Moderators: Charuga, Tomahawk11
Za Juventus je bolje da dodje RVP,ali za nas je bolje da to bude Dzeko.salle_eh1986 wrote:il džeko il rvp, jedan sigurno dolaziSorel wrote:Lucio je dobar, iskusan. Može pomoć' ekipi koja će odbraniti titulu
Idemo dalje, napadač? Koga očekujete?
Šta je sa Suarezom?Arteta wrote:Za Juventus je bolje da dodje RVP,ali za nas je bolje da to bude Dzeko.salle_eh1986 wrote:il džeko il rvp, jedan sigurno dolaziSorel wrote:Lucio je dobar, iskusan. Može pomoć' ekipi koja će odbraniti titulu
Idemo dalje, napadač? Koga očekujete?
ako napadača ne dovedu od odbrane titule naredne godine nema ništa, teško da ovi igrači ponove sezonu iza naswickerman wrote:Imam osjecaj da nece biti pojacanja u napadu,mozda jedino neko tipa Borriello,jer mi se cini da su vec fine pare potrosili. Volio bih da grijesim
Nema da se brineš, prošetat ćemo se Seriom A.salle_eh1986 wrote:ako napadača ne dovedu od odbrane titule naredne godine nema ništa, teško da ovi igrači ponove sezonu iza naswickerman wrote:Imam osjecaj da nece biti pojacanja u napadu,mozda jedino neko tipa Borriello,jer mi se cini da su vec fine pare potrosili. Volio bih da grijesim
o dometima u LP ne bih govorio, a s obzirom da smo u trećem šeširu zamislio bih se da li je prolazak grupne faze zagarantovan

Nije valjda da im treba pomoc Gospe da osvoje Sccudetohypko_nurko wrote:dosao nam gigi, steta sto nije malo do sarajeva svratio. da ga vidimo
Imamo istu košuljuortodont wrote:Doći će napadač, čemu bojazan?
A i da ne dođe, titula će biti naša, a imamo i Gia koji ako ponovi sezonu iz Parme, uz naš sistem igre, golovi dolaze sa svih strana.
Leali službeno, otići će na posudbu (vjerovatno Padova), a Arcari (34) iz Brescie će biti treći golman jer Manninger ide.
Ko je reko, Enzo rekoAtticus Finch wrote:Nema da se brineš, prošetat ćemo se Seriom A.salle_eh1986 wrote:ako napadača ne dovedu od odbrane titule naredne godine nema ništa, teško da ovi igrači ponove sezonu iza naswickerman wrote:Imam osjecaj da nece biti pojacanja u napadu,mozda jedino neko tipa Borriello,jer mi se cini da su vec fine pare potrosili. Volio bih da grijesim
o dometima u LP ne bih govorio, a s obzirom da smo u trećem šeširu zamislio bih se da li je prolazak grupne faze zagarantovanDolazi Cavani ba.
pa jebem ga pogba je jedno 5 puta potpisao do sad za juventusortodont wrote:Gledate li Pogbu na Eurosportu?
Asistencija i gol, momak kao da ima 26 godina, rutiner.
Odmah ga kidnapovati sa ovog prvenstva da potpiše, nikakve posudbe i gluposti, lik je zvijer.
Duga je telenovela oko njega, po svim najavama će potpisati čim završi sa Eurom.salle_eh1986 wrote: pa jebem ga pogba je jedno 5 puta potpisao do sad za juventus
igrati tika-takuVerocious wrote:A ja samo ne znam sta cemo s tolikim igracima u veznom redu: Marchisio, Pirlo, Vidal, Marrone, Giaccherini, Asamoh, Isla(mada ce on imati defanzivniju ulogu), Pogba...