Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja se stvarno ne razumijem niti imam namjeru da opterećujem načinom izbora selektora reprezentacije bih, ali ako budući mora bti trofazni, ja vam od srca preporučam -
vrijedi pogledati...
Last edited by radostan dan on 21/12/2017 18:31, edited 1 time in total.
radostan dan wrote:ja se stvarno ne razumijem niti imam namjeru da opterećujem načinom izbora selektora reprezentacije bih, ali ako budući mora bti trofazni, ja vam od srca preporučam -
radostan dan wrote:ne znam đakmiću zašto sumnjate u moje dobre namjere?
tu sam da učestvujem, pomognem, šta god...
vi tražite selektora, mi se plašimo da se ovaj ne vrati, obostrani interes je prisutan.
edit-
vidi lutke...ne znaš jel on, ili je jasenko houra...
Ovaj trener je dao veliki doprinos bih repki,jer je oterao Misimovića iz mlade repke Srbije,ma bježi ne zna čovek da kaže R,jel i Amar malo ima problema sa kotrljajućim R.
Last edited by markomilanov on 21/12/2017 18:43, edited 1 time in total.
radostan dan wrote:ne znam đakmiću zašto sumnjate u moje dobre namjere?
tu sam da učestvujem, pomognem, šta god...
vi tražite selektora, mi se plašimo da se ovaj ne vrati, obostrani interes je prisutan.
edit-
vidi lutke...ne znaš jel on, ili je jasenko houra...
Hajde desni klik na tu sliku pa odaberi search google for image, nadrealno je kakve ćeš sve rezultate dobiti
Meni još u glavi onaj snimak kad ga novinar ispituje poslije utakmice protiv Estonije do koga je ovaj put, a on mrtav ozbiljan objašnjava kako je do neba, zemlje, svemira i konstelacije zvijezda, samo nije do njega.
Muhamed Đakmić wrote:
Meni još u glavi onaj snimak kad ga novinar ispituje poslije utakmice protiv Estonije do koga je ovaj put, a on mrtav ozbiljan objašnjava kako je do neba, zemlje, svemira i konstelacije zvijezda, samo nije do njega.
a nije, to je protiv slovenije...
i ne zamjeram mu estoniju, ono što si me pitao...nego slaviju iz praga.
Za mene ovo ne postoji više ni kao upitnik ni kao činjenica .
Možete kolektivno odahnuti Amar Osim svojevoljno odstupio od kandidature za selektora.
Baš su se nameračili srušiti sve ono što je Ivica Osim podigao .