meni je jedino mrsko čekat godinu dana da uzmem 500% profita.512MB wrote:Zadnjih 5 godina je januar bio slab a od februara krenulo rast. Vjerujem da ce sad ista shema biti.
pa pomalo trgujem, da ne bude dosadno.
Moderator: anex
meni je jedino mrsko čekat godinu dana da uzmem 500% profita.512MB wrote:Zadnjih 5 godina je januar bio slab a od februara krenulo rast. Vjerujem da ce sad ista shema biti.
mozda je problem samo u razmjeni ltc/btc. Na koji si ti nacin dosao do zeljene valute, pretpostavljam trona, jer i ja njega ciljam? Da mi je jednostavno znati koliko trebam imati na racunu da to razmjenim za btc pa onda za tron i da uplatim, nigdje ne mogu da to nadjem, rekli su bili da je 50$ dovoljno. Nije problem uloziti ni jos 300$ ali ako me za ovih probnih 50$ tako zafrkavaju bojim se ostat ce mi i tih 300$ zarobljenovictom wrote: ne znam za binance, ali na bitfinex je bio minimalni iznos za trading. Baš u tom rangu oko 50$, da bi odbili sitne trejdere.
Na Binance Tron mozes kupiti Ethereumom. Ja sam na Bestchange kupio LTC, prebacio na Binance, tamo LTC konvertovao u ETH i onda sa njim kupio Tron (TRX)perfekcionista1 wrote:mozda je problem samo u razmjeni ltc/btc. Na koji si ti nacin dosao do zeljene valute, pretpostavljam trona, jer i ja njega ciljam? Da mi je jednostavno znati koliko trebam imati na racunu da to razmjenim za btc pa onda za tron i da uplatim, nigdje ne mogu da to nadjem, rekli su bili da je 50$ dovoljno. Nije problem uloziti ni jos 300$ ali ako me za ovih probnih 50$ tako zafrkavaju bojim se ostat ce mi i tih 300$ zarobljenovictom wrote: ne znam za binance, ali na bitfinex je bio minimalni iznos za trading. Baš u tom rangu oko 50$, da bi odbili sitne trejdere.
Dozer je pisao o tome ranije. Otidji na njegov profil i istrazi mu postoveSollozzo wrote:Cao raja
Da li je iko povlacio pare sa iq optiona?
Problem je sto direktno na karticu mozes isplatiti onoliko koliko si uplatio. Profit mozes izvuci preko skrilla, nettelera ili direktnom uplatom na banku stim da je direktno provizija skoro 50 eura.
Imam otvorenu poziciju na ripple na nekih 0.25, zelio bi to da unovcim i da kupim ripple da mogu staviti u wallet.
Ako neko ima savjeta dobro su dosli,
Nebi da mi zaglave pare a da ne mogu kupiti ripple ponovo
Otvorio poziciju prije devet dana, već je +33%.KAMI666 wrote:ETH bi mogao danas da skoci dobro
Zbog cega i odakle vam ovakve info?KAMI666 wrote:ETH bi mogao danas da skoci dobro
I ja sam juce zaposlio hardware da kopa monerootacxxl wrote:Majna li neko Monero XMR? Ja juce zaposlio neki hardware da radi pa sta bude. Uglavnom je CPU mining.
to ti pitaj druga Pajkovića ! (KAMI6666). On je to rekao.Pitar_na_motoru wrote:Zbog cega i odakle vam ovakve info?KAMI666 wrote:ETH bi mogao danas da skoci dobro
a nakon forka, hoćel vlasnici ETH dobiti coine nove valute kao što je bio slučaj sa BitcoinCashomgidra wrote:ide hard fork Ethereuma 19.1., masa raje kupuje ETH zbog toga i zato cijena raste.
https://cointelegraph.com/press-release ... h-jan-2018
Zar im nisu vec 2 firka "propala" do sad ? Mozel' i sad biti isto? Mozel' biti da neko najavljuje "naprazno" da pumpa cijenu, iako zna da to bas i nece biti tako lako ?gidra wrote:ide hard fork Ethereuma 19.1., masa raje kupuje ETH zbog toga i zato cijena raste.
Pitar_na_motoru wrote:Zbog cega i odakle vam ovakve info?KAMI666 wrote:ETH bi mogao danas da skoci dobro

I da, jos jedno pitanje, ako na 1 ETH zaista dobiju jos 1 ETZ nakon forka, koliko se isplati dizati cijenu ETH da bi jos bio dobar na tome sto se dobio ETZ?drndalo wrote:Zar im nisu vec 2 firka "propala" do sad ? Mozel' i sad biti isto? Mozel' biti da neko najavljuje "naprazno" da pumpa cijenu, iako zna da to bas i nece biti tako lako ?gidra wrote:ide hard fork Ethereuma 19.1., masa raje kupuje ETH zbog toga i zato cijena raste.
Pa ne kupuju ljudi ETH da bi mu digli cjenudrndalo wrote:I da, jos jedno pitanje, ako na 1 ETH zaista dobiju jos 1 ETZ nakon forka, koliko se isplati dizati cijenu ETH da bi jos bio dobar na tome sto se dobio ETZ?drndalo wrote:Zar im nisu vec 2 firka "propala" do sad ? Mozel' i sad biti isto? Mozel' biti da neko najavljuje "naprazno" da pumpa cijenu, iako zna da to bas i nece biti tako lako ?gidra wrote:ide hard fork Ethereuma 19.1., masa raje kupuje ETH zbog toga i zato cijena raste.