Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- makse seljanko makse
#3926 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma danas nema sta me nije nerviralo.
Ovdje jel padne kisa il kojim slucajem snijeg to je kolaps,levati voze 20kmh i rastojanje 20m kao da snijeg ocima nije vidio.Danas je bas tortura bila voziti.
Ovdje jel padne kisa il kojim slucajem snijeg to je kolaps,levati voze 20kmh i rastojanje 20m kao da snijeg ocima nije vidio.Danas je bas tortura bila voziti.
- Optimist
#3927 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas je bila tako ruzna bljuzga da su kod mene oko podne i 4x4 vozila imala problema iz mjesta krenuti uzbrdo.
- relax11
#3928 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam pokusao krenuti sa zadnjim pogonom uz malu uzbrdicu nema sanse baca sad lijevo sad desno
, al kad ga zveknes u sve cetiri ode on 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3929 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zato volim ravnicu
a generalno izbjegavam uzbrdo ici
a generalno izbjegavam uzbrdo ici
- sema911s
#3930 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
relax11 wrote:Ja sam pokusao krenuti sa zadnjim pogonom uz malu uzbrdicu nema sanse baca sad lijevo sad desno, al kad ga zveknes u sve cetiri ode on
moj cojekk,.,., da nebi jutros saobracaja u kruznom na dobrinji jos uvjek bi se vrtio uzivao
- johntra
#3931 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Vidi se da je Crnogorac-....
- zmajadaH
#3932 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije to to..... to je stoka sa vozackom dozvolom ! Kreten. Nemam bas adekvatnu rijec za ovakve spodobe......johntra wrote:
-
franceska
#3933 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Vozači koji su isprepadani i nesigurni za volanom, posebice žene.
Vozači koji nemaju dobru procjenu prostora u kom se kreću.
Vozači koji voze ispod ograničenja, a nisu vanredne okolnosti, te drže ogromna rastojanja bez potrebe, stvarajući nepotrebne gužve, na svakako preopterećenim cestama.
Vozači kojima je žmigavac misaona imenica.
Vozači koji nemaju dobru procjenu prostora u kom se kreću.
Vozači koji voze ispod ograničenja, a nisu vanredne okolnosti, te drže ogromna rastojanja bez potrebe, stvarajući nepotrebne gužve, na svakako preopterećenim cestama.
Vozači kojima je žmigavac misaona imenica.
- Sephora
#3934 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Meni posebno idu na sisem oni u trecoj godisnjoj dobi...Kad sjednu u auto, ne znaju da li su posli ili dosli, nikuda im se ne zuri, polahko idu,pa cak i gdje ogranicena brzina 50km/h ,oni voze 20...
Svim vozacima koji imaju preko 65god, iskljucila bih ih iz saobracaja...UO voznji na autoputu,ne bih pisala,je tamo su bas problem ...
Svim vozacima koji imaju preko 65god, iskljucila bih ih iz saobracaja...UO voznji na autoputu,ne bih pisala,je tamo su bas problem ...
- johntra
#3935 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zahebanih žena... 
-
quarterback
#3936 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
se se bojim da bi svekrvi zabranila da sjedne u autojohntra wrote:Zahebanih žena...
-
franceska
#3937 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja nemam svekrvu

- Sephora
#3938 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije valjda ?johntra wrote:Zahebanih žena...
- johntra
#3939 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neka, ja volim takve...bolje od onih što peglaju u saobraćaju. 
- O'zone
- Globalni moderator
#3940 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
I ja sam danas imao čast da se vozim ulicama naše lijepog grada evo još uvijek psujem
Vrhunac mi je bio kad sam na Aneksu sustigao Duju GTI Gewinde spuštana brajko do asfalta ide 30 na sat slikovi na sve četiri i moradoh zbog snage svog jadnog vozila voziti za njim do one autopraonice iza mosta i tu ga prestigoh a njih četvorica kuliraju unutra i nastaviše vozit svojim tempom kolona se oteeeegla iza njega
.
Trotoari nisu očišćeni, pješaci se kreću kolovozom neki paze nekih zaboli karina što ti voziš prema ili iza njega neće da se makne.
Vrhunac mi je bio kad sam na Aneksu sustigao Duju GTI Gewinde spuštana brajko do asfalta ide 30 na sat slikovi na sve četiri i moradoh zbog snage svog jadnog vozila voziti za njim do one autopraonice iza mosta i tu ga prestigoh a njih četvorica kuliraju unutra i nastaviše vozit svojim tempom kolona se oteeeegla iza njega
Trotoari nisu očišćeni, pješaci se kreću kolovozom neki paze nekih zaboli karina što ti voziš prema ili iza njega neće da se makne.
-
probook
#3941 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas u rikverc izlazim i ne idem u prvu traku blizu nego u sledecu ppsto idem u tom pravcu. U toj traci je kplona od jedno 8-9 auta, a u ovoj mojoj blizoj nema niko. I ja u rikverc zagradim tu prvu traku i naravno ocekujem da ljudi nisu toliki debili i da ce me pustiti da se normalno ukljucim jer je svakako kolona. Medjutim nista jedno, drugo, trece auto prodje i crtvrto stade meni uz branik i ja tako ostah. Zablokirao ovu traku, a debil stoji u koloni.
Znaci nerviraju me bezobrazni ljudi bez imalo osjecaja doslo mi je da izadjem iz auta i puknem kretene.
Znaci nerviraju me bezobrazni ljudi bez imalo osjecaja doslo mi je da izadjem iz auta i puknem kretene.
-
quarterback
#3942 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ako nisi znao sta je metropola, eto sada znasO'zone wrote:I ja sam danas imao čast da se vozim ulicama naše lijepog grada evo još uvijek psujem![]()
![]()
![]()
Vrhunac mi je bio kad sam na Aneksu sustigao Duju GTI Gewinde spuštana brajko do asfalta ide 30 na sat slikovi na sve četiri i moradoh zbog snage svog jadnog vozila voziti za njim do one autopraonice iza mosta i tu ga prestigoh a njih četvorica kuliraju unutra i nastaviše vozit svojim tempom kolona se oteeeegla iza njega![]()
![]()
.
ja se moram zahvaliti kolegama vozacima danas na razumjevanju, posto su trotoari bili svinjac morao sam voziti cestom svoj bajk (inace sam godinama vozio cestom ali sam izbjegao na trotoar jer mi je bila draza ziva glava), svi su me obisli na pristojnom rastojanju (osim jednog taksija ali to je zanimarivo u postotcima, osim toga vjecna ljubav vlada izmedju biciklista i taksista tako da je to normalno ponasanje takse), samo 2 tipa su me obisla i odmah potom skrenula desno, cak nisam morao ni previse kociti da ne zviznem u njih, niko mi nije trubio sto je fakat sokantno...
dakle dan za pamcenje, hvala vozacima nase jedine metropole
- hopi
#3943 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
viđeh danas stručnjaka. Stilo, odokativno 17" i ljetne gume. Šlajdra na ravnom, na parkingu gdje je bilo bljuzge i snijega.
I megane 3, smotan volan i vidim sava s3 naopako stavljena.
I megane 3, smotan volan i vidim sava s3 naopako stavljena.
-
kakavdanakneiskustvu
#3944 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zmajadaH wrote:Nije to to..... to je stoka sa vozackom dozvolom ! Kreten. Nemam bas adekvatnu rijec za ovakve spodobe......johntra wrote:
o boze sacuvaj
- Optimist
#3945 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Posto je jucer padao skoro cijeli dan a ja sam imao nekoliko pomijeranja vozila sa zadrzavanjem od po nekih sat vremena, posto nisam imao dovoljno vremena da skinem sav snijeg sa auta, skinuo sam samo sa stakala. Nedugo nakon kretanja na prvoj raskrsnici nakon kocenja mi je sav taj snijeg sa krova zavrsio na prednjoj sajbi. Poslije toga, upali sva 4 i cisti. 
- dadoka84
#3946 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ja sam danas pogubio sve zivce. Svi se nekud zure i najradije bi kroz tebe prosli il te preskocili, izgurali... najgore je sto ja nisam uopste spor vozac, i na ravnom sve ok, al ti stanes da pustis pjesaka a mazlum te obilazi. Ubacuju se na 10 cm iako realno nema prostora da stanu, pa se onda vozimo tako 2 auta u 10 metara, sve dok im ne dosadi i ne sklone se. Pa onda vozaci koji se boje svoje sjene i voze 25 kmh. Treba uvesti zimsku i ljetnu vozacku dozvolu, pa da se obje moraju poloziti.
- bleee_sa
#3947 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Gdje te taj taxista nije htio obići?quarterback wrote:ako nisi znao sta je metropola, eto sada znasO'zone wrote:I ja sam danas imao čast da se vozim ulicama naše lijepog grada evo još uvijek psujem![]()
![]()
![]()
Vrhunac mi je bio kad sam na Aneksu sustigao Duju GTI Gewinde spuštana brajko do asfalta ide 30 na sat slikovi na sve četiri i moradoh zbog snage svog jadnog vozila voziti za njim do one autopraonice iza mosta i tu ga prestigoh a njih četvorica kuliraju unutra i nastaviše vozit svojim tempom kolona se oteeeegla iza njega![]()
![]()
.
ja se moram zahvaliti kolegama vozacima danas na razumjevanju, posto su trotoari bili svinjac morao sam voziti cestom svoj bajk (inace sam godinama vozio cestom ali sam izbjegao na trotoar jer mi je bila draza ziva glava), svi su me obisli na pristojnom rastojanju (osim jednog taksija ali to je zanimarivo u postotcima, osim toga vjecna ljubav vlada izmedju biciklista i taksista tako da je to normalno ponasanje takse), samo 2 tipa su me obisla i odmah potom skrenula desno, cak nisam morao ni previse kociti da ne zviznem u njih, niko mi nije trubio sto je fakat sokantno...
dakle dan za pamcenje, hvala vozacima nase jedine metropole
- supercali
#3948 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
a odakle mu pola metra snijega u pm
- seoBIH
#3949 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
slika je od prije par godina kad je bilo i metar snijegasupercali wrote:a odakle mu pola metra snijega u pm
- Sephora
#3950 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
svioni koji koriste kojekave osvjezivace, mirise za auta... i na semaforu otvoren prozor miris se siri...