biti verbalno zestok nije= ici ad hominem niskoKikibombona wrote:Kato, ne zezaj, ljevicari su oduvijek i svugdje strastveni i agresivni kada je politika u pitanju. I veoma ostri na jeziku.KatarinaKosaca wrote:pa Titovi pioniri nose extremizam u sebi. U BIH je lijevi histericniji. Sto je apsurd, obzirom da su desnucari neuki mahom. Ali lijevi su sizofreni u extremizmu. Za sociologe & psihologe... ubilo se za studijeperfekcionista1 wrote: Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da
Svi ljevicari koje znam su verbalno zestoki.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#39426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- kmirsad
#39427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jes to ti Žare Vujoviću...perfekcionista1 wrote:Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da su ekstremniji od najvecih desnicara, zaklali bi me da mogu jer nisam njihov stranacki pajdas, ali to ne mogu jer se radi o obicnim misevima...KatarinaKosaca wrote: ljevica tj FGR je oduvjek histericno netolerantna prema neistomisljenicima. Sklonu su etiketiranju i progonu. SDA sljedbenici su samo tupi i nepismeni a FGR puno netolerantniji i rigidniji. Sad kad navale na ovaj post, samo ce ti se kazat
A pacenik koji mi opsova majku evo javno ga pozivam jos jednom neka ispadne mudonja pred svima, cijeli forum svjedoci, ja i on se nadjemo pa muski to rijesimo. Da vidim tu frljavu ruznu facu kako u lice psuje nekom od 195cm i 110kg. Ko izda pizda
- Dasi
#39428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Izvini sto si cekao. Imas PP.perfekcionista1 wrote:Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da su ekstremniji od najvecih desnicara, zaklali bi me da mogu jer nisam njihov stranacki pajdas, ali to ne mogu jer se radi o obicnim misevima...KatarinaKosaca wrote: ljevica tj FGR je oduvjek histericno netolerantna prema neistomisljenicima. Sklonu su etiketiranju i progonu. SDA sljedbenici su samo tupi i nepismeni a FGR puno netolerantniji i rigidniji. Sad kad navale na ovaj post, samo ce ti se kazat
A pacenik koji mi opsova majku evo javno ga pozivam jos jednom neka ispadne mudonja pred svima, cijeli forum svjedoci, ja i on se nadjemo pa muski to rijesimo. Da vidim tu frljavu ruznu facu kako u lice psuje nekom od 195cm i 110kg. Ko izda pizda
- perfekcionista1
#39429 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Cuj verbalno zestoki. Nije vas sramota. Citao sam bas i mjesecima unazad sta ste pisali, svakog ste neistomisljenika izvrijedjali i otjerali sa teme. On meni opsuje mater a braca na forumu ga jos tjese, kao " ma pusti budalu ne nerviraj se". Odvratno.Kikibombona wrote:
- shbc
#39430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
- madner
#39431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Bot jos tu. Chmoljo opet na GO 
- Dasi
#39432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jos i spinujes SDAovski. Vrijedjas na nacionalnoj osnovi kako si se registrovao ali cmolji preca SDP tema od ove. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.perfekcionista1 wrote:Cuj verbalno zestoki. Nije vas sramota. Citao sam bas i mjesecima unazad sta ste pisali, svakog ste neistomisljenika izvrijedjali i otjerali sa teme. On meni opsuje mater a braca na forumu ga jos tjese, kao " ma pusti budalu ne nerviraj se". Odvratno.Kikibombona wrote:
-
ketronsd1
#39433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Težak je rastanak. Teško je kad se na nešto navučeš.
4K će izgleda put pijace uskoro

4K će izgleda put pijace uskoro
- perfekcionista1
#39434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kojovica sam nazivao cetnikom a ne vas, to sto ste se pronasli je druga stvar. I ako dijelite njegovo misljenje da su bosnjacki nacionalisti odgovorni za rat jednako kao i srbi naravno da ste i vi produzena ruka vlaske politike.shbc wrote:I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
- Kikibombona
#39435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Prvo, ja nisam ljevicar.perfekcionista1 wrote:Cuj verbalno zestoki. Nije vas sramota. Citao sam bas i mjesecima unazad sta ste pisali, svakog ste neistomisljenika izvrijedjali i otjerali sa teme. On meni opsuje mater a braca na forumu ga jos tjese, kao " ma pusti budalu ne nerviraj se". Odvratno.Kikibombona wrote:
Drugo, osudio sam kolegu Dasi sto ti je psovao. Vrati se i provjeri.
Nijednog forumasa nisam uvrijedio ako on nije prvo uvrijedio mene. E jedino sad ako te vrijedja sto je SDA kriminalna organizacija, tu ti ne mogu pomoci. To je naprosto cinjenica.
- Dasi
#39436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ne lazi. Nemoj da kopam po postovima. U stvari zalibo me vise. Boli moderaciju klinac boli i mene. A mi se vidimo za dvije sedmiceperfekcionista1 wrote:Kojovica sam nazivao cetnikom a ne vas, to sto ste se pronasli je druga stvar. I ako dijelite njegovo misljenje da su bosnjacki nacionalisti odgovorni za rat jednako kao i srbi naravno da ste i vi produzena ruka vlaske politike.shbc wrote:I ti si nas nazivao vlasima i cetnicima pa te sestra sa teme tjesila sa "pusti njih oni to stalno tako". I sta sad?
- perfekcionista1
#39437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sutra znas gdje i kad! Nece ti pasti na pamet da mi mater vise spominjes stoko smrdljiva.Dasi wrote:. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.
-
zippoo87
#39438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
ignoriste ga vise jebemu,nismo djeca
njemu svako nase repliciranje znaci da nesto odgovori
provaljen je,znamo ko je i sta je i da je na zadatku,dosao je tu da napravi bilo kakvu stetu,pa makar i da neko zbog njega dobije ban
ignore je majka,tacnije foe i cao
njemu svako nase repliciranje znaci da nesto odgovori
provaljen je,znamo ko je i sta je i da je na zadatku,dosao je tu da napravi bilo kakvu stetu,pa makar i da neko zbog njega dobije ban
ignore je majka,tacnije foe i cao
- KatarinaKosaca
#39439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Evo , onda JA imam prava da se zalim. Nisam nikog vrijedjala. Mene jesu. Nije ti smetalo nimalo. Toliko o principijelnosti!Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
Last edited by KatarinaKosaca on 09/02/2019 23:28, edited 1 time in total.
- perfekcionista1
#39440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Sutra Zenica 16h. Blizu ti je. Blize nego meni iz Tuzle. U poruci imas tacnu lokaciju.Dasi wrote:[A mi se vidimo za dvije sedmice
Last edited by perfekcionista1 on 09/02/2019 23:23, edited 2 times in total.
- KatarinaKosaca
#39441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Za dvije sedmice
bas muski...drz'te me da ga ne slomijem 
- Dasi
#39442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Rekao sam ti za sutra. Ima nas kojima ne daje mama markicu za kafu nego moramo raditi. Shvatices kad jos malo porastes. Dvije sedmice, subota.perfekcionista1 wrote:Sutra znas gdje i kad! Nece ti pasti na pamet da mi mater vise spominjes stoko smrdljiva.Dasi wrote:. Fino je mater vaspitala krkana od 190cm i 110kg.
- Dasi
#39443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Tek tad moze dociKatarinaKosaca wrote:Za dvije sedmicebas muski...drz'te me da ga ne slomijem
- KatarinaKosaca
#39444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ti si obicna pi pi pi koja SVAKI POST spominje neciju mamu. SPOMENI MENI MRTVU MAMU KUNEM TI SE ZEMLJOM POD KOJOM LEZI NACI CU TE JA SUTRA BEZ PP I BEZ SUBOTE... kad vec svi sute kao pi na tvoje spominjanje roditeljaDasi wrote:Tek tad moze dociKatarinaKosaca wrote:Za dvije sedmicebas muski...drz'te me da ga ne slomijem
kad mu se saketa nek plati za to
-
zippoo87
#39445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
haha kako napravi da sam ja ovo napisao...nisam ovo ja napisao a ti mene ubacila u quoteKatarinaKosaca wrote:Evo , onda JA imam prava da se zalim. Nisam nikog vrijedjala. Mene jesu. Nije ti smetalo nimalo. Toliko o principijelnosti!zippoo87 wrote: Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
- perfekcionista1
#39446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zenica 16h. Sutra. Vidis da mogu doci odmah sutra ne lazi govnaru. Na nicijoj zemlji sutra.Dasi wrote:Tek tad moze dociKatarinaKosaca wrote:Za dvije sedmicebas muski...drz'te me da ga ne slomijem
kad mu se saketa nek plati za to
Last edited by perfekcionista1 on 09/02/2019 23:27, edited 1 time in total.
- KatarinaKosaca
#39447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
izvini... na telefonu sam..zippoo87 wrote:haha kako napravi da sam ja ovo napisao...nisam ovo ja napisao a ti mene ubacila u quoteKatarinaKosaca wrote:Evo , onda JA imam prava da se zalim. Nisam nikog vrijedjala. Mene jesu. Nije ti smetalo nimalo. Toliko o principijelnosti!zippoo87 wrote: Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
- HAVANA
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#39449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ajj djece
oni bi se marisali radi komentara na forumu
virtualnih stvari 
Isto ono pogledaš frajera u klubu i on kao hoće da te udara
Isto ono pogledaš frajera u klubu i on kao hoće da te udara
- tvojkomsija
#39450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ja im preporucujem kao zagovornici NS-a i SDA, nek povedu predstavnike da se za njih bore. Ovaj sda-ovac moze Zahiragica, njega onako ima, moze povuc
,a ovaj iz NS..hmm.. imal neko jak u NS-u? Ili da Konakovic partnerski uskoci?