Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kao prvo sine moj marion nije 2, niti je to ikada bio, niti ce to ikada biti. kao drugo kad neko sutne 84 trojke u 85 utakmica to ti sve govori (da ne spominjem mizeran procenat jer je ubacio samo 18). i kao trece pogledaj malo realno. nisu valjda svi ovdje u krivu, a jedni tu u pravu. ja te pozdravljam uz najljepse zalje da sto prije dodjes sebi.
Abacija wrote:Mene samo interesuje zasto sudije ne sviraju korake u NBA, pogotovo igracu koji povede kontru.
Sto je jos gore, Amerikancima se gleda kroz prste i kad dodju na olimpijadu.
NBA je show.
Vazno je publiku zabaviti.
Zasto svirati korake u situacijama kad ce biti kos svakako?
Samo sto je ljepse vidjeti zakucavanje, nego polaganje.
Nije da im se bas tolerise na medunarodnim takmicenjima.
Cesto im to sviraju, a i igraci vise paze na istim.
Abacija wrote:Mene samo interesuje zasto sudije ne sviraju korake u NBA, pogotovo igracu koji povede kontru.
Sto je jos gore, Amerikancima se gleda kroz prste i kad dodju na olimpijadu.
NBA je show.
Vazno je publiku zabaviti.
Zasto svirati korake u situacijama kad ce biti kos svakako?
Samo sto je ljepse vidjeti zakucavanje, nego polaganje.
Nije da im se bas tolerise na medunarodnim takmicenjima.
Cesto im to sviraju, a i igraci vise paze na istim.
Mozda nisi shvatio sta sam napisao pa govoris o zakucavanjima, ali ja sam mislio na korake koji se tako cesto prave na vlastitoj polovini terena kada se povede kontranapad. Bek ili krilo (jedan od najgorih u pravljenju koraka je LeBron James) napravi 1-2 (a kunem se da sam par puta vidio cak i 3 ) koraka (znaci uzme zalet) prije nego sto uopste spusti loptu. Time je ostvario znacajnu prednost nad odbranom i naravno da ce oni tako postici lagan pogodak.
Ma iz te kontre ce se najvjerovatnije dati kos.
Sad je pitanje samo da li ce to biti atraktivno ili ne?
Naravno da se to tolerise velikim zvijezdama, a u velikim utakmicama se znaju i svirati ti koraci.
Zasto cjepidlacit?
LAL nema sanse protiv strasnog Denvera.
Ove sezone cete gledati power kosarku od prvog dana sezone, a ne tamo od januara.
hidrant wrote:Ma iz te kontre ce se najvjerovatnije dati kos.
Sad je pitanje samo da li ce to biti atraktivno ili ne?
Naravno da se to tolerise velikim zvijezdama, a u velikim utakmicama se znaju i svirati ti koraci.
Zasto cjepidlacit?
LAL nema sanse protiv strasnog Denvera.
Ove sezone cete gledati power kosarku od prvog dana sezone, a ne tamo od januara.
Dahntay Jones iz Denvera preshao u Indianu Koliko toliko dobro pojacanje za odbranu, jer su pacersi vazili za jedan od gorih timova kada je odbrana u pitanju
Admir_1984 wrote:Dahntay Jones iz Denvera preshao u Indianu Koliko toliko dobro pojacanje za odbranu, jer su pacersi vazili za jedan od gorih timova kada je odbrana u pitanju
kidd produzio s dallasom. pih mogao je s knicksima podpisati na 1 sezonu, ali ne on hoce jos 3. sta ce igrati s 39 mislim moze se, ali to je pretjerivanje. mozda je gladan para.