Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Gandalf

#3951 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

fakat baksuzluk, kada loše odigramo, logično 3 gola zijanimo, kada damo sve od sebe, bezidejni protivnik na guzove izvuče bod
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3952 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

hajd ako vam je tako lakše :)
PrtiBeeGee

#3953 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Liverpool tri mjeseca bez Lucasa Leive

Brazilski defenzivni vezni nogometaš Liverpoola Lucas Leiva (25) izbivat će s nogometnih travnjaka oko tri mjeseca zbog ozljede bedrenog mišića...

Nakon svega četiri minute igre u utakmici 2. kola engleske Premierlige protiv aktualnog prvaka Manchester Cityja Lucas je prošlog vikenda morao napustiti travnjak držeći se za bedreni mišić.

Nakon detaljnih pretraga ustanovljeno je kako Brazilca čeka nova duga pauza, što je potvrdio i menadžer "redsa" Brendan Rodgers:

- Bit će "aut" između dva i tri mjeseca".

- Nema riječi kojima mogu opisati kako se osjećam. Teško je biti pozitivan u ovakvim trenucima, ali doći će bolji dani – komentirao je sam Lucas.

Podsjećamo, Lucas je propustio cijeli drugi dio prošle sezone zbog teške ozljede koljena, te je odigrao tek 12 premierligaških susreta.

Eto Sahin ce dobiti odma sansu da se pokaze :))) ... Ali isto tako mi je krivo i radi Lucasa jer znamo koliko znaci u Liverpool-ovoj igri...
missko

#3954 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Napokon ode Highlander Kerol u West Ham. Mogli bi supci sad Dzeksona kupit. Mada izglednije je da ce im doci Lorente
Tvrtko II Kotromanić

#3955 Re: Liverpool FC

Post by Tvrtko II Kotromanić »

ne mogu vam opisati koliko mi je drago sto panj ode u Cekicare

Rodgers :dance: :thumbup:
Koolin1

#3956 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

Jbg... Caroll je dobar igrac, nije naravno vrijedan onih para koje su za njega dali ali mislim da bi se nadavo golova da je u planu BR-a... nema veze, stvari idu dalje... nadam se da ce sada dovesti nekoga ko zna dati gol jer trenutno nema niko ko to moze...

Treba mozda poceti stavljati Borinia u sredinu a Suareza na krilo... posto Suarezu treba milion sansi da pogodi jednom... dosadio je vise
Mustang1

#3957 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sta ce sada..Hoce dovesti Skoru za 22 miliona funti ?
horion_bosona

#3958 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

evo javljaju da je Dempsey odustao od transfera u Aston Villu, izgleda da ce njega dovesti... solidan igrac, sa dobrom sezonom iza sebe, ali ima skoro 30 godina...

Sturridgea (srecom) niko ne spominje...
Mustang1

#3959 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jebo ih Dempsey .. Hajmo dalje .. Dok sam raspolozen za jebanje .. :D
aveos

#3960 Re: Liverpool FC

Post by aveos »

Spearing u bolton hehe
Image
horion_bosona

#3961 Re: Liverpool FC

Post by horion_bosona »

aveos wrote:Spearing u bolton hehe

Image
posudba, izgleda da nije na 6 mjeseci nego na godinu dana... odlicna prilika za Jonja da se razmase, dok je Leiva jos povrijedjen... :-D
PrtiBeeGee

#3962 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Službeno: Charlie Adam iz Liverpoola u Stoke

Premierligaš Stoke City potvrdio je da je dosadašnji vezni nogometaš Liverpoola Charlie Adam (26) potpisao četverogodišnji ugovor s klubom...

“Pottersi” su platili “redsima” oko 6.2 milijuna eura za škotskog reprezentativca koji je na Anfield došao prošlo ljeto iz Blackpoola. U 28 utakmica u Premiershipu postigao je dva pogotka i ubilježio deset asistencija, ali to nije bilo dovoljno da ga čelnici Liverpoola odluče zadržati.

- Nije tajna da smo željeli pojačati ofenzivni dio momčadi, a Charlie je u tom smislu sjajno pojačanje. Ne samo da će njegova kreativnost i dobro oko za dodavanja biti dobitak, već treba podsjetiti da je pretprošle sezone za Blackpool zabio čak 12 golova - istaknuo je menadžer Stokea Tony Pulis.

Prije Blackpoola, Adam je igrao za Glasgow Rangers koji ga je posuđivao Ross Countyju i St. Mirrenu. Standardni je član škotske reprezentacije koja je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. u skupini s Hrvatskom.

Sva pojacanja koja je doveo KD su ili posudjena ili rasprodata osim stuart dowinga... Hajde BR slazi tu momcad vise salji nesposobne, sakate i one koji nece ostaviti srce na terenu iz kluba :thumbup: :thumbup: :thumbup:

YNWA

I da imamo jos 5h, 20min da dovedemo napadaca :-D :-D :-D :-D
Revoltage

#3963 Re: Liverpool FC

Post by Revoltage »

Dzeko? :-D
Gandalf

#3964 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

rastjerao je sve one koji se zbog godina ali i nekvaliteta, nisu mogli snaći u Liverpoolu, niti su mogli pomoći klubu da napreduje - da hoće prodati i Downinga i Hendersona te umjesto njih dovesti napadača a zašto ne i još jednog ofanzivnog veznjaka
BHF_Manijak

#3965 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma po ovom vidis da je klub u totalnom qrcu... :roll: Sad ce koji god trener dodje ensto svoje kupovari, sistem praviti, a od rpethodina igrac rasprodavati, koji nisu nimalo jeftino placeni a otici ce za bagatelu, uzas jedan! NE kazem da trebaju u klubu ostati Carroll, Adam, Henderson i ostala klapa koju je doveo Kenny, ali na te ljude je oko 80 miliona potrosena a za te pare se jebote moglo dovesti 2-3 igraca extra klase. Ovako potrosilo se brdo love, krampe dovedene, sad ih prodaju za 10-15 miliona jeftinije, pa hajmo jovo nanovo gradi ekipu... :roll:
studeni76

#3966 Re: Liverpool FC

Post by studeni76 »

BHF_Manijak wrote:Ma po ovom vidis da je klub u totalnom qrcu... :roll: Sad ce koji god trener dodje ensto svoje kupovari, sistem praviti, a od rpethodina igrac rasprodavati, koji nisu nimalo jeftino placeni a otici ce za bagatelu, uzas jedan! NE kazem da trebaju u klubu ostati Carroll, Adam, Henderson i ostala klapa koju je doveo Kenny, ali na te ljude je oko 80 miliona potrosena a za te pare se jebote moglo dovesti 2-3 igraca extra klase. Ovako potrosilo se brdo love, krampe dovedene, sad ih prodaju za 10-15 miliona jeftinije, pa hajmo jovo nanovo gradi ekipu... :roll:
A najgore je da se niko nepoziva na odgovornost zbog loše transfer politike. Osoba odgovorna za dovođenje tih igrača je uposlenik kluba, al je on sveta krava. :-)
PrtiBeeGee

#3967 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

studeni76 wrote:
BHF_Manijak wrote:Ma po ovom vidis da je klub u totalnom qrcu... :roll: Sad ce koji god trener dodje ensto svoje kupovari, sistem praviti, a od rpethodina igrac rasprodavati, koji nisu nimalo jeftino placeni a otici ce za bagatelu, uzas jedan! NE kazem da trebaju u klubu ostati Carroll, Adam, Henderson i ostala klapa koju je doveo Kenny, ali na te ljude je oko 80 miliona potrosena a za te pare se jebote moglo dovesti 2-3 igraca extra klase. Ovako potrosilo se brdo love, krampe dovedene, sad ih prodaju za 10-15 miliona jeftinije, pa hajmo jovo nanovo gradi ekipu... :roll:
A najgore je da se niko nepoziva na odgovornost zbog loše transfer politike. Osoba odgovorna za dovođenje tih igrača je uposlenik kluba, al je on sveta krava. :-)
Taj sto ih je doveo je dobio NOGU :lol: :lol: :lol:
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3968 Re: Liverpool FC

užasan prijlazni rok za liverpool ali poprilično očekivano da budem iskren.. rodgers jadan, ni kriv, ni dužan, ispašta za sav dalglishov amaterizam.

štaš više kad izgleda da su hendersona koristili u pokušaju da dobiju Dempseya koji ode za 6 miliona. A hendersona lani platili 20.

Dalglish je gori od Marka Hughes-a, a to i nije tako lako. Sreća Cityeva je da je imao para da se izvuče iz hughesova belaja, liverpool djeluje nokautirano poprilično.
Koolin1

#3969 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

Bas suprotno... Mislim da se Liverpool lijepo pojacao, plus imaju dva tri igraca iz svoje skole koji su odlicni... steta samo sto nisu doveli jos jednog napadaca, osim ako BR zeli Gerarrda koristiti kao napadaca jer igraju 433..
odesveuhonduras

#3970 Re: Liverpool FC

e onda je cool :D :run:
Koolin1

#3971 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

hehe pa to je moje misljenje jbg, pogrijesio sam milion puta prije, znaci vjerovatno i sada grijesim... ali eto, opet mislim da je Liverpool sada jaci nego prosle godine...
odesveuhonduras

#3972 Re: Liverpool FC

ma bujrum ti mišljenje ali sve da je liverpool igrački jači nego lani, a moje mišljenje je i da nije baš, slična je to osrednnjost, način na koji su odradili ovaj prijelazni rok, slanje Carrolla na posudbu bez dovođenja zamjene i uz lagano ponižavanje od jednog fulhama, i sve to nakon što je Rodgers javno rekao da bi bio "nutcase" (ne znam šta ovo znači ali vjerovatno tevećelija :D ) ako ostane na samo dva napadača je sramota za klub poput liverpoola.
Mustang1

#3973 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jebat im mater .. Jel Carrol prodat ili je otisao na posudbu ?
Gandalf

#3974 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

posudba
AmiĐa_Idriz

#3975 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Allahu-Bože dragi pomozi nam da razbucamo Arsenal,te da potapamo sve ostale protivnike u budućnosti,
Amin-Amen!!
Post Reply