Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dr. Kuca wrote:
Ocam grk bi ondje pao da su oni vodili poceo krkljat i trest se, reanimirali bi ga ondje, bosnjo se zaletio fol "sta hos ba? jebem ti femeliju, umrleee" i pojeo govno. Da je obrnuta situacija mi bi 2 crvena dobili. Oni bi se valjali, fatali za glave, noge, nosila bi ih iznosla. Sad ce neko reci bolje sto nisu, mi smo gospoda. jebiga sve ima visi cilj.
netreba ni pretjerivati .
dovoljno je bilo ponasati se kao Lewandowski par dana prije
leškarenje wrote:
Ma slabo je to...morao je sinoc zabiti par golova ili dodati lopte za neke kontre za Vedu u drugom pol....vidjeces na snimku kakve su to šanse bile da ih dotucemo kundakom u glavu...ali ne znamo i yebat nas sad
ne mogu se oteti utisku da je ganjao jeßeni jubilarni 50-ti go
Laertes wrote:Ma jedna sigurno. Pitanje je da li se onaj od prije briše ili ne.
Ma meni je to sumnjivo, znaju oni za crveni odrezati vecu kaznu od jedne utakmice.
Doduse nije bio direktan crveni vec dva zuta, samo mi je malo vuna da mu grcki lobi ne izganja taman toliko da propusti revans sa njima.
Dobro, citam ove pravilnike, znaci propusta sljedecu a jos mu ostaje onaj zuti sto je prije zaradio...
e jesi ga ocistio i zakomplikovao, svaka ti cast.
Fudo387 wrote:Dobro, citam ove pravilnike, znaci propusta sljedecu a jos mu ostaje onaj zuti sto je prije zaradio...
ja mislim da mu nista ne ostaje onda je sa kartonima 0!
Fudo387 wrote:Dobro, citam ove pravilnike, znaci propusta sljedecu a jos mu ostaje onaj zuti sto je prije zaradio...
dokle bolan hrasno kako koji dan postaje jasno da ti osnovna pravila ne znas
Kako mu ne ostaje dobio protiv Grcke dva zuta tj.crveni i pauzirace zbog toga ,a zuti od prije ceka svoju priliku
dokle bolan hrasno kako koji dan postaje jasno da ti osnovna pravila ne znas
Kako mu ne ostaje dobio protiv Grcke dva zuta tj.crveni i pauzirace zbog toga ,a zuti od prije ceka svoju priliku
Pa vidis da ga nema zavedenog ni medju igracima sa 2 zuta/tj. crvenim kartonom.
Fulio si majstore pravilo, dva zuta na utakmici, vaze kao crveni, ne brise ti se prethodno ako ti je jedan zuti karton falio do suspenzije, odnosno ostajes na 2.
BHF_Manijak wrote:Pa vidis da ga nema zavedenog ni medju igracima sa 2 zuta/tj. crvenim kartonom.
Fulio si majstore pravilo, dva zuta na utakmici, vaze kao crveni, ne brise ti se prethodno ako ti je jedan zuti karton falio do suspenzije, odnosno ostajes na 2.
U timskim kartonima taj crveni karton je zaveden 11 zutih i 1 crveni nakon dva zuta u jednoj utakmici.
Na drugom spisku gdje su igraci samo nema Edina iz nase reprezentacije??? Mislio sam da ce to ovaj pisac po stadionima skontati al dzaba. E sad mi ti lijepo reci zasto nema Edina na ovom spisku a ocito je da su uvedene sve utakmice jer na kraju su Spaha i Vranjes i pise po 4 odigrane utakmice???
Brate ja ti kazem da ga nema na onom postavljenom prvom linku i kakvo je pravilo, ne samo u kvalifikacijama za SP nego u svakoj mogucoj fudbalskoj ligi. Ne znam zasto si tvrdoglav da istrajes u svom kad nisi u pravu i ocito ne poznajes pravilo.
BHF_Manijak wrote:Brate ja ti kazem da ga nema na onom postavljenom prvom linku i kakvo je pravilo, ne samo u kvalifikacijama za SP nego u svakoj mogucoj fudbalskoj ligi. Ne znam zasto si tvrdoglav da istrajes u svom kad nisi u pravu i ocito ne poznajes pravilo.
Na postavljenom prvom linku su svi igraci sa zutim kartonima u evropskim kvalifikacijama njih 353 i od toga dvojica sa kartonima kao Edin Dzeko (dva zuta u jednom mecu). Zasto na ovom spisku nema Edina Dzeke nikako???? Jer bi trebao po toj toriji da bude u i prvoj i u drugoj koloni sa brojem 1 a njega nema nikako????? Nemam namjeru da se svadjam i raspravljam samo trazim misljenje jer bi morao da bude na ovom spisku.