Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sve u svemu žao mi je momka, ali nije da mu se kao i Kutinju nije govorilo šta ga čeka.
Obojica dobili što su i zaslužili, htjeli su hljeba preko 2 x hljeba i nije im prošlo i nek i nije.
Obojica imali zagarantovano mjesto u prvih 11, igrali za odličnu lovu, u ambicioznom klubu sa ambicioznim trenerom.
Ali jok, oni su obojica htjeli guzovače, osvajati titule sa 50% truda u timovima čije su lige nekonkurentne za neizvjesnu šampionsku borbu.
I sada su obojica od svojih obožavanih klubova fasovali i još se čude što ih tretiraju k'o plaćenike a iz Livčija su otišli baš k'o plaćenici, na zadnja vrata.
Da, uz Bobbyja je pokazao najviše ove sezone. Šteta što raja više ne prati njegovu igru kad traje utakmica, imao bi više bodova u izboru za forumsku nagradu.
Ma prati, Fabinho je top. Imao je sporiji, logicno zbog aklimatizacije, ulazak u sezonu, ali kako se blizila sredina i kraj covjek je bivao sve bolji i bolji.
Ucinak je vidljiv, posebno u destrukciji sto mu je i primarni cilj, ali i prema naprijed.
Kod njega je bar jasno, za razliku od ostalih veznjaka u ekipi, koje ne mires. Da se ne ponavljam vise, Gini, lazni kapiten itd...
Wijnaldum fantazija protiv Švaba, baš onakav kakav treba biti. Malo mi je traktorasto ušao u sezonu, utakmica protiv Burnleya i ovo večeras mi daju optimizam
Kakve je lik standarde postavio da mu se ovo vodi ko prosječna partija:
Virgil Van Dijk vs Germany:
98.7% (78/79) Passing accuracy (best + most on the pitch)
100% (4/4) Aerial Duels won
11/12 Long Passes completed
5 times Possession won
4 Clearances
1 Possession lost (best within 90mins)