Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
JThomas

#39276 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

a lično nisam za aboliranje, a kamoli za veličanje mirnodopskih štetočina, kleptokrata i ideologa begovata u 21. vijeku zato što nisu i ratni zločinci i planeri genocida. to ih čini boljim od pandana na druge dvije strane, naravno. ali ne i pozitivnim ličnostima.
Porodice Foht

#39277 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Porodice Foht »

JThomas wrote:zadnji pasus pravo kukavičje jaje naivnim bošnjama :mrgreen:
Kojo, dje, sta? :?
JThomas

#39278 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JThomas »

ma ovo sa alijom :mrgreen:
ketronsd1

#39279 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ketronsd1 »

MUNAFIK wrote:Ovdje lik koji je kao glasac NS hladno jucer napisa da je Alija Izetbegovic skoro isto kao Karađic i jos svasta napisa niko od pametnijih glasaca NS ne napisa na to NISTA...

Od raje koju znam a koji glasaju za NS i sebe smatraju nekakvim FGR uglavnom imaju slican stav prema nasem prvom predsjedniku Aliji Izetbegovicu koji je identican sa propagandnom agresorskih medija. Doci ce dan kada ce se NS morati javno odrediti prema našim patriotima!
Smjesan si skroz.
Niti sam bio niti cu kad biti niti sam to gdje napisao. To nije moj pravac ali se u ponekim stvarima slazem sa njima.
Nemas pojma o cemu pricas.To je moje licno misljenje i stojim iza njega. Unistio nas je ko sto nas niko nije. Ono sto su karaddzic i milosevic zxapoceli on je dokrajcio. Ovog mu njegovog ridjeg ne treba ni komentarisati. Ali uglavnom on zavrsava ono sto mu je baba poceo. Za koju godinu ces imati pravu begovinu i prc milojka onda.

Sta kaze "pametnijih glasaca" :-) :-) :-) :-) :-) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Fakat ovdje covjek ne smije misliti i imati drugacije misljenje.
Bancho

#39280 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bancho »

JThomas wrote:ma ovo sa alijom :mrgreen:
To je bio uvod da u zadnjoj recenici sukne Baketu...
pemanapemani

#39281 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

wewa wrote:ja zasuzih na ovo
Ja u mnogo čemu nisam politički istomišljenik sa pokojnim predsjednikom Alijom Izetbegovićem, ali svake godine na 1. mart odem na njegov mezar jer ga izuzetno poštujem zbog dvije stvari. Prva, jer je ostao s nama u napadnutoj zemlji i opkoljenom gradu i druga, jer nije dozvolio etničko čišćenje Sarajeva u ratu i žrtvovao je svoje borce da kazni ratne zločince u redovima svoje vojske. Žao mi je što tu vrstu morala i promišljanja BiH Bakir nije naslijedio od svog oca.
osjecam iskreno divljenje prema Peđi i želim mu puno zdravlja i snage i strpljivosti da izađe na kraj sa svima koji nam misle zlo.
dokle god ima ljudi kao što je Peđa ja sam optimistična.
:thumbup: :bih:
kiligonzales

#39282 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kiligonzales »

Peđin intervju za klix za 10+ :thumbup:

Bakir zove Selima da smiri Peđu.
- Seli-meee
- S kurca na kurac :lol:
palermo

#39283 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by palermo »

zippoo87 wrote: a ako ti ovo ne kontas,onda se batali ovog podforuma
e, fala ti na savjetu, đe čuo il ne čuo......

a i brate, nije nekako ni pristojno da mislim drugačije od većine na ovoj temi
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#39284 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

kmirsad wrote:Evo Banksy... ćuo te... :-D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predrag ... /190208092
Ja u mnogo čemu nisam politički istomišljenik sa pokojnim predsjednikom Alijom Izetbegovićem, ali svake godine na 1. mart odem na njegov mezar jer ga izuzetno poštujem zbog dvije stvari. Prva, jer je ostao s nama u napadnutoj zemlji i opkoljenom gradu i druga, jer nije dozvolio etničko čišćenje Sarajeva u ratu i žrtvovao je svoje borce da kazni ratne zločince u redovima svoje vojske. Žao mi je što tu vrstu morala i promišljanja BiH Bakir nije naslijedio od svog oca.

evo forumas kmirso mi je svjedok da nisam NS ni simpatizer cak sta vise sam ih napadao i kudio pogotovo zbog ZoRa, al ovim je Pedja pobro moje simpatije i nadam se da ce uspjeti da odole ovoj sdO harangi na njega i NS... :thumbup:
Banksy

#39285 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

JThomas wrote:a lično nisam za aboliranje, a kamoli za veličanje mirnodopskih štetočina, kleptokrata i ideologa begovata u 21. vijeku zato što nisu i ratni zločinci i planeri genocida. to ih čini boljim od pandana na druge dvije strane, naravno. ali ne i pozitivnim ličnostima.
Hvala, na tren sam pomislila da jedina mislim drugačije. Ali svi su svakako na ivici nerava, pa da ne širimo :D a i tu je viši cilj :D
kmirsad

#39286 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

pici wrote:
kmirsad wrote:Evo Banksy... ćuo te... :-D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/predrag ... /190208092

evo forumas kmirso mi je svjedok da nisam NS ni simpatizer cak sta vise sam ih napadao i kudio pogotovo zbog ZoRa, al ovim je Pedja pobro moje simpatije i nadam se da ce uspjeti da odole ovoj sdO harangi na njega i NS... :thumbup:
Evo potvrđujem, definitivno kije bio... ali smo ga uz velike muke preobratili... :lol:
starisalko

#39287 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

palermo wrote:
zippoo87 wrote: a ako ti ovo ne kontas,onda se batali ovog podforuma
e, fala ti na savjetu, đe čuo il ne čuo......

a i brate, nije nekako ni pristojno da mislim drugačije od većine na ovoj temi

Tako i na utakmici krene, mi smo sampioni,i u prvi tren se zapitas kad i gdje,a onda ustanes i krenes se derat ko i ostali
cvrčak_na_hedonizmu

#39288 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ko li stoji iza ovog PeDZe :?

Neka strana ambasada, BIA kontam. Sve ostalo mi nema smisla.

Unosi razdor medju nas, opstruira NATO put i uspostavu vlasti u drzavi i federaciji.

Sumnjivo !
kiligonzales

#39289 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kiligonzales »

Kikibombona wrote:
Ne govore SDA-ovci Pedji da je cetnik zato sto misle tako, govore zato sto nemaju sta drugo prigovoriti. Covjek potpuno cist. Mogu jedino igrati na kartu njegovog imena, lagati i insinuirati kojesta, uzburkavati najnize strasti i podsticati sovinizam, kako bi diskreditovali Pedju u ocinma javnosti.

A tesko se sa tim boriti. Tesko je kada ti neko kaze da si cetnik a ti mrzis cetnike. Ako su Pedja Kojovic i Jovo Divjak cetnici, a tako kaze SDA, o cemu dalje da pricamo? Onda su cetnici svi Srbi bez izuzetka. Ne znam sta treba uraditi Pedja Kojovic da prestane biti cetnik. Uclaniti se u SDA, promijeniti ime i prezime, sta?

Potresan govor Peđe Kojovića: Da se zovem Asim ili Rasim...

Satro je Bakira ovim intervjuom i nek je.

Ovaj snimak je povuko prave reakcije jer Peđa jeste od onih ljudi koji u ostali ovdje jer su svoj grad voljeli i danas su tu jer ga vole.

Kao sto rekoh najgore je sto smo dopustili sebi da se ideoloski dijelimo, pa i na druge nacine, da svi mi koji smo ostali ovdje kad je bilo najteze i pokazali dozu patriotizma, sada kada nije lako zivjeti od svoga rada jer nam je drzava u sosu i ogrezla u kriminalu, a patriotizam je postao sredsvom pljacke, sebi dopustamo taj luksuz da sutimo o nepravdama poput ove gdje je neko Pedju nazvo cetnikom jer mu je ime takvim kakvim jest.

Raja je skrenula previse, nek je naš pa nek me i krade i vara, zato nam i jest kako jest, a to naš i taborovanje nas ubi... Individualizam zamro zbog uvlakaca u guzice...
kiligonzales

#39290 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kiligonzales »

JThomas wrote:a lično nisam za aboliranje, a kamoli za veličanje mirnodopskih štetočina, kleptokrata i ideologa begovata u 21. vijeku zato što nisu i ratni zločinci i planeri genocida. to ih čini boljim od pandana na druge dvije strane, naravno. ali ne i pozitivnim ličnostima.
To je to. Top objasnjeno. :thumbup:
Dasi

#39291 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Dasi »

Banksy wrote:Odličan Nikšić, sve je rekao, od riječi do riječi. :thumbup:

Dakle, osovina HDZ-SNSD ugrožava državu Bosnu i Hercegovinu i sada se pozivaju sve patriote da brane državu.

Ali, hajde da vidimo ko je doveo državu i Federaciju da zavise od HDZ-a i SNSD-a. Ko je dao četvrti glas SNSD-u u NSRS za delegate u Domu naroda BiH? Pa, SDA.

Ko je jučer dao glas u ZDK za četvrtog delegata HDZ-u BiH u Domu naroda BiH? Opet SDA", kaže Nikšić i dodaje:

"Znači ako ne uđe Bh. blok, ako SDP nije unutra onda nismo patriote.

A prije toga stvorite situaciju da ne znam kakav i kako jak patriotski bok ne može riješiti te blokade u državnom Parlamentu, jer u Domu naroda zahvaljujući SDA imamo po četiri delegata iz HDZ-a i SNSD-a, odnosno prostu većinu.

Sada se zastupnici Bošnjaci toj osovini mogu suprotstaviti samo putem povlačenja vitalnog nacionalnog interesa.

Nije li to malo, da ne kažem licemjerno, ali sigurno jeste neozbiljno da stvorite te pretpostavke i onda zovete nas da zajedno dijelimo odgovornost jer ne možemo ništa protiv te blokade koju je izazvala SDA dajući svoje glasove SNSD-u i HDZ-u."

ne slažem se da je nužno da bude SNSD-ov potpredsjednik, a hoće li im to SDA omogućiti to njih treba pitati. Međutim, to da mora biti SNSD-ov potpredsjednik, to je spin iz SDA."

“Sve cemo dati HDZ-u i SNSD-u pa vi vidite kako cete se oprati pred javnosti, mi to sve moramo dati jer vi niste htjeli s nama u koaliciju”, izjavio je Bakir Izetbegovic.
kmirsad

#39292 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Ko li stoji iza ovog PeDZe :?
Kao i i iza svakog uspješnog čovjeka... uspješna i odana supruga... vidi Baketa kako je uspješan... :-D
Janjicar

#39293 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Janjicar »

Unosi razdor medju nas, opstruira NATO put i uspostavu vlasti u drzavi i federaciji.

Sumnjivo !
Pa četnici ebo ga ti, dzabe Bake istupi zube vi niste shvatili :D
cvrčak_na_hedonizmu

#39294 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Janjicar wrote:

Sumnjivo !
Pa četnici ebo ga ti, dzabe Bake istupi zube vi niste shvatili :D
Eto vidis, rekoh ja da je sumnjiv

Znao sam

Ali neces proci razbojnice

Provaljen si !

Trebamo zbit redove, sad ili nikad !!
edo_79

#39295 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by edo_79 »

Sumnjivo !
Soroševi plaćenici oca im ebem drogerskog :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ljevoruki

#39296 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ljevoruki »

Bakir kaze da je Pedja poslije rata dosao iz Srbije, je li to tacno?
edo_79

#39297 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by edo_79 »

ljevoruki wrote:Bakir kaze da je Pedja poslije rata dosao iz Srbije, je li to tacno?
Koji Bakir?
kmirsad

#39298 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

edo_79 wrote:
ljevoruki wrote:Bakir kaze da je Pedja poslije rata dosao iz Srbije, je li to tacno?
Koji Bakir?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
edo_79

#39299 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by edo_79 »

kmirsad wrote:
edo_79 wrote:
Koji Bakir?
Pa jel tako kmirso il nije :mrgreen:
kmirsad

#39300 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

edo_79 wrote:
kmirsad wrote:
edo_79 wrote:
Koji Bakir?
Pa jel tako kmirso il nije :mrgreen: