Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jako tezak lik za komunikaciju ,nema viber,trazio da slika tip i broj motora i poslije cijelog dana natezanja maloprije posalje ovo
u tom autu bi trebao biti motor s oznakom fiat ,a ne dmb,nazovem ga reko sto nisi slikao ispod termostata gdje je broj,ma kao ne mogu prici ,reko ovo meni djeluje kao 1100 motor ,ma kao mijenjan je nekad 1997. al isto je stavljen iz mediterana,a kleo se jutros da je sve fabrika....znaci klasicna ubleha domaca...unutra je tabla iz gtl-a uvaljena i volan od 128 ice...
Tabla iz GTL-a? Volan od 128?
Jednom me hercika htjela strefiti kad sam vidio Golfov volan na Folciki...
Na prvu mi je sve bilo dobro, ali tek sam se raspametio kada sam vidio sjedišta. Kako dobar spoj bijele vanjštine sa ovom bordo garniturom. I na prvi pogled udobno. Za jedno fino hobi auto odlična cijena.
sjedista su fiat ,ja imao crna u svojoj 128 italijanskoj.
zastava nikad nije pravila takva sjedista ni takve dezene.samo bila ona smedja krpena kao u gtl-u
bitanga_sa_otesa wrote:sjedista su fiat ,ja imao crna u svojoj 128 italijanskoj.
zastava nikad nije pravila takva sjedista ni takve dezene.samo bila ona smedja krpena kao u gtl-u
Pa i ja kontam, nikad takva sjedišta ni tapacirunge ne vidjeh u 128-ici a i brojevi na brzinomjeru su u Fiatima bile žute, u Zastavi bijele, kontam da nije neki mix...
Fino auto, fino...
Ommadawn wrote:
Pa i ja kontam, nikad takva sjedišta ni tapacirunge ne vidjeh u 128-ici a i brojevi na brzinomjeru su u Fiatima bile žute, u Zastavi bijele, kontam da nije neki mix...
Fino auto, fino...
prve serije su imale takve veglia borleti km satove,imam ja jedan u rezervi
citroen xm wrote:Jedina stvar za koju sam mislio da nije original su plastične karambolke. Ja navikao na hromirane tih godina.
na 128 su izvorno isle plasticne karambolke i to je original,128 nisu imale metalne,a zastava je u nedostatku metalnih stavljala na stojadine .koliko se sjecam gt modeli su imali te plasticne...