Nemojte onda da vas nisam upozorio!
Sarajevski taksisti- dno dna
-
Jon Spencer
#3951 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Preblaga je ovo kazna. Super stvar je da će jedna policijska patrola svaku noć biti dežurna i da će reagovati na pozive i pritužbe, tako da se ne iznenadite kad budete zaustavljeni od strane saobraćajne policije pod rotacijom u divljem vozilu jer vas je neko od regularnih šmekno da koristite divljaka.
- drug_profi
#3952 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Koliki ste vi banditi, to ne moze stati ni u naslov ove teme.Jon Spencer wrote:Preblaga je ovo kazna. Super stvar je da će jedna policijska patrola svaku noć biti dežurna i da će reagovati na pozive i pritužbe, tako da se ne iznenadite kad budete zaustavljeni od strane saobraćajne policije pod rotacijom u divljem vozilu jer vas je neko od regularnih šmekno da koristite divljaka.
-
Jon Spencer
#3953 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nek si nam ti fin. To nas raduje. Samo tako nastavi!drugi profil wrote:Koliki ste vi banditi, to ne moze stati ni u naslov ove teme.Jon Spencer wrote:Preblaga je ovo kazna. Super stvar je da će jedna policijska patrola svaku noć biti dežurna i da će reagovati na pozive i pritužbe, tako da se ne iznenadite kad budete zaustavljeni od strane saobraćajne policije pod rotacijom u divljem vozilu jer vas je neko od regularnih šmekno da koristite divljaka.
Samo poštuj pravila i zakone i nemaš se čega bojati!
- OldMayor
#3954 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ovo je smijesno. I ovakav zakon samo kod nas moze proci.
Mislis prije ces fasofat batine. Jer takav je profil prosjecnog takstiste kod nas - kabadahije da bog sacuva.drugi profil wrote:Inspekciju mislim da trebas zvati.
A onda dok to dodje, pa i kad dodju ti onda vidis da ces prije ti fasovat kaznu nego on...
- OldMayor
#3955 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
A vi postujete, jelde? Kad dozvolite autobusku liniju Aerodrom - Grad, onda mozemo pricati.Jon Spencer wrote:Nek si nam ti fin. To nas raduje. Samo tako nastavi!drugi profil wrote:Koliki ste vi banditi, to ne moze stati ni u naslov ove teme.
Vidjet cemo kako cete se ponasati kad ti lola kaze ajd me vozi 2km.
A ti odbijes, pa te lola odsmeka inspekciji.
Nemoj reci da vas nismo upozorili.
- Edin H.
#3956 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Je li vazi ovo i za one na aerodromu i zeljeznickoj stanici ili ne?vješalica wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/voz ... tati-50-km
-
Jon Spencer
#3957 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ako nas budete nervirali ukinućemo aerodrom totalno a ne samo autobusku liniju aerodrom - grad.OldMayor wrote:A vi postujete, jelde? Kad dozvolite autobusku liniju Aerodrom - Grad, onda mozemo pricati.Jon Spencer wrote:Nek si nam ti fin. To nas raduje. Samo tako nastavi!drugi profil wrote:Koliki ste vi banditi, to ne moze stati ni u naslov ove teme.
Vidjet cemo kako cete se ponasati kad ti lola kaze ajd me vozi 2km.
A ti odbijes, pa te lola odsmeka inspekciji.
Nemoj reci da vas nismo upozorili.
-
Jon Spencer
#3958 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne važi za njih oni su iznad zakona!Edin H. wrote:Je li vazi ovo i za one na aerodromu i zeljeznickoj stanici ili ne?vješalica wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/sarajevo/voz ... tati-50-km
- kingofsnake
#3959 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ma hajd, cener muriji je dosad rješavao i teže prekršaje, ne vidim razloga da ovo petak ne riješi.Jon Spencer wrote:Preblaga je ovo kazna. Super stvar je da će jedna policijska patrola svaku noć biti dežurna i da će reagovati na pozive i pritužbe, tako da se ne iznenadite kad budete zaustavljeni od strane saobraćajne policije pod rotacijom u divljem vozilu jer vas je neko od regularnih šmekno da koristite divljaka.
- Adriatic
#3960 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ako misle da će ovim povećati promet bande u SA taxiju, malo su se zeznuli.
Svi vas već znaju i traže samo taksi koji nije SA taksi.
Svi vas već znaju i traže samo taksi koji nije SA taksi.
-
Jon Spencer
#3961 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
[quote="Adriatic"]Ako misle da će ovim povećati promet bande u SA taxiju, malo su se zeznuli.
Svi vas već znaju i traže samo taksi koji nije SA taksi.[quote]
Možda u Metuzićima.
Ko ima višak petoba bujrum sjedaj gdje hoćeš.
Svi vas već znaju i traže samo taksi koji nije SA taksi.[quote]
Možda u Metuzićima.
Ko ima višak petoba bujrum sjedaj gdje hoćeš.
-
staradis
#3962 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Proci ce i njihovo ba
- Qler
#3963 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ja samo iskreno zelim svakom taskisti koji stane na sred ceste, pogotovo na tri trake, da pokupi musteriju, pa cesto i sudar izazove, jer nece 2m dalje da ode do prosirenja, da mu se raspadne auto i da nikad u zivotu od auta ne zaradi ni feninga!! Imam opasno namjeru kad budem sa sluzbenim, da ga prestignem, i da mu zakocim da se zalijepi u mene onako posteno, da se rastoci, jer taman bi mi trebalo love da ga sredim, i zamajac je pri kraju. A da taxo trazi motor po cesti gdje mu je ispao...
-
Jon Spencer
#3964 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ne znaš ti to uraditi, niti imaš mošnje potrebne za to.Qler wrote:Ja samo iskreno zelim svakom taskisti koji stane na sred ceste, pogotovo na tri trake, da pokupi musteriju, pa cesto i sudar izazove, jer nece 2m dalje da ode do prosirenja, da mu se raspadne auto i da nikad u zivotu od auta ne zaradi ni feninga!! Imam opasno namjeru kad budem sa sluzbenim, da ga prestignem, i da mu zakocim da se zalijepi u mene onako posteno, da se rastoci, jer taman bi mi trebalo love da ga sredim, i zamajac je pri kraju. A da taxo trazi motor po cesti gdje mu je ispao...
Imati opasnu namjeru i izražavati je anonimno na forumu je urnebesno zabavna stvar zar ne?
- Qler
#3965 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nisam jednog poslao na trotoar kod americke ambasade kad hoce iz izlivne da mi se uvali, ili kad ko pizda koci kad mu ne dam od stanice prema velesicima da mi se uvali iz one trake, sve necete da udarite, ja se sve postavljam? Ili u nedzaricima kad skrecem prema dobrinji, isto tako, jos mase mi rukama kao sta to radis, kretencina. Svi su seljaci, kreteni, debili i papcine one teske, koje to rade. A ti ako si se tu nasao, svaka ti cast i ti si. Daj ti broj auta ovako javno, pa ako te vidim, mozda se bas tebi postavim
-
Jon Spencer
#3966 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Sve šuplja. Kad to stvarno učiniš uslikaj i postavi na forum da vidimo. Do tad nastavi sanjariti.Qler wrote:Nisam jednog poslao na trotoar kod americke ambasade kad hoce iz izlivne da mi se uvali, ili kad ko pizda koci kad mu ne dam od stanice prema velesicima da mi se uvali iz one trake, sve necete da udarite, ja se sve postavljam? Ili u nedzaricima kad skrecem prema dobrinji, isto tako, jos mase mi rukama kao sta to radis, kretencina. Svi su seljaci, kreteni, debili i papcine one teske, koje to rade. A ti ako si se tu nasao, svaka ti cast i ti si. Daj ti broj auta ovako javno, pa ako te vidim, mozda se bas tebi postavim
- Qler
#3967 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Dogovoreno, ne mogu uslikati kad necu da se sklonim, ali ako bog da, kad me opali tako papak, maxuz slikam za ove teme.
- Adriatic
#3968 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Baš su fini ovi SA taksisti.
Vidi se to i ovdje na forumu.
Vidi se to i ovdje na forumu.
-
Jon Spencer
#3969 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Jedva čekam, napravi i jedan selfie sa skršenim taxom u pozadini.Qler wrote:Dogovoreno, ne mogu uslikati kad necu da se sklonim, ali ako bog da, kad me opali tako papak, maxuz slikam za ove teme.
Ipak mislim da nedostaju mošnje!
- Qler
#3970 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Pa daj mi broj, pa ako te sretnem, a ti se kurcis, da znam kome se postavljam. Kojem papku ne dam iz izlivne da me zaobilazi, a ti uprati modeo sivi karavan, petokrake alu felge, necu sad registracije ostavljati
pa kreni ko seljak gdje ne smijes po zakonu.
-
Jon Spencer
#3971 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Idi bolan zabij se u prvi taxi koji naleti uslikaj se i objavi sliku na forumu. ODMAH IZ OVIH STOPA!Qler wrote:Pa daj mi broj, pa ako te sretnem, a ti se kurcis, da znam kome se postavljam. Kojem papku ne dam iz izlivne da me zaobilazu, a ti uprati modeo sivi karavan, petokrake alu felge, necu sad registracije ostavljatipa kreni ko seljak gdje ne smijes po zakonu.
- corsa
#3972 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Nece se on zabijati u taxi, nego taxi u njega. Nije ti inteligencija jaca strana, a?Jon Spencer wrote:Idi bolan zabij se u prvi taxi koji naleti uslikaj se i objavi sliku na forumu. ODMAH IZ OVIH STOPA!Qler wrote:Pa daj mi broj, pa ako te sretnem, a ti se kurcis, da znam kome se postavljam. Kojem papku ne dam iz izlivne da me zaobilazu, a ti uprati modeo sivi karavan, petokrake alu felge, necu sad registracije ostavljatipa kreni ko seljak gdje ne smijes po zakonu.
- Qler
#3973 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Ma pusti papka... vidis da se nasao prozvanim kad vozi ko seljak...
-
Jon Spencer
#3974 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Aha znači on želi da se taxi zabija u njega? Baš je bezobrazan. Sram ga bilo!corsa wrote:Nece se on zabijati u taxi, nego taxi u njega. Nije ti inteligencija jaca strana, a?Jon Spencer wrote:Idi bolan zabij se u prvi taxi koji naleti uslikaj se i objavi sliku na forumu. ODMAH IZ OVIH STOPA!Qler wrote:Pa daj mi broj, pa ako te sretnem, a ti se kurcis, da znam kome se postavljam. Kojem papku ne dam iz izlivne da me zaobilazu, a ti uprati modeo sivi karavan, petokrake alu felge, necu sad registracije ostavljatipa kreni ko seljak gdje ne smijes po zakonu.
- kingofsnake
#3975 Re: Sarajevski taksisti- dno dna
Treba preimenovat temu u "Sarajevo taxi - dno dna". Ja s ovim ostalim nikad nikakvog problema nisam imao, Žuti, Crveni, Holand... uvijek su ok, ljubazni, ne rondaju za kratke relacije itd... Dok su me ovi indijanci dva puta doveli do toga da ja čovjeku od 50,60 godina kažem "haj izađi iz svog auta da ne krvariš po sjedištima". Zadnji put, ima 11 godina. Od tad, moje cjenjeno dupe u njihov taksi nije sjelo, pa neću valjda zbog taksiste Sarajevo taxija odgovarat ko za normalnog insana.