Danas si izvrstanmadner wrote:Zaboravljas da je Srbija u procesu pridruzivanja. RS nema nista protiv EU, dok se nadleznosti ne diraju. Zato i ovo debilno tijelo za kordinaciju koje opet postavlja stvari kao da smo jebena konfederacija.
Neko je zamislio da posto odje zive tri etnije, bilo bi normalno da imaju tri prostora za sebe i zajednici labavi nivo iznad.
Nije niko javio Sejfudinu Tokicu da se i to moze desiti ako se polarizuje popis.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Mister Yes
#39301 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
Aspekt
#39302 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Styiling
Dama , Bosnjakinja ...zgodna , malo vise dlakava ...a prijeti ! Nama

[/quote]Mislio ti, ne mislio, neces znati sta vas je snaslo. Samo dok opozicija pobijedi u RS-u u oktobru.
Dama , Bosnjakinja ...zgodna , malo vise dlakava ...a prijeti ! Nama
-
Aspekt
#39303 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti si takav svaki dan . Nego znas sta . kada izadjes iz te tvoje sobice nemoj da ti izleti kakav turcizam ( previse si se ufuro u ulogu Bosnjaka , godinu dana nije to malo ) dakle nemoj da pomijesas svoju ulogu na forumu sa stvarnim zivotom jer bi kakav bradati cetnik mogao da ti polomi i noge i ruke pa cemo biti uskracani za tvoja spisteljska dostignuca na temi kako kako lako i bezbolno podijeliti i unistititi BiH . Gubitak je dvostruk . Klix -ovci gube vrsnog analiticara a Dodikov stab gubi krticu i agenta koji je nadmasio Matu Hari i James Bonda .Mister Yes wrote:Danas si izvrstanmadner wrote:Zaboravljas da je Srbija u procesu pridruzivanja. RS nema nista protiv EU, dok se nadleznosti ne diraju. Zato i ovo debilno tijelo za kordinaciju koje opet postavlja stvari kao da smo jebena konfederacija.
Neko je zamislio da posto odje zive tri etnije, bilo bi normalno da imaju tri prostora za sebe i zajednici labavi nivo iznad.
Nije niko javio Sejfudinu Tokicu da se i to moze desiti ako se polarizuje popis.
- Styling
#39304 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Dama , Bosnjakinja ...zgodna , malo vise dlakava ...a prijeti ! NamaAspekt wrote:Styiling
Mislio ti, ne mislio, neces znati sta vas je snaslo. Samo dok opozicija pobijedi u RS-u u oktobru.
Ma, nije ovo, bolan, nikakva prijetnja, samo poruka svima onima koji sumnjaju da se uskoro nesto nece promijeniti. Bice vrlo iznenadjeni.
- Styling
#39305 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
For King and Entity!Aspekt wrote:Ti si takav svaki dan . Nego znas sta . kada izadjes iz te tvoje sobice nemoj da ti izleti kakav turcizam ( previse si se ufuro u ulogu Bosnjaka , godinu dana nije to malo ) dakle nemoj da pomijesas svoju ulogu na forumu sa stvarnim zivotom jer bi kakav bradati cetnik mogao da ti polomi i noge i ruke pa cemo biti uskracani za tvoja spisteljska dostignuca na temi kako kako lako i bezbolno podijeliti i unistititi BiH . Gubitak je dvostruk . Klix -ovci gube vrsnog analiticara a Dodikov stab gubi krticu i agenta koji je nadmasio Matu Hari i James Bonda .Mister Yes wrote:Danas si izvrstanmadner wrote:Zaboravljas da je Srbija u procesu pridruzivanja. RS nema nista protiv EU, dok se nadleznosti ne diraju. Zato i ovo debilno tijelo za kordinaciju koje opet postavlja stvari kao da smo jebena konfederacija.
-
Aspekt
#39306 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Trakto trakto traktorce vozi mile motorceeee vozi mile kola fina samo fali benzina 
- madner
#39307 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ti si otanjio sa izvalama. Znas da ti je formula 50% propaganda, 50% ocite gluposti kako bi se mogao izvlaciti da se salis.Mister Yes wrote:Danas si izvrstanmadner wrote:Zaboravljas da je Srbija u procesu pridruzivanja. RS nema nista protiv EU, dok se nadleznosti ne diraju. Zato i ovo debilno tijelo za kordinaciju koje opet postavlja stvari kao da smo jebena konfederacija.
-
Aspekt
#39308 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Styling wrote:Dama , Bosnjakinja ...zgodna , malo vise dlakava ...a prijeti ! NamaAspekt wrote:Styiling
Mislio ti, ne mislio, neces znati sta vas je snaslo. Samo dok opozicija pobijedi u RS-u u oktobru.![]()
[/quote]Ma, nije ovo, bolan, nikakva prijetnja, samo poruka svima onima koji sumnjaju da se uskoro nesto nece promijeniti. Bice vrlo iznenadjeni.
Ja necu biti iznenadjen . Gledao sam trakorijadu 95 , znam kako izgleda . Ali su brzi u pm . Ide traktor kao da je Formula 1 .
- Alfons Kauders
#39309 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
promijeniti se mozda hoce, ali ko ce da kmeci ostaje da se vidiStyling wrote:
Ma, nije ovo, bolan, nikakva prijetnja, samo poruka svima onima koji sumnjaju da se uskoro nesto nece promijeniti. Bice vrlo iznenadjeni.
sudeci prema broju otvorenih tema na forumu koje zagovaraju razdruzivanje i crtanje karata... rekao bih da su neki malo vise zabrinuti od drugih
-
Itakoto
#39310 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Haj' dosta je i vas vise. Kakva traktorijada????! Po cemu se vi razlikujete od onih koje kudite?
- Styling
#39311 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Otad haman 20 godina proslo a tehnologija napredooovaaaalaaaaa. Ide traktor, sad ga vidis, sad ga ne vidis.Aspekt wrote:Ja necu biti iznenadjen . Gledao sam trakorijadu 95 , znam kako izgleda . Ali su brzi u pm . Ide traktor kao da je Formula 1 .Styling wrote:Ma, nije ovo, bolan, nikakva prijetnja, samo poruka svima onima koji sumnjaju da se uskoro nesto nece promijeniti. Bice vrlo iznenadjeni.
- video
#39312 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sad sve zavisi kako su joj isti legli - mislim na cevape
http://www.klix.ba/vijesti/bih/catherin ... /140312064
- raskopusa
#39313 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
SDS sa radojicom na celu.Styling wrote:Mislio ti, ne mislio, neces znati sta vas je snaslo. Samo dok opozicija pobijedi u RS-u u oktobru.Bodkin wrote:Styling wrote:
Sada ce Uncle Sam u punom zamahu zavrtati ruke ovdje. Eto promjene ustava i ukidanja entiteta.od ponedeljka ja mislim
- raskopusa
#39314 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
da se hoce usrat.....video wrote:Sad sve zavisi kako su joj isti legli - mislim na cevape![]()
- Havatar
#39315 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta ako su joj naplatili 10 puta skuplje nego sto inace naplacujuvideo wrote:Sad sve zavisi kako su joj isti legli - mislim na cevape![]()
-
Aspekt
#39316 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Po tome sto su oni klali i silovali i punili masovne grobnice i ubijali djecu metkom u potiljak . Po tome se ja razlikujem od cetnika kome od srca zelim da se vozi u traktoru . Ako su ti dragi mozes i ti sa njima slobodno . Niti ces biti prvi ni zadnji koji je zaljebljen u Sumadiju i mokru goru . ko si ti ovdje da odredjujes kada je dosta ?Itakoto wrote:Haj' dosta je i vas vise. Kakva traktorijada????! Po cemu se vi razlikujete od onih koje kudite?
- Danguba
#39317 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
do petka sigurnoBodkin wrote:Styling wrote:
Sada ce Uncle Sam u punom zamahu zavrtati ruke ovdje. Eto promjene ustava i ukidanja entiteta.od ponedeljka ja mislim
-
daddy-kool
#39318 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
http://www.klix.ba/vijesti/bih/lagumdzi ... /140312074
Realno.
Lagumdžija nakon sastanka s Ashton: EU će napraviti novi model za evropski put BiH
Ministar vanjskih poslova BiH Zlatko Lagumdžija izjavio je kako je razgovor sa visokom predstavnicom Evropske unije Catherine Ashton bio ohrabrujući, te da će BiH dobiti novi poseban model ispunjavanja njenih uvjeta na putu ka EU zbog svog specifičnog uređenja.
"Prenio sam poruku koju sam dobio od velikog broja građana a to je da postoji realni život realnih ljudi koji imaju realne probleme i koji trebaju realno rješenje kako danas tako i sutra. To je ono na čemu mora raditi Evropska unija i BiH zajedno", rekao je na konferenciji za novinare Lagumdžija.
Ministar vanjskih poslova BiH kazao je kako je Evropska unija konačno prepoznala specifičnosti BiH, te će pronaći rješenje promjenom pristupa EU kada je u pitanju put BiH ka evropskim integracijama.
"U BiH će se profilirati dvije različite vizije, oni koji će objašnjavati 'nisam ja' i upirati prstom u druge dok svoj nerad kriju iza vitalnih nacionalnih interesa, i one druge koji realno raditi na rješavanju problema realnih ljudi. Pozivamo EU da se pridruži ovim drugim snagama u ovoj zemlji. Ne treba očekivati nikakve konačne odluke u ponedjeljak, više će to biti otvaranje razgovora o dizajniranje novog pristupa BiH EU. Nadam se ponovnoj posjeti Ashton te da ćemo tada moći izaći s novim usaglašenim programom. Posebno sam ohrabren optimizmom koji je Ashton imala kada je u pitanju BiH i njena budućnosti njena posvećenost da pomogne BiH", kazao je Lagumdžija.
Istakao je kako ovo nikako ne znači da BiH treba odustati od provođenja presude Sejdić-Finci i uspostave efikasnijih mehanizama koordinacije, te ostvariti konkretne pregovore u segmentima koji su prioritetni
...."Jedna od ključnih poruka građana onima koji smatraju da je budućnost BiH u podjelama, jeste da sanjaju snove koji se neće ostvariti, te da im neće to dozvoliti. Budućnost BiH kao jedne zemlje je neupitna sa stanovišta građana ali međunarodne zajednice. Da li nam treba nešto što se zove Dejton 2? Smatram da je uopće nebitno kako se to zove. Nama očigledno nešto treba, strukturalne reforme u koju bi se uklopila i presuda Sejdić-Finci da bi bila funkcionalnija država. Ali to očigledno nije trenutak sada, jer sada moramo rješavati realne probleme realnih ljudi u realno vrijeme", istakao je Lagumdžija.
Realno.
-
radostan dan
#39319 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
šta je bolan ovo......."Jedna od ključnih poruka građana onima koji smatraju da je budućnost BiH u podjelama, jeste da sanjaju snove koji se neće ostvariti, te da im neće to dozvoliti. Budućnost BiH kao jedne zemlje je neupitna sa stanovišta građana ali međunarodne zajednice. Da li nam treba nešto što se zove Dejton 2? Smatram da je uopće nebitno kako se to zove. Nama očigledno nešto treba, strukturalne reforme u koju bi se uklopila i presuda Sejdić-Finci da bi bila funkcionalnija država. Ali to očigledno nije trenutak sada, jer sada moramo rješavati realne probleme realnih ljudi u realno vrijeme", istakao je Lagumdžija.
mislim, realno...
- Havatar
#39320 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sta je sa onim njemackim parlamentarcem Josipom sto je pozivao Bosnjake da se izjasne kao Bosanci jel se i on sad zalaze za treci entitet 
- Alfons Kauders
#39321 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
maloprije ashtonka imala pressicu
uglavnom eto ima novosti
kaze da se lideri moraju dogovoriti
i da ce eu pomagati liderima da se dogovore

uglavnom eto ima novosti
-
Hafis
#39322 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Odlično. Idemo daljeAlfons Kauders wrote:maloprije ashtonka imala pressicu
uglavnom eto ima novosti
Gdje smo ono stali kod Sejdić-Finci...
- madner
#39323 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pisi propalo moj Hafise, nece da se krene od tamo gdje se stalo nego da se sacekaju izbori pa onda od nule sa novim akterima.

- Havatar
#39324 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ali za razliku od proslog puta sada se krece sa pozitivne nule 
-
Hafis
#39325 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Što smeta, brzo će listopad. Nek nema prosvjeda i plenuma i može se sačekati. ta nije šećer u vodi.madner wrote:Pisi propalo moj Hafise, nece da se krene od tamo gdje se stalo nego da se sacekaju izbori pa onda od nule sa novim akterima.
Nama svejedno, tko god se tamo izbori za sećiju. Potpisao deal Izetbegović, Radončić, Lagumdžija, Izet Fazlinović, Safet Sušić...nebitno, jedan će (ili eventualno dvojica) svakako potpisati.
Ne znam što im je onoliko draga ta majorizacija, a narod gologuz dibidus...a nije još kako će biti.