da se ne lažemo, i Barci bi to isto uradila Realu da je u mogucnosti
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#39251 Re: FC Barcelona
Pa dali su sami (slucajem Neymar) Perezu mogucnost da ih
i naravno da ce ovaj to iskoristiti i izvršiti što jace natezanje.
-
sizifinho
#39252 Re: FC Barcelona
pa niko nije glup, manipulacije R.M. i onih nekih pruga i gluposti, pa Baleov transfer, imaju i oni masne prste- ali treba neko dobar ko to može razigratiLSD wrote:Pa dali su sami (slucajem Neymar) Perezu mogucnost da ihi naravno da ce ovaj to iskoristiti i izvršiti što jace natezanje.
- skenderija04
#39253 Re: FC Barcelona
Pa kako to da izvedu?LSD wrote:Pa dali su sami (slucajem Neymar) Perezu mogucnost da ihi naravno da ce ovaj to iskoristiti i izvršiti što jace natezanje.
Jedini grijeh je sto su doveli Neymara.
Vidis i sam kako idu stvari. Znao je Perez da ce sudija danas izdati dokument o pravnom misljenju, zato je juce i postrojio novinare. Jebo te, u 12:15 sazove presicu za 13:30.Svi do jednog poredani, cekaju u zakazano vrijeme. Niko da se pozali na kratki rok. Onda ih veliki vodja naruzi, kaze im da su lazovi, da rade protiv interesa kluba, i ode. Posto je znao da ce se danas sudija oglasiti, nije bilo zime da ce se neko usuditi nesto protiv njega da napise. Tema je bila pripremljena.
A ovo sto je danas uradio sudija je za anale. Nakon godinu i po po prvi put optuzuje klub.
Ovo je opasna situacija. Pripremi se za sljedeći korak
-
LSD
#39254 Re: FC Barcelona
eh, jedini grijeh....ali kako su ga doveli, to je pitanjeskenderija04 wrote:Pa kako to da izvedu?LSD wrote:Pa dali su sami (slucajem Neymar) Perezu mogucnost da ihi naravno da ce ovaj to iskoristiti i izvršiti što jace natezanje.
Jedini grijeh je sto su doveli Neymara.
Vidis i sam kako idu stvari. Znao je Perez da ce sudija danas izdati dokument o pravnom misljenju, zato je juce i postrojio novinare. Jebo te, u 12:15 sazove presicu za 13:30.Svi do jednog poredani, cekaju u zakazano vrijeme. Niko da se pozali na kratki rok. Onda ih veliki vodja naruzi, kaze im da su lazovi, da rade protiv interesa kluba, i ode. Posto je znao da ce se danas sudija oglasiti, nije bilo zime da ce se neko usuditi nesto protiv njega da napise. Tema je bila pripremljena.
A ovo sto je danas uradio sudija je za anale. Nakon godinu i po po prvi put optuzuje klub.
Ovo je opasna situacija. Pripremi se za sljedeći korak
ocito da tu ima dosta posla "ispod stola", dok ih non stop tuže, izvode na sudove, Rosell podnio ostavku, onaj neki Jordi Casas odnekud izroni da podriva klub itd.....mislim, na kraju Neymar ispade skupa zayebancija po Barcu.
- skenderija04
#39255 Re: FC Barcelona
Eh kako, kao i svi drugi klubovi, parama.
Ali ovo je cirkus zescih razmjena. Juce su advokati trazili da se ovaj sudija proglasi nekompetentnim, i ovaj danas izdaje dokument u kome uvaljuje klub. E sad ide sljedeci korak
Javno tužilaštvo ce traziti 3-5 godina zatvora za Rosella i Bartu, a klubu kazna od 65 miliona i prebacivanje u amaterski rang takmičenja - cetvrtu ligu.
-
Ali ovo je cirkus zescih razmjena. Juce su advokati trazili da se ovaj sudija proglasi nekompetentnim, i ovaj danas izdaje dokument u kome uvaljuje klub. E sad ide sljedeci korak
Javno tužilaštvo ce traziti 3-5 godina zatvora za Rosella i Bartu, a klubu kazna od 65 miliona i prebacivanje u amaterski rang takmičenja - cetvrtu ligu.
-
- suncica24
#39256 Re: FC Barcelona
Prica ce se zavrsiti a) cim se Barto izgura iz igre b) cim prodje novembar i raspletu se politicke zavrzlame.skenderija04 wrote:Eh kako, kao i svi drugi klubovi, parama.
-
Do tad ostaje gurati svoje na terenu.
- skenderija04
#39257 Re: FC Barcelona
Sumnjam. Ide brzo, nevjerovatno brzo, brzinom svjetlosti. Vidis sa je sve pripremljeno i u ladicama, samo vade kada ocijene da im je u interesu. Hej, ovaj se danas drznuo da vodi klub na sud, bez da primi advokata istoga, saslusa, uzmme izjavu. Nego, juris, na sud bagro da vam je pokazem
-
LSD
#39258 Re: FC Barcelona
To ne znaci da ce FC Barca izgubiti na sudu.
- drugtito2011
#39259 Re: FC Barcelona
Ispade da je Franco bio dobrotvor u odnosu na ovo što sad rade.
- skenderija04
#39260 Re: FC Barcelona
Ako je sudija taj koji jednoj strani koju optuzuje on, ne javno tužilaštvo, ne dozvoljava da se oglasi, ja mogu samo da sumnjam u njegovu neutralnost. Danas je rekao da je transfer 86 miliona, a optuzuje klub za utaju 12 miliona radi plateLSD wrote:To ne znaci da ce FC Barca izgubiti na sudu.
Pa majku mu, neka se dogovore da li je transfer ili plata.. Ali jebi ga, ako je transfer onda ne moze biti price o porezima niti kazne. Ovo je banana proces. Ko vjeruje da je ovo posteno, neka vjeruje.
- dinty2
#39261 Re: FC Barcelona
pa moze li se tu barsa kao klub ili katalonija pobuniti, odgovoriti, bilo sta, krujf, mesi, laporta, bilo ko
il ce gledati kako im ga perez pristavlja
- skenderija04
#39262 Re: FC Barcelona
Ne mogu, osim da se zaostri situacija i da neko procijeni da bi bilo vise stete nego koristi od sudjenja.dinty2 wrote:pa moze li se tu barsa kao klub ili katalonija pobuniti, odgovoriti, bilo sta, krujf, mesi, laporta, bilo koil ce gledati kako im ga perez pristavlja
Pazi, sad je klub u opasnosti. Ako im se digne, mogu ga poslati u cetvrtu ligu.
-
todd_smith
#39263 Re: FC Barcelona
cuj mesi i krujf da urade nesto u vezi suda i zakona spanije kao drzave

- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39264 Re: FC Barcelona
1 na 1 sa Perezom?todd_smith wrote:cuj mesi i krujf da urade nesto u vezi suda i zakona spanije kao drzave![]()
![]()
-
omar little
#39265 Re: FC Barcelona
cetvrta liga mi ne zvuci kao mogucnost nikako. mislim, teoretska neka mozda, ali da to sa izbacivanjem kluba izvedu mi ne pije vode. diglo bi se tu prasine i pritiska.
-
todd_smith
#39266 Re: FC Barcelona
sta ce messi uraditi?Tomahawk11 wrote:1 na 1 sa Perezom?todd_smith wrote:cuj mesi i krujf da urade nesto u vezi suda i zakona spanije kao drzave![]()
![]()
reci evo igram za real besplatno od sada nemoj vise molim te?
ne budite smijesni
- skenderija04
#39267 Re: FC Barcelona
Mogu, zakon im dozvoljava. Barcelona je udruženje gradjana, nema vlasnika pa da odgovara svojom imovinom. Barto i Rosell u prdekanu kao nesavjesni administratori, a klub novcana kazna, izbacivanje, oduzimanje bodvva i sl... Na ovo su i pucali od prvog dana, Sada ce tražiti te kazne i ponudice nagodbu. Djidjimidji ili smrtomar little wrote:cetvrta liga mi ne zvuci kao mogucnost nikako. mislim, teoretska neka mozda, ali da to sa izbacivanjem kluba izvedu mi ne pije vode. diglo bi se tu prasine i pritiska.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39268 Re: FC Barcelona
To bi bilo bas bezveze s izbacivanjem. Bas rigorozno. Celtic nije nista dobio izbacivanjem Rangersa, cak sta vise, izgubili su. Isto bi bilo i sa Realom. Samo ne znam otkud toliki materijal sa Neymarom? Kako nema toga sa grickom?
- skenderija04
#39269 Re: FC Barcelona
Eh ako odgovorim obecaj da cemo nastaviti u prijateljskom tonuTomahawk11 wrote:To bi bilo bas bezveze s izbacivanjem. Bas rigorozno. Celtic nije nista dobio izbacivanjem Rangersa, cak sta vise, izgubili su. Isto bi bilo i sa Realom. Samo ne znam otkud toliki materijal sa Neymarom? Kako nema toga sa grickom?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39270 Re: FC Barcelona
Reci sta god da jeskenderija04 wrote:Eh ako odgovorim obecaj da cemo nastaviti u prijateljskom tonuTomahawk11 wrote:To bi bilo bas bezveze s izbacivanjem. Bas rigorozno. Celtic nije nista dobio izbacivanjem Rangersa, cak sta vise, izgubili su. Isto bi bilo i sa Realom. Samo ne znam otkud toliki materijal sa Neymarom? Kako nema toga sa grickom?![]()
- skenderija04
#39271 Re: FC Barcelona
Pa nisu Perezu maznuli gricka nakon obavljenog medicinskog pregleda sa Madridom.
Bolio ga je Neymar. On je bio idealan za Florentina. Galáctico! Dobar igrac, odličan imidž i izvor prihoda - magnet za sponzore. I
mao ga je praktično uvezanog. Prvi i jedini poraz Florentina Pereza. To ne moze ostati nekažnjeno.
Bolio ga je Neymar. On je bio idealan za Florentina. Galáctico! Dobar igrac, odličan imidž i izvor prihoda - magnet za sponzore. I
mao ga je praktično uvezanog. Prvi i jedini poraz Florentina Pereza. To ne moze ostati nekažnjeno.
-
Vertig0
#39272 Re: FC Barcelona
Skenderija ti si nekad govorio da perez dovodi neke igrace radi interesa njegove gradjevinske firme ili tako nesto ako se sjecam. Nesto u smislu da mu pomogne u nekim poslovima u drzavi iz koje je taj igrac? Ako se ne varam bilo je nesto za cicarita i onog norvezanina?
Nije previse povezano sa ovom temom, ali me zanima kako mu dovodjenje nekog igraca moze pomoci u dobijanju nekog posla ili sta vec ako sam dobro shvatio?
Nije previse povezano sa ovom temom, ali me zanima kako mu dovodjenje nekog igraca moze pomoci u dobijanju nekog posla ili sta vec ako sam dobro shvatio?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#39273 Re: FC Barcelona
Dobro, to je nesto sto je od ranije poznato. Da situacija oko Neymarovog transfera nije bila toliko komplikovana, ne bi bilo ni materijala za sud.skenderija04 wrote:Pa nisu Perezu maznuli gricka nakon obavljenog medicinskog pregleda sa Madridom.
I dalje mislim da bi to sa izbacivanjem donijelo ogromnu stetu Madridu i sumnjam da ce se tako daleko ici.
- skenderija04
#39274 Re: FC Barcelona
Tacno. Jesam.Vertig0 wrote:Skenderija ti si nekad govorio da perez dovodi neke igrace radi interesa njegove gradjevinske firme ili tako nesto ako se sjecam. Nesto u smislu da mu pomogne u nekim poslovima u drzavi iz koje je taj igrac? Ako se ne varam bilo je nesto za cicarita i onog norvezanina?
Pocelo je sa Antiltopom, jer je imao interese u turskoj tij godina. Nakon toga se bacio na drugi kontinent. James je potpisan nakon ugovora sa Kolumbijskom vladom o izgradnji autoputeva u toj zemlji. Keylor Navas nakon ugovora o izgradnji metroa u gradu San Jose. Odegart nakon potpisa o izgradnji pruge u Norveskoj.
Nemam moj kompjuter trenutno, ali ako te interesuje veceras ili za kiji dan cu postaviti relaciju između potpisa igraca i građevinskih radova koje izvodi njegova firma
-
Vertig0
#39275 Re: FC Barcelona
Ma nije da me nesto posebno interesuje, samo me zanima kako mu pomaze dovodjenje igraca iz neke zemlje za dobijanje nekih poslova. Zajeban cica je taj perez bas