Edin Džeko

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

ja71

#39451 Re: Edin Džeko

Post by ja71 »

stranac2 wrote:Veceras je mogao bii junak al je toliko toga pogresno uradio da je za nepovjerovat. U par situacija se radilo o cistom egoizmu nesto poput onoga sto su njemu radili u City-u.

Par nepotrebno prekasnih pasova , par situacija gdje je bile cista sebicnost, par gresaka kod primanje lopte itd ...

Na kraju nepotreban crveni ..
Dijelim mišljenje 100 posto
Ganjo jubilarni 50-ti. ... Bem ti statistiku.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#39452 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

stranac2 wrote:Obadva zuta zaradjena. Objektivno svaka situacija gdje se radi o naguravanju dva igraca automatski se dosudjuje zuti obadvojici u 99% situacija. Primio se na provokacije kao sivonja jbga. takav je.

A Edinu zamjeram jedino sto ima pomalo tendenciju da glumi zvijezdu i pokusava glumiti desetku sa nepotrebnim zadrzavnjem lopte. Danas je imao par situacija gdje bi njegov pravovremeni pas rezultirao u cistu sansu , vidio je al jednostavno nije loptu slao iz egoistickih razloga.

Promasene sanse mu ne zamjeram , kada se hrve kao sivoanja , srce u grlu i drhtave noge onda je razmuljivo da se pokoja sansa promasi.
hahahahahaah cuj naguravanje!!!!! :shock: :shock: :shock: naguravanje kad jedan lezi na zemlji a drugi ga opkoracio oko glave stoji nad njim i ti to zoves naguravanjem.............. :shock: :shock: :shock:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#39453 Re: Edin Džeko

Post by hrasno38 »

ultima_palabra wrote:
palermo wrote:
ultima_palabra wrote:Ma ni po muke crveni, jos ga je i Grk dobio i slijedeca je s Gibraltarom... gore je sto je usrao 3-4 sanse, i jos toliko obecavajucih akcija.
Pa kad je izašao iz igre vidjelo se šta znači. Fulio jeste, ali je jedini i ulazio u šansu....pitam se zašto...

Nije li on iznudio i slobodan udarac iz kojeg smo dali gol........
Ma jeste, ali da je on bio na uobicajenom nivou ovo je moglo biti glatkih 0-3.

Daleko od toga da mu poricem klasu i zasluge.
Pa igro je i Vedo majku mu moze li on kad odluciti?
Fudo387

#39454 Re: Edin Džeko

Post by Fudo387 »

Brate samo ti zamijerim sto si mu gace skin'o.
Odigrao si k'o lav, na kraju si ga samo trebao nogom slozit u jaja pa u glavu.
Ovako je ispalo nekako pederasto, ne znam koji ti qrac bude, ovo nije nas fazon.
Rezervisao sam kartu za period kad se igra uzvratna.
Nadam se da ce Grci doci u sto vecem broju.
Paul F.

#39455 Re: Edin Džeko

Post by Paul F. »

E nek mu je gaće skino. Bravo majstore.
jeza u ledja

#39456 Re: Edin Džeko

Post by jeza u ledja »

A jel jos vazi ono pravilo da se za crveni u reprezentativnoj utakmici igrac suspenduje u klubu na dvije utakmice?
KB9

#39457 Re: Edin Džeko

Post by KB9 »

kapiten :lol:
Nadzorna_ploca

#39458 Re: Edin Džeko

Post by Nadzorna_ploca »

Skino gace a metno ga nije. E moj Edine.
condy

#39459 Re: Edin Džeko

Post by condy »

Fudo387 wrote:Brate samo ti zamijerim sto si mu gace skin'o.
Odigrao si k'o lav, na kraju si ga samo trebao nogom slozit u jaja pa u glavu.
Ovako je ispalo nekako pederasto, ne znam koji ti qrac bude, ovo nije nas fazon.
Rezervisao sam kartu za period kad se igra uzvratna.
Nadam se da ce Grci doci u sto vecem broju.
Kako ?

Hoću i ja da rezervišem iako sam sinoc sebi rekao necu ih više gledat al...jbg :D
noiserr

#39460 Re: Edin Džeko

Post by noiserr »

stranac2 wrote:@ganjeta

Dzeko je zasluzio zuti ondje, Za Grka nisam siguran jel dobio direktno crveni il je bio drugi zuti i njemu. Ako je dobio direktno crveni ondje ga nije bilo onda je bila samo kompenzacija.
Grk je dobio crveni jer je udario Zukanovica.

Image

https://cdn-e1.streamable.com/video/mp4 ... 8ba22719ba
Jack Be Nimble

#39461 Re: Edin Džeko

Post by Jack Be Nimble »

Grk se prvi poceo ponasati kao sivonja, a onda njemu Edin sta ti sivonja sad cu ja tebi pokazati ko je veci sivonja.
leškarenje

#39462 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Faul za nas,lik nesto otima loptu,zuri negdje....pustis mu lagano loptu,pa dok ustanes,dok se izvede faul,bla,bla proosla minuta.Ne kontam Edina nikako u onoj situaciji,plus ima zuti.
Ne sumnjam da ce njegov advokat razjasniti o cemu se radi ?
Laertes

#39463 Re: Edin Džeko

Post by Laertes »

noiserr wrote:
stranac2 wrote:@ganjeta

Dzeko je zasluzio zuti ondje, Za Grka nisam siguran jel dobio direktno crveni il je bio drugi zuti i njemu. Ako je dobio direktno crveni ondje ga nije bilo onda je bila samo kompenzacija.
Grk je dobio crveni jer je udario Zukanovica.

Image

https://cdn-e1.streamable.com/video/mp4 ... 8ba22719ba
I Zuka nije uzvratio? E, jest p...a :mrgreen:
Logovan

#39464 Re: Edin Džeko

Post by Logovan »

leškarenje wrote:Faul za nas,lik nesto otima loptu,zuri negdje....pustis mu lagano loptu,pa dok ustanes,dok se izvede faul,bla,bla proosla minuta.Ne kontam Edina nikako u onoj situaciji,plus ima zuti.
Ne sumnjam da ce njegov advokat razjasniti o cemu se radi ?
Ma nisi jedini koji ga ne konta. Grk je trebao krasti vrijeme sa nošenjem lopte (sami Bog zna što mu je trebala), a Džeko sa ležanjem i svi sretni i zadovoljni. :D
leškarenje

#39465 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

Pa ja,das mu loptu i lagano,evo ti lopta zaboli me jer je faul za nas...dok ustanes minuta prosla.Evo sad gledam,fakat smo odigrali dobro drama ovo prvo poluvrijeme.Edin beton,samo da je zabio jednu od onih onolikih prilika.
LSD

#39466 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

Gdje ba beton, a mašio dvije odlicne prilike samo u prvom :mrgreen: ....evo gledam i ja snimak....ne može kupiti gola, Pjanić mu servira brutalan pas, on ne zna primiti loptu :facepalm: sjooo šta je sve propustio sinoc :zid:
leškarenje

#39467 Re: Edin Džeko

Post by leškarenje »

LSD wrote:Gdje ba beton, a mašio dvije odlicne prilike samo u prvom :mrgreen: ....evo gledam i ja snimak....ne može kupiti gola, Pjanić mu servira brutalan pas, on ne zna primiti loptu :facepalm: sjooo šta sve propustio sinoc.
Ma sve se vrtilo oko njega....il je suta,il izbori aut,faul.Dobar je bio,pa zamisli kad ja to kazem :D ali ono mu je glupost :-)
LSD

#39468 Re: Edin Džeko

Post by LSD »

leškarenje wrote:
LSD wrote:Gdje ba beton, a mašio dvije odlicne prilike samo u prvom :mrgreen: ....evo gledam i ja snimak....ne može kupiti gola, Pjanić mu servira brutalan pas, on ne zna primiti loptu :facepalm: sjooo šta sve propustio sinoc.
Ma sve se vrtilo oko njega....il je suta,il izbori aut,faul.Dobar je bio,pa zamisli kad ja to kazem :D ali ono mu je glupost :-)
Ma slabo je to...morao je sinoc zabiti par golova ili dodati lopte za neke kontre za Vedu u drugom pol....vidjeces na snimku kakve su to šanse bile da ih dotucemo kundakom u glavu...ali ne znamo i yebat nas sad :oops:
Mirza007

#39469 Re: Edin Džeko

Post by Mirza007 »

Dobro se otvarao i bjezao u sanse ali nije imao svoj dan. Inace bi minimalno dva gola zabio vec u prvom poluvremenu.
Kod onog prekida se samo trebao okrenuti na ledja i lezati 2-3 minuta dok ona guzva ne prodje. Makar se nama nije zurilo.
Ali da Sokratis ni zutog nije dobio, to mi je nevjerovatno.
Edin H.

#39470 Re: Edin Džeko

Post by Edin H. »

jeza u ledja wrote:A jel jos vazi ono pravilo da se za crveni u reprezentativnoj utakmici igrac suspenduje u klubu na dvije utakmice?
:D
Logovan

#39471 Re: Edin Džeko

Post by Logovan »

Eto bezveze se digla frka, a frajer dobio žuti karton, kao i Edin.
Dr. Kuca

#39472 Re: Edin Džeko

Post by Dr. Kuca »

Jebiga ispao glup, sta ces. Nista nije naucio od italijana :D kako bi se oni ondje valjali, isto i zukanovic, umjesto da je pao on se fol nesto kurci. Papci.
BarbaDue

#39473 Re: Edin Džeko

Post by BarbaDue »

Dr. Kuca wrote:Jebiga ispao glup, sta ces. Nista nije naucio od italijana :D kako bi se oni ondje valjali, isto i zukanovic, umjesto da je pao on se fol nesto kurci. Papci.
Tako je, umjesto da je pao i pravio se mrtav :lol: šalim se, neko da je bio na zamlji umjesto njega bi se valjao i žalio se na potres mozga. Ovako, bosanac je uvijek kao bik i ide glavom kroz zid.
Dr. Kuca

#39474 Re: Edin Džeko

Post by Dr. Kuca »

BarbaDue wrote:
Dr. Kuca wrote:Jebiga ispao glup, sta ces. Nista nije naucio od italijana :D kako bi se oni ondje valjali, isto i zukanovic, umjesto da je pao on se fol nesto kurci. Papci.
Tako je, umjesto da je pao i pravio se mrtav :lol: šalim se, neko da je bio na zamlji umjesto njega bi se valjao i žalio se na potres mozga. Ovako, bosanac je uvijek kao bik i ide glavom kroz zid.
Ocam grk bi ondje pao da su oni vodili poceo krkljat i trest se, reanimirali bi ga ondje, bosnjo se zaletio fol "sta hos ba? jebem ti femeliju, umrleee" i pojeo govno. Da je obrnuta situacija mi bi 2 crvena dobili. Oni bi se valjali, fatali za glave, noge, nosila bi ih iznosla. Sad ce neko reci bolje sto nisu, mi smo gospoda. jebiga sve ima visi cilj.
drug_profi

#39475 Re: Edin Džeko

Post by drug_profi »

Sve bi to bilo nevažno da ona nije upala...
Post Reply