Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skafiskafsnjak
#3952 Re: Manchester United FC
Ovaj Young mi bas na zivac ide... Kurton od igraca .
- neo7
#3953 Re: Manchester United FC
haha e jbga i ti ides u krajnost
YOung je extra igrac...
- skafiskafsnjak
#3954 Re: Manchester United FC
A sta je kod njega ekstra? on i onaj Valencia, ne zna se koji je gori . Sve neko trcanje tuc-muc, i na kraju lopta u igraca ili u aut.---neo7 wrote:haha e jbga i ti ides u krajnostYOung je extra igrac...
-
missko
#3955 Re: Manchester United FC
Krkani ranise i Younga, mora i on vani. 
-
missko
#3956 Re: Manchester United FC
Bomba Runija za 0-4 
MOram se ispraviti
Berba petom za 0-5
MOram se ispraviti
Berba petom za 0-5
- ledeni_caj
#3957 Re: Manchester United FC
Golcina Rooneya.
Fulham prelos, Manco prvo poluvrijeme dobar, drugo standardno.
Fulham prelos, Manco prvo poluvrijeme dobar, drugo standardno.
- cls
#3958 Re: Manchester United FC
zamolio bi Berbatova da slijedeci put ne bude onoliko bezobrazan pa da ljudima daje petom golove....odlicna igra cijele ekipe, steta samo 2 povrede nadam se da nije nista ozbiljno
- cls
#3959 Re: Manchester United FC
e sranje
SAF: "Phil Jones had an elbow to his jaw and will for X-rays. He is a concern. Rio will be out next Monday and Ashley Young for 2-3 weeks."
SAF: "Phil Jones had an elbow to his jaw and will for X-rays. He is a concern. Rio will be out next Monday and Ashley Young for 2-3 weeks."
-
missko
#3960 Re: Manchester United FC
ovo morate vidjeti sega do bola.
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... wrath.html
- Riddle
#3961 Re: Manchester United FC
Da. Sve si ti to fino izracunao i sve to ima dosta logike, ali fudbal cesto nije takav. Pogotovo ne na kraju sezone. To si vec mnogo puta vidio. I opet ces.Baudelaire wrote:Sve je to super, samo City u drugom dijelu sezone dočekuje Tottenham, United, Liverpool i Chelsea na Etihadu, a United gostuje Arsenalu, Tottenhamu, Chelsea-u i City-u. Koliko god dobri bili, ja ne vidim kako mogu nakupiti na ovim gostovanjima više bodova nego City kući.
- Riddle
#3962 Re: Manchester United FC
Impresivan nastup Uniteda. Fulham nije prisao golu u prvom poluvremenu. Nani je igrao gotovo nestvarno. Kad je u ovakvoj formi, ne bih ga mijenjao ni za jednog igraca u ligi. Momak ima sve. Welbeck je takođe bio jako dobar. Lindegaard je uradio sve sto je trebalo u nastavku utakmice i djelovao je siguran sve vrijeme. Rooney nije izasao iz prve brzine cijelu utakmicu, a onda je iznenada izveo nesto sto vec dugo nisam vidio od njega. Vrhunski gol. Berbatov je isto izveo nesto prelijepo, ali mene uvijek vise raduje njegova reakcija (ili njen nedostatak) nakon gola nego sam gol. Frajer je previse cool.
Naravno kao i uvijek dojam kvare povrede. Stvarno ne kontam sta se desava i kad ce ovo vec jednom stati. Ne sjecam se kad je najjaci sastav zajedno uvezao nekih 5-6 utakmica.
Ako je vjerovati komentatoru United je prosle sezone u ova doba vodio sa 35 bodova, a danas su drugi sa 42.
To samo govori koliko je City podigao standard i kakav tempo su zadali ovom ludom formom. Ali bitno je da taj tempo United prati. Sam City ce izvuci ono najbolje iz njih. 
Ako je vjerovati komentatoru United je prosle sezone u ova doba vodio sa 35 bodova, a danas su drugi sa 42.
- fidoremilienko
#3963 Re: Manchester United FC
Puče petarda Fulhamu

-
hladan.preminger
#3964 Re: Manchester United FC
missko wrote:ovo morate vidjeti sega do bola.
Joj gledo sam citav ovaj kviz.
Ovo sa Rooneyem je presmiješno, upišo sam se od smijeha.
Još kad SAF kaze "platićeš za ovo", a ostali umiru od smijeha.
-
missko
#3965 Re: Manchester United FC
Hahahaovo ce da te kosta. Al onaj prvi pogled Fergusona kad je skontao sta ovaj hoce da kaze neprocjenjivo.hladan.preminger wrote:missko wrote:ovo morate vidjeti sega do bola.
Joj gledo sam citav ovaj kviz.
Ovo sa Rooneyem je presmiješno, upišo sam se od smijeha.
Još kad SAF kaze "platićeš za ovo", a ostali umiru od smijeha.
- vaučer
#3966 Re: Manchester United FC
Evo razloga zbog kojeg bi prije tipovao na United nego na CIty, bez obzira na igrački kadar i momentum.Riddle wrote: Sam City ce izvuci ono najbolje iz njih.
Jedni su veterani u ovim trkama za vrh, drugi su apsolutni amateri a stvar će prije ili poslije postati psihološka.
Bit će zanimljivo prvenstvo bez sumnje, borba za vrh i borba za četvrto i treće mjesto će biti paklena.
- Obuca9
#3967 Re: Manchester United FC
Jah eto, Dzeko, Balotelli, Toure jedan, Toure drugi, Bridge, Clichy i ostali nikad nisu bili prvaci u Engleskoj, Spaniji, Njemackoj, Italiji. Samo su Unitedovi igraci bili prvaci...
- fidoremilienko
#3968 Re: Manchester United FC
Vidi obuće

- vaučer
#3969 Re: Manchester United FC
Mislim da to nije isto, ali dobro, svak ima svoje.Obuca9 wrote:Jah eto, Dzeko, Balotelli, Toure jedan, Toure drugi, Bridge, Clichy i ostali nikad nisu bili prvaci u Engleskoj, Spaniji, Njemackoj, Italiji. Samo su Unitedovi igraci bili prvaci...
Vidjet ćemo, bio bih iznenađen da City ne pukne pod pritiskom ako se ovako bliska utrka nastavi do proljeća.
- Obuca9
#3970 Re: Manchester United FC
Vidi emelianenka

-
Lucas Leiva
#3971 Re: Manchester United FC
Boldirani, dvojica ne igraju... treci je sinonim za psiholosku stabilnost u kljucnim utakmicama... Baloteli protiv Barselone nije htio da trciObuca9 wrote:Jah eto, Dzeko, Balotelli, Toure jedan, Toure drugi, Bridge, Clichy i ostali nikad nisu bili prvaci u Engleskoj, Spaniji, Njemackoj, Italiji. Samo su Unitedovi igraci bili prvaci...
Jos si samo trebao dodati Mancinija koji je dominirao sa Interom godinama u magli kalcopolija Serije A
Vjerovatno ce Mancini ocajno u januaru traziti Van Persija i Lavecija kao garant za titulu
-
missko
#3972 Re: Manchester United FC
Obuca9 wrote:Vidi emelianenka![]()
![]()
Ko da se sto godina niste vidjeli a raja bili prava
- Riddle
#3973 Re: Manchester United FC
Imam isto misljenje. Iako je trenutno logicno tipovati na City, jer nisu bukvalno pokazali slabost, kraj sezone i psiholoska borba su sasvim druga prica. Vidi Liverpool iz sezone 2008/2009. Ja ne govorim da ce United biti prvak iz razloga sto se zelim tjesiti, vec stvarno vjerujem da City nece izdrzati ovaj tempo. Ko se to njima povrijedio u dosadasnjem dijelu sezone? Apsolutno sve im je islo kao u snu. Jedino sto me brine je period koji upravo sad dolazi. United je znatno oslabljen povredama i ne smiju dozvoliti Cityu da dobije nekoliko utakmica prednosti. Ako u martu ili aprilu razlika bude neka 3-4 boda, glavu smijem dati da ce titula biti odbranjena.vaučer wrote:Evo razloga zbog kojeg bi prije tipovao na United nego na CIty, bez obzira na igrački kadar i momentum.Riddle wrote: Sam City ce izvuci ono najbolje iz njih.
Jedni su veterani u ovim trkama za vrh, drugi su apsolutni amateri a stvar će prije ili poslije postati psihološka.
Bit će zanimljivo prvenstvo bez sumnje, borba za vrh i borba za četvrto i treće mjesto će biti paklena.
-
Baudelaire
#3974 Re: Manchester United FC
Imao je City značajne turbulencije, ali su to prošli bez mnogo pompe. Tevez, stalne svađe sa Balotellijem, Johnsonom itd, ali Mancini je pokazao da nema šale sa njim. Osim tog, ova sezona je potpuno drugačija i iz razloga što City ima puno jači sastav nego Liverpool 2009., pogotovo iz razloga što je United značajno oslabljen.
-
dragonz
#3975 Re: Manchester United FC
Baudelaire wrote:Imao je City značajne turbulencije, ali su to prošli bez mnogo pompe. Tevez, stalne svađe sa Balotellijem, Johnsonom itd, ali Mancini je pokazao da nema šale sa njim. Osim tog, ova sezona je potpuno drugačija i iz razloga što City ima puno jači sastav nego Liverpool 2009., pogotovo iz razloga što je United značajno oslabljen.
Code: Select all
http://www.365stats.com/football/injuries