FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#39426 Re: FC Barcelona
Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
Uzas.
- suncica24
#39427 Re: FC Barcelona
A ti kao znas da nemamo nikakve vezetodd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
- suncica24
#39428 Re: FC Barcelona
A od svih tehnoloskih inovacija oni na svjetskom prezentirali... sprej5 0 5 wrote:ja sam citao o nekim futuristickim konceptima dresova, gdje bi recimo dres zasvijetlio ako bi igrac bio fauliran. ili bi vibrirao sudija ako bi igrac bio u offsideu. nesto kao goal tech u engleskoj. puno toga je bilo, ali sam samo ove dvije zapamtio.ascari wrote: Mogu da se koriste na treninzima i u predsezonskim utakmicama. Mada sam davno citao da Adidas razvija neki sistem koji bi se koristio na utakmicama (stanje igraca generalno), ali od tada ni slova o tome.
-
Vertig0
#39429 Re: FC Barcelona
Pretjerujes buraz. Samo se raspravlja.todd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
A mi koji simpatisemo svakako ne bi volili da se to desi.
-
aut
#39430 Re: FC Barcelona
Netačno.5 0 5 wrote:ne sjecam se toga iz iduce sezone, ali ista je situacija. mislim da je bilo kaznjeno puno klubova tada, zvijezda i partizan isto. ali samo su sarajevu vratili bodove da ne bi ispali. i mislim da je to bio jedini razlog. zato ne mogu vidjeti takav razvoj dogadjaja sa barcelonom. bodovi koje tim zaradi na terenu (posteno), ne bi trebali ulaziti u kaznu. druga stvar, u katalunji svi kljucaju na pomisao na madridsku vlast. malo im fali. izbacivanje barcelone bi prelilo casu.skenderija04 wrote: Kako da ne![]()
Ono je bio haos samo takav. A sljedece sezone na sportskom. pregledu dvije tabele
-
5 0 5
#39431 Re: FC Barcelona
Proljeće.aut wrote: Netačno.
-
todd_smith
#39432 Re: FC Barcelona
Definitivno imas najgluplje argumente na ovom forumu otkako sam ovdje. Najjaci argument ti je "a ti kao znas da je tako"suncica24 wrote:A ti kao znas da nemamo nikakve vezetodd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
- suncica24
#39433 Re: FC Barcelona
Imam ja i jace. Npr. komentar ti je relevantan koliko i prethodnitodd_smith wrote:Definitivno imas najgluplje argumente na ovom forumu otkako sam ovdje. Najjaci argument ti je "a ti kao znas da je tako"suncica24 wrote:A ti kao znas da nemamo nikakve vezetodd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
-
todd_smith
#39434 Re: FC Barcelona
A ti kao znas da je relevantan 
- ascari
#39435 Re: FC Barcelona
Ne svidja mu se sto brinemo o Cristianu, a zazire u zivot nekolicine forumasa 
- drugtito2011
#39436 Re: FC Barcelona
Ne samo o Cristini, nego je neko spomenuo i prevodica.
-
Crvena Tifoza
#39437 Re: FC Barcelona
Kako ide prodaja dresova od Jamesa i Meksikanca?todd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
-
todd_smith
#39438 Re: FC Barcelona
Pretpostavljam da alaudiras na to da sam ja nekako povezan sa Realom? Kakav argument jbteCrvena Tifoza wrote:Kako ide prodaja dresova od Jamesa i Meksikanca?todd_smith wrote:Jarane koliko ste razvukli o legalnoj situaciji neke ekipe u drugoj drzavi ja stvarno ne vjerujem, previse ste emotivno vezani za nesto sa cime nemate apsolutno nikakve veze.
Uzas.
- ultima_palabra
#39439 Re: FC Barcelona
PrEznaj todde, u upravi si Reala...
-
sumirprimus
#39440 Re: FC Barcelona
ma njeg samo fk sarajvo interesuje, stoj legitimno,stim sto ga vjerovatno nikad nece gledat u duelu sa barcelonom..a temaj barcelona.
- Tito_i_Partija
#39441 Re: FC Barcelona
Jedna od najvecih gluposti sto vidim na ovom forumu je konstatacija da ako kritikujes X, onda mora da si za Y.
Ako kritikujes bilo sta vezano za Barcelonu, mora da si navijac Reala.
Ako kritikujes bilo sta vezano za SDA, onda mora da si Fahrin poltron.
Ako kritikujes bilo sta vezano za Ameriku, onda mora da si vehabija.
Koji primitivizam u pm.
Koji primitivizam u pm.
-
todd_smith
#39442 Re: FC Barcelona
jbga provalili ste meultima_palabra wrote:PrEznaj todde, u upravi si Reala...
onaj sef reala me poslao da ovdje uvedem nemir
to ces najvise u temama Reala i Barce vidjetiTito_i_Partija wrote:Jedna od najvecih gluposti sto vidim na ovom forumu je konstatacija da ako kritikujes X, onda mora da si za Y.
Koji primitivizam u pm.
Last edited by todd_smith on 17/03/2015 14:38, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#39443 Re: FC Barcelona
pa ipak kritika upucena sda i ostalim politickim partijama,clanovima ima vise veze sa zdravim razumom ne?i nije joj mjesto u sporstskim temama.. 
-
sumirprimus
#39444 Re: FC Barcelona
pred borac jeli?todd_smith wrote:jbga provalili ste meultima_palabra wrote:PrEznaj todde, u upravi si Reala...![]()
onaj sef reala me poslao da ovdje uvedem nemir![]()
-
omar little
#39445 Re: FC Barcelona
ako te nesto zanima sto ti nije pred nosom onda si glup jer sta te ima boliti briga za tamo nesto/nekog. glup si sto sam sebi odredjujes sta ce te zanimati i cime ces se baviti u svoje vrijeme.Tito_i_Partija wrote:Jedna od najvecih gluposti sto vidim na ovom forumu je konstatacija da ako kritikujes X, onda mora da si za Y.
Koji primitivizam u pm.
- Tito_i_Partija
#39446 Re: FC Barcelona
Ne vidim kako je to vezano za moj komentar. Pitam te: Da li je u redu ako neko nesto periferalno kaze protiv grupe A, da je on automatski pripadnik protivnicke grupe B?omar little wrote:
ako te nesto zanima sto ti nije pred nosom onda si glup jer sta te ima boliti briga za tamo nesto/nekog. glup si sto sam sebi odredjujes sta ce te zanimati i cime ces se baviti u svoje vrijeme.
-
omar little
#39447 Re: FC Barcelona
nabrajas forumska ponasanja koja su glupava i iskljuciva. ja dodala jos jedno glupo ponasanje. to je veza, mozda periferna, ali ja je vidjeh.Tito_i_Partija wrote:Ne vidim kako je to vezano za moj komentar. Pitam te: Da li je u redu ako neko nesto periferalno kaze protiv grupe A, da je on automatski pripadnik protivnicke grupe B?omar little wrote:
ako te nesto zanima sto ti nije pred nosom onda si glup jer sta te ima boliti briga za tamo nesto/nekog. glup si sto sam sebi odredjujes sta ce te zanimati i cime ces se baviti u svoje vrijeme.
- Tito_i_Partija
#39448 Re: FC Barcelona
Izvini, ali ja tu vezu ne vidim. Po onome sto si ti napisala, glup si ako citas vijesti iz svijeta ili citas o istoriji feudalne Kine, jer se bavis stvarima sto ti nisu pred nosom.omar little wrote: nabrajas forumska ponasanja koja su glupava i iskljuciva. ja dodala jos jedno glupo ponasanje. to je veza, mozda periferna, ali ja je vidjeh.
- Saian
#39449 Re: FC Barcelona
Ako te nesto zanima sto ti nije pred nosom, onda mora da si glup i da si izgubljen, te da trazis neki identitet nazor i pripadnost.Tito_i_Partija wrote:
Ne vidim kako je to vezano za moj komentar.
Evo ovako mozda ce sad bit lakse, al za svaki slucaj sam spremio i bojice pa javiAko kritikujes bilo sta vezano za Ameriku, onda mora da si vehabija.
-
omar little
#39450 Re: FC Barcelona
upravo moja poenta. uzas je i glupo ako te zanima sta se desava sa barcelonom, legalni i politicki problemi, jer je to druga drzava i ti od toga nemas nista. razumijes?Tito_i_Partija wrote:Izvini, ali ja tu vezu ne vidim. Po onome sto si ti napisala, glup si ako citas vijesti iz svijeta ili citas o istoriji feudalne Kine, jer se bavis stvarima sto ti nisu pred nosom.omar little wrote: nabrajas forumska ponasanja koja su glupava i iskljuciva. ja dodala jos jedno glupo ponasanje. to je veza, mozda periferna, ali ja je vidjeh.