Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:
KatarinaKosaca wrote:
perfekcionista1 wrote: Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da
pa Titovi pioniri nose extremizam u sebi. U BIH je lijevi histericniji. Sto je apsurd, obzirom da su desnucari neuki mahom. Ali lijevi su sizofreni u extremizmu. Za sociologe & psihologe... ubilo se za studije
Kato, ne zezaj, ljevicari su oduvijek i svugdje strastveni i agresivni kada je politika u pitanju. I veoma ostri na jeziku.

Svi ljevicari koje znam su verbalno zestoki.
biti verbalno zestok nije= ici ad hominem nisko
kmirsad

#39427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

perfekcionista1 wrote:
KatarinaKosaca wrote: ljevica tj FGR je oduvjek histericno netolerantna prema neistomisljenicima. Sklonu su etiketiranju i progonu. SDA sljedbenici su samo tupi i nepismeni a FGR puno netolerantniji i rigidniji. Sad kad navale na ovaj post, samo ce ti se kazat :D
Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da su ekstremniji od najvecih desnicara, zaklali bi me da mogu jer nisam njihov stranacki pajdas, ali to ne mogu jer se radi o obicnim misevima...

A pacenik koji mi opsova majku evo javno ga pozivam jos jednom neka ispadne mudonja pred svima, cijeli forum svjedoci, ja i on se nadjemo pa muski to rijesimo. Da vidim tu frljavu ruznu facu kako u lice psuje nekom od 195cm i 110kg. Ko izda pizda :D
Jes to ti Žare Vujoviću... :roll:
Dasi

#39428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

perfekcionista1 wrote:
KatarinaKosaca wrote: ljevica tj FGR je oduvjek histericno netolerantna prema neistomisljenicima. Sklonu su etiketiranju i progonu. SDA sljedbenici su samo tupi i nepismeni a FGR puno netolerantniji i rigidniji. Sad kad navale na ovaj post, samo ce ti se kazat :D
Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da su ekstremniji od najvecih desnicara, zaklali bi me da mogu jer nisam njihov stranacki pajdas, ali to ne mogu jer se radi o obicnim misevima...

A pacenik koji mi opsova majku evo javno ga pozivam jos jednom neka ispadne mudonja pred svima, cijeli forum svjedoci, ja i on se nadjemo pa muski to rijesimo. Da vidim tu frljavu ruznu facu kako u lice psuje nekom od 195cm i 110kg. Ko izda pizda :D
Izvini sto si cekao. Imas PP.
perfekcionista1

#39429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by perfekcionista1 »

Kikibombona wrote:
Cuj verbalno zestoki. Nije vas sramota. Citao sam bas i mjesecima unazad sta ste pisali, svakog ste neistomisljenika izvrijedjali i otjerali sa teme. On meni opsuje mater a braca na forumu ga jos tjese, kao " ma pusti budalu ne nerviraj se". Odvratno.
shbc

#39430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by shbc »

I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
madner

#39431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by madner »

Bot jos tu. Chmoljo opet na GO :D
Dasi

#39432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

perfekcionista1 wrote:
Kikibombona wrote:
Cuj verbalno zestoki. Nije vas sramota. Citao sam bas i mjesecima unazad sta ste pisali, svakog ste neistomisljenika izvrijedjali i otjerali sa teme. On meni opsuje mater a braca na forumu ga jos tjese, kao " ma pusti budalu ne nerviraj se". Odvratno.
Jos i spinujes SDAovski. Vrijedjas na nacionalnoj osnovi kako si se registrovao ali cmolji preca SDP tema od ove. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.
ketronsd1

#39433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ketronsd1 »

Težak je rastanak. Teško je kad se na nešto navučeš.

4K će izgleda put pijace uskoro :izet: :izet:
perfekcionista1

#39434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

shbc wrote:I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
Kojovica sam nazivao cetnikom a ne vas, to sto ste se pronasli je druga stvar. I ako dijelite njegovo misljenje da su bosnjacki nacionalisti odgovorni za rat jednako kao i srbi naravno da ste i vi produzena ruka vlaske politike.
Kikibombona

#39435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

perfekcionista1 wrote:
Kikibombona wrote:
Prvo, ja nisam ljevicar.

Drugo, osudio sam kolegu Dasi sto ti je psovao. Vrati se i provjeri.

Nijednog forumasa nisam uvrijedio ako on nije prvo uvrijedio mene. E jedino sad ako te vrijedja sto je SDA kriminalna organizacija, tu ti ne mogu pomoci. To je naprosto cinjenica.
Dasi

#39436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

perfekcionista1 wrote:
shbc wrote:I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
Kojovica sam nazivao cetnikom a ne vas, to sto ste se pronasli je druga stvar. I ako dijelite njegovo misljenje da su bosnjacki nacionalisti odgovorni za rat jednako kao i srbi naravno da ste i vi produzena ruka vlaske politike.
Ne lazi. Nemoj da kopam po postovima. U stvari zalibo me vise. Boli moderaciju klinac boli i mene. A mi se vidimo za dvije sedmice ;)
perfekcionista1

#39437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Dasi wrote:. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.
Sutra znas gdje i kad! Nece ti pasti na pamet da mi mater vise spominjes stoko smrdljiva.
zippoo87

#39438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

ignoriste ga vise jebemu,nismo djeca
njemu svako nase repliciranje znaci da nesto odgovori
provaljen je,znamo ko je i sta je i da je na zadatku,dosao je tu da napravi bilo kakvu stetu,pa makar i da neko zbog njega dobije ban
ignore je majka,tacnije foe i cao
KatarinaKosaca

#39439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
Evo , onda JA imam prava da se zalim. Nisam nikog vrijedjala. Mene jesu. Nije ti smetalo nimalo. Toliko o principijelnosti!
Last edited by KatarinaKosaca on 09/02/2019 23:28, edited 1 time in total.
perfekcionista1

#39440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Dasi wrote:[A mi se vidimo za dvije sedmice ;)
Sutra Zenica 16h. Blizu ti je. Blize nego meni iz Tuzle. U poruci imas tacnu lokaciju.
Last edited by perfekcionista1 on 09/02/2019 23:23, edited 2 times in total.
KatarinaKosaca

#39441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Za dvije sedmice :D bas muski...drz'te me da ga ne slomijem :D
Dasi

#39442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

perfekcionista1 wrote:
Dasi wrote:. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.
Sutra znas gdje i kad! Nece ti pasti na pamet da mi mater vise spominjes stoko smrdljiva.
Rekao sam ti za sutra. Ima nas kojima ne daje mama markicu za kafu nego moramo raditi. Shvatices kad jos malo porastes. Dvije sedmice, subota. ;-)
Dasi

#39443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

KatarinaKosaca wrote:Za dvije sedmice :D bas muski...drz'te me da ga ne slomijem :D
Tek tad moze doci :) kad mu se saketa nek plati za to :)
KatarinaKosaca

#39444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Dasi wrote:
KatarinaKosaca wrote:Za dvije sedmice :D bas muski...drz'te me da ga ne slomijem :D
Ti si obicna pi pi pi koja SVAKI POST spominje neciju mamu. SPOMENI MENI MRTVU MAMU KUNEM TI SE ZEMLJOM POD KOJOM LEZI NACI CU TE JA SUTRA BEZ PP I BEZ SUBOTE... kad vec svi sute kao pi na tvoje spominjanje roditelja
zippoo87

#39445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

KatarinaKosaca wrote:
zippoo87 wrote: Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
Evo , onda JA imam prava da se zalim. Nisam nikog vrijedjala. Mene jesu. Nije ti smetalo nimalo. Toliko o principijelnosti!
haha kako napravi da sam ja ovo napisao...nisam ovo ja napisao a ti mene ubacila u quote :D
perfekcionista1

#39446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Dasi wrote:
Zenica 16h. Sutra. Vidis da mogu doci odmah sutra ne lazi govnaru. Na nicijoj zemlji sutra.
Last edited by perfekcionista1 on 09/02/2019 23:27, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#39447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

zippoo87 wrote:
KatarinaKosaca wrote:
zippoo87 wrote: Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
haha kako napravi da sam ja ovo napisao...nisam ovo ja napisao a ti mene ubacila u quote :D
izvini... na telefonu sam..
HAVANA

#39448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by HAVANA »

Au belaja :lol:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#39449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by un1ted »

Ajj djece :lol: :lol: :lol: oni bi se marisali radi komentara na forumu :lol: virtualnih stvari :lol:

Isto ono pogledaš frajera u klubu i on kao hoće da te udara :lol:
tvojkomsija

#39450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tvojkomsija »

Ja im preporucujem kao zagovornici NS-a i SDA, nek povedu predstavnike da se za njih bore. Ovaj sda-ovac moze Zahiragica, njega onako ima, moze povuc :lol: ,a ovaj iz NS..hmm.. imal neko jak u NS-u? Ili da Konakovic partnerski uskoci?
Locked