Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Charuga wrote:Sve znate, ne znam što onda pitate ...
@leško
Šta ti je sa onim tvojim? Ti reče da si ga premuntao ...
Nisam rekao da sam ga premunto nego da sam ga nafato ma brate kandidovao se za direktora ,posto se mijenjaju svi osim generalnog....ne javlja mi se,ovaj njegov zamjenik kaze da se to ostavi na protokolu sa naznakom za sta je pa ce oni to kao razmotriti mirise mi odmah da nema nista od toga,ali ako hoces odradicemo tako pa sta bude jebat ih
A ovo sve znate da znam ne bih pitao
A jesu komplikovani ljudi, ko da potpisuju Dejtonski sporazum vol 2 ...
Možeš ti to predati, samo je pitanje kad će oni to preuzeti i završiti. Dok ne vidiš lično da ne završavaju, neće nikada, samo će ga staviti u ladicu.
Opušteno samo, znam ja da ovde ljudi sve znaju ...
Ja cekam onog sa bjelava ili tombu da lijepo ispricaju sta se to desavalo oko Lendrica. Oni to najbolje znaju. Pa da fino kao covjek procitam sve pikanterije
Jel počinje naša Primera, odmah je i snijeg tu. Da nije padao pola godine pao bi danas. Tereni će biti nesumnjivo idealni za kvalitetnu igru, fer i nepristrasno suđenje.
Kako god, nek bude svima hairli ( a nama najviše ).
5korpus wrote:Sve sam nesto vise uvjeren da ce zrinjski ogadit fudbal u zenici
Mi smo realno trubadur
bice taj emotivni momenat na tribinama ali tesko nas to moze nositi 90 minuta jer su 'ercegovci strasno dobri
jedino ako kofer bude otisao za mostar moglo bi biti dobro
ultima_palabra wrote:Zajebali su sa noćnim terminom, biće hladno i utjecati na posjetu.
Menscini da ce biti puno ko sipak
znas kakva je nabrijanost
doduse ako nam zrinjski uvali tricu sljedece kolo kuci smo opet pred 1000 ljudi
Vidim danas ljudima nije rezultat u prvom planu, koliko emocije i povratak na stadion. Celik nije od onih klubova koji samo zbog rezultata imaju posjetu. Celik je izvan terena izborio puno vazniju pobjedu i sa novim promjenama i ovakvim vodjenjem i u kantonalnoj bi imali puno bilino.
ultima_palabra wrote:Zajebali su sa noćnim terminom, biće hladno i utjecati na posjetu.
Menscini da ce biti puno ko sipak
znas kakva je nabrijanost
doduse ako nam zrinjski uvali tricu sljedece kolo kuci smo opet pred 1000 ljudi
Vidim danas ljudima nije rezultat u prvom planu, koliko emocije i povratak na stadion. Celik nije od onih klubova koji samo zbog rezultata imaju posjetu. Celik je izvan terena izborio puno vazniju pobjedu i sa novim promjenama i ovakvim vodjenjem i u kantonalnoj bi imali puno bilino.
Daj Boze
btw sta im znaci ovaj stiker sto ga prodaju s kartom za zapad?