Dešavanja u Srbiji

seln

#39301 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Young Erotica wrote:
seln wrote: Kaze salonac koji laze... rekao sam da zelim srbiju u trecem agregatnom stanju, a sve srbe zive, zdrave i bogate u Belorusiji.
Ma iskreno mrzi me da se natezem, znam ja dobro sta si ti rekao a ti razvodni koliko hoćeš. Kolajnu si dobio i to je to.

@muha kako kazu zbog neprijateljskih akcija protiv republike im
Ma iskreno, zaboli me sta mislis ti ili bilo koji troprstas.
Sta god vam ja zelio - malo vam je, koliko ste zla ucinili.
Maraschino

#39302 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

muha_sa wrote:
Young Erotica wrote:
Matzan wrote:Eno, Kosovo iskazalo 100%-tnu ljubav prema Srbiji i BiH.
Neće Kujtim jesti eurokrem kazem ja pre neki dan :lol:
hajd što Srbiji--al što nama
Pitaj Mektica...i neka su uveli carine.
Matzan

#39303 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Matzan »

detroit-mercy wrote:
Young Erotica wrote: Ma jok neće to skoro,ali je neminovno kad opet svet ode u kur..

@detroit mercy nije druze tako, ne bi austrijanci ništa mogli da probude, to se usadi detetu u glavu od kako propriča I dan danas.

Pa sa Kosovarima sigurno,za ove u albaniji ne znam.
To za kosovski mit, iz danasnje perspektive ti izgleda tako, tamo neke 1800te je bilo potpuno drugacije medju uglavnom nepismenim stanovnistvom koje je glavni cilj bio da prezivi. Ali par umnih glava (u ta doba ko je znao sva slova abecede ili azbuke) i eto ti, narod pocne slijediti svog cobana/hocu reci pastira :mrgreen:
A za rat sa Albancima, opet ti kazem, jednacina sa vise nepoznatih :mrgreen:

Nema tu nepoznanica.
Kad su Ameri vidjeli silu i moć na vojnoj vežbi prošle sedmice odmah naredili iseljavanje Bondsteela.
Maraschino

#39304 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Maraschino »

Bodkin wrote:
Zbog glasanja protiv interpola. Ali gledam komentare na klix clanak, pola ljudi pisu i treba tako jer smo glasali protiv u interpolu. Jebo majku kosovo kao nesto od cega Bih apsolutno nema koristi i ljudi opale drzavi carine i glupani ih podrzavaju. Sizifrenija
postoji li ''suzdrzan''?
detroit-mercy

#39305 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

Bodkin wrote:
muha_sa wrote:
Young Erotica wrote: Neće Kujtim jesti eurokrem kazem ja pre neki dan :lol:
hajd što Srbiji--al što nama
Zbog glasanja protiv interpola. Ali gledam komentare na klix clanak, pola ljudi pisu i treba tako jer smo glasali protiv u interpolu. Jebo majku kosovo kao nesto od cega Bih apsolutno nema koristi i ljudi opale drzavi carine i glupani ih podrzavaju. Sizifrenija
Pa nije bas da nemas nista, pogledaj suficit koji ostvarujes u robnoj razmjeni a ekonomska saradnja bi bila i veca da je doslo do priznavanja Kosova.
Na njihovom mjestu i ja bi nam opalio carine realno gledajuci :mrgreen: .
Young Erotica

#39306 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

detroit-mercy wrote: To za kosovski mit, iz danasnje perspektive ti izgleda tako, tamo neke 1800te je bilo potpuno drugacije medju uglavnom nepismenim stanovnistvom koje je glavni cilj bio da prezivi. Ali par umnih glava (u ta doba ko je znao sva slova abecede ili azbuke) i eto ti, narod pocne slijediti svog cobana/hocu reci pastira :mrgreen:
A za rat sa Albancima, opet ti kazem, jednacina sa vise nepoznatih :mrgreen:
Nisi u pravu za ovo prvo, stvarno nisi ali sta god ja tebi rekao ti ćeš terati svoje a nebitna stvar totalno,sve sto sam rekao u tom postu stoji.

Ovo drugo ne znam kakva je jednacina ali znam sigurno da ćemo se tući još.
Tomahawk11
Globalni moderator

#39307 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Tomahawk11 »

Čekaj, naše predstavništvo glasalo protiv prijema Kosova u Interpol, odnosno, čitaj: bh Srbi glasali protiv prijema Kosova u Interpol, sad se bh Srbi čude i nazivaju neprijateljskim činom otkazivanje ekonomske saradnje zemlji koja na svako njihovo možemo li kaže ne možete...
Nimalo demokratski od BiH. I nema potrebe sad za nekim kmečanjem, koja crna saradnja ako vas ne priznajemo i nismo za to da vas bilo gdje prime?!
Ista stvar i za Srbiju.
spreca

#39308 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Mislim da bi svako uradio isto ono sto i Kosovo...nema nikakvih razloga za ljutnju....ali im i druga strana medalje CEFTA ...dali je tu ispravna odluka mislim da nije.....Crnadak kao ministar jedne suverene drzave kaze da ce oni gledati sta radi srbija i tako se ponasati ,znaci ako srbija propada neka i mi propadamo......stvarno moras imati ispran mozak da se tako ponasas....ali ima jos situacija gdje ce drugi kociti neke odluke za inat jer ovo dodvoravanje srba Beogradu je samo inat ...kako kazu pamti pa vrati
detroit-mercy

#39309 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

spreca wrote:Mislim da bi svako uradio isto ono sto i Kosovo...nema nikakvih razloga za ljutnju....ali im i druga strana medalje CEFTA ...dali je tu ispravna odluka mislim da nije.....Crnadak kao ministar jedne suverene drzave kaze da ce oni gledati sta radi srbija i tako se ponasati ,znaci ako srbija propada neka i mi propadamo......stvarno moras imati ispran mozak da se tako ponasas....ali ima jos situacija gdje ce drugi kociti neke odluke za inat jer ovo dodvoravanje srba Beogradu je samo inat ...kako kazu pamti pa vrati
Problem je sto ne postoji autohtona politika Srba u BiH, odnosno politika gdje ce gledati prevnstveno da sebi olaksaju zivot sa druga dva naroda u BiH.
Sve dok se politika svodi na sto odgovara Srbiji odgovara i nama ili skraceno kako Srbija kaze nema tu dugorocno napretka niti rahatluka :mrgreen: .
Young Erotica

#39310 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by Young Erotica »

Kosovo vam je uvelo carine od 10% i pre glasanja,ovo su potezi uvredjene mlade i kratkotrajni su.

Inače im je bilo potrebno jos oko 40 glasova za da bi bili primljeni,slabo su ih gurnuli ameri.
seln

#39311 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.
spreca

#39312 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

Kosovo je clanica svjetske banke i MMFa sto je puno vaznije od Interpola pa cak i OUNa ....od OUNa i tako nema neke velike koristi.....zato nevidim neke logike u protivljenju prijema Kosova u Interpol
spreca

#39313 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

detroit-mercy wrote:
spreca wrote:Mislim da bi svako uradio isto ono sto i Kosovo...nema nikakvih razloga za ljutnju....ali im i druga strana medalje CEFTA ...dali je tu ispravna odluka mislim da nije.....Crnadak kao ministar jedne suverene drzave kaze da ce oni gledati sta radi srbija i tako se ponasati ,znaci ako srbija propada neka i mi propadamo......stvarno moras imati ispran mozak da se tako ponasas....ali ima jos situacija gdje ce drugi kociti neke odluke za inat jer ovo dodvoravanje srba Beogradu je samo inat ...kako kazu pamti pa vrati
Problem je sto ne postoji autohtona politika Srba u BiH, odnosno politika gdje ce gledati prevnstveno da sebi olaksaju zivot sa druga dva naroda u BiH.
Sve dok se politika svodi na sto odgovara Srbiji odgovara i nama ili skraceno kako Srbija kaze nema tu dugorocno napretka niti rahatluka :mrgreen: .
Srbija ih kupi sa nekim sitnicama a oni glasaju prvo protiv sebe pa i ostalih :lol:
detroit-mercy

#39314 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

spreca wrote:Kosovo je clanica svjetske banke i MMFa sto je puno vaznije od Interpola pa cak i OUNa ....od OUNa i tako nema neke velike koristi.....zato nevidim neke logike u protivljenju prijema Kosova u Interpol
Onda ko clan Interpola pocnes gonjati :mrgreen: ove ratne zlocince. Pa pola vojnog rukovodstva bi im zaglavilo po zatvorima :mrgreen: .
detroit-mercy

#39315 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by detroit-mercy »

spreca wrote:
detroit-mercy wrote:
Srbija ih kupi sa nekim sitnicama a oni glasaju prvo protiv sebe pa i ostalih :lol:
Vila na Dedinju, stan na Senjaku :mrgreen: san svakog Srbina preko Drine :mrgreen: .
CPT

#39316 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CPT »

mO k3

#39317 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by mO k3 »

seln wrote:Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.
:thumbup:
512MB

#39318 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 512MB »

Kako bre siptari mogu u est 100% carinu kad su lazna drzava? :oops:

Adio 450 mEleona eVra godisnje :mrgreen:
General War

#39319 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by General War »

Young Erotica wrote:Kosovo vam je uvelo carine od 10% i pre glasanja,ovo su potezi uvredjene mlade i kratkotrajni su.

Inače im je bilo potrebno jos oko 40 glasova za da bi bili primljeni,slabo su ih gurnuli ameri.
Ti znas dobro zasto "nam" je kosovo uvelo ove dodatne stope, Hajd da je BiH bila neutralna pa i nekako...ovako gurati srpsko albansko prepucavanje preko ledja cijele Bih je u najmanju ruku supacki, i onda se pitas zasto ovoliko podrozrenje prama srbima.
CPT

#39320 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CPT »

seln wrote:Pare bih dao da mozemo jebavati srbiju ovako kako je Albanci jebavaju.
:thumbup:
CSKA

#39321 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by CSKA »

detroit-mercy wrote:
spreca wrote:Kosovo je clanica svjetske banke i MMFa sto je puno vaznije od Interpola pa cak i OUNa ....od OUNa i tako nema neke velike koristi.....zato nevidim neke logike u protivljenju prijema Kosova u Interpol
Onda ko clan Interpola pocnes gonjati :mrgreen: ove ratne zlocince. Pa pola vojnog rukovodstva bi im zaglavilo po zatvorima :mrgreen: .

Najmanje 5.000 aktivnih i bivših pripadnika MUP koji su do 1999. godine i nakon toga obavljali svoju dužnost na prostoru Kosova i Metohije mogli bi se naći na Interpolovim poternicama - ako Priština bude primljena u ovu organizaciju.
Dramatične najave o broju ugroženih pripadnika policije - uniformisanih ali i onih koji su radili administrativne poslove - nikako nisu proizvoljne, već su rezultat analize informacija i predviđanja poteza i ciljeva albanske strane, objašnjava za "Blic" izvor iz MUP.
- Poternice bi mogle da budu formirane i na osnovu anonimnih krivičnih prijava ili novih saznanja o navodnim zločinima srpskih policajaca. To bi značilo da se osobama koje bi se nalazile na takvim poternicama - koje će, inače, biti tajne - ograničava kretanje, jer bi praktično mogle biti uhapšene kad god napuste Srbiju. Država, zato, ozbiljno pristupa teškoj borbi koja bi trebalo da rezultira blokadom prijema Prištine u Interpol - kaže naš izvor.

Kakav bi to tek cirkus bio.
spreca

#39322 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by spreca »

@detroit mercy

ali narod ko lud glasa za iste lete ko som na kokosiju dzigericu...taj fenomen ne kapiram
512MB

#39323 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by 512MB »

Ee albanci su ko jedan, dok nasi gledaju kako bi mater zajebali za tender..
seln

#39324 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

Image
seln

#39325 Re: Dešavanja u Srbiji

Post by seln »

CSKA wrote:
detroit-mercy wrote:

Najmanje 5.000 aktivnih i bivših pripadnika MUP koji su do 1999. godine i nakon toga obavljali svoju dužnost na prostoru Kosova i Metohije mogli bi se naći na Interpolovim poternicama - ako Priština bude primljena u ovu organizaciju.
Dramatične najave o broju ugroženih pripadnika policije - uniformisanih ali i onih koji su radili administrativne poslove - nikako nisu proizvoljne, već su rezultat analize informacija i predviđanja poteza i ciljeva albanske strane, objašnjava za "Blic" izvor iz MUP.
- Poternice bi mogle da budu formirane i na osnovu anonimnih krivičnih prijava ili novih saznanja o navodnim zločinima srpskih policajaca. To bi značilo da se osobama koje bi se nalazile na takvim poternicama - koje će, inače, biti tajne - ograničava kretanje, jer bi praktično mogle biti uhapšene kad god napuste Srbiju. Država, zato, ozbiljno pristupa teškoj borbi koja bi trebalo da rezultira blokadom prijema Prištine u Interpol - kaže naš izvor.

Kakav bi to tek cirkus bio.
Kao npr. ono sa Ganicem, Divjakom, Jurisicem...
Post Reply