Sirija
- jao_situacije
#39376 Re: Sirija
kad već pričamo o sirijkama, mogu reći da su vrlo lijepe ove što sam ja lično upoznao..
- ioannes
#39377 Re: Sirija
evo pojedini forumasi skidaju maskeOpetja033 wrote:
Uglavnom Idlib slobodan. Assadove falange protjerane. Allahu ekber!
- Herr Flick
#39378 Re: Sirija
ioannes wrote:evo pojedini forumasi skidaju maskeOpetja033 wrote:
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- walter kurtz
#39380 Re: Sirija
ovo su oni ko sa vijesti ummeta komentatori boca votke na stolu zena mu u minjaku on navija za real gleda zvijezde granda,... duže bi ja ovakav nakaradan u šerijatu poživio nego oniioannes wrote:evo pojedini forumasi skidaju maskeOpetja033 wrote:
- walter kurtz
#39381 Re: Sirija
ovo neki novi japin mutapi 2.0 postavlja slike, linkove, jutjuba, na momente i duhovitjapin_mutapi wrote:ili
-
ZelenaZgrada
#39382 Re: Sirija
Jebiga, sve je to stvar perspektive. Ako oni ljudi ratuju za uspostavljanje šerijatske države, onda je normalno da su im ovi iz RPK "teroristi" - narušavaju im projekcije društvenog uređenja.Arteta wrote:"Bio je pokrivac braci koji su napadali selo od PKK terorista".
Pazi, oni nekog nazivaju teroristima.![]()
Žali Bože mladosti što se sahranjuje po pustinjama Bliskog Istoka, ginući za tuđe ideale.
http://www.avaz.ba/clanak/170432/svjedo ... ju-je-usao
.. i ne daj Bože da jednom vidimo "forumske jihadiste", koliko bi slavili i bili ponosni, kad bi njihovo dijete šehidilo tamo neđe u nekakvoj sirijskoj pripizdini. Lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti.
- walter kurtz
#39383 Re: Sirija
sve te radikalne ideje su posljedica kronične nejebice

- Arteta
#39384 Re: Sirija
Zali Boze.ZelenaZgrada wrote:Jebiga, sve je to stvar perspektive. Ako oni ljudi ratuju za uspostavljanje šerijatske države, onda je normalno da su im ovi iz RPK "teroristi" - narušavaju im projekcije društvenog uređenja.Arteta wrote:"Bio je pokrivac braci koji su napadali selo od PKK terorista".
Pazi, oni nekog nazivaju teroristima.![]()
Žali Bože mladosti što se sahranjuje po pustinjama Bliskog Istoka, ginući za tuđe ideale.
http://www.avaz.ba/clanak/170432/svjedo ... ju-je-usao
.. i ne daj Bože da jednom vidimo "forumske jihadiste", koliko bi slavili i bili ponosni, kad bi njihovo dijete šehidilo tamo neđe u nekakvoj sirijskoj pripizdini. Lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti.
Mada mislim da je dosta i do neobrazovanosti jer vecina ovih koji tamo idu su iz nekih vukojebina.
Ne mogu se radovati njihovoj smrti tamo jer znam da ih je dobro preveslo da tamo odu.
-
ZelenaZgrada
#39385 Re: Sirija
Jebiga, nema sirotinja kompjutere i internet, nego mora puškom konkretno ratovati.Arteta wrote: Zali Boze.
Mada mislim da je dosta i do neobrazovanosti jer vecina ovih koji tamo idu su iz nekih vukojebina.
Ne mogu se radovati njihovoj smrti tamo jer znam da ih je dobro preveslo da tamo odu.
Taman posla da se radujem bilo čijoj smrti. Da se radujem, vjerovatno bih i ja navijao i slavio kad god neko od tih nesrećnika šehidi.
-
cbrt
#39386 Re: Sirija
Trenutak oslobađanja zatvora u Idlibu i pronalaženje na desetine zatvorenika koji su postreljani unutra od strane Asadovih zveri prilikom napuštanja objekta...i posle se neko pita zašto je i crni đavo bolji od Asada
https://www.youtube.com/watch?v=q8zZ0SW ... e=youtu.be
Izveštaj sa kontrolnih punktova južno od Idliba koji su većinom u rukama rebela (najverovatnije Nusre)...sa strahom u očima očekuju to dugo najavljivano pregrupisavanje NDF-a i sjajnu kontraofanzivu u kojoj će najverovatnije zažditi i iz Arihe...ili što bi strateg Kiki rekao "status quo"
https://www.youtube.com/watch?v=knhk1nY ... e=youtu.be
Izveštaj sa kontrolnih punktova južno od Idliba koji su većinom u rukama rebela (najverovatnije Nusre)...sa strahom u očima očekuju to dugo najavljivano pregrupisavanje NDF-a i sjajnu kontraofanzivu u kojoj će najverovatnije zažditi i iz Arihe...ili što bi strateg Kiki rekao "status quo"
- dragma
- Vozim: Pješe
#39387 Re: Sirija
Thwaiba Kanafani možda?sarajevoxxxx wrote:Djevojka u Idlibu sa puškom u ruci u redovima sirijske opozicije, plus nije pokrivenaa k tome sliku objavili Menaretu bejda, Nusrin portal
![]()

http://news.nationalpost.com/2012/10/08 ... nst-assad/
Last edited by dragma on 29/03/2015 11:54, edited 1 time in total.
- Fantassin
#39388 Re: Sirija
cbrt wrote:Trenutak oslobađanja zatvora u Idlibu i pronalaženje na desetine zatvorenika koji su postreljani unutra od strane Asadovih zveri prilikom napuštanja objekta...i posle se neko pita zašto je i crni đavo bolji od Asada
- Challenger__
#39389 Re: Sirija
Dobar dan. Al-Qaeda, pardon Al-Jazeera je saopštila da je u napadu na Idlib učestvovalo 10 hiljada Orka. Sa padom Idliba su ugroženi svi dometi SAA u protekle dvije godine, od sjevera provincija Latakija i Hama do Alepa.
Ako se sada ne probude, ne piše im se dobro širom zemlje.
- walter kurtz
#39390 Re: Sirija
sad ce njih assad zar nisi cuo da kupuje saudijske pametne bombe koje izbjegavaju civileChallenger__ wrote:Dobar dan. Al-Qaeda, pardon Al-Jazeera je saopštila da je u napadu na Idlib učestvovalo 10 hiljada Orka. Sa padom Idliba su ugroženi svi dometi SAA u protekle dvije godine, od sjevera provincija Latakija i Hama do Alepa.
-
solar7
#39391 Re: Sirija
A mozda si je upravo bas ti skinuoioannes wrote:evo pojedini forumasi skidaju maskeOpetja033 wrote:
-
solar7
#39392 Re: Sirija
Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
- Fantassin
#39393 Re: Sirija
Fali tim tvojim mozga.. tako da su u startu donjisolar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
- asurbanipal
#39394 Re: Sirija
solar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
Ma ja. Bitno je imati "ćisto" srce...
-
cbrt
#39395 Re: Sirija
Još jedan video sa oslobađanjem zatvorenika iz Asadovog zatvora...na žalost, broj ubijenih zatvorenika koje su pobile Asadove zveri je 60 (na prethodnom snimku)
https://www.youtube.com/watch?v=UirfgLduVU0
https://www.youtube.com/watch?v=UirfgLduVU0
-
sarajevoxxxx
#39396 Re: Sirija
solar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
- insomnia78
#39397 Re: Sirija
Pa ja to pricam cijelo vrijemesolar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
Ovi "opozicionari" to rade iz ubjedjenja, kakva Amerika i Izrael
- asurbanipal
#39398 Re: Sirija
insomnia78 wrote: Pa ja to pricam cijelo vrijeme
Ovi "opozicionari" to rade iz ubjedjenja, kakva Amerika i Izrael
- insomnia78
#39399 Re: Sirija
Sad tek lijepo mozes vidjeti koja je sreca sto ih kod nas u ratu ne dodje vise
Osim cetnika, ustasa i babinih morali bi se jos i protiv njih rokati
Vec su bili poceli sa uvodjenjem nekih svojih pravila, samo ne bi ih dovoljno
- asurbanipal
#39400 Re: Sirija
insomnia78 wrote:Sad tek lijepo mozes vidjeti koja je sreca sto ih kod nas u ratu ne dodje vise
Znam ih ovdje nekoliko. Još ih drži nada.
Ko zna, možda budući ministar kulture, obrazovanja i sporta BiH...

ili