[/quote]DuLJe? A da ti nisi od Mostaaaaara?![]()
Necu vise, povlacim se.
makadamom prema sirokom brigu
[/quote]DuLJe? A da ti nisi od Mostaaaaara?![]()
Necu vise, povlacim se.
Koliko tvoje, toliko i moje.hizo ramidovic wrote:svakako, ti svoje ali sa svojim a ne sa mojim...Styling wrote:Ti, svoje, ja cu svoje, pa ko dulje izdura.hizo ramidovic wrote: pametnom insanu bi ovo bilo sasvim dovoljno da shvati sta mu se zeli reci...no, nekima ipak nije...
Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.ILVIIR wrote:zar se ovdje radi o tome "ko dulje izdura"? pa nije valjda ovo forumska rahat patnja?Styling wrote:Ti, svoje, ja cu svoje, pa ko dulje izdura.hizo ramidovic wrote: pametnom insanu bi ovo bilo sasvim dovoljno da shvati sta mu se zeli reci...no, nekima ipak nije...
mislim da je prije svega bitno, ko donosi validne argumente ili odgovora na kontraargumentima, a ne to ko ce duze jedno te isto ponavljati..
usput. detektor kroatizma je eksplodirao kad je ovu rijec procitao: DULJE.
ti si prvi od ove 3-4 koji se izdao
e to je vec otimacina, kumasine moj.Styling wrote:Koliko tvoje, toliko i moje.hizo ramidovic wrote: svakako, ti svoje ali sa svojim a ne sa mojim...
ha ne moze pocistit 100 moderatora sve pizdarije koje se ovdje napisu... kako se raja navukla na fb, tako su forumi ofalili... pa sa-x ostade najveci, da privlaci svakakve budale i trollove... ima ih svakakvih, komunjare i antiglobalisti, teoreticari zavjera, ekipa sa hrhb, poskoka, srpskih portala s obje strane drine...ILVIIR wrote:
pa zasto postoje moderatori, nego da forumase koji krse pravila baniraju (kolko god puta se oni registrovali) i da sve gluposti izbrisu. nije mi jasno, da zbog 2 lika ne moze da postoji jedna po meni veoma, veoma bitna tema!!!
btw.: u cemu je problem i da si hrvat, sta fali, i ja sam srpkinja
al bio si dva puta vehbija...mislim onda da je jasno sta siAlfons Kauders wrote:
ne fali nista... bio sam i ustasa, i cetnik, i vehabija, i jevrej, i fasista i komunista, i vehabija i militantni ateista... sta cu ja kad ljudi imaju... problema...
otelo mu se, šta'š?!?kamen spoticanja wrote:al bio si dva puta vehbija...mislim onda da je jasno sta siAlfons Kauders wrote:
ne fali nista... bio sam i ustasa, i cetnik, i vehabija, i jevrej, i fasista i komunista, i vehabija i militantni ateista... sta cu ja kad ljudi imaju... problema...
kamen spoticanja wrote:al bio si dva puta vehbija...mislim onda da je jasno sta siAlfons Kauders wrote:

Pojma ti nemas i svakim komentarom sve vise i vise pokazujes ko si i sta si. Vjerovatno ces sada napisati da za razliku od mene znas da si "Bosnjakinja", etnije koja je nastala od srpskih i hrvatskih plemena uz odredjen broj Turaka i Germana...Styling wrote:Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.ILVIIR wrote:zar se ovdje radi o tome "ko dulje izdura"? pa nije valjda ovo forumska rahat patnja?Styling wrote: Ti, svoje, ja cu svoje, pa ko dulje izdura.
mislim da je prije svega bitno, ko donosi validne argumente ili odgovora na kontraargumentima, a ne to ko ce duze jedno te isto ponavljati..
Zaboravio si reci kako je poskok-momcad provalila i sto si po zanimanju.Alfons Kauders wrote:ha ne moze pocistit 100 moderatora sve pizdarije koje se ovdje napisu... kako se raja navukla na fb, tako su forumi ofalili... pa sa-x ostade najveci, da privlaci svakakve budale i trollove... ima ih svakakvih, komunjare i antiglobalisti, teoreticari zavjera, ekipa sa hrhb, poskoka, srpskih portala s obje strane drine...ILVIIR wrote:
pa zasto postoje moderatori, nego da forumase koji krse pravila baniraju (kolko god puta se oni registrovali) i da sve gluposti izbrisu. nije mi jasno, da zbog 2 lika ne moze da postoji jedna po meni veoma, veoma bitna tema!!!
btw.: u cemu je problem i da si hrvat, sta fali, i ja sam srpkinja
svega ima samo normalne price nema... a sto je vise njih, manje je normalnog svijeta...
ovo si upravu.Alfons Kauders wrote:
ha ne moze pocistit 100 moderatora sve pizdarije koje se ovdje napisu... kako se raja navukla na fb, tako su forumi ofalili... pa sa-x ostade najveci, da privlaci svakakve budale i trollove... ima ih svakakvih, komunjare i antiglobalisti, teoreticari zavjera, ekipa sa hrhb, poskoka, srpskih portala s obje strane drine...
svega ima samo normalne price nema... a sto je vise njih, manje je normalnog svijeta...
woow. koja radikalna izjavaStyling wrote:ILVIIR wrote:Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.Styling wrote: zar se ovdje radi o tome "ko dulje izdura"? pa nije valjda ovo forumska rahat patnja?
Sto nisi bio tako drcan i spreman da zauzmes stav kad su nam domovinu cerecili u Daytonu, pa agresorima dali skoro pola? Ah, da, niko te nije pitao.hizo ramidovic wrote:e to je vec otimacina, kumasine moj.Styling wrote:Koliko tvoje, toliko i moje.hizo ramidovic wrote: svakako, ti svoje ali sa svojim a ne sa mojim...
pokusaj oteti moje, a ako naletis na runjav nos sam si kriv...
Tvoje misljenje o meni mi apsolutno nije vazno, niti sam ja tema rasprave. Ako hoces o meni da raspravljas, otvori novu temu.Itakoto wrote:Pojma ti nemas i svakim komentarom sve vise i vise pokazujes ko si i sta si. Vjerovatno ces sada napisati da za razliku od mene znas da si "Bosnjakinja", etnije koja je nastala od srpskih i hrvatskih plemena uz odredjen broj Turaka i Germana...Styling wrote:Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.ILVIIR wrote: zar se ovdje radi o tome "ko dulje izdura"? pa nije valjda ovo forumska rahat patnja?
ti si prvi od ove 3-4 koji se izdao![]()
Koji se djavo lazno predstavljate, stvarno mi nije jasno?
woow. koja radikalna izjavaILVIIR wrote:Styling wrote:Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.ILVIIR wrote: zar se ovdje radi o tome "ko dulje izdura"? pa nije valjda ovo forumska rahat patnja?
pa meni je ovo vise smijesno, nisam dugo tu, mozda zato.hizo ramidovic wrote:ovo si upravu.Alfons Kauders wrote:
ha ne moze pocistit 100 moderatora sve pizdarije koje se ovdje napisu... kako se raja navukla na fb, tako su forumi ofalili... pa sa-x ostade najveci, da privlaci svakakve budale i trollove... ima ih svakakvih, komunjare i antiglobalisti, teoreticari zavjera, ekipa sa hrhb, poskoka, srpskih portala s obje strane drine...
nevjerovatno sta se sve nakotilo na ovom forumu, kakvih sve padobranaca, sadista, isprdaka, 'strucnjaka', ubleha, pacijenata...tacno se covjeku ne mili doci i raspravljati ovdje.
Styling wrote:Tvoje misljenje o meni mi apsolutno nije vazno, niti sam ja tema rasprave. Ako hoces o meni da raspravljas, otvori novu temu.Itakoto wrote:Pojma ti nemas i svakim komentarom sve vise i vise pokazujes ko si i sta si. Vjerovatno ces sada napisati da za razliku od mene znas da si "Bosnjakinja", etnije koja je nastala od srpskih i hrvatskih plemena uz odredjen broj Turaka i Germana...Styling wrote: Ja pricam bosanski, a to je jezik sastavljen od hrvatskog, srpskog i odredjenog broja turcizama, germanizama...itd. U sustini, veoma bogat jezik, pa imas priliku i slobodu da koristis onu varijantu koja ti odgovara.![]()
Koji se djavo lazno predstavljate, stvarno mi nije jasno?
postoje prioriteti . postoje drzavni neprjatelji br 1 , 2 , 3 . ti i takvi ste br 1 . Vi ste meni isto sto i termiti . vi koji se zalazete za podjelu i unistenje bosne . Kada bosna bude u pravom smislu rijeci suverena kada bude disala , kada bude bila oslobodjena od fasizma i okupacije onda cemo se baciti na rudnike i te lopovluke tzv bosnjackih politicara . do tada borba sa onima koji su uzvrsili genocid i idu dalje . tu si ti ti . Nista nisi bolji od Radovana K . Barem za mene !Michio Kaku wrote:zasto hizo i ostale pseudo patriote uvijek najvise brinu o zemlji na vrhu opanaka i krcmljenju livada i duluma? kako to da ih ne sekira krcmljenje budzeta, elektroprivrede, poljoprivrede i ukupno generalno svega u drzavnom vlasnistvu?
mislim, drzava u svom vlasnistvu ima stosta a ne samo zemlju, travu, bukve, lokve, i sl.? hizo mozda ne zna da je zemlja jeftina i da ne vrijedi skoro nista. al dzaba, on bi za livadu pogino. za pravdu. a pametnije bi mu bilo da se brine za elektroprivredu i rudnike kreka da je stvarno patriota a ne samo zavedeni nacional - romantičar.
ti si odradjen (=nebitan vise). znamo ko si. nemam sta vise raspravljati. izdajes se iz komentara u komentar sve vise i vise..Styling wrote: I tebi preporucujem, ako hoces o meni da raspravljas otvori temu pa raspravljaj, jer mi tvoje misljenje o meni savrseno nije vazno.
Pa da nas ubjede da se mirno razidzemoKoji se djavo lazno predstavljate, stvarno mi nije jasno?
Dovidjenja.Itakoto wrote:Styling wrote:Tvoje misljenje o meni mi apsolutno nije vazno, niti sam ja tema rasprave. Ako hoces o meni da raspravljas, otvori novu temu.Itakoto wrote:
Pojma ti nemas i svakim komentarom sve vise i vise pokazujes ko si i sta si. Vjerovatno ces sada napisati da za razliku od mene znas da si "Bosnjakinja", etnije koja je nastala od srpskih i hrvatskih plemena uz odredjen broj Turaka i Germana...![]()
Koji se djavo lazno predstavljate, stvarno mi nije jasno?![]()
Preporucavam vam restyling, dragi kolega.
Dosta vise od mene. Tema je inace izgubila svaku smisao.
Sta ti u stvari ovdje pokusavas? Da u ovu laz koju prosipas ubjedis sebe ili mene? S kojom svrhom? Je li zbog toga sto ne mozes adekvatno da raspravljas pa pribjegnes metodi prenosa diskusije na licni nivo? Pa ta strategija je vec odavno oprobana od strane mnogih kolega forumasa ali je propala. Ja se na taj nivo ne spustam. I sta tebe uopste briga jesam li ja bosnjakinja, hrvatica, srpkinja, jevrejka, romkinja ili musko ili zensko, ili mlada ili stara. Sta se to tebe tice? Sto te to toliko zulja? Zar sam ti toliko intrigantna?ILVIIR wrote:ti si odradjen (=nebitan vise). znamo ko si. nemam sta vise raspravljati. izdajes se iz komentara u komentar sve vise i vise..Styling wrote: I tebi preporucujem, ako hoces o meni da raspravljas otvori temu pa raspravljaj, jer mi tvoje misljenje o meni savrseno nije vazno.
sad detektor kroatizma ceka samo na kikseve micu picu ili mister jesa.![]()
ko zna, mozda i izleti neka ekavica, mada sumnjam, oni nisu hinje (bez uvrede). tu znamo tacno skim imamo posla
ne brinemo zato sto imamo tebe, razne 'ekonomiste' i 'ercegovacke poduzetnike koji ce to rijesiti na najbolji moguci nacin. i bas ti hvala sto nam otvori oci i rece sta bi nam bilo najpametnije.Michio Kaku wrote:zasto hizo i ostale pseudo patriote uvijek najvise brinu o zemlji na vrhu opanaka i krcmljenju livada i duluma? kako to da ih ne sekira krcmljenje budzeta, elektroprivrede, poljoprivrede i ukupno generalno svega u drzavnom vlasnistvu?
mislim, drzava u svom vlasnistvu ima stosta a ne samo zemlju, travu, bukve, lokve, i sl.? hizo mozda ne zna da je zemlja jeftina i da ne vrijedi skoro nista. al dzaba, on bi za livadu pogino. za pravdu. a pametnije bi mu bilo da se brine za elektroprivredu i rudnike kreka da je stvarno patriota a ne samo zavedeni nacional - romantičar.