SDA-All about

megaman4

#39401 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

kmirsad wrote:Priča oko NATO je klasična ubleHa... mi smo u NATU, i to ne može niko na svijetu zaustaviti... kakav Dodik,cirkuzant i klaun... smije mu se i NATO, cepa se od smeha... Samo čini uslugu svom drugu Bakiru...
Pa eno i Vučić hoče da prizna Kosovo... :lol: ... Koprca se Tači s carinama, još par dana... :lol:
Dodik, Bakir i Covic zive u nekom svom svijetu. Jedino im je ostala isprazna nacionalisticka prica, jer drugo nista i ne znaju.

Naravno da smo vec u NATO savezu, samo se ceka da se to i ozvanici svecanim cinom. Laktasenko to ne moze zaustaviti, jer je njegov pajdas Radmanovic 2009. godine zavrsio sav posao.

Kosovo je vec zavrseno, to Vucic zna ali se boji da ga narod ne objesi na sred Kalemegdana.

Bolje receno, jos 1990 godine se znalo da ce biti ovako. Pametni ljudi su odavno otisli sa ovih prostora. Ono sto ostane, ce umrijeti ovdje, jer ce ih vrijeme pregaziti.
bunk

#39402 Re: SDA-All about

Post by bunk »

A gdje su otisli ti ako nije problem?
megaman4

#39403 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

bunk wrote:A gdje su otisli ti ako nije problem?
Nisu sigurno ka Rusiji i Turskoj. Sve je to na zapadu.
bunk

#39404 Re: SDA-All about

Post by bunk »

megaman4 wrote:
Aa mislis u glavi otisli :lol:
megaman4

#39405 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

bunk wrote:
megaman4 wrote:
Aa mislis u glavi otisli :lol:
E ybg ga sad... :lol: :mrgreen:
GandalfSivi

#39406 Re: SDA-All about

Post by GandalfSivi »

bunk wrote: Gandalfe druze ,sve ce isplivati ,a ustupke ne smije niko pruziti sto se tice NATO-a ,ostalo me i ne zanima..
Nadam se a sumnjam. Hajde vidjet cemo hoce li se Vijece ministara uspostaviti bez daljnjeg plana za MAP...
bingov buraz

#39407 Re: SDA-All about

Post by bingov buraz »

Prpa.ba wrote:Prokleti BH Blok, sto nisu htjeli preuzeti historijsku odgovornost vec iz hladovine opozicije tjeraju SDA na kafanske kompromise o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. Da je BH Blok prihvatio historijsku odgovornost, sve bi bilo drugacije. SDA bi bila natjerana na kafanski kompromis o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. :lol:
:mrgreen:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#39408 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

GandalfSivi wrote:
bunk wrote: Gandalfe druze ,sve ce isplivati ,a ustupke ne smije niko pruziti sto se tice NATO-a ,ostalo me i ne zanima..
Nadam se a sumnjam. Hajde vidjet cemo hoce li se Vijece ministara uspostaviti bez daljnjeg plana za MAP...
Hocw naravno. Zar sumnjas u baketa?
4 godine ce proci u fazonu ovi kao hoce u nato a oni im kao nedaju..
A bunk ce govoriti kako su sdp i ns krivi
bunk

#39409 Re: SDA-All about

Post by bunk »

izvrsni direktor wrote:
GandalfSivi wrote:
Hocw naravno. Zar sumnjas u baketa?
4 godine ce proci u fazonu ovi kao hoce u nato a oni im kao nedaju..
A bunk ce govoriti kako su sdp i ns krivi
Ma gdje sam ja rekao ista o krivnji sdp ili ns?
De malo citaj postove prije nego dignes optuznicu :mrgreen:
GandalfSivi

#39410 Re: SDA-All about

Post by GandalfSivi »

bunk wrote: Ma gdje sam ja rekao ista o krivnji sdp ili ns?
Da se ne lazemo, visis na temi o SDP-u i impliciras izdaju...
bunk

#39411 Re: SDA-All about

Post by bunk »

GandalfSivi wrote:
bunk wrote: Ma gdje sam ja rekao ista o krivnji sdp ili ns?
Da se ne lazemo, visis na temi o SDP-u i impliciras izdaju...
A ybmti,drugacije misljenje se tretira kao impliciranje izdaje. Ovi potezi Sdp meni ne leze ali kakva izdaja i pm.
Sutra da pukne kroz snajperski nisan i ja i clan bilo koje stranke cemo izgledati isto.
Mozemo se ovdje nadmudrivati ali moj cilj je identican cilju svakog patriote, NATO.
channel10

#39412 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

Bake opet skida cega :oops:

Sta kaze bakudin, neka pokrenu inicijativu na državnom nivou da izglasaju promjenu stava u vezi NATO-A.

Dodik ebe i ne vadi, a ovaj prima li ga prima...I to sam navodi :oops:.. Strasno je sve ovo gledati.
Banksy

#39413 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

bingov buraz wrote:
Prpa.ba wrote:Prokleti BH Blok, sto nisu htjeli preuzeti historijsku odgovornost vec iz hladovine opozicije tjeraju SDA na kafanske kompromise o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. Da je BH Blok prihvatio historijsku odgovornost, sve bi bilo drugacije. SDA bi bila natjerana na kafanski kompromis o tome kako ce se vlast formirati odmah, a o NATO-u ce se dogovarati kasnije. :lol:
:mrgreen:
:lol:
asker

#39414 Re: SDA-All about

Post by asker »

channel10 wrote:Bake opet skida cega :oops:

Sta kaze bakudin, neka pokrenu inicijativu na državnom nivou da izglasaju promjenu stava u vezi NATO-A.

Dodik ebe i ne vadi, a ovaj prima li ga prima...I to sam navodi :oops:.. Strasno je sve ovo gledati.
Nije bas tako. Svi znaju da to nece proci u drzavnom parlamentu, opoziv dosadasnjih odluka i zakona. Po meni se samo podcrtava to da drzava donosi odluke a entiteti mogu svirat kurcu. Ne treba izmisljati problem i gdje ga nema.

Potvrda ovoga je maloprije bila na dnevniku RTRSa. Iznenadjujuce da su pustili, Dodik kaze, mi znamo da su i SDA i HDZ za NATO, isto tako kaze, mi znamo da je rezolucija RSa neobavezujuca za drzavu.
Gleda da skuplje proda kozu, to je sve.
channel10

#39415 Re: SDA-All about

Post by channel10 »

On gleda da dobije novo VM, a od usvajanja plana nema ništa. Bakir će po ko zna koji put ispasti idiot i to.sve sam.radi i boli.ga qrc. Ni prvi ni posljednji put. Djon obraz.

Sve nesto ucjenjuje, pa se onda povlači. A svi znamo kako se zovu takvi ljudi u narodu.
megaman4

#39416 Re: SDA-All about

Post by megaman4 »

channel10 wrote:On gleda da dobije novo VM, a od usvajanja plana nema ništa. Bakir će po ko zna koji put ispasti idiot i to.sve sam.radi i boli.ga qrc. Ni prvi ni posljednji put. Djon obraz.

Sve nesto ucjenjuje, pa se onda povlači. A svi znamo kako se zovu takvi ljudi u narodu.
Meni je Bakir čudan tip. :-) Ima sansu da BiH uvede u EU i NATO i zauvijek spasi Bošnjake od biološkog nestanka, a on se nasao sada zajebavati sa čovjekom koji je na američkoj crnoj listi tj. Dodik, te se nesto pokusava cjenkati sa Covicem, kojem isto prijeti crna lista.

Umjesto da na prvo mjesto stavi drzavu BiH, i zauvijek zacepi usta negatorima BiH, on se sada dvoumi sta uraditi? :-) :roll:

Bakire ako zelis spas za BiH i njene ljude, samo ganjaj aktivaciju MAP-a i nek se jebe i Dodik i Covic i njihove ucjene sa novim Vijecem ministara.

Bolje i tehnicki mandat, nego da Dodik ucjenjuje. :twisted:
Prpa.ba

#39417 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

U ovom trenutku jedini potez koji je patriotski je odugovlaciti sa imenovanjem novog VM dok iz ladica ne izadju i ne usvoje se svi zakoni i dokumenti relevantni za integraciju u NATO te se ne obezbjedi finansiranje kroz budzet. Onda imenovati novo VM. U ovoj rundi pokera jedino sto je na nasoj strani je zelja kadrova SNSD-a da zasjednu po ministarstvima. Ako to prokockamo, nista od NATO-a u narednih minimalno 7 godina.
seln

#39418 Re: SDA-All about

Post by seln »

megaman4 wrote:
Meni je Bakir čudan tip. :-) Ima sansu da BiH uvede u EU i NATO i zauvijek spasi Bošnjake od biološkog nestanka, a on se nasao sada zajebavati sa čovjekom koji je na američkoj crnoj listi tj. Dodik, te se nesto pokusava cjenkati sa Covicem, kojem isto prijeti crna lista.

Umjesto da na prvo mjesto stavi drzavu BiH, i zauvijek zacepi usta negatorima BiH, on se sada dvoumi sta uraditi? :-) :roll:
To je nasljedno.
drug_profi

#39419 Re: SDA-All about

Post by drug_profi »

Hoćemo li se kladiti šta će Bake odabrati?

A da mu u stranci ozbiljno o glavi rade pokazuje i ovo:

https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ija-439053
Banksy

#39420 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Prpa.ba wrote:
U ovom trenutku jedini potez koji je patriotski je odugovlaciti sa imenovanjem novog VM dok iz ladica ne izadju i ne usvoje se svi zakoni i dokumenti relevantni za integraciju u NATO te se ne obezbjedi finansiranje kroz budzet. Onda imenovati novo VM.

U ovoj rundi pokera jedino sto je na nasoj strani je zelja kadrova SNSD-a da zasjednu po ministarstvima. Ako to prokockamo, nista od NATO-a u narednih minimalno 7 godina.
Evo Bakirovog odgovora.

Image

http://stav.ba/novi-stav-bosnjacko-srpski-dijalog/
bingov buraz

#39421 Re: SDA-All about

Post by bingov buraz »

Čovjek je jednostavno preloš političar,kao i otac mu.Istina otac mu je imao nešto obraza al to je svakako u politici hendikep.
tandmand

#39422 Re: SDA-All about

Post by tandmand »

megaman4 wrote:
channel10 wrote:On gleda da dobije novo VM, a od usvajanja plana nema ništa. Bakir će po ko zna koji put ispasti idiot i to.sve sam.radi i boli.ga qrc. Ni prvi ni posljednji put. Djon obraz.

Bakire ako zelis spas za BiH i njene ljude, samo ganjaj aktivaciju MAP-a i nek se jebe i Dodik i Covic i njihove ucjene sa novim Vijecem ministara.

Bolje i tehnicki mandat, nego da Dodik ucjenjuje. :twisted:
jebeš karakter ako nije labilan ...

Bakir je po svakom pitanju odvažan u početku, sve dok se ne suoči sa Dodikom i Čovićem
i onda počnu koljena da klecaju - Klecko -

Još kad krene da se žali na sudove koji su nepravedni prema Bošnjacima, kako ključna mjesta u državi zauzimaju Hrvati i Srbi, kao da je ovo Srbija a ne država u kojoj su ON i njegova stranka vlast, tj, upravo oni koji su prodali državne funkcije za večeru. :twisted:
Prpa.ba

#39423 Re: SDA-All about

Post by Prpa.ba »

Banksy wrote: Evo Bakirovog odgovora.
Sad samo ocekujemo "realisticne" forumase sa novom turom salto mortalea kojima ce se pravdati ovako nesto. :D
Banksy

#39424 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Prpa.ba wrote:
Banksy wrote: Evo Bakirovog odgovora.
Sad samo ocekujemo "realisticne" forumase sa novom turom salto mortalea kojima ce se pravdati ovako nesto. :D
Mićko, a ne ''sile dezintegracije''.
Banksy

#39425 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

Namirio Bake.
I bilo je vrijeme, slomio se, jadan, pišući...

NOVA POZICIJA

Suljagić postao dekan fakulteta na Internacionalnom univerzitetu u Sarajevu

U januaru 2005. IUS je zvanično registriralo i priznalo Ministarstvo za edukaciju Sarajevskog kantona kao i Vijeće za visoko obrazovanje Republike Turske.

Ovaj privatni univerzitet prošle je godine turskom je predsjedniku Recepu Tayyipu Erdoganu dodijelio počasni doktorat.

Adresa IUS-a:
Hrasnička cesta 15, 71210 Ilidža, Sarajevo
Adresa u Turskoj:
Feshane Cd. No 21 Eyup Istanbul

Post Reply