Pariz
- fosna2014
- Danguba
#3952 Re: Pariz
Njemačka: Uhapšeni državljanin CG vjerojatno krijumčar oružja
19.11.2015
Državljanin Crne Gore koji je uhapšen u Njemačkoj početkom mjeseca nakon što su u njegovu automobilu nadjene puške i eksploziv najvjerojatnije je krijumčar oružjem i po svemu sudeći nije povezan sa terorističkim napadima u Parizu, saopćili su njemački dužnosnici.
Pedesetjednogodišnjak je uhapšen u blizini Rosenheima u Bavarskoj 5.novembra, a navigacijski sistem je ukazivao da putuje prema Parizu.
Njemački ministar unutarnjih poslova Thomas de Maizere rekao je televiziji ZDF da “ sve ukazuje na to da se radi o krjumčaru oružja, te da pripadu svijetu organiziranog kriminala” dodajući da istraga traje i dalje.
Prethodno je crnogorskom ministarstvo unutarnjih poslova saopćilo da se radi o “osobi pravoslavne vjeroispovjesti, i da do sada nema naznaka da je on povezan sa napadima islamista u Parizu”.
- Matzan
#3953 Re: Pariz
insomnia78 wrote:Zajebano, jebes im mater
Jucer ovdje, u ulici gdje mi djete ide u obdaniste neko prijavio lika sa kamionom i oruzjem unutra. Doslo bruka policije, blokirali sve, frka, panika, na kraju nadju lika i kamion ali nema oruzja
Zvanicno, lazna uzbuna al' hajd zna'ni
Dovoljno da te jede iznutra
Vrati se u Bosnu. Ovamo je mirnije.
- tututuuuu
#3954 Re: Pariz
OBAVJEŠTAJCI UPOZORAVAJU 'IS radi na kemijskom oružju
http://www.jutarnji.hr/uznemirujuce-upo ... -/1461053/
- arzuhal
#3955 Re: Pariz
Ja ba, kod nas ovdje žandarmi iz San Tropea, rasturaju...
- tututuuuu
#3956 Re: Pariz
ovdje je ljudima francuski inace drugi jezik.fosna2014 wrote:
-
Naslovnica
#3957 Re: Pariz
Abdelhamid Abaaoud - Postoji li informacija kako je ovaj terorista došao iz Sirije u Francusku, neprimijećen, vjerovatno obitavao tu neko vrijeme, organizovao akcije i na kraju se desilo to što se desilo?!
Mislim, na internetu postoji gomila slika tog lika u Siriji, sa leševima, ono, klasični ISIL milje, i lik najednom u Parizu?!
Da li to znači da sutra bilo ko od tih terorističkih spodoba može tek tako da dođe u Pariz ili bilo koji drugi evropski grad i da napravi belaj?!

Mislim, na internetu postoji gomila slika tog lika u Siriji, sa leševima, ono, klasični ISIL milje, i lik najednom u Parizu?!
Da li to znači da sutra bilo ko od tih terorističkih spodoba može tek tako da dođe u Pariz ili bilo koji drugi evropski grad i da napravi belaj?!
- It_is_a_Leclerc
#3958 Re: Pariz
BREAKING: ‘Loud explosion’ heard after security alert, evacuation at #London tube station
- Freamon Lester
#3959 Re: Pariz
Bomb scare on Baker Street: ‘Controlled explosion’ after police evacuate London tube stationIt_is_a_Leclerc wrote:BREAKING: ‘Loud explosion’ heard after security alert, evacuation at #London tube station
- insomnia78
#3960 Re: Pariz
Znas sta je jos jace?Naslovnica wrote:Abdelhamid Abaaoud - Postoji li informacija kako je ovaj terorista došao iz Sirije u Francusku, neprimijećen, vjerovatno obitavao tu neko vrijeme, organizovao akcije i na kraju se desilo to što se desilo?!
U dva navrata je bio u Siriji pa se vracao u Belgiju (on je Belgijanac, nije Francuz)
Cak je bio i uhapsen u Grckoj ali su ga zbog nekih proceduralnih birokratskih gluposti morali pustiti
Francuzi smatraju da je odgovoran za planiranje izmedju 4 i 6 napada i pokusaja napada na francuskom tlu
Izmedju ostalih onaj iz voza i pokusaj napada na crkvu (za taj vjerovatno niste culi jer su lika uhvatili, kombinacijom njegove gluposti i velike doze srece) tada je ubijena jedna zena
-
Bodkin
-
Bodkin
#3962 Re: Pariz
Nije ultima rasizma nego hardcore crkvenog tradicionalizma gdje imas katolike i sve ostale koji bi se prilagodjavali ako hoce da zive tu. Vidis da u svakom postu proziva hedonizam, ateizam i odsustvo "tradicionalnr porodice"ultima_palabra wrote:Naravno da ima, ovim budalama su najdraže mete muslimani koji razmišljaju drugačije.
A ovo drugo, pofino si napredovao na putu rasizma, ne bih da te zadržavam...
-
Bodkin
#3963 Re: Pariz
Majku im jebem kozojebsku prosao ovuda prije 7 dana...Freamon Lester wrote:Bomb scare on Baker Street: ‘Controlled explosion’ after police evacuate London tube stationIt_is_a_Leclerc wrote:BREAKING: ‘Loud explosion’ heard after security alert, evacuation at #London tube station
- mO k3
#3964 Re: Pariz
Zamisli nije bosnjo koliko su puta neki ovdje spomenuli ...Danguba wrote:Njemačka: Uhapšeni državljanin CG vjerojatno krijumčar oružja
19.11.2015
Državljanin Crne Gore koji je uhapšen u Njemačkoj početkom mjeseca nakon što su u njegovu automobilu nadjene puške i eksploziv najvjerojatnije je krijumčar oružjem i po svemu sudeći nije povezan sa terorističkim napadima u Parizu, saopćili su njemački dužnosnici.
Pedesetjednogodišnjak je uhapšen u blizini Rosenheima u Bavarskoj 5.novembra, a navigacijski sistem je ukazivao da putuje prema Parizu.
Njemački ministar unutarnjih poslova Thomas de Maizere rekao je televiziji ZDF da “ sve ukazuje na to da se radi o krjumčaru oružja, te da pripadu svijetu organiziranog kriminala” dodajući da istraga traje i dalje.
Prethodno je crnogorskom ministarstvo unutarnjih poslova saopćilo da se radi o “osobi pravoslavne vjeroispovjesti, i da do sada nema naznaka da je on povezan sa napadima islamista u Parizu”.
- nosara
#3965 Re: Pariz
Vrlo interesantno... Neko zlonamjeran bi zakljucio da ga nisu trazili nego stitili...insomnia78 wrote:Znas sta je jos jace?Naslovnica wrote:Abdelhamid Abaaoud - Postoji li informacija kako je ovaj terorista došao iz Sirije u Francusku, neprimijećen, vjerovatno obitavao tu neko vrijeme, organizovao akcije i na kraju se desilo to što se desilo?!
U dva navrata je bio u Siriji pa se vracao u Belgiju (on je Belgijanac, nije Francuz)
Cak je bio i uhapsen u Grckoj ali su ga zbog nekih proceduralnih birokratskih gluposti morali pustiti
Francuzi smatraju da je odgovoran za planiranje izmedju 4 i 6 napada i pokusaja napada na francuskom tlu
Izmedju ostalih onaj iz voza i pokusaj napada na crkvu (za taj vjerovatno niste culi jer su lika uhvatili, kombinacijom njegove gluposti i velike doze srece) tada je ubijena jedna zena
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3966 Re: Pariz
dogovorite se ko sam i što samBodkin wrote:Nije ultima rasizma nego hardcore crkvenog tradicionalizma gdje imas katolike i sve ostale koji bi se prilagodjavali ako hoce da zive tu. Vidis da u svakom postu proziva hedonizam, ateizam i odsustvo "tradicionalnr porodice"ultima_palabra wrote:Naravno da ima, ovim budalama su najdraže mete muslimani koji razmišljaju drugačije.
A ovo drugo, pofino si napredovao na putu rasizma, ne bih da te zadržavam...
pusa od krampusa
-
Bodkin
#3967 Re: Pariz
Ja znam sta si. Ostatak evropske historije koja nas je 1000 godina drzala na prosjecnom zivotnom vijeku od 35 godinaBlack swan wrote:dogovorite se ko sam i što samBodkin wrote:Nije ultima rasizma nego hardcore crkvenog tradicionalizma gdje imas katolike i sve ostale koji bi se prilagodjavali ako hoce da zive tu. Vidis da u svakom postu proziva hedonizam, ateizam i odsustvo "tradicionalnr porodice"ultima_palabra wrote:Naravno da ima, ovim budalama su najdraže mete muslimani koji razmišljaju drugačije.
A ovo drugo, pofino si napredovao na putu rasizma, ne bih da te zadržavam...![]()
![]()
![]()
liberalćići ko vas ne zna
pusa od krampusa
-
sumirprimus
#3968 Re: Pariz
adezejac,kus gore 
-
sumirprimus
#3969 Re: Pariz
il ko sto nas vrli ministar rece,on je bio dotaket... i osta ladan kao spricer... 
- Truba
#3970 Re: Pariz
budući da ne mogu putovati često
skoro svaki dan studiram povijest jedne od zemalja... recimo neki dan sam butan prostudirao, danas ponovno palestinske teritorije, afriku, aziju najčešće studiram satima...nema zemlje koju britanci i francuzi nisu sjebali tako da je dole u ponekim zemljama životni vijek sada 31 godinu
ali što to tebe briga kad živiš i zemlji gdje je životni vijek 75
hedonizam
samo nek je meni dobro
inače na obraćanja na personalnom nivou ne odgovaram ponekad napravim iznimku kao sad budući da te nisam bodkine prije zamijetio dakle ćus
nikad više
skoro svaki dan studiram povijest jedne od zemalja... recimo neki dan sam butan prostudirao, danas ponovno palestinske teritorije, afriku, aziju najčešće studiram satima...nema zemlje koju britanci i francuzi nisu sjebali tako da je dole u ponekim zemljama životni vijek sada 31 godinu
hedonizam
inače na obraćanja na personalnom nivou ne odgovaram ponekad napravim iznimku kao sad budući da te nisam bodkine prije zamijetio dakle ćus
-
sumirprimus
#3971 Re: Pariz
alaj mu se nagovoi a a a
alaj bi se šigicala a a a
sala sala duuuuuboki OT.
alaj bi se šigicala a a a
sala sala duuuuuboki OT.
-
Bodkin
#3972 Re: Pariz
Black swan wrote:budući da ne mogu putovati često
hedonizamsamo nek je meni dobro
inače na obraćanja na personalnom nivou ne odgovaram ponekad napravim iznimku kao sad budući da te nisam bodkine prije zamijetio dakle ćusnikad više
- ultima_palabra
#3973 Re: Pariz
Proziva ljevičare i liberale, a do neki dan mu nick bio komi
Tko, što, povijest, zamijetiti - original govor sarajevskog asfalta...
-
Bodkin
#3974 Re: Pariz
Kao i svaka manjina sto se vrati korijenima neminovnoultima_palabra wrote:Proziva ljevičare i liberale, a do neki dan mu nick bio komi![]()
- Truba
#3975 Re: Pariz
kad su svojevremeno srbi divljali kod ferhadije 2001.
ili hrvati po stocu livnu nebitno kada
na faksu bi se uvijek razvila priča među studentima
uglavnom ako svi srbi ne podržavaju takve nastupe protiv ferhadije i tamošnjih bošnjaka profa, asistentica besima spahića, je pitala gdje je kritična masa za proteste srba protiv takvih akcija "manjine" srba koji ubijaju ljude kamenom kod ferhadije
bio sam u briselu 2008 baš u vrijeme napada na Gazu... dosta je ljudi prosvjedovalo protiv izraelske agresije naravno većina muslimani
baš se pitam jesu li francuski muslimani u francuskoj i belgiji igdje organizirali išta slično pa da ih se okupilo barem 500
protesti protiv terorizma
francuz78??? jel bilo šta
ili hrvati po stocu livnu nebitno kada
na faksu bi se uvijek razvila priča među studentima
uglavnom ako svi srbi ne podržavaju takve nastupe protiv ferhadije i tamošnjih bošnjaka profa, asistentica besima spahića, je pitala gdje je kritična masa za proteste srba protiv takvih akcija "manjine" srba koji ubijaju ljude kamenom kod ferhadije
bio sam u briselu 2008 baš u vrijeme napada na Gazu... dosta je ljudi prosvjedovalo protiv izraelske agresije naravno većina muslimani
baš se pitam jesu li francuski muslimani u francuskoj i belgiji igdje organizirali išta slično pa da ih se okupilo barem 500
protesti protiv terorizma
francuz78??? jel bilo šta