Pa i u srbiji je svaki borac ABiH na spisku kao ratni zlocinci pa ti dokazuj da nisi ...vec je bilo slucajeva kada su hapsili na granici BiH i Srbije i na aerodromu u surcinu...drze bez dokaza po 6 mjeseci i posle pusteCSKA wrote:detroit-mercy wrote:Onda ko clan Interpola pocnes gonjatispreca wrote:Kosovo je clanica svjetske banke i MMFa sto je puno vaznije od Interpola pa cak i OUNa ....od OUNa i tako nema neke velike koristi.....zato nevidim neke logike u protivljenju prijema Kosova u Interpolove ratne zlocince. Pa pola vojnog rukovodstva bi im zaglavilo po zatvorima
.
Najmanje 5.000 aktivnih i bivših pripadnika MUP koji su do 1999. godine i nakon toga obavljali svoju dužnost na prostoru Kosova i Metohije mogli bi se naći na Interpolovim poternicama - ako Priština bude primljena u ovu organizaciju.
Dramatične najave o broju ugroženih pripadnika policije - uniformisanih ali i onih koji su radili administrativne poslove - nikako nisu proizvoljne, već su rezultat analize informacija i predviđanja poteza i ciljeva albanske strane, objašnjava za "Blic" izvor iz MUP.
- Poternice bi mogle da budu formirane i na osnovu anonimnih krivičnih prijava ili novih saznanja o navodnim zločinima srpskih policajaca. To bi značilo da se osobama koje bi se nalazile na takvim poternicama - koje će, inače, biti tajne - ograničava kretanje, jer bi praktično mogle biti uhapšene kad god napuste Srbiju. Država, zato, ozbiljno pristupa teškoj borbi koja bi trebalo da rezultira blokadom prijema Prištine u Interpol - kaže naš izvor.
Kakav bi to tek cirkus bio.
Dešavanja u Srbiji
- spreca
#39326 Re: Dešavanja u Srbiji
- spreca
#39327 Re: Dešavanja u Srbiji
Nece moci biti u grupi sa Srbijom pa cak ni sa nama .....a bas bi bilo interesntno kakvi bi to bili dogadjajiseln wrote:spreca wrote:Kosovo je clanica svjetske banke i MMFa sto je puno vaznije od Interpola pa cak i OUNa ....od OUNa i tako nema neke velike koristi.....zato nevidim neke logike u protivljenju prijema Kosova u Interpol
- Kikibombona
#39328 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovo nisam ja napisao...hizo ramidovic wrote:...i zid u mitroviciKikibombona wrote: Najrealnije je i najviše prihvatljivo za nas iz moje perspektive model dve Nemačke u zamenu za brzi put u eu. Te podele, menjanje kao da smo na pijaci nemaju podršku, ja bi glasao protiv svakako.
- CSKA
#39329 Re: Dešavanja u Srbiji
Kapiram sve,samo sam dao vijest zasto je za drzavni vrh Srbije bilo toliko vazno da ne udje Kosovo u Interpol.Vise je to od obicnog nadhebavanja sa Pristinom.
- Ovo je nezvanična objava rata Srbima na KiM! Ukoliko se ovo ludilo ne spreči, srpski narod neće imati mogućnosti za opstanak na KiM, i sa nama je gotovo. Zato tražimo hitnu reakciju i pomoć Beograda. Mi ćemo i sami pronaći način da se odupremo ovom nasilju, jer ovo je borba za goli opstanak. Zato se nadamo razumevanju, solidarnosti i podršci čitave Srbije - rekao je Rakić za Kurir.
Poceo rat ranije
- Ovo je nezvanična objava rata Srbima na KiM! Ukoliko se ovo ludilo ne spreči, srpski narod neće imati mogućnosti za opstanak na KiM, i sa nama je gotovo. Zato tražimo hitnu reakciju i pomoć Beograda. Mi ćemo i sami pronaći način da se odupremo ovom nasilju, jer ovo je borba za goli opstanak. Zato se nadamo razumevanju, solidarnosti i podršci čitave Srbije - rekao je Rakić za Kurir.
Poceo rat ranije
- Kikibombona
#39330 Re: Dešavanja u Srbiji
Aj sto jebase Srbiju, boli me qita, ali sto jebase nas?seln wrote:Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.
Ima li neko objasnjenje zasto jebase nas?
Nismo mi jedini glasali protiv Kosova?
Tu su Spanija, Rumunija, Grcka itd.
-
Papastadopulos
#39331 Re: Dešavanja u Srbiji
eee zalosti moje i ovi kosovari nisko udaraju
-
Bodkin
#39332 Re: Dešavanja u Srbiji
Postoji. Pametnije je sigurno bilo glasati suzdrzan. Ali podrzavati kosovo protiv svoje zemlje je sizofrenijaMaraschino wrote:postoji li ''suzdrzan''?Bodkin wrote:
Zbog glasanja protiv interpola. Ali gledam komentare na klix clanak, pola ljudi pisu i treba tako jer smo glasali protiv u interpolu. Jebo majku kosovo kao nesto od cega Bih apsolutno nema koristi i ljudi opale drzavi carine i glupani ih podrzavaju. Sizifrenija
- CSKA
#39333 Re: Dešavanja u Srbiji
Isto kao sto Vulin ne proziva ostale drzave,susjede,nego samo CG i Makedoniju.Siljis na slabijemKikibombona wrote:Aj sto jebase Srbiju, boli me qita, ali sto jebase nas?seln wrote:Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.![]()
Ima li neko objasnjenje zasto jebase nas?
Nismo mi jedini glasali protiv Kosova?
Tu su Spanija, Rumunija, Grcka itd.
Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio da Srbija treba da promeni odnos prema Crnoj Gori i Makedoniji, jer su podržale ulazak Kosova u Interpol.
"Pozivam predsednika Vučića da promeni odnos prema Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji i da im pokaže da se prijateljstvo sa Srbijom mora zaslužiti", smatra ministar Vulin, navodi se u saopštenju.
On navodi da su "Crna Gora i Severna Makedonija na skupštini Interpola podržale ulazak kosovskih narko kartela u policijsku organizaciju. Stale su na stranu Kosova svesne da time vređaju Srbiju".
- burgundy
#39334 Re: Dešavanja u Srbiji
Da li je vrijedila sva ova kampanja Srbije po svijetu oko neprihvatanja Kosova u Interpol? Da li je vrijedno izgubiti 400 miliona eura godisnje,dok ti obicni gradjanin mota kablove za dvesta-trista evra?
- Maraschino
#39335 Re: Dešavanja u Srbiji
Sizofreniju bi slusali 7 dana sa obe strane Drine da se glasalo ZA.Bodkin wrote:Postoji. Pametnije je sigurno bilo glasati suzdrzan. Ali podrzavati kosovo protiv svoje zemlje je sizofrenijaMaraschino wrote: postoji li ''suzdrzan''?
...i zabole me za Kosovo, ali s'kim se Mektic konsultovao oko glasanja?
Znalo se praviti sranje oko Palestine.
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#39336 Re: Dešavanja u Srbiji
Ne kreiraju drotovi vanjsku politiku već Predsjedništvo.
-
radostan dan
#39337 Re: Dešavanja u Srbiji
bravo, bravo bih...tako se pokazuje stav i karakter spram lažne paradržave u fusnoti.
čestitke svim njenim građanima, posebno zavrzlami i šelnu
...zajedno smo jači.
čestitke svim njenim građanima, posebno zavrzlami i šelnu
-
hizo ramidovic
#39338 Re: Dešavanja u Srbiji
izvini, nisi ti vec onaj erosKikibombona wrote:Ovo nisam ja napisao...hizo ramidovic wrote:...i zid u mitroviciKikibombona wrote: Najrealnije je i najviše prihvatljivo za nas iz moje perspektive model dve Nemačke u zamenu za brzi put u eu. Te podele, menjanje kao da smo na pijaci nemaju podršku, ja bi glasao protiv svakako.
- Matzan
#39339 Re: Dešavanja u Srbiji
Biće pojeftino eurokrema.
- Challenger_
#39340 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovim mjerama niti će razviti sopstvenu privredu i poljoprivredu, niti će ugroziti Srbiju ili BiH, nego će povaliti i onako mizeran standard svog stanovništva.
- Challenger_
#39341 Re: Dešavanja u Srbiji
Protiv prijema su bili, među ostalima: Iran, Irak, Egipat, Liban, Sirija.
Evo čitavog spiska:
Evo čitavog spiska:
Mađarska je, recimo, bila suzdržana.Voting against were: the South African Republic, Angola, Argentina, Azerbaijan, Belarus, Bolivia, Bosnia-Herzegovina, Botswana, Brazil, Cambodia, Cameroon, Chile, China, Cyprus, Congo, Cuba, Eritrea, Spain, Greece, Grenada, Guinea, Equatorial Guinea, Solomon Islands, Indonesia, Iraq, Iran, Kenya, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Malaysia, Morocco, Mauritius, Mexico, Moldova, Mongolia, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nepal, Uganda, Peru, the Philippines, the Dominican Republic, the Democratic Republic of Congo, Romania, Russia, Serbia, Sudan, Syria, Tunisia.
- karanana
#39342 Re: Dešavanja u Srbiji
ovo je razroki iskoristio vakum u predsjednistvu i neocitovanje predsjednistva i digao ruku protiv po instrukcijama mileta tj. pichkoustog.
- славянин
#39343 Re: Dešavanja u Srbiji
Eto nas u finoj grupi sa Rusijom,Iranom,Srbijom,Grckom,Rumunijom... mislim da si sretan eto nas rame uz rame sa tvojim svjetionicima slobode.Challenger_ wrote:Protiv prijema su bili, među ostalima: Iran, Irak, Egipat, Liban, Sirija.
Evo čitavog spiska:
Mađarska je, recimo, bila suzdržana.Voting against were: the South African Republic, Angola, Argentina, Azerbaijan, Belarus, Bolivia, Bosnia-Herzegovina, Botswana, Brazil, Cambodia, Cameroon, Chile, China, Cyprus, Congo, Cuba, Eritrea, Spain, Greece, Grenada, Guinea, Equatorial Guinea, Solomon Islands, Indonesia, Iraq, Iran, Kenya, Kyrgyzstan, Laos, Lebanon, Malaysia, Morocco, Mauritius, Mexico, Moldova, Mongolia, Mozambique, Myanmar, Namibia, Nepal, Uganda, Peru, the Philippines, the Dominican Republic, the Democratic Republic of Congo, Romania, Russia, Serbia, Sudan, Syria, Tunisia.
- burgundy
#39344 Re: Dešavanja u Srbiji
Jedino BiH i Srbija iz okruzenja,drzave koje imaju dobar profit sa Kosova.Sto se mene tice neka pocnu i zid pravit sa Srbijom.Makedonija i Crna Gora zadovoljno trljaju ruke.Challenger_ wrote:Protiv prijema su bili, među ostalima: Iran, Egipat, Liban. Evo čitavog spiska:
- atmel
#39345 Re: Dešavanja u Srbiji
mO k3 wrote:seln wrote:Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.
-
radostan dan
#39346 Re: Dešavanja u Srbiji
najbolji bh ministar (po ocjeni klix forumaša) šaroviću mirko, najavio kontra mjere...

-
radostan dan
#39347 Re: Dešavanja u Srbiji
od sutra kurac košpe, samo suve groždjice i grisini...
- CPT
#39348 Re: Dešavanja u Srbiji
Ovi ce povaliti bas Srbiju i BIH, a profitiraju HR&SLO jer ce povecati izvoz na racun SRB&BiH.Challenger_ wrote:Ovim mjerama niti će razviti sopstvenu privredu i poljoprivredu, niti će ugroziti Srbiju ili BiH, nego će povaliti i onako mizeran standard svog stanovništva.
- spreca
#39349 Re: Dešavanja u Srbiji
sve svjetske sileChallenger_ wrote:Protiv prijema su bili, među ostalima: Iran, Irak, Egipat, Liban, Sirija.
Evo čitavog spiska:
-
breuer
#39350 Re: Dešavanja u Srbiji
jbg, Kina, Rusija, Iran, Brazil, nisu baš levati