Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Gabrielo

#3951 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

Cherry-Cherry wrote:
Gabrielo wrote: Zbog cega se onoliki broj zena przi po plazama na suncu?Tamniji ten cini zenu atraktivnijom. To je tako.
Ma nemoj? Ko kaže da je to tako? Ti. :-)
Da ponovim šta sam već rekla. Aristokratkinje su se kupale u kozjem mlijeku da bi bile još svijetlije i dobro su pazile da ne pocrne pa su šetale sa šeširima i suncobranima, dok su kmetovi koji rade na njivi bili tamni zbog stalnog prženja na suncu. ;) Znači, oni koji su morali da rade da bi preživjeli su bili tamnoputi. Oni, koji su imali druge da rade za njih, su imali bijeli aristokratrski ten. 8-) to je tako. ;)
Ja i ostali muskarci koje poznajem. Pa i zene. Lijepo pitam zbog cega bi se przile na suncu ako je to neprivlacno?

Prije su i muskarci nosili stikle i perike.
rumenige_brajtner

#3952 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by rumenige_brajtner »

vala ja volim tamniju put, one blijede ko da im je neko svu krv isisao. pogotovo ako još stavi nakav puder, pa kontrast između lica i vrata isto ko na lešu, majke mi.
KPNCTNJAH

#3953 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by KPNCTNJAH »

Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih :mrgreen:
MedenoSrce

#3954 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

Iz ovog "aristokratski ten" vrište kompleksi. Srećom gro muškaraca i nije osobito izbirljivo.
rumenige_brajtner

#3955 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by rumenige_brajtner »

KPNCTNJAH wrote:Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih :mrgreen:
e, neki dan ja baš govorim jaranu kako mi lezbe nisu jasne baš zbog toga. kao, vole žene, a traže žene koje izgledaju ko muškarci. heh :)
Gabrielo

#3956 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Gabrielo »

MedenoSrce wrote:Iz ovog "aristokratski ten" vrište kompleksi. Srećom gro muškaraca i nije osobito izbirljivo.
Ljubomorne sto ne mogu pocrniti. :thumbup:
dobar osjecaj

#3957 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dobar osjecaj »

MedenoSrce wrote:Iz ovog "aristokratski ten" vrište kompleksi. Srećom gro muškaraca i nije osobito izbirljivo.
Hej medena, pozelila sam te citati :kiss:

Gro muskaraca, uglavnom u stvarnosti ne zeli nikakav ten. Lakse je i prihvatljivije dzabaluka gledati i sliniti na internet.
JThomas

#3958 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by JThomas »

rumenige_brajtner wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih :mrgreen:
e, neki dan ja baš govorim jaranu kako mi lezbe nisu jasne baš zbog toga. kao, vole žene, a traže žene koje izgledaju ko muškarci. heh :)
pa nisu vam to svi pederi i lezbe, nego samo oni na kojima se to da izvana primijetiti...
MedenoSrce

#3959 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

dobar osjecaj wrote: Hej medena, pozelila sam te citati :kiss:

Gro muskaraca, uglavnom u stvarnosti ne zeli nikakav ten. Lakse je i prihvatljivije dzabaluka gledati i sliniti na internet.

Najbolje da nema internet nikako.

:kiss:
kakavdanakneiskustvu

#3960 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:Slika profila je cvijet Srebrenice, a ispod je pjesma Mire Škorić.

slabo poznajem lik i djelo mire škorić,to je srbijanska pjevaljka?,da li je ok npr. bajagin klip ok staviti ovih dana?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3961 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Valjda je poenta tog cvijeta zalost i pijetet. Dok si u tom stanju,ne slusas muziku, bila Mira Skoric ili Fredi Merkuri.
Point.

#3962 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Point. »

Ne kontam ove Bosnjake, Bosance i ljude koji imalo vole BiH, koji se loze na Rusiju, koji su kontra zapada, Amerike. Kakav je tu propuh izmedju usiju.
kakavdanakneiskustvu

#3963 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

_BataZiv_0809 wrote:Valjda je poenta tog cvijeta zalost i pijetet. Dok si u tom stanju,ne slusas muziku, bila Mira Skoric ili Fredi Merkuri.

vjerovatno
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3964 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

Jučer 11. juli, a danas preplavljen fejsbuk statusima o Zvezdama Granda.

#Bošnjaci
SpecialOffer

#3965 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by SpecialOffer »

ultima_palabra wrote:
Cherry-Cherry wrote:Lažni moralisti i licemjeri i tako to... Cvijet Srebrenice i najbolja drugarica Arkanove supruge... Ramazan i lešenje za Bajram... A takvi su najspremniji pametovati drugima zašto ne poste, zašto jedu svinjetinu... :-)
Da tebi toliko smetaju ti ljudi, izbrisala bi se sa Fejsbuka i riješila se te brige... ovako mi djeluje da su ti njihove gluposti duševna hrana. Ili tražiš neko samodefinisanje, oni su glupi, licemjerni i primitivni, a ti si sve suprotno od njih...
@palabrimo :thumbup:
__Phoenix__

#3966 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by __Phoenix__ »

Velkoski wrote:Jučer 11. juli, a danas preplavljen fejsbuk statusima o Zvezdama Granda.

#Bošnjaci
Priznaj da si glasao za Haruna!
Cherry-Cherry

#3967 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Velkoski wrote:Jučer 11. juli, a danas preplavljen fejsbuk statusima o Zvezdama Granda.

#Bošnjaci
Sad će ti forumski mozgovi reći, kako ti je to duševna hrana. Jer forumaši znaju bolje od tebe šta ti misliš. :thumbup:
Sephora

#3968 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

Ne kontam ljude kojima " sve"smeta.. :D :D koji daju važnisti sitnicama koje stvarno uopste važne nisu... :D a to uopste nema veze sa njihovim ličnim životom ...
krater

#3969 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by krater »

:izet:
ćiribiribela

#3970 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

:mrgreen:

Image
Cherry-Cherry

#3971 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam onu glupu rečenicu: o ukusima se ne raspravlja. :-) Raspravlja i treba da se raspravlja. Ili kad neko u nedostatku argumenata kaže: a šta tebe briga što je bla bla... Eto briga me i hoću da kažem :mrgreen:
ZenaZbrkovima

#3972 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ZenaZbrkovima »

ja ne kontam.. odnosno, kontam al mi je debilno dodavanje onog "..pa to ti je." nakon "pametnog" zakljucka neke recenice.
Furka kao sto je donedavno bila furka ono jos debilnije "sa sve" koje, srecom, sve rjedje cujem u posljednje vrijeme :-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3973 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Velkoski »

To su sve srbijanske varijante govora, da ne živiš u Beogradu? :D
sheilak

#3974 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam onu glupu rečenicu: o ukusima se ne raspravlja. :-) Raspravlja i treba da se raspravlja. Ili kad neko u nedostatku argumenata kaže: a šta tebe briga što je bla bla... Eto briga me i hoću da kažem :mrgreen:
pa iskreno cherry, ne treba te biti briga bas za sve. :D o ukusima se zaista ne raspravlja, mozda nekim tvojim poznanicima smeta hrpa stvari na tebi. ne treba u bas sve zabadati nos (sorry na izrazu). a vidim da tebi dosta toga smeta na drugim ljudima...
Sephora wrote:Ne kontam ljude kojima " sve"smeta.. :D :D koji daju važnisti sitnicama koje stvarno uopste važne nisu... :D a to uopste nema veze sa njihovim ličnim životom ...
isto. ne kontam ljude koji stalno zanovijetaju, koji sebi daju za pravo da sve komentiraju, iako nemaju veze s tim. ja ne kontam zbog cega se oni smatraju relevantnima za to (a to komentiranje svakog i svega i svacega i osudjivanje je jako poplarna stvar u nas.)
Cherry-Cherry

#3975 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

O ukusima treba raspravljati, što da ne?
Post Reply