Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kloniran wrote:Bude izlozenih u bingu na stupu, al ne sto ne vjerujem da ce xiaomi izloziti da ih narod drka
Mah valjda ce se moci vidjeti bar, uzeti u ruku i to hahah
Nisu izlozeni ko Noa mobiteli, ali su u ormaru, i mozes pogledati uz prisustvo nekogod radnika. Trenutno u ponudi, redmi 4x, redmi note 4x, redmi 5A, redmi 4.
Bingo stup, ex merkur objekat.
Imaju cak i neke huawei mobitele, vidjeh mate 10 lite.
Takodjer J serija od samsunga.
Bingo sarađuje sa tuzlanskim Genelecom, koji je u svoju ponudu uvrstio i Xaomije, a prodaje Samsunge, Mediacom, iphone, Hawei mobitele
zato su se pojavili u Bingo prodavnicama tehničke robe, evo koje Xaomi modele sa cijenama imaju u ponudi http://www.genelec.ba/mobitelic-576#/manFilters=140
Last edited by strongmen on 11/02/2018 20:53, edited 1 time in total.
ProComp ne može imat ni bolju garanciju nit bolji prodavac od Geneleca koji je jak ko beton i sa kojim gigant Bingo ne sarađuje znači džaba
elem procomp je piljara spram Geneleca
strongmen wrote:ProComp ne može imat ni bolju garanciju nit bolji prodavac od Geneleca koji je jak ko beton i sa kojim gigant Bingo ne sarađuje znači džaba
Imaju svoju garanciju, nisam imao iskustava ali po komentarima su ok za razliku od piljara tipa Univerzalno.
Genelec je poznat naravno i niko to ne osporava, ne znam gdje si to pročitao.
avaks wrote:
Imaju svoju garanciju, nisam imao iskustava ali po komentarima su ok za razliku od piljara tipa Univerzalno.
Pa eto na početku kaže da ima proviziju od njih ako kupiš preko njega...
Malo gej mi zvuči ali ok radi dečko
I traži još sponzorstava pa eto neka ga i Genelec pogura, oni se stisli dok "piljare" pomažu a tolika sila i oni i Bingo
strongmen wrote:ProComp ne može imat ni bolju garanciju nit bolji prodavac od Geneleca koji je jak ko beton i sa kojim gigant Bingo ne sarađuje znači džaba
Meni je regularan lik, a radi i dobre recenzije,
Zadnji telefon sto sam kupio je bio mas nakon njegove recenzije, a i odgovara na sva pitanja veoma korektno.
avaks wrote:Pa eto na početku kaže da ima proviziju od njih ako kupiš preko njega...
Malo gej mi zvuči ali ok radi dečko
I traži još sponzorstava pa eto neka ga i Genelec pogura, oni se stisli dok "piljare" pomažu a tolika sila i oni i Bingo
pa očigledno nemaju potrebe za takvim glupostima
jel vidiš da Geneleca nema ni na PIKu
nemaju potrebe za tim
strongmen wrote:
a jesil pročito tu da je 2 godine garancije
ja mislim da vrijedi te razlike cijene
Vrijedi meni, ako je istina, ali ti ipak to vidi sa ovim na čije smo postove odgovarali
A to da je sponzorstvo glupost, pa i nije baš ali i to je za neku drugu temu...
strongmen wrote:
a jesil pročito tu da je 2 godine garancije
ja mislim da vrijedi te razlike cijene
Vrijedi meni, ako je istina, ali ti ipak to vidi sa ovim na čije smo postove odgovarali
A to da je sponzorstvo glupost, pa i nije baš ali i to je za neku drugu temu...
nemam ja s njim šta vidjet
ti si mu predlago jeftinije opcije, kao Genelec skup
a ono Genelec daje 2 godine garancije spram tih piljara
zato i pitam TEBE jel opravdana veća cijena onda
Last edited by strongmen on 12/02/2018 21:49, edited 1 time in total.
I ja sam gledao ovaj Redmi Note 4X 16GB/3GB u ProCompu i ucinio mi se boljim izborom od Redmi 4X 32GB/3GB iako im je ista cijena trenutno posto ima jaci procesor, a prostor je ionako prosiriv karticom.
Nego to vezano za garanciju je "kako te potrefi". Prije sadasnjeg Mi 5 imao sam Leagoo Lead 2 kupljen tamo nekad 2013-2014 i evo i dan danas radi, nije bilo nekih hardverskih problema osim sto je baterija crkla.
strongmen wrote:
To ti ipak vidi sa mojom FOE listom
@choxnox
pa tu smo da se pomažemo i filujemo idejama, samo pitaj, ne obaziri se na ove padobrance plaho
@klonirani
Totenhemu sponzor Mada je to glupost što onaj dečkić veli, ne treba se tim opterećivati
strongmen wrote:
To ti ipak vidi sa mojom FOE listom
@choxnox
pa tu smo da se pomažemo i filujemo idejama, samo pitaj, ne obaziri se na ove padobrance plaho
@klonirani
Totenhemu sponzor Mada je to glupost što onaj dečkić veli, ne treba se tim opterećivati
ja imao lead 1, koristen 3 godine i onda se bukvalno raspao, zato sam se odvalio smijati kad sam vidio reklamu
daleko dogurase
kad bi malo manje kopirali druge, mogli bi daleko dogurati
A ima i Xiaomi svoje premium telefone, nisu ni oni baš jeftini.
A eto i u srednjem jeftinom segmentu su dosta napredovali pa mogu reći da su postali i best buy jbg.
Što se Kineza tiče, uvijek su u vrhu bili mada kod nas ne toliko zastupljeni kao recimo Huawei (mada su i oni haos napredovali zadnjih nekoliko godina i u našim krajevima uz Lenovo/Motorolu definitivno najpoznatiji postali).