Sirija

Locked
jao_situacije

#39376 Re: Sirija

Post by jao_situacije »

kad već pričamo o sirijkama, mogu reći da su vrlo lijepe ove što sam ja lično upoznao..
ioannes

#39377 Re: Sirija

Post by ioannes »

Opetja033 wrote:
Uglavnom Idlib slobodan. Assadove falange protjerane. Allahu ekber!
evo pojedini forumasi skidaju maske
Herr Flick

#39378 Re: Sirija

Post by Herr Flick »

ioannes wrote:
Opetja033 wrote:

:lol: :lol:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#39379 Re: Sirija

Post by japin_mutapi »

Image ili Image
walter kurtz

#39380 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

ioannes wrote:
Opetja033 wrote:
ovo su oni ko sa vijesti ummeta komentatori boca votke na stolu zena mu u minjaku on navija za real gleda zvijezde granda,... duže bi ja ovakav nakaradan u šerijatu poživio nego oni :roll:
walter kurtz

#39381 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

japin_mutapi wrote:Image ili Image
ovo neki novi japin mutapi 2.0 postavlja slike, linkove, jutjuba, na momente i duhovit :lol:
ZelenaZgrada

#39382 Re: Sirija

Post by ZelenaZgrada »

Arteta wrote:"Bio je pokrivac braci koji su napadali selo od PKK terorista".

Pazi, oni nekog nazivaju teroristima. :shock: :run:
Jebiga, sve je to stvar perspektive. Ako oni ljudi ratuju za uspostavljanje šerijatske države, onda je normalno da su im ovi iz RPK "teroristi" - narušavaju im projekcije društvenog uređenja.

Žali Bože mladosti što se sahranjuje po pustinjama Bliskog Istoka, ginući za tuđe ideale.

http://www.avaz.ba/clanak/170432/svjedo ... ju-je-usao

.. i ne daj Bože da jednom vidimo "forumske jihadiste", koliko bi slavili i bili ponosni, kad bi njihovo dijete šehidilo tamo neđe u nekakvoj sirijskoj pripizdini. Lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti.
walter kurtz

#39383 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

sve te radikalne ideje su posljedica kronične nejebice :D

Image
Arteta

#39384 Re: Sirija

Post by Arteta »

ZelenaZgrada wrote:
Arteta wrote:"Bio je pokrivac braci koji su napadali selo od PKK terorista".

Pazi, oni nekog nazivaju teroristima. :shock: :run:
Jebiga, sve je to stvar perspektive. Ako oni ljudi ratuju za uspostavljanje šerijatske države, onda je normalno da su im ovi iz RPK "teroristi" - narušavaju im projekcije društvenog uređenja.

Žali Bože mladosti što se sahranjuje po pustinjama Bliskog Istoka, ginući za tuđe ideale.

http://www.avaz.ba/clanak/170432/svjedo ... ju-je-usao

.. i ne daj Bože da jednom vidimo "forumske jihadiste", koliko bi slavili i bili ponosni, kad bi njihovo dijete šehidilo tamo neđe u nekakvoj sirijskoj pripizdini. Lako je tuđim qrcem gloginje mlatiti.
Zali Boze.
Mada mislim da je dosta i do neobrazovanosti jer vecina ovih koji tamo idu su iz nekih vukojebina.

Ne mogu se radovati njihovoj smrti tamo jer znam da ih je dobro preveslo da tamo odu.
ZelenaZgrada

#39385 Re: Sirija

Post by ZelenaZgrada »

Arteta wrote: Zali Boze.
Mada mislim da je dosta i do neobrazovanosti jer vecina ovih koji tamo idu su iz nekih vukojebina.

Ne mogu se radovati njihovoj smrti tamo jer znam da ih je dobro preveslo da tamo odu.
Jebiga, nema sirotinja kompjutere i internet, nego mora puškom konkretno ratovati.

Taman posla da se radujem bilo čijoj smrti. Da se radujem, vjerovatno bih i ja navijao i slavio kad god neko od tih nesrećnika šehidi.
cbrt

#39386 Re: Sirija

Post by cbrt »

Trenutak oslobađanja zatvora u Idlibu i pronalaženje na desetine zatvorenika koji su postreljani unutra od strane Asadovih zveri prilikom napuštanja objekta...i posle se neko pita zašto je i crni đavo bolji od Asada
https://www.youtube.com/watch?v=q8zZ0SW ... e=youtu.be

Izveštaj sa kontrolnih punktova južno od Idliba koji su većinom u rukama rebela (najverovatnije Nusre)...sa strahom u očima očekuju to dugo najavljivano pregrupisavanje NDF-a i sjajnu kontraofanzivu u kojoj će najverovatnije zažditi i iz Arihe...ili što bi strateg Kiki rekao "status quo"
https://www.youtube.com/watch?v=knhk1nY ... e=youtu.be
dragma
Vozim: Pješe

#39387 Re: Sirija

Post by dragma »

sarajevoxxxx wrote:Djevojka u Idlibu sa puškom u ruci u redovima sirijske opozicije, plus nije pokrivena :-) a k tome sliku objavili Menaretu bejda, Nusrin portal :-)

Image
Thwaiba Kanafani možda?

Image

http://news.nationalpost.com/2012/10/08 ... nst-assad/
Last edited by dragma on 29/03/2015 11:54, edited 1 time in total.
Fantassin

#39388 Re: Sirija

Post by Fantassin »

cbrt wrote:Trenutak oslobađanja zatvora u Idlibu i pronalaženje na desetine zatvorenika koji su postreljani unutra od strane Asadovih zveri prilikom napuštanja objekta...i posle se neko pita zašto je i crni đavo bolji od Asada
https://www.youtube.com/watch?v=q8zZ0SW ... e=youtu.be

Izveštaj sa kontrolnih punktova južno od Idliba koji su većinom u rukama rebela (najverovatnije Nusre)...sa strahom u očima očekuju to dugo najavljivano pregrupisavanje NDF-a i sjajnu kontraofanzivu u kojoj će najverovatnije zažditi i iz Arihe...ili što bi strateg Kiki rekao "status quo"
https://www.youtube.com/watch?v=knhk1nY ... e=youtu.be
:lol:
Challenger__

#39389 Re: Sirija

Post by Challenger__ »

Dobar dan. Al-Qaeda, pardon Al-Jazeera je saopštila da je u napadu na Idlib učestvovalo 10 hiljada Orka. Sa padom Idliba su ugroženi svi dometi SAA u protekle dvije godine, od sjevera provincija Latakija i Hama do Alepa.

Ako se sada ne probude, ne piše im se dobro širom zemlje.
walter kurtz

#39390 Re: Sirija

Post by walter kurtz »

Challenger__ wrote:Dobar dan. Al-Qaeda, pardon Al-Jazeera je saopštila da je u napadu na Idlib učestvovalo 10 hiljada Orka. Sa padom Idliba su ugroženi svi dometi SAA u protekle dvije godine, od sjevera provincija Latakija i Hama do Alepa.

Ako se sada ne probude, ne piše im se dobro širom zemlje.
sad ce njih assad zar nisi cuo da kupuje saudijske pametne bombe koje izbjegavaju civile :D
solar7

#39391 Re: Sirija

Post by solar7 »

ioannes wrote:
Opetja033 wrote:
A mozda si je upravo bas ti skinuo
solar7

#39392 Re: Sirija

Post by solar7 »

Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
Fantassin

#39393 Re: Sirija

Post by Fantassin »

solar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima
Fali tim tvojim mozga.. tako da su u startu donji :)
asurbanipal

#39394 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

solar7 wrote:Mnogi ovdje sagledavavaju stvar iz ugla:moci ,velikih sila ,sionista,naoruzanja,i svih ovodunjaluckih ostalih faktora ada probaju srcrm i dusom i zdravim razumom svatili bi zasto je Idlib oslobodjen i ne bih se zapitivali zasto je moral ovih "prasinara"tako velik.Mozda SAA i povrati Idlib ko zna mozda ISIL i Nusra porazeni,ali to mozda bude samo djelimicno jer ovo sto je u srcima i dusama ovih ljudi,e to je nepobjedivo i to se ne dobiva ni od cionista ni od amerike a niti rusa,a opet toga itekako fali ovi asadistima

Ma ja. Bitno je imati "ćisto" srce... :lol:
cbrt

#39395 Re: Sirija

Post by cbrt »

Još jedan video sa oslobađanjem zatvorenika iz Asadovog zatvora...na žalost, broj ubijenih zatvorenika koje su pobile Asadove zveri je 60 (na prethodnom snimku)
https://www.youtube.com/watch?v=UirfgLduVU0
sarajevoxxxx

#39396 Re: Sirija

Post by sarajevoxxxx »

:thumbup:
insomnia78

#39397 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Pa ja to pricam cijelo vrijeme
Ovi "opozicionari" to rade iz ubjedjenja, kakva Amerika i Izrael
asurbanipal

#39398 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

insomnia78 wrote: Pa ja to pricam cijelo vrijeme
Ovi "opozicionari" to rade iz ubjedjenja, kakva Amerika i Izrael

:lol: :lol: :lol:

insomnia78

#39399 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Sad tek lijepo mozes vidjeti koja je sreca sto ih kod nas u ratu ne dodje vise
Osim cetnika, ustasa i babinih morali bi se jos i protiv njih rokati
Vec su bili poceli sa uvodjenjem nekih svojih pravila, samo ne bi ih dovoljno
asurbanipal

#39400 Re: Sirija

Post by asurbanipal »

insomnia78 wrote:Sad tek lijepo mozes vidjeti koja je sreca sto ih kod nas u ratu ne dodje vise
Osim cetnika, ustasa i babinih morali bi se jos i protiv njih rokati
Vec su bili poceli sa uvodjenjem nekih svojih pravila, samo ne bi ih dovoljno

Znam ih ovdje nekoliko. Još ih drži nada.

Ko zna, možda budući ministar kulture, obrazovanja i sporta BiH... :lol:

Locked