Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
kluz franjo

#39401 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

KatarinaKosaca wrote:eto vidis.. upravo o toj vasoj osobini govorim. 12 godina foruma, nikad niste fulali
Kate, kojoj "vašoj" osobini? Koji vi?
Možda ovi
Vlaska Stranka kao i njeni placenici na forumu koji su vjerovatno i sami dio monstruzonog plana projektovanog u Beogradu, ce ubrzo biti u potpunosti provaljeni i poslati na smetljiste.
Ili su "vi" ovi svi ostali forumaši, koji se šprdaju sa "prebrojavanjem čvarkojedaca u redovima vlaških forumskih plaćenika"?

Naravno, ima moderacija da ovake stvari riješi. Ne mora psovka.

PS: Evo da zamislimo da sam ja sada nekome nešto opsovao. Post prijavljen.
elk

#39402 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by elk »

I adebisijevka da bude sa sda logom. i omer iz bh telekoma :mrgreen: :mrgreen:
seoBIH

#39403 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

Ojj kako cu rado glasati za ovu vlasku stranku i povuci jos 10tak ljudi koji nisu nikada, tako mi dina i imana!

Niko, ali NIKO ne moze biti gori od prosih saziva vlasti. Ne znam sta se uzrujavaju ovi SDAovci? Bili ste u zeljenim koalicijama, kurcem mrdnuli niste :)

NS :bih:
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#39404 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kluz franjo wrote:
KatarinaKosaca wrote:eto vidis.. upravo o toj vasoj osobini govorim. 12 godina foruma, nikad niste fulali
Kate, kojoj "vašoj" osobini? Koji vi?
Možda ovi
Vlaska Stranka kao i njeni placenici na forumu koji su vjerovatno i sami dio monstruzonog plana projektovanog u Beogradu, ce ubrzo biti u potpunosti provaljeni i poslati na smetljiste.
Ili su "vi" ovi svi ostali forumaši, koji se šprdaju sa "prebrojavanjem čvarkojedaca u redovima vlaških forumskih plaćenika"?

on ovdje nikom nije psovao majku, vi jeste. Osobina kolektivne hajke, olako datih etiketa i netolerancije. Ta osobina onih koji se nazivaju ljevicarima. Prije SDP pioniri koji misle da je biti liberal = biti ljevicar pa ih se dio, nazalost, preselio kod NS na forumu.
perfekcionista1

#39405 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by perfekcionista1 »

KatarinaKosaca wrote:pa Titovi pioniri nose extremizam u sebi. U BIH je lijevi histericniji. Sto je apsurd, obzirom da su desnucari neuki mahom. Ali lijevi su sizofreni u extremizmu. Za sociologe & psihologe... ubilo se za studije
Naravno. Tamo gdje je komunizam uvijek su i bili najekstremniji zakoni, kazne, zlocini...i po pravilu moraju imati diktatora. Ne mozes sa ruljom biti mehak. Mada ova nasa rulja uglavnom samo laje, u ratu bili podrumasi ili dosli iz bg kao Koja, a u miru psuju drugacijima kao kocijasi... Samo brnjicu propisati zakonom.
perfekcionista1

#39406 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Za stanje na temi iskljucivo krivim moderatora. Svako neka se vrati na pocetak.mog ukljucenja u temu i vidjet ce da nijednog forumasa nisam uvrijedio a oni su mene etiketirali kao bota i placenika...Prijavio sam to moderatoru a on je rekao da imaju pravo to raditi. Rekao sam mu da ne znam ostati duzan. Poceo sam im vracati istom.mjerom a oni su se ponovo izdigli sa uvredama nazivajuci me imbecilom, glupanom, a onda i psovanje majke...

Na kraju cu ja dobiti najveci ban, ako ne i jedini, ali briga me, neka me banuje trajno. Zlo i mrznja izbija sa ovog foruma. Fuj.

p.s Psovaca majke cu identificirati, bez zezancije, zvucim djetinjasto ali sta ces, nekad granicu moras postaviti.
Last edited by perfekcionista1 on 09/02/2019 22:06, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca

#39407 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Otisak stopala wrote:
perfekcionista1 wrote:
KatarinaKosaca wrote:pa Titovi pioniri nose extremizam u sebi. U BIH je lijevi histericniji. Sto je apsurd, obzirom da su desnucari neuki mahom. Ali lijevi su sizofreni u extremizmu. Za sociologe & psihologe... ubilo se za studije
Naravno. Tamo gdje je komunizam uvijek su i bili najekstremniji zakoni, kazne, zlocini...i po pravilu moraju imati diktatora. Ne mozes sa ruljom biti mehak. Mada ova nasa rulja uglavnom samo laje, u ratu bili podrumasi ili dosli iz bg kao Koja, a u miru psuju drugacijima kao kocijasi... Samo brnjicu propisati zakonom.
vidim vas dvoje imate zajednički jezik, da ne ljubite istu ženu?
eto.. vidis kako plitka i povrsna reakcija. Upravo ono o cemu pisem. Ja sam glasac NS..za tvoju info. Ali odbijam biti dio tora koji brani psovanje majke samo zato sto je "moj"..
wewa

#39408 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

Forto veceras u Tarcinu, izgleda da se uci na greskama. Da bogdo nema ovakvih prilika za skupljanje pluseva kod biraca....
kluz franjo

#39409 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

KatarinaKosaca wrote:
kluz franjo wrote: Kate, kojoj "vašoj" osobini? Koji vi?
Možda ovi

on ovdje nikom nije psovao majku, vi jeste. Osobina kolektivne hajke, olako datih etiketa i netolerancije. Ta osobina onih koji se nazivaju ljevicarima. Prije SDP pioniri koji misle da je biti liberal = biti ljevicar pa ih se dio, nazalost, preselio kod NS na forumu.
Kate, kao dugogodišnji kolega forumaš da te zamolim da ispraviš svoj upis.
Koji "vi" su mu psovali majku? O čemu pričaš?
Jednom forumašu pukao film što moderacija ne reaguje na višednevno maltretiranje. Koji vi, Kate?
Molim te da preciziraš svoj upis.
Pozdrav
zippoo87

#39410 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

perfekcionista1 wrote:
@ katarinaKosaca
hoces li ti fakat sa ovakvim ovdje forumati i diskutovati ?
hajde malo baci se na njegove postove po drugim temama,cisto da vidis sa cim imas posla
ako si fakat ozbiljna,onda ne znam sta bi rekao
procitaj samo par njegovih postova i sve ce ti biti jasno
btw.psovao je majku Pedji ovdje a Pedja je ujedno i forumas,mada je i javna licnost...ali svakako je ovaj malac trebao biti banovan jos prije par dana...ali cmolje nema ovdje ovih dana izgleda
i onda kada mu neko napise to isto sto je on napisao nekom drugom,onda je problem u ovom drugom jel ?
kluz franjo

#39411 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Otisak stopala wrote:pusti nju poznata lažljivica na forumu, strašno nesretna i bolesna žena
E kolega, hajde i ti na hlađenje...
perfekcionista1

#39412 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

zippoo87 wrote: i onda kada mu neko napise to isto sto je on napisao nekom drugom,onda je problem u ovom drugom jel ?
Upravo te kolega u postu ispod demantira i dokaza kakva mraka je tu na forumu, eto i nju je izvrijedjao jer ima drugacije misljenje. Dakle nista ruzno nikome od vas nije rekla a izvrijedja je da je bolesna zena.. Tako ste i mene vrijedjali i mnoge prije mene. Fuj misevi ruzni.
seoBIH

#39413 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

perfekcionista1 wrote:
zippoo87 wrote: i onda kada mu neko napise to isto sto je on napisao nekom drugom,onda je problem u ovom drugom jel ?
Upravo te kolega u postu ispod demantira i dokaza kakva mraka je tu na forumu, eto i nju je izvrijedjao jer ima drugacije misljenje. Dakle nista ruzno nikome od vas nije rekla a izvrijedja je da je bolesna zena.. Tako ste i mene vrijedjali i mnoge prije mene. Fuj misevi ruzni.
Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
kluz franjo

#39414 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

perfekcionista1 wrote: Upravo te kolega u postu ispod demantira i dokaza kakva mraka je tu na forumu, eto i nju je izvrijedjao jer ima drugacije misljenje. Dakle nista ruzno nikome od vas nije rekla a izvrijedja je da je bolesna zena.. Tako ste i mene vrijedjali i mnoge prije mene. Fuj misevi ruzni.
I ti i kolega ste više puta zamoljeni da obratite pažnju na način komunikacije...
I ti možeš sa njim na hlađenje pa kod Kuke da to raspravite...
perfekcionista1

#39415 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

seoBIH wrote:
Svasta. Kazes da drugi vrijedjaju i onda ti uradis isto. Tako da nemas pravo da se zalis!
Ma sad vracam sve. Moderator ih nije htio upozoriti pa sam i njemu rekao vracam istom mjerom. I ne zalim se vise, ja se ne povlacim pred lajavcima. Nismo isti jer su prvi poceli, ako te neko osamari imas mu pravo vratiti.
seoBIH

#39416 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

perfekcionista1 wrote:
seoBIH wrote:
Ma sad vracam sve. Moderator ih nije htio upozoriti pa sam i njemu rekao vracam istom mjerom. I ne zalim se vise, ja se ne povlacim pred lajavcima. Nismo isti jer su prvi poceli, ako te neko osamari imas mu pravo vratiti.
Jebo moderatora kakve on veze ima ? Lice koje si vjesto skrivao si pokazao jasno :)

Mene ni jedan moderator ne bi natjerao da se spustim na nivo onih koje prozivam i kojima navodim da cu ih naci :)

Prema tome, nemoj da se zalis ako te neko vrijedja, jer isto radis.
KatarinaKosaca

#39417 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kluz franjo wrote:
Otisak stopala wrote:pusti nju poznata lažljivica na forumu, strašno nesretna i bolesna žena
Jel ti sad jasno koji "vi" i koje vrijedjanje? Mislim da ti stoji na uvid. Psovanje majke je samo primjer za udarce ispod pasa...
perfekcionista1

#39418 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

seoBIH wrote: Prema tome, nemoj da se zalis ako te neko vrijedja, jer isto radis.
Tako nas i srbi optuzuju da smo krivi sto smo se branili, nismo trebali i mi pucati, isti smo. :thumbup:
seoBIH

#39419 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seoBIH »

Pa nismo isli u opsadu Beograda :) Treba imati mjeru.
Bancho

#39420 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bancho »

perfekcionista1 wrote: Ma sad vracam sve. Moderator ih nije htio upozoriti pa sam i njemu rekao vracam istom mjerom. I ne zalim se vise, ja se ne povlacim pred lajavcima. Nismo isti jer su prvi poceli, ako te neko osamari imas mu pravo vratiti.
Evo da se smiris pred spavanje https://www.tportal.hr/tehno/clanak/sto ... u-20151116
kluz franjo

#39421 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

KatarinaKosaca wrote:
kluz franjo wrote:
Jel ti sad jasno koji "vi" i koje vrijedjanje? Mislim da ti stoji na uvid. Psovanje majke je samo primjer za udarce ispod pasa...
Ne kontam te baš najbolje, al' haj nema veze. Nije ni prvi ni posljednji put.

Ali i dalje stoji da si napisala da sam ja nekome psovao majku...
Čisto da znam, ostaješ li pri tome?
Pozdrav
mrgreen

#39422 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by mrgreen »

Lik registrovan prije 10 dana, "vi"?

Cetnici placaju botove da degradiraju reputaciju forumasa :D
zippoo87

#39423 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

KatarinaKosaca wrote:
kluz franjo wrote:
ovo je SDA bot ,vidis da su se svi upalili ko kutnjaci
registrovao se prije par dana...ulazi na teme i pravi pometnju...na SDP temi pise kako ce se nesto desiti utorak a nikako da kaze sta,na NS temi se pravi da je NSovac i tu ste nasjeli ti i ovaj perfekcionista,koji je zasluzio ban davnih dana,kao sto sam vec rekao
mene iznenadjuje tvoja naivnost
KatarinaKosaca

#39424 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

kluz franjo wrote:
Ali i dalje stoji da si napisala da sam ja nekome psovao majku...
Čisto da znam, ostaješ li pri tome?
Pozdrav
Kad kazem "vi" mislim na jednu mantru ponasanja koja je dominirala ovim forumom od strane SDP simpatizera, a podrazumjevala je napad u gomili, hajke, ad hominem itd. Ta i takva mantra se prenosi na temu NS. O tebi... i da mi kazu da si nekome spominjao majku, ne bih vjerovala. Jednako me cudi tvoje odobravanje psovanja majke nekom. Ali, ti si iznimno pristojan covjek. Mislila sam da sam se dovoljno jasno izrazila sta podrazumjevam pod "vi".. tebe nikako
Kikibombona

#39425 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:
perfekcionista1 wrote: Nisu oni nikakva ljevica, vidis po komentarima da
pa Titovi pioniri nose extremizam u sebi. U BIH je lijevi histericniji. Sto je apsurd, obzirom da su desnucari neuki mahom. Ali lijevi su sizofreni u extremizmu. Za sociologe & psihologe... ubilo se za studije
Kato, ne zezaj, ljevicari su oduvijek i svugdje strastveni i agresivni kada je politika u pitanju. I veoma ostri na jeziku.

Svi ljevicari koje znam su verbalno zestoki.
Locked