiti da postavim isti rezultat kao i protivnik.Pogotovo kako prednost ima onaj koji drugi postavlja.
-
elSaik
#3956 Re: Sa-x liga, komentari
Pa i protivnik je pogodio ta tri para i samim tim si ti anulirao njemu prednost. Zamisli ja očekujem ManU - Chelsea 2:1. I dođem da to odigram i vidim ti odigrao. Šta meni preostaje: a) da odigram to što mislim da će biti i ne postignem ništa time i b) da odigram nešto drugo što ne bih odigrao da sam mogao birati. S druge strane, igrač koji prvi postavlja igra ono što misli da će biti, znači ne mora igrati ono što ne bi igrao.Zwanziger wrote:Ti ako pogodis rezultat ocekujes da ti taj pogođeni par donese prednost. Međutim ako ti protivnik odigra 3 ista rezultata i bas ta 3 para ti pogodis, onda ti nemas prednost, iako si pogodio 3 rezultata. Tebi je protivnik anulirao tu prednost. Kakav ti imas instrument da anuliras prednost protivnika ako si prvi postavio rezultate? Ne znam da li me shvatas? Ovaj drugi moze svjesno odigrati 3 ista rezultata, da ponisti 3 para ovom prvom. Onda ovaj prvi moze biti ostecen. Ovaj drugi moze imati prednost u smislu da odigra tu odbranu sto neko rece. Kakva je onda odbrana ovom prvom? Ja sam za to da onaj ko je prvi postavio rezultate ima prednost, tj. da se protivnik njemu prilagodi.elSaik wrote:Pa obojici ostaje po 7 parova... ne kontam kako neko može imati prednost.Zwanziger wrote: A sto se tice ovog pravila da se mogu odigrati 3 ista rezultata kao kod protivnika, to je cista glupost za mene. Prije nego postavim rezultate, provjerim da se mozda koji rezultat ne poklapa. Smatram da onaj koji je prvi postavio rezlutate ima prednost i da se protivnik mora prema njemu prilagođavati. Jer sa ta 3 para ti ih automatski izbacujes iz igre, i protivniku ostaje jos 7 parova. Za mene to nije uredu. Tvrditi da je to odbrana je nelogicno, jer gdje je onda odbrana onom prvom koji je postavio rezultate. Znaci prednost ima ovaj sto kasnije postavi rezultate, sto se ne bi smjelo desiti. Sto se mene tice nece se nikad desiti da postavim isti rezultat kao i protivnik.Pogotovo kako prednost ima onaj koji drugi postavlja.
- campa_xxx
#3957 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:Kao što sam i ja igrao Lazio 1:0, Genou 0:1 itd itd...campa_xxx wrote:Suti bolan jos si dobro prosao...Igrao sam A.Villa - Stoke 2:0 ... malo je falilo da i bez tog boda ostanes...elSaik wrote:Čisto poređenja radi...![]()
![]()
![]()
campa_xxx - nikada ti halalit' neću...Da ne pričam o 4 vodstva Barselone...
Ukratko receno, pravi derbi susret sa dosta prilika na obje strane ...
- srpanj
#3958 Re: Sa-x liga, komentari

blacky....hmmm, sve sam prob'o...sve
- Zwanziger
#3959 Re: Sa-x liga, komentari
Nisi ti njemu anulirao prednost, nego je on tebi anulirao prednost. U normalnim okolnostima ti bi trebao voditi 3:0, ali ako ti protivnik prepise ta tri para, ti onda nemas prednost. Ako ja pogodim par, ocekujem da povedem. Kako cu ja znati je li on slucajno ili namjerno odigrao taj isti rezultat?elSaik wrote:Pa i protivnik je pogodio ta tri para i samim tim si ti anulirao njemu prednost. Zamisli ja očekujem ManU - Chelsea 2:1. I dođem da to odigram i vidim ti odigrao. Šta meni preostaje: a) da odigram to što mislim da će biti i ne postignem ništa time i b) da odigram nešto drugo što ne bih odigrao da sam mogao birati. S druge strane, igrač koji prvi postavlja igra ono što misli da će biti, znači ne mora igrati ono što ne bi igrao.Zwanziger wrote:Ti ako pogodis rezultat ocekujes da ti taj pogođeni par donese prednost. Međutim ako ti protivnik odigra 3 ista rezultata i bas ta 3 para ti pogodis, onda ti nemas prednost, iako si pogodio 3 rezultata. Tebi je protivnik anulirao tu prednost. Kakav ti imas instrument da anuliras prednost protivnika ako si prvi postavio rezultate? Ne znam da li me shvatas? Ovaj drugi moze svjesno odigrati 3 ista rezultata, da ponisti 3 para ovom prvom. Onda ovaj prvi moze biti ostecen. Ovaj drugi moze imati prednost u smislu da odigra tu odbranu sto neko rece. Kakva je onda odbrana ovom prvom? Ja sam za to da onaj ko je prvi postavio rezultate ima prednost, tj. da se protivnik njemu prilagodi.elSaik wrote:
Pa obojici ostaje po 7 parova... ne kontam kako neko može imati prednost.Pogotovo kako prednost ima onaj koji drugi postavlja.
-
elSaik
#3960 Re: Sa-x liga, komentari
Upravo to...campa_xxx wrote:
Ukratko receno, pravi derbi susret sa dosta prilika na obje strane ...
-
elSaik
#3961 Re: Sa-x liga, komentari
Ne znam. Meni i dalje to spada pod "taktika". Iskreno, veći mi problem predstavljaju oni koji igraju 10 istih rezultata ili oni koji kopiraju sve tvoje parove i dodaju ili oduzmu po gol, i na taj način pogode svaku tvoju "stativu".Zwanziger wrote: Nisi ti njemu anulirao prednost, nego je on tebi anulirao prednost. U normalnim okolnostima ti bi trebao voditi 3:0, ali ako ti protivnik prepise ta tri para, ti onda nemas prednost. Ako ja pogodim par, ocekujem da povedem. Kako cu ja znati je li on slucajno ili namjerno odigrao taj isti rezultat?
- srpanj
#3962 Re: Sa-x liga, komentari
jako lijepo obrazlozeno....danas sam ja imao slicnu priliku sa mojim protivnikom...na udineze odigram 2-0 ..pogledam i moj protivnik isto odigrao...kontam se ...hocu li-necu? i sta ja (pametnjakovic) ucinim? necu!! ja ucinim (kao sto obicno i zwanziger uradielSaik wrote: Pa i protivnik je pogodio ta tri para i samim tim si ti anulirao njemu prednost. Zamisli ja očekujem ManU - Chelsea 2:1. I dođem da to odigram i vidim ti odigrao. Šta meni preostaje: a) da odigram to što mislim da će biti i ne postignem ništa time i b) da odigram nešto drugo što ne bih odigrao da sam mogao birati. S druge strane, igrač koji prvi postavlja igra ono što misli da će biti, znači ne mora igrati ono što ne bi igrao.
- Zwanziger
#3963 Re: Sa-x liga, komentari
Dobro, ti to posmatras iz svog ugla. Postavi se u ulogu protivnika. Mislim da ti ne bilo svejedno. Meni bi to zasmetalo ako sam prvi postavio rezultate. Recimo da pogodim samo 1 par i pocnem provjeravati sta je protivnik odigrao i vidim da je protivnik odigrao taj isti rezultatsrpanj wrote:jako lijepo obrazlozeno....danas sam ja imao slicnu priliku sa mojim protivnikom...na udineze odigram 2-0 ..pogledam i moj protivnik isto odigrao...kontam se ...hocu li-necu? i sta ja (pametnjakovic) ucinim? necu!! ja ucinim (kao sto obicno i zwanziger uradielSaik wrote: Pa i protivnik je pogodio ta tri para i samim tim si ti anulirao njemu prednost. Zamisli ja očekujem ManU - Chelsea 2:1. I dođem da to odigram i vidim ti odigrao. Šta meni preostaje: a) da odigram to što mislim da će biti i ne postignem ništa time i b) da odigram nešto drugo što ne bih odigrao da sam mogao birati. S druge strane, igrač koji prvi postavlja igra ono što misli da će biti, znači ne mora igrati ono što ne bi igrao.)korekciju...sad bih imao bod, a 'vako imam nista
Al evo elSaik rece sve je to taktika. Mozda to i daje draz takmicenju; da se nekad iznerviras na protivnikovu taktiku i hebes mu sve po spisku u sebi. To je stvar od osobe do osobe. Neko ce prepisati 2-3 para, neko ce izbjegavati iste rezultate( kao ja
-
elSaik
#3964 Re: Sa-x liga, komentari
Uprati vječnog kako igra protiv mene i vidjet ćeš šta je taktika. 
- srpanj
#3965 Re: Sa-x liga, komentari
ma kakva uloga protivnikaZwanziger wrote:
Dobro, ti to posmatras iz svog ugla. Postavi se u ulogu protivnika. Mislim da ti ne bilo svejedno. Meni bi to zasmetalo ako sam prvi postavio rezultate. Recimo da pogodim samo 1 par i pocnem provjeravati sta je protivnik odigrao i vidim da je protivnik odigrao taj isti rezultat![]()
inace...najdraze su mi ove sumnjive pobjede...s jednim golom razlike uz ogromne proteste protivnika....
-
elSaik
#3966 Re: Sa-x liga, komentari
Očigledno nisi bio tu u prvoj sezoni kada se u predzadnjem kolu pri bježanju prvog (elSaik) drugom (van Basten) od, čini mi se 4 boda, nepojavljuju ni meni ni njemu protivnik. 
Čak je vječni fantastično sva ta dešavanja uklopio u jednu priču. Ma kakvi talijani koliko je kod nas bilo malverzacija.
Probat ću naći njegov tekst.
Čak je vječni fantastično sva ta dešavanja uklopio u jednu priču. Ma kakvi talijani koliko je kod nas bilo malverzacija.
Probat ću naći njegov tekst.
-
elSaik
#3967 Re: Sa-x liga, komentari
Nisam još došao do njegovo teksta, ali jesam na ovo...
evo ga...abondanzieri wrote:Iako sam svjestan da je ovo sve zajebancija,jednostavno ne mogu da predjem preko onog sto je uradio el Saik i odlucio sam istupim iz lige.Svima zelim sve najbolje...
vjecnobordo wrote:Ko samo baci pogled na rezultate u zadnjih nekoliko kola prosle sezone, mora biti sumnjivo. Možda nije namješteno, ali je u najmanju ruku sumnjivo. Porazima avengeda(tj. njegovim nedolascima) elSaik uzima titulu, a cyprus obezbjeđuje opstanak, a elSaik svojim jakim lobijem u Savezu širi ligu i avenged ostaje premijerligaš plus ima bodove sljedece sezone. Ove sezone se saik zavalio u dugove i zato je situacija kakva jeste. Da bi 'olaksao' posao ove godine, u ligu dovodi buraza i faktički ima dvije svoje ekipe u ligi, pa može raditi sta hoce.
Slučajno opazih da naredno kolo igram upravo protiv jedne njegove ekipe i još posljednje kolo sa Patom (trebao bih Neelixu pomoci da ostvari zacrtani cilj), ali i dalje ostajem pri tome da igram sve 0:0.
Usput, jako je zanimljivo da je elSaik dok je on postavljao parove za prognoziranje bio u samom vrhu tabele, a kako Pato preuze tu odgovornost, sve mu se okrenulo.
-
elSaik
#3968 Re: Sa-x liga, komentari
@campa - vidi šta sam našao...
campa_xxx wrote:Jesi sretan elsaice...
Osasuna - Real M. 1:2
83' [1 - 0] F. Punal (pen.)
87' [1 - 1] A. Robben
89' [1 - 2] G. Higuain
A ja vodio 2:1, haj reko evo 3 boda....jos ti je Real igrao sa igracem manje...
- campa_xxx
#3969 Re: Sa-x liga, komentari
elSaik wrote:@campa - vidi šta sam našao...![]()
campa_xxx wrote:Jesi sretan elsaice...
Osasuna - Real M. 1:2
83' [1 - 0] F. Punal (pen.)
87' [1 - 1] A. Robben
89' [1 - 2] G. Higuain
A ja vodio 2:1, haj reko evo 3 boda....jos ti je Real igrao sa igracem manje...
- shalla
#3970 Re: Sa-x liga, komentari
Ccc kakva dva rezultata. Udinese ga zabio u 91-oj i izbio mi gol a Monaco isto u 91-oj za al_nerijev gol (koji je btw prekrasan, cuj 2-2)...
Jbg, olako propustena pobjeda :-(
Jbg, olako propustena pobjeda :-(
- Topla voda
#3971 Re: Sa-x liga, komentari
i mene long dong dobi 1-0 s tim udinezeom,ja stavio 2-1
probo sam na francuze sve stavit 1-0,na engleze 2-0,a na talijane 2-1
a ovo sam bez rezona probro,sta je prvo naletjelo.
da sam malo zamijenio ove rasporede,bolje bi proso,al hajd ..ide se dalje
probo sam na francuze sve stavit 1-0,na engleze 2-0,a na talijane 2-1
a ovo sam bez rezona probro,sta je prvo naletjelo.
da sam malo zamijenio ove rasporede,bolje bi proso,al hajd ..ide se dalje
- Zwanziger
#3972 Re: Sa-x liga, komentari
A ko je buraz ovom elSaiku?
-
elSaik
#3973 Re: Sa-x liga, komentari
Enrico. A Montoyi van Basten.Zwanziger wrote:A ko je buraz ovom elSaiku?
- Topla voda
#3974 Re: Sa-x liga, komentari
ne pita te niko za montoyu

- Lakat Jebić
#3975 Re: Sa-x liga, komentari
odmah se brani "nije samo kod nas nepotizam"