SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
Mariella
#3951 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jest, blistex ali pise LIP TONE. Ima nekoliko blistexa razlicitih
-
Mariella
#3952 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja bih s elf-a ovo voljela naruciti
Shimmering Facial Whip
http://eyeslipsface.co.uk/product~prodID~73.htm
Cula sam da je super
Shimmering Facial Whip
Cula sam da je super
-
BJB
#3954 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Yes, Blistex al' ono sto ga imas na slici par strana prij3...U CM-u ima jos nekih Blistex balzama al' jedino je ovaj kad ga malo po ruci namazes providno crvenkast..Budu usne prirodno rumene, k'o da si se taman ljubila s nekim 5 minuta, onako socno..bez_ideje wrote:Mislim da je neki klavirski koncert u coloseumu ove godine....
Ja bila isto u CM-u al samo ulje kupila,uzela novi katalog,vala su pregonili sa onim ovnakom
U DM-u daju 8 bodova za bilo sta sto kupis.....doduse i tamo sam nesminkave stvari pazarila
Koje labelo daje tuu crvenkastu,ovo blistex?
-
BJB
#3955 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ZElim ovo 

Uradila sam onaj test koze, imala sam 8 odg. da mi je koza normalna, 5 da je masna..

Uradila sam onaj test koze, imala sam 8 odg. da mi je koza normalna, 5 da je masna..
- VenomousV
#3956 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ti nista vise ne smijes kupovat'!!Mariella wrote:Ja bih s elf-a ovo voljela naruciti
Shimmering Facial Whip
Cula sam da je super
vec si nas sviju prekucala sa onom paletom sjena na kojoj ti zavidim
-
BJB
#3957 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
A je l' se mi to takmicimo?
V, ja uzela jos 3 maskare, dvije dobre i onu Multiaction-nisam odusevljena uopste, bezze.
V, ja uzela jos 3 maskare, dvije dobre i onu Multiaction-nisam odusevljena uopste, bezze.
- VenomousV
#3958 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hahaha ne daj Boze da se takmicimo, ne bi para ni da jedemo
koje si uzela? (zamisli kako skakucem od odusevljenja)
koje si uzela? (zamisli kako skakucem od odusevljenja)
-
Mariella
#3959 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma vidi cijenu, £1.50, nije to nistaa. Jedan dan cu sendvic u gradu preskociti i to je toVenomousV wrote:ti nista vise ne smijes kupovat'!!Mariella wrote:Ja bih s elf-a ovo voljela naruciti
Shimmering Facial Whip
Cula sam da je super
vec si nas sviju prekucala sa onom paletom sjena na kojoj ti zavidim
A ako bolje razmislis, paletom sam ustedila... jer sjene vise necu kupovati bar godinu dana
-
BJB
#3960 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pupa Extremeys, jakoo dobra
..
MaxFactor,ona sto je na snizenju u CM-u,
nisam odoljela iskusenju, ovu sam najvise isprobavala, vec triput...Jedan sloj, lijepo ih rasceslja, plasticna je cetkica, drugi i treci sloj i trepke budu k'o pipci nekog insekta, barem ove moje..
I MultiaCtion Essence- valja za po kuci
, skuzila sam da bolje radim kuci ako imam barem maskaru on...Iskreno, bezze skroz..Mislim da je treba 4 sloja pa da se osjeti onaj efekt crne da crnje ne mogu biti i guste..
Zene kojima je dobra Multiaction Essence ce definitivno primjetiti razliku kad stave onu crnozelenu od Max factora..
Kupila onaj Miss Sporty eyeliner za vjezbanje
i
sa ovim drugim mi nesto lakse i vjezbati..
Kad uvjezbam, slikam i postam 
MaxFactor,ona sto je na snizenju u CM-u,
I MultiaCtion Essence- valja za po kuci
Zene kojima je dobra Multiaction Essence ce definitivno primjetiti razliku kad stave onu crnozelenu od Max factora..
Kupila onaj Miss Sporty eyeliner za vjezbanje
-
BJB
#3961 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne mo'sh ih potrosit ni za dvije godine da sminkas i sebe i jos po' mahhale..Najbolje da kad nam zatreba da dodjemo kod tebe, namackas nam oci, i idemo kuci da se "dovrsimo"Mariella wrote:
Ma vidi cijenu, £1.50, nije to nistaa. Jedan dan cu sendvic u gradu preskociti i to je to
A ako bolje razmislis, paletom sam ustedila... jer sjene vise necu kupovati bar godinu dana
-
BJB
#3962 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Mogu li ove boje posluziti nekome ko ima smedje oci?

-
Mariella
#3963 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@BJB
Znaci, ti se samo brines za mene jelde
Valjda mi nece dosaditi, mislim ionako ne bi imala puno vise izbora boja i da druge pocnem kupovati pa mi je isto
A sjene, zasto da ne. Svijetla uvijek dobro dodje, ta bez je super za preko dana, a sive fino stoje smedjim ocima, taman za navece
@semlaca
moja paleta je bila 9.99$.
A sjene, zasto da ne. Svijetla uvijek dobro dodje, ta bez je super za preko dana, a sive fino stoje smedjim ocima, taman za navece
@semlaca
moja paleta je bila 9.99$.
- bez_ideje
#3964 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB da ti Valentin Incko nije sta u rodu
Cuj sminka za pokuci i sminka za vjezbanje

Cuj sminka za pokuci i sminka za vjezbanje
-
BJB
#3965 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Puno radim,a ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, ne svaleram se, samo trosim na kozmetiku.
Pa posto puno toga radim kuci, nekako sam ozbiljnija ako sam nasminkana..A bona ne znam eyeliner nanijeti kako treba..Prije su mi se ruke tresle k'o da imam groznicu, sad sam malo uvjezbala, hem sam se bojala eyelinera..Zato moram vjezbati, a cetkica ovog professional linera od pupe mi je nekako ljepsa, ide glatko, mada je i ovaj Miss Sporty dobar..
Pa posto puno toga radim kuci, nekako sam ozbiljnija ako sam nasminkana..A bona ne znam eyeliner nanijeti kako treba..Prije su mi se ruke tresle k'o da imam groznicu, sad sam malo uvjezbala, hem sam se bojala eyelinera..Zato moram vjezbati, a cetkica ovog professional linera od pupe mi je nekako ljepsa, ide glatko, mada je i ovaj Miss Sporty dobar..
- Michun
#3966 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
bjb, moze ali na tamno smedje. Ako su one na zuckasto, jok!BJB wrote:Mogu li ove boje posluziti nekome ko ima smedje oci?
-
Pacificgirl
#3967 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koje labelo, jel EOS?semlaca wrote:Ja preuzela moje četkice. Nisam još isprobala, kad stignem javim vam utiske.
molim baby24 da metne svoje oke na temu, plaho su lijepe.
jesam majstor, naručim četkicu za bronzer, a ne znam ni šta je to ni kako se koristi, valja mi u CM da i to zbavim i ovo labelo što je sad aktuelno u šminkerskim krugovima, treba mi vala još koja sjena (kakve su cijene ovim paletama na ebay-u?)
morat ću jedan mjesec preskakati sendviče u gradu da kupim sve što mi treba..
-
BJB
#3968 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imam oniih bodova, taman mi mogu zaleci ove sjene http://www.pupa.it/eng/make-up/eyes/Pro ... yes_1.aspxMichun wrote:bjb, moze ali na tamno smedje. Ako su one na zuckasto, jok!BJB wrote:Mogu li ove boje posluziti nekome ko ima smedje oci?

- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#3969 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kupila i ja u CM-u:
maskaru art deco: Perfect volume
tus: essence black mania
sjenu: nasla na kasi zadnju od art deca za 3,95
i stembilje za nokte.
sve skupa 24 KM
maskaru art deco: Perfect volume
tus: essence black mania
sjenu: nasla na kasi zadnju od art deca za 3,95
i stembilje za nokte.
sve skupa 24 KM
-
BJB
#3970 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Uh dosla im je nova kolekcija sve nesto shljokicasto sljashti..Samo za vjencanja, svadbe i sprovode. 
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#3971 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
vidjela sam i ono sto kazete da ne valja, ono za smokey eyes snizeno na 17 KMcica
ima i ona maskara false lashes plus poklon maskara 2000 calorija za 20 KM
a ima i 2000 calorija sa sjajem za 15 KM...
i tako
ima i ona maskara false lashes plus poklon maskara 2000 calorija za 20 KM
a ima i 2000 calorija sa sjajem za 15 KM...
i tako
- because_of_you
#3972 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
BJB wrote:Uh dosla im je nova kolekcija sve nesto shljokicasto sljashti..Samo za vjencanja, svadbe i sprovode.
To neki fancy sprovodi
-
BJB
#3973 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma kakva su vremena, sve vise licimo na ono sto smo prezirali..Vec vidim za dvadesetak godina, sprovod, cetiri bivse i jedna sadasnja -standard..Vjerovatno ce biti i sljokicastih sjena

-
BJB
#3974 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kakvo sad EOS? Molim da me prosvijetlite?
Je l' ovo
?
?- Michun
#3975 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a imas li br.2 ili br. 10? Ne nagovaram te, samo pitamBJB wrote:Imam oniih bodova, taman mi mogu zaleci ove sjene http://www.pupa.it/eng/make-up/eyes/Pro ... yes_1.aspxMichun wrote:bjb, moze ali na tamno smedje. Ako su one na zuckasto, jok!BJB wrote:Mogu li ove boje posluziti nekome ko ima smedje oci?
ove broj 5, ova nije zuta nego neka prljavo zlatna..