A1B wrote:a jes' dosadna sa djurom, isfuralo je svak' zna za to![]()
![]()

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
A1B wrote:a jes' dosadna sa djurom, isfuralo je svak' zna za to![]()
![]()

Ja nisam relevantan primjerA1B wrote:pa koliko ?Miss D wrote:Bolje da pitas koliko se puta dnevno uloguju na forumcaros wrote:Koliko se puta sedmično viđate sa momkom?![]()
![]()
moRe l' od kupovniJEh jufkiMedenoSrce wrote:kad nece ni jedna pitu da smota
headbanger wrote:eh da ja upitam, mislim da sam vec pitao na staroj temi ali ima novih forumasica pa et ...
dakleM zeMske sta, ustvari kakvog muskarca preferirate
maminog sina ili sirovu muskarcinu (naravno ne tuce i ne ocekuje pranje nogu)
nutelina wrote: Mamin sin,uvijek !

Kako onda protumačiti (od više ženskih subjekata i to usred produktivnog dijela dana) poruku: "Jao smorih se na poslu/fakultetu, baš mi je dosadno. Hajde me malo zabavljaj."sherbett wrote:![]()
![]()
![]()
uopće nije istina da ste nam zabava kad nam je dosadno. Ženi nikad ne može biti dosadno, eventualno ste nam potreba i zanimacija...
Ne mogu ja tebi nikad valjat', Sunce ti ljubim.Not My Idea wrote:eborŽe, mrzim tvoje postove na ovom podforumu![]()
![]()
moje skromno misljenje nalijeces na vrlo pogresne cure... mijenjaj lokal gdje izlazisEborg wrote:Johoj, bilo je svega u mojoj karijeri.Ali ovo je trend koji sam upratio u zadnje vrijeme, sljedeća koja to kaže će dobiti Gameboy, Tamagotchi ili vibrator pa neka se s njima handri preko dana kad joj je dosadno.
Ne znam kako to kod tebe (ne)funkcioniše, ali meni moja slala slike kad sam tražio.Eborg wrote:Zašto imate potrebu da smo vam zabava na zahtjev kada vam je dosadno? Nije mi nijedna toliko interesantna da bih u najranijoj fazi skakao na njene SMS-ove da joj je dosadno na poslu i da je oraspoložim (OK par puta ali iz dana u dan...) a kad to izignorišem onda sam đubre, samo me zanima seks, nije mi stalo do nje i slično.
Imam i ja svoj život i obaveze osim da čamim pored telefona na poruke koje stižu svake 4 minute. Još ja fino predložim da se bavimo pićem, večerom, gimnastikom a ona bi samo SMS-ala.
Ne d'o Bog da ja napišem: "Eto meni se prijebalo, haj' sad skini hlače pa mi se naguzi iz raznih poza i šalji slike."
nije to do ''muškinja'' ba to je isključivo do žeMskinjasha_ba wrote:neiskustvo ili muska naivnost....
ok onda... naivnost... hajd mozda ti se i oprostispadalo wrote:nije to do ''muškinja'' ba to je isključivo do žeMskinjasha_ba wrote:neiskustvo ili muska naivnost....
svaka cast tebi... al palis se upravo na iste... izvini jbg moradoh....spadalo wrote:šta ću!? ne mijenjah se ja radi tam' neke opajdare koja ''voli'' kad je dasa maltretira
da,palim se na ženesha_ba wrote:svaka cast tebi... al palis se upravo na iste... izvini jbg moradoh....spadalo wrote:šta ću!? ne mijenjah se ja radi tam' neke opajdare koja ''voli'' kad je dasa maltretira
sad ona muška socijala :sha_ba wrote:pogresne.... i onda kukas ... bezze ti je to
promijeni mjesto izlaska.... mozda i pomognespadalo wrote:sad ona muška socijala :sha_ba wrote:pogresne.... i onda kukas ... bezze ti je to
sve su one 'vake 'nake ,čast izuzetcima kojih je malo a i tih što je malo il' su zauzete il' su udate
a strah me hladnog čelika