Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gabrielo wrote:
Zbog cega se onoliki broj zena przi po plazama na suncu?Tamniji ten cini zenu atraktivnijom. To je tako.
Ma nemoj? Ko kaže da je to tako? Ti.
Da ponovim šta sam već rekla. Aristokratkinje su se kupale u kozjem mlijeku da bi bile još svijetlije i dobro su pazile da ne pocrne pa su šetale sa šeširima i suncobranima, dok su kmetovi koji rade na njivi bili tamni zbog stalnog prženja na suncu. Znači, oni koji su morali da rade da bi preživjeli su bili tamnoputi. Oni, koji su imali druge da rade za njih, su imali bijeli aristokratrski ten. to je tako.
Ja i ostali muskarci koje poznajem. Pa i zene. Lijepo pitam zbog cega bi se przile na suncu ako je to neprivlacno?
vala ja volim tamniju put, one blijede ko da im je neko svu krv isisao. pogotovo ako još stavi nakav puder, pa kontrast između lica i vrata isto ko na lešu, majke mi.
Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih
KPNCTNJAH wrote:Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih
e, neki dan ja baš govorim jaranu kako mi lezbe nisu jasne baš zbog toga. kao, vole žene, a traže žene koje izgledaju ko muškarci. heh
KPNCTNJAH wrote:Ne kontam sto su svi pederi, homoseksualci il' koji je vec naziv prihvatljiv, k'o tetkice... ponasaju se kao zene, a loze se na muskarce.. zar ne bi nekom logikom trebali biti muzevniji od nas normalnih
e, neki dan ja baš govorim jaranu kako mi lezbe nisu jasne baš zbog toga. kao, vole žene, a traže žene koje izgledaju ko muškarci. heh
pa nisu vam to svi pederi i lezbe, nego samo oni na kojima se to da izvana primijetiti...
Cherry-Cherry wrote:Lažni moralisti i licemjeri i tako to... Cvijet Srebrenice i najbolja drugarica Arkanove supruge... Ramazan i lešenje za Bajram... A takvi su najspremniji pametovati drugima zašto ne poste, zašto jedu svinjetinu...
Da tebi toliko smetaju ti ljudi, izbrisala bi se sa Fejsbuka i riješila se te brige... ovako mi djeluje da su ti njihove gluposti duševna hrana. Ili tražiš neko samodefinisanje, oni su glupi, licemjerni i primitivni, a ti si sve suprotno od njih...
Ne kontam ljude kojima " sve"smeta.. koji daju važnisti sitnicama koje stvarno uopste važne nisu... a to uopste nema veze sa njihovim ličnim životom ...
Ne kontam onu glupu rečenicu: o ukusima se ne raspravlja. Raspravlja i treba da se raspravlja. Ili kad neko u nedostatku argumenata kaže: a šta tebe briga što je bla bla... Eto briga me i hoću da kažem
ja ne kontam.. odnosno, kontam al mi je debilno dodavanje onog "..pa to ti je." nakon "pametnog" zakljucka neke recenice.
Furka kao sto je donedavno bila furka ono jos debilnije "sa sve" koje, srecom, sve rjedje cujem u posljednje vrijeme
Cherry-Cherry wrote:Ne kontam onu glupu rečenicu: o ukusima se ne raspravlja. Raspravlja i treba da se raspravlja. Ili kad neko u nedostatku argumenata kaže: a šta tebe briga što je bla bla... Eto briga me i hoću da kažem
pa iskreno cherry, ne treba te biti briga bas za sve. o ukusima se zaista ne raspravlja, mozda nekim tvojim poznanicima smeta hrpa stvari na tebi. ne treba u bas sve zabadati nos (sorry na izrazu). a vidim da tebi dosta toga smeta na drugim ljudima...
Sephora wrote:Ne kontam ljude kojima " sve"smeta.. koji daju važnisti sitnicama koje stvarno uopste važne nisu... a to uopste nema veze sa njihovim ličnim životom ...
isto. ne kontam ljude koji stalno zanovijetaju, koji sebi daju za pravo da sve komentiraju, iako nemaju veze s tim. ja ne kontam zbog cega se oni smatraju relevantnima za to (a to komentiranje svakog i svega i svacega i osudjivanje je jako poplarna stvar u nas.)