Novi rat

Locked
Itakoto

#3951 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

bla bla j*bes forum.

Gdje je referendum? Ima li Dodo testise da ijedan referendum na stetu BiH provede? Nece biti rata jer za rat uvijek treba dvoje. A RS ga ne zeli. Ovo je nova RS koja samo pokusava da relaksira odnose sa partnerima u Pederaciji. Dakle, idemo... zasto smo stali? :oops:
Duka Dizel

#3952 Re: Novi rat

Post by Duka Dizel »

mirsek wrote: Uh brale, otrovani ste al bas ste otrovani mitomanijom i valjanjem po blatu zlocina i niko al niko nece iskreno da to prizna, da se iskreno izvini i krenemo naprijed. A to samo znaci drugo poluvrijeme pa za 50 godina, za 50.
Steta. :roll:
Evo...ovoga već mogu zamisliti kako prvi zauzima rajhst....zgradu vlade u banja Luci...uleće u Miletov ofis, sašiva mu olovo medju oči..., okrene se nazad prema vratima, krene da izadje, pa zastane i opet se okrene prema Miletovoj lešini i kaže "Sam si kriv, bejbe".
U pozadini smuzika Stanley Myersa.
Itakoto

#3953 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Duka Dizel wrote:Mile nije računao na ovakvu odlučnost i nepokolebljivost na Klixu.
Drugi put nek pazi koga blefira, jer ovde su pojedinci jasno pokazali da neće imati milosti i saosećanja.
Nego, de ti mi reci je li bio genocid u Srebrenici ili ne? Cisto da znam hocemo li nastaviti sa dijalogom ili ne?
Itakoto

#3954 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Lajavikrelac wrote:Ako ne zakaže server u međuvremenu :mrgreen:
Sta ti velis o genocidu u Srebrenici?
Domaci izdajnik
Horoskop: Vodokotlić

#3955 Re: Novi rat

Post by Domaci izdajnik »

Sramota svakog čestitog i normalnog Srbina. Bar po meni tako treba biti.
Itakoto

#3956 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Preciznije. Cega stid? Zlocina? Genocida?
Domaci izdajnik

#3957 Re: Novi rat

Da toga svega što navodiš.
palermo

#3958 Re: Novi rat

Post by palermo »

Lajavikrelac wrote:Sramota svakog čestitog i normalnog Srbina. Bar po meni tako treba biti.
Jel to znači, nije bio genocid, nego samo sramota ??
Domaci izdajnik

#3959 Re: Novi rat

Šta sam ja sad rekao?
palermo

#3960 Re: Novi rat

Post by palermo »

Lajavikrelac wrote:Šta sam ja sad rekao?
Ja kasnio sa pitanjem. My mistake.

Ali ako je bio genocid, što bolan ne natjerate ove vaše vođe da to priznaju....kao volju naroda, i iskazivanje iskrene želje za pomirenjem
mudrac2

#3961 Re: Novi rat

Post by mudrac2 »

palermo wrote:

Ali ako je bio genocid, što bolan ne natjerate ove vaše vođe da to priznaju....kao volju naroda, i iskazivanje iskrene želje za pomirenjem

zato što ih podržavaju i dan danas.
Domaci izdajnik

#3962 Re: Novi rat

Kome nije jasno da vođe huškaju jedne na druge, što kostima mrtvih, što huškanjem živih da bi se obezbijedila njihova fotelja i njihove plutokratske kreature? Da im je u interesu svima (a nije) davno bi to uradili i gledali kako da oaj region ide naprijed u bolju budućnost umjesto da je vrhunac karijere mladih prati guzice babama i konobarisati po kruzerima na zapadu....Dokle je god tako pujdaće nas jedne na druge, pogotovo ove rođene poslije 92 godine....
Itakoto

#3963 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

palermo wrote:

Lakse je ismijavati ove ovdje bola'. Gdje ces to traziti od njega? Treba skupiti petlju pa se suprostaviti indoktriniranoj rulji. Priznam, i sâm sam jedan od njih.
Bodkin

#3964 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Ja glupog rezonovanja. Cuj prvo jel bio genocid pa da pricamo
Itakoto

#3965 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Bodkin wrote:Ja glupog rezonovanja. Cuj prvo jel bio genocid pa da pricamo
Sta ti kazes kamuflirani?
Domaci izdajnik

#3966 Re: Novi rat

Pa ja to ne gledam kao rezonovanje. Čovjek me je pitao šta mislim, ja rekao...ko želi razumjeće.
Itakoto

#3967 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Znam da nije rezonovanje. Gdje ces razumno odgovoriti na ono pitanje? Zna se da je bio genocid jer moram(o) tako odgovoriti. Srce kaze jedno a glava nesto drugo. :-)
Bodkin

#3968 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Itakoto wrote:Znam da nije rezonovanje. Gdje ces razumno odgovoriti na ono pitanje? Zna se da je bio genocid jer moram(o) tako odgovoriti. Srce kaze jedno a glava nesto drugo. :-)
Evo sto pacijentima ne treba kdgovarati. Zna on vec. Sta god da odgovoris
desni

#3969 Re: Novi rat

Post by desni »

Forumski Mis wrote:
desni wrote: Laz ne donosi nista dobro :evil: Pomirenje ce se desiti upravo onda kad zvanicna srpska politika prizna da nisu svi isti i da nisu svi cinili monstruozne zlocine.
    Navedi mjesto gdje su Bosnjaci zive spalili nekoliko desetina zena i djece nakon sto su ih zatvorili u kucu,kao sto su Srbi uradili u Visegradu.
      Navedi mjesto gdje su Bosnjaci pobili nekoliko hiljada Srba nakon sto su im se ovi predali.
        Navedi ko je od Bosnjaka osudjen za Genocid na bilo kojem sudu.
          Ukratko jedini Srbi su pocinili Genocid i tu sva prica o zlocinima prestaje.
            Pomirenje ce se desiti tek onda kad Srbi prihvate postojanje Bosne i Hercegovine kao drzave,Bosnjaka kao naroda,bosanski jezik kao naziv za jezik na koji Bosnjaci kao narod imaju pravo.
            ZVERSKI: Srbe klali noževima i sekirama, davili žicama i zakivali za drveće! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

http://www.telegraf.rs/vesti/924836-zve ... juci-video
            Jos jedna laz.Kamenica je bosnjacko selo na podrucju opcine Zvornik,koje je oslobodjeno u akciji u kojoj su borci Armije Republike Bosne i Hercegovine zestoko porazili cetnike.U ovoj akciji stradali su iskljucivo vojnici i to u borbama,da nije tako vec bi vi to iskoristili protiv Nasera Orica.
              Nista ne moze promijeniti cinjenicu da su Genocidu u Srebrenici ubijana i tek rodjena djeca.
              Itakoto

#3970 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Ja sam se za razliku od "pacijenata" izlijecio. :D
              Itakoto

#3971 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Itakoto wrote:
              Sta velis "pacijentu"?
              Domaci izdajnik

#3972 Re: Novi rat

Ko želi rat u kući ga imao....rat je previše ozbiljna stvar da bi se prepustio vojnicima reče neko jednom. Šta sam ja sve slušao od ljudi koji su učestvovali u ratu o tzv"sponzorima", švercu na linijama, trgovini sve u šesnaest između "ljutih neprijatelja", prolazima robe, zajmovima tenkova i sl. Kad u BL nije bilo struje po mjesec dana, Pale, Bijeljina i okolina su svijetlili ko Las Vegas, nema goriva a 5 DM litar kod švercera dok je moja stara primala platu od 1,5 DM u sepetu onih bezvrijednih dinara. Kad se vojska pobunila septembra 93 i pokušala stati lopovima u kraj, gamad se povukla u mišije rupe, govno se u njima smrzlo....odjedanput sve krenulo na bolje ima i struje i robe :roll: Ali su zato đenerali sve sa Mladićem došli da drže pridike i kazne "izdajnike i dezertere" što su se pobunili i lopovluk se nastavio :oops: Ti sasrani miševi septembra 93će to su danas ugledni privrednici i gazde grada Banja Luke.... :evil:
              Itakoto

#3973 Re: Novi rat

Post by Itakoto »

Lajavikrelac wrote:Ko želi rat u kući ga imao....rat je previše ozbiljna stvar da bi se prepustio vojnicima reče neko jednom. Šta sam ja sve slušao od ljudi koji su učestvovali u ratu o tzv"sponzorima", švercu na linijama, trgovini sve u šesnaest između "ljutih neprijatelja", prolazima robe, zajmovima tenkova i sl. Kad u BL nije bilo struje po mjesec dana, Pale, Bijeljina i okolina su svijetlili ko Las Vegas, nema goriva a 5 DM litar kod švercera dok je moja stara primala platu od 1,5 DM u sepetu onih bezvrijednih dinara. Kad se vojska pobunila septembra 93 i pokušala stati lopovima u kraj, gamad se povukla u mišije rupe, govno se u njima smrzlo....odjedanput sve krenulo na bolje ima i struje i robe :roll: Ali su zato đenerali sve sa Mladićem došli da drže pridike i kazne "izdajnike i dezertere" što su se pobunili i lopovluk se nastavio :oops: Ti sasrani miševi septembra 93će to su danas ugledni privrednici i gazde grada Banja Luke.... :evil:
              Slazem se. Jesi li za mir spreman zrtvovati i RS?
              Bodkin

#3974 Re: Novi rat

Post by Bodkin »

Itakoto wrote:
              Itakoto wrote:
              Sta velis "pacijentu"?
              Ja sam se za ovih nekoliko godina na forumu izjasnio nebrojeno puta. Resovno me pitali takvi pacijenti koji prvo to pitaju pa kao da pricamo. U neko doba me poceo boliti kurko
              Domaci izdajnik

#3975 Re: Novi rat

Itakoto wrote:Slazem se. Jesi li za mir spreman zrtvovati i RS?
              Boli me tuki za ovu RS! Ta me je "država" usrala samo tako! Daj mi da živim kao čovjek ili kao moji prije rata neka mi se zemlja zove Burkina Faso a ja ću se lično izjašnjavati kao Tunguz!
              Locked