LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post Reply
sumirprimus

#3951 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

Bosanski_hibrid wrote:
sumirprimus wrote::roll: jojjj,vise s izdajama i prodajama stvarno dokleN više???
srebrenica je prodata 95-e,kad je prepuštena u dejtonu rs-u,i da je iblo obraza i onosa i čega sve ne to se nikad tad nebi dopustilo,ako se već u ratu nije moglo ništa... i tačka...
pozivat se na srebrenicu 20 godina poslje,deplasirano u najmanju ruku... :(
i sad lagumdzija izdajnik,prodana duša,šejtan himself :roll:

Jeli ti ono nas ubjeđuješ da trebamo učiti od Izraela. Izrael gradi više od pola vijeka svoj legitimitet na holokaustu, a mi ne bi smjeli se pozivati ha Srebrenicu. Kontradikcija na nivou :thumbup:
a jel ti mislis da se kod njih likud,zakaci sa kadimom ili radnickom oko aušvica zarad lokalnih izobra??? :-)
koja simplifikacija,koje nerazumjevanje....nemoguće
p206

#3952 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by p206 »

sumirprimus wrote::roll: jojjj,vise s izdajama i prodajama stvarno dokleN više???
srebrenica je prodata 95-e,kad je prepuštena u dejtonu rs-u,i da je iblo obraza i onosa i čega sve ne to se nikad tad nebi dopustilo,ako se već u ratu nije moglo ništa... i tačka...
Kažeš 20 godina poslije, evo tebi nešto 60 godina prije.

Image

Ti ako si se odrekao Srebrenice, ja nisam, da se nebi slično ponovilo još zapadnije recimo na Ilidži za 20 godina.
sumirprimus

#3953 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

Kolt12 wrote:
Ma sve je to super, ali narod kaze zadnji, a narod ne laze. Kad sutnu Zlaju iz one fotelje za dvije godine, otici ce tako daleko od nje kao nikad do sad.

Nego de ti nama reci kao istaknuti clan socijal kvlislinske partije, jesu li oni u centrali svjesni "omljenosti" koju imaju kod naroda, ili su zaslijepljeni foteljama pa nista ne kontaju i ne vide dok izdaju sve i jedan princip za koji su se navodno zalagali kao maltene vjecna opozicija? Poslije ovog ce biti vjecna opozicija, pod uslovom da prezive ili se ne raspadnu.
ja član?
i to pazi naziva za sdp socijal kvislinška :lol: :lol:
pa pa paranojaaa... :mrgreen:
ja bih svjetlost zvaoo mrakom :dance:
FFC

#3954 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by FFC »

90% ljudi su bili u udbi to nema nikakve veze. sve od cerica preko radoncica, itd, itd, itd....

ovde se radi o nacionalističkom pokušaju sabotaže bilo kakvog progresa u bosni i hercegovini.

naime, svaki put kad neka stranka iz sarajeva pregovara sa strankama srba i hrvata odmah je etiketirana kao izdajnička. šta god da urade izdajnici su jer u sarajevu šovinisti poput likova koji dolaze na ovaj forum, slijepo vjeruju da je bilo kakav kompromis sa srbima i hrvatima izdaja i to nepotrebna izdaja.

plašim se da nisu toliko glupi da misle kako se bez dogovora išta može postići, već da su motivisani isključivo mržnjom, te da riječi genocid i srebrenica koriste iz mržnje i želje za osvetom.
Last edited by FFC on 06/12/2012 15:10, edited 1 time in total.
CungaLunga

#3955 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by CungaLunga »

motorola01 wrote:http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... nka-za-bih

Evo i sta da covjek kaze na sve ovo...
Sta je SDA uradila, ili nije uradila prije 20 godina ne opravdava izdaju tornjaka i prolaznika danas...stid me da sam i jednu marku dao za to tiskalo nakon ovakvog "opravdanja". Hajmo SDPBB, svi ko jedan;
Kakav genocid bre
sumirprimus

#3956 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

p206 wrote:
Ti ako si se odrekao Srebrenice, ja nisam, da se nebi slično ponovilo još zapadnije recimo na Ilidži za 20 godina.
Da li si ti uopšte shvatio,šta meni smeta?Ili je ono u modi,opleti po ledini,pa Đe završi?
Meni smeta ovo konstanto sranje i nabacivanje krivnje o izdaji i prodaji ,20 godina nakon što se prodalo,tako da nemojte meni pričat i lažno moralisat o Srebrenici,kolektivnoj tragediji svih Bosanaca i hercegovaca,nećete meni prodat tu priču,ko vi branite Srebrenicu od zaborava i od mene ,a sve zarad dnevno političkih sitnošićarskih ciljeva...
Sram vas bilo.
p206

#3957 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by p206 »

sumirprimus wrote:
p206 wrote:
Da li si ti uopšte shvatio,šta meni smeta?Ili je ono u modi,opleti po ledini,pa Đe završi?
Meni smeta ovo konstanto sranje i nabacivanje krivnje o izdaji i prodaji ,20 godina nakon što se prodalo,tako da nemojte meni pričat i lažno moralisat o Srebrenici,kolektivnoj tragediji svih Bosanaca i hercegovaca,nećete meni prodat tu priču,ko vi branite Srebrenicu od zaborava i od mene ,a sve zarad dnevno političkih sitnošićarskih ciljeva...
Sram vas bilo.
ma ti nemaš pojma o čemu pričaš, raskinuti Koaliciju za Srebrenicu da bi se pridružio Koaliciji za republiku srpsku može samo izdajnik, ili možda nije tako?
i mene nema čega sram biti, jer nemam ničiju partijsku knjižicu i nikad nisam izlazio na izbore, ako ne vjeruješ prelistaj moje postove
P.Starck

#3958 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by P.Starck »

FFC wrote:
Bosanski_hibrid wrote:

Jeli ti ono nas ubjeđuješ da trebamo učiti od Izraela. Izrael gradi više od pola vijeka svoj legitimitet na holokaustu, a mi ne bi smjeli se pozivati ha Srebrenicu. Kontradikcija na nivou :thumbup:
treba onda biti dosljedan i protiv nato integracija.

ne moze se biti protiv izraela a za nato.
A sto ne moze. Izrael nije u NATO-u, cak im turci ne daju ni da se igraju rata s NATO ekipama, po kojekakvim vjezbama i samitima.
CungaLunga

#3959 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by CungaLunga »

Sad je Izraelac sveo genocid na kolektivnu tragediju, kao da je orkan pogodio Srebrenicu a ne cetnicke horde. :roll:
sumirprimus

#3960 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

CungaLunga wrote:Sad je Izraelac sveo genocid na kolektivnu tragediju, kao da je orkan pogodio Srebrenicu a ne cetnicke horde. :roll:
jedno ne isključuje drugo,moliću lijepo.
nit tvrdim suprotno,dokad da ponavljam??
P.Starck

#3961 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by P.Starck »

p206 wrote:
sumirprimus wrote:
p206 wrote:
Sram vas bilo.
ma ti nemaš pojma o čemu pričaš, raskinuti Koaliciju za Srebrenicu da bi se pridružio Koaliciji za republiku srpsku može samo izdajnik, ili možda nije tako?
i mene nema čega sram biti, jer nemam ničiju partijsku knjižicu i nikad nisam izlazio na izbore, ako ne vjeruješ prelistaj moje postove
"ZA" koaliciju sa SDS-om i SNSD-om, srebreničkim lokal patriotama iz SDP-a i SBB-a, odlučujući je bio SNSD-ov izborni slogan "Srpska kuća do kuće". :dance: Vidjeli su tu priliku za mešetarenje povratničkim donacijama pri izgradnji budućih srpskih kuća u i oko Srebrenice. :mrgreen:
sumirprimus

#3962 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sumirprimus »

sive lubanje silomm,ja imam moč...mislim ono :roll:
narod zna što jest jest,i dosad kako je izgledala ta borba protiv mrskog snsd-a pa i sds-a :roll:
ultima_palabra

#3963 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by ultima_palabra »

Daj nosi mi tu zastavu s ekrana, naljutiću se :skoljka:
Banksy

#3964 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Banksy »

ktlzi wrote:
Zato se i postavlja pitanje zašto je Lagumdžija ovako ustrajan. Teško mi je povjerovati da bi bio tako odlučan bez neke snažne političke pozadine ...
Rusija ...
Zapravo, rusko-srpska mafija.
P.Starck

#3965 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by P.Starck »

sumirprimus wrote:sive lubanje silomm,ja imam moč...mislim ono :roll:
narod zna što jest jest,i dosad kako je izgledala ta borba protiv mrskog snsd-a pa i sds-a :roll:
@sumirprimus
nisi se valjda i ti ukljucio u ovaj neimarski poduhvat SNSD-a i sada SDP-a i SBB-a, "Srpska kuća do kuće", u Srebrenici.
Ako bi da hapliciras iskustvo iz Palestine, to onda znaci novo "staro" srpsko naselje u Srebrenici od 1000 kuća,
a ti si možda vlasnik kakve male ali jake građevinske firme, koji bi da pomogne. :lol:
vrbas1979

#3966 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by vrbas1979 »

Vratio se "walter" jebao nam mater....
moke_31

#3967 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by moke_31 »

vrbas1979 wrote:Vratio se "walter" jebao nam mater....
Upravo tako. :x :x :x :x

Ako se još jednom vrati...odveš će nas u nestanak... plus ima još dvije godine da nas hebe....
Shahab

#3968 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Shahab »

Evo još jednog Zlajinog ideološkog druga...

http://www.alo.rs/vesti/aktuelno/kustur ... nista/6042
iamia

#3969 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by iamia »

ne smiju se dopustiti dvije godine.

mora doci do prijevremenih izbora.
ovo granici sa ludilom sto lagumdzija radi. i volio bih vidjeti sta narod o tome misli.
ako mu narod dadne legitimitet, onda nek rusi sve .. boli me..
Bosnolog

#3970 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Bosnolog »

ktlzi wrote:
Kolt12 wrote:
ktlzi wrote:
Doista čudan, da se blago izrazim, zaključak.

Pa tko je Zlaji branio da ostane u koalicij sa SDA i tako ostane na vlasti još dvije godine?!
Mozda beogradska sluzba? Heh, nikad se ne zna. Vidi i sluzba da je Tihic toliko nesposoban, da i kad hoce izdati, jednostavno to mu ne uspijeva u dovoljno velikom obimu koje zahtjeva sluzba.

Inace je li Zlajina kcerka jos uvijek zivi u "prestolnici" Srbije? A koje je nacionalnosti bivsa supruga Zlaje? Sluzba garant trlja ruke, vjerovatno ima tone materijala o Zlaji, o svemu.
Što da ti kažem? Neka to bude neka nova teza. Zlajo je postao agent Beograda i sada sa Dodikom komada BiH.

Ali mene zanima odgovor na pitanje koje se postavlja iza teze da Zlajo ovo radi kako bi još dvije godine ostao na vlasti.

Pitanje je doista jednostavno - tko mu je branio i dalje koalirati sa SDA i ostati još dvije godine na vlasti?

Usvajanjem drzavnog budzta po zelji Dodika cime je devastioran drzavni interes uravo onako kako je Dodik zelio iako je drzava i njene institucije iznad potrebe i interesa blentiteta, to je bila kap koja je prelila casu ali i povod da se crveni cetnik udruzi sa Dodikom i Covicem. Crveno smece je isto uradio prema HSP i Lijanovicima koje je izdao, nakon ucjene Dodika i Covica i zagrlio osovinu zla Dodik Covic,....Mala je drzava BiH koliki je Mazlumdzija izdajniik i cetnik,.....Najbolje je rekao za njega gospodin Kljujic, da je slucajni prolaznik "Bolestan covjek"

Kolt12

#3971 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Kolt12 »

sumirprimus wrote:
Sram vas bilo.
Dajgle Cede sto je kreativan, nabacio izraelsku zastavu i da mi raspalimo po Izrealu, a da se on smjeska i pise genocidnu pricu?

Ako je pocinjena izdaja prvi put, sto ti tvrdis, znaci treba pustiti da se izdaja pocini i drugi put, nema veze, je li Cedo, bitno je da se rola?

Nema tu nikakvih dogovora, kao sto neko rece, socijal-kvislinska partija gleda samo da zadovolji Srbe i Hrvate, ma kako megalomanske prohtjeve imali, u isto vrijeme se Bosnjake j....

I sad fino skiniti tu zastavu i stavi ocile, da te "celi svet upozna".
Bosnolog

#3972 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Bosnolog »

motorola01 wrote: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... nka-za-bih

Opetja033

#3973 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by Opetja033 »

Postoji samo jedan nacin na koji se ovi kvislinzi mogu zaustaviti: da Zeljko formira stranku sto je moguce ranije kako bi docekao prebjege iz SDP-a i eventualno (mada cisto sumnjam) SBB-a. To bi bilo sasvim dovoljno da se zaustavi ovaj sramni sporazum SDP-HDZ i SDP-SNSD. Ja drugog rijesenja ne vidim.

Mislim, postoje i druge metode, iako ih nikada nisam zagovarao jer sebe smatram legalistom. Ali o tim metodama ne bih, necu da mi SIPA pokuca na vrata radi nekoga ko je vec "walking dead" - u politickom kontekstu naravno.
sandoz11

#3974 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by sandoz11 »

,.....Najbolje je rekao za njega gospodin Kljujic, da je slucajni prolaznik "Bolestan covjek"
Kljujic je ipak posljednji covjek koji bi mogo Zlaji sta zamjeriti, glede njegove politicke karijere kao predsjednika HDZ kada se svasta desavalo u koaliciji sa Alijom i Karadzicem, nesto je to brzo zaboravio...hoce to sa godinama :sax: :bih: :bih: :bih:
stokton

#3975 Re: LAGUMDZIJA prodao drzavu za veceru

Post by stokton »

cetmi wrote:
Bosnolog wrote:
motorola01 wrote: http://www.avaz.ba/vijesti/iz-minute-u- ... nka-za-bih

Nevjerovatno da isti čovjek kojem sam nekad vjerovao izgovara jednu ovakvu rečenicu.
Uzvišeni prosvijetli me da shvatim kakav zulum može čovjeka natjerati na ovakvo nešto.
Čovječe šta je ovim ljudima :(
Post Reply