http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/181 ... u_sda.htmlThe BEN10 wrote:Za Mekic nije presao u SDA?
SDP
-
The BEN10
#39351 Re: SDP
-
StupskaBitanga
#39352 Re: SDP
kako je ovo sve jadno i bijedno
- dustaban
#39353 Re: SDP
Nemojte precerivati ni u kojem pravcu. Jednostavno su se stekle takve okolnosti da krah SDP-a nista nije moglo zaustaviti. Naravno tome je najvise kriv prvi covjek, ponajvise zato sto misli da on nije kriv.pemanapemani wrote:Iako se nikako ne slažem sa potezima DF-a nakon izbora, ne mogu skriti oduševljenje kako je jedan "nesposobni, neelokventni i glupi" Komšić jednostavno rasturio "intelektualno i menadžerski superiornog" Lagumdžiju i ekipu oko njega.![]()
Koliko se energije satralo da se pokaže kako je Komšić samo jedan u nizu onih kojih je Zlaja zgazio (Duraković, Lazović, Gojer, Pećanac, Skenderagić, Marković...), kad ono "tupson" iz nebodera u Hrasnom ih gospodski uništio.
Komsicev odlazak je samo zadnji u nizu odlazaka iz SDP-a. Kad se stvari posmatraju retroaktivno svima je jasno da je ta pukotina nastala odlaskom Durakovica i sa Komsicem je samo zavrsila svoje sirenje i izazvala lom.
A bogami nemojmo zanemariti ni nas i ovaj forum. Imam neki neodoljiv osjecaj da sam ovome sto se desava sa SDP-om vise doprinio ja nego Komsic!
-
pedeset
#39354 Re: SDP
Nije mi jasno kako još niko iz protivničkih stranačkih tabora nije poslao zahvalnicu Lagumdžiji i Hadžiću na nesebičnom doprinosu raspada SDP-a. Mislim da je to najmanje što mogu učiniti. 
- vee-jay
#39355 Re: SDP
precjenjujes i sebe i forum.dustaban wrote:Nemojte precerivati ni u kojem pravcu. Jednostavno su se stekle takve okolnosti da krah SDP-a nista nije moglo zaustaviti. Naravno tome je najvise kriv prvi covjek, ponajvise zato sto misli da on nije kriv.pemanapemani wrote:Iako se nikako ne slažem sa potezima DF-a nakon izbora, ne mogu skriti oduševljenje kako je jedan "nesposobni, neelokventni i glupi" Komšić jednostavno rasturio "intelektualno i menadžerski superiornog" Lagumdžiju i ekipu oko njega.![]()
Koliko se energije satralo da se pokaže kako je Komšić samo jedan u nizu onih kojih je Zlaja zgazio (Duraković, Lazović, Gojer, Pećanac, Skenderagić, Marković...), kad ono "tupson" iz nebodera u Hrasnom ih gospodski uništio.
Komsicev odlazak je samo zadnji u nizu odlazaka iz SDP-a. Kad se stvari posmatraju retroaktivno svima je jasno da je ta pukotina nastala odlaskom Durakovica i sa Komsicem je samo zavrsila svoje sirenje i izazvala lom.
A bogami nemojmo zanemariti ni nas i ovaj forum. Imam neki neodoljiv osjecaj da sam ovome sto se desava sa SDP-om vise doprinio ja nego Komsic!
- dustaban
#39356 Re: SDP
Ner samo ja, izgleda da i MUP RS "precjenjuje" klix...!vee-jay wrote:precjenjujes i sebe i forum.dustaban wrote:Nemojte precerivati ni u kojem pravcu. Jednostavno su se stekle takve okolnosti da krah SDP-a nista nije moglo zaustaviti. Naravno tome je najvise kriv prvi covjek, ponajvise zato sto misli da on nije kriv.pemanapemani wrote:Iako se nikako ne slažem sa potezima DF-a nakon izbora, ne mogu skriti oduševljenje kako je jedan "nesposobni, neelokventni i glupi" Komšić jednostavno rasturio "intelektualno i menadžerski superiornog" Lagumdžiju i ekipu oko njega.![]()
- vee-jay
#39357 Re: SDP
izasao narod na ulice, eno tebe u trecem redu, peti sa desne stranedustaban wrote:Ner samo ja, izgleda da i MUP RS "precjenjuje" klix...!vee-jay wrote:precjenjujes i sebe i forum.dustaban wrote: quote="pemanapemani"
Iako se nikako ne slažem sa potezima DF-a nakon izbora, ne mogu skriti oduševljenje kako je jedan "nesposobni, neelokventni i glupi" Komšić jednostavno rasturio "intelektualno i menadžerski superiornog" Lagumdžiju i ekipu oko njega.![]()
/quote
Nemojte precerivati ni u kojem pravcu. Jednostavno su se stekle takve okolnosti da krah SDP-a nista nije moglo zaustaviti. Naravno tome je najvise kriv prvi covjek, ponajvise zato sto misli da on nije kriv.
-
skambrljo
#39358 Re: SDP
Zašto niko ne piše gdje će novu godinu dočekati Lagumdžija, Hadžić, Nikšić i kompanija? Mada mislim da Nikšić neće pretjerivati jer je još na funkciji pa da ne izaziva narod, dok bi Zlatko i Damir trebali trošiti ono što su godinama DEBELO NAHAPALI.
-
skambrljo
#39359 Re: SDP
Evo jedan dobar vic za početak 2015:
Lagumdžijin sekretar obavještava svog šefa da su mu stigla tri gosta: Reiz, izaslanik međunarodnog monetarnog fonda i direktor svjetske banke.
-"Gospodine ministre, koga da uvedem prvog?"
-"Reiza", odgovori Zlatko, njega moram poljubiti samo u obraz.

Lagumdžijin sekretar obavještava svog šefa da su mu stigla tri gosta: Reiz, izaslanik međunarodnog monetarnog fonda i direktor svjetske banke.
-"Gospodine ministre, koga da uvedem prvog?"
-"Reiza", odgovori Zlatko, njega moram poljubiti samo u obraz.
- johntra
#39360 Re: SDP
Zar se taj vic ne bi trebao odnositi na tvog ljubljenog Željkeca, on je sad vlast? mada, poznavajući njega, neće mu biti teško i naguziti se nekad...sve radi fotelja...
- drug_profi
#39361 Re: SDP
Vas dvojica cete se i potuci zbog druge dvojice - generalno supaka.
vic je primjenjiv na svakog politicara jos od kako nas je Marsal napustio.
vic je primjenjiv na svakog politicara jos od kako nas je Marsal napustio.
- johntra
#39362 Re: SDP
Ma neću se potući, nego mi samo smiješno to da je samo Zlatko ili bilo ko drugi ljubio guzove strancima...ako ništa, SDP i Zlatko su jedini i skupili damu da odgovore nekim od tih stranaca...doduše, možda su zato i ovoliko zijanili na izborima... 
-
wolf07
#39363 Re: SDP
Nije tacno! Imas i ono gostovanje Generalnog sekretara NATO pakta Rasmusena kojeg je propisno naruzio Silajdzic pa sta, pojeo vuk magarca. Glupo je mjeriti uspjehe nasih politicara po tome koliko se ko kojem strancu zavukao u dupe i obrnuto, koliko se ko kojem strancu nagovorio. Eto Vucic se sjeba s nekim potezima tipa - tako ne moze da se razgovara samnom, Srbiju niko nece ucenjivati i sl. gluposti. Da mu neko zbog toga nije mozda vratio Kosovo? U odnosu prema stranim politicarima covjek ne zna da li su politicari regiona vise smijesni ili zalosni i kad im se uvlace u guzicu i kad ih kao nesto ruze.johntra wrote:Ma neću se potući, nego mi samo smiješno to da je samo Zlatko ili bilo ko drugi ljubio guzove strancima...ako ništa, SDP i Zlatko su jedini i skupili damu da odgovore nekim od tih stranaca...doduše, možda su zato i ovoliko zijanili na izborima...
-
skambrljo
#39364 Re: SDP
Zlatko je jedino odgovorio Kukanjcu, to mu se mora priznati. Rekao je "Ja sam Zlatko Lagumdžija, ja sam slučajni prolaznik".
Šalu na stranu Lagumdžiju je pojelo to što je sujetan i narcisoidan, nije on nikada nikome ozbiljno odgovorio, pogotovo ne strancima.
A konstatacija da je izgubio izbore zbog toga što je "odgovorio strancima" mi je tragikomična. Izbore je izgubio zbog ogromnih pogrešaka, afera, lopovluka i sl. Ne lično njegovih (mada je i takvih bilo), nego je bio okružen ljudima koje nije smio pustiti ni da vode mjesnu zajednicu, a kamoli državu kao izborni pobjednici.
Šalu na stranu Lagumdžiju je pojelo to što je sujetan i narcisoidan, nije on nikada nikome ozbiljno odgovorio, pogotovo ne strancima.
A konstatacija da je izgubio izbore zbog toga što je "odgovorio strancima" mi je tragikomična. Izbore je izgubio zbog ogromnih pogrešaka, afera, lopovluka i sl. Ne lično njegovih (mada je i takvih bilo), nego je bio okružen ljudima koje nije smio pustiti ni da vode mjesnu zajednicu, a kamoli državu kao izborni pobjednici.
- johntra
#39365 Re: SDP
da si malo bolje pratio kampanju, vidio bi da jeste, a ne samo on, nego mnogi iz SDP-a...ali eto, vidjet ćemo kako će novi izborni pobjednici voditi državu...možda kao što su vodili turističke agencije?
-
pedeset
#39366 Re: SDP
I Bakir Hadžiomerović napušta titanik. Bezveze se izofirao ali eto, bar je došao pameti i koliko toliko izlazi čist. Još samo da ga i Zlaja napusti i gotovo. Ali Zlaja baš kao pravi kapetan čeka vodu do ušiju.
-
StupskaBitanga
#39367 Re: SDP
da neće u DF?pedeset wrote:I Bakir Hadžiomerović napušta titanik. Bezveze se izofirao ali eto, bar je došao pameti i koliko toliko izlazi čist. Još samo da ga i Zlaja napusti i gotovo. Ali Zlaja baš kao pravi kapetan čeka vodu do ušiju.
- starii
#39368 Re: SDP
pametnije mu je bilo da nije uzlazio u SDP a ovako ispao govno...pedeset wrote:I Bakir Hadžiomerović napušta titanik. Bezveze se izofirao ali eto, bar je došao pameti i koliko toliko izlazi čist. Još samo da ga i Zlaja napusti i gotovo. Ali Zlaja baš kao pravi kapetan čeka vodu do ušiju.
- dustaban
#39369 Re: SDP
Stvarno mi vise ide na racku ovo tepanje Lagumdziji zbog gresaka "koje nisu licno njegove".skambrljo wrote:... Izbore je izgubio (Zlatko Lagumdzija) zbog ogromnih pogrešaka, afera, lopovluka i sl. Ne lično njegovih (mada je i takvih bilo), nego je bio okružen ljudima koje nije smio pustiti ni da vode mjesnu zajednicu, a kamoli državu kao izborni pobjednici.
Ako je postojala stranka koja je licno necija onda je to SDP. Nisu se lopine u toj stranci pojavile iza Lagumdzijinih ledja vec ih je on doveo, stvorio, vaspitao... tako sto je otjerao sve neistomisljenike.
Da on ima ikakve casti i obraza na sebe bi preuzeo cio poraz i k tome svemu bi trebao casno izvrsiti harakiri.
- suncica24
#39370 Re: SDP
Cuj cist.starii wrote:pametnije mu je bilo da nije uzlazio u SDP a ovako ispao govno...pedeset wrote:I Bakir Hadžiomerović napušta titanik. Bezveze se izofirao ali eto, bar je došao pameti i koliko toliko izlazi čist. Još samo da ga i Zlaja napusti i gotovo. Ali Zlaja baš kao pravi kapetan čeka vodu do ušiju.
Po meni je ligav koliko i oni koji su ga doveli, a onda i oni koji su mu lizali pozadinu kao velikom sdpovcu.
-
dpjokala26
#39371 Re: SDP
nit covjeka,nit novinara,nit politicara od njega. 
- It_is_a_Leclerc
#39372 Re: SDP
SDP svakim danom sve "čistija" stranka..
- skupljac_zeljeza
#39373 Re: SDP
Ne vjerujem da će ga zamijeniti neko bolji.
-
VjecitiStudent
#39374 Re: SDP
Još desetak hiljada ovakvih i mogla bi se ova stranka možda i malo pročistiti.
- _Reds_
#39375 Re: SDP
Od kud nas Mekic u klupama pored zastupnika SDP-a danas, ako je presao u SDA ??The BEN10 wrote:Za Mekic nije presao u SDA?
Nista meni vise nije tu jasno.
Last edited by _Reds_ on 06/01/2015 17:20, edited 2 times in total.