Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa majke mi nije ni cudo, obzirom da je u ovoj drzavi pozeljno radno mjesto sudskog policajca i zatvorskog cuvara. Kakvih su sve bolida naprimali, mene cudi kako vec pola KPD nije pobjeglo. I skontas oni duplo vece plate nego profesori u srednjoj skoli, beneficirani staz, da ti pamet stane. Isto vojska. Majke mi kad vidim ko je sve u vojsci, mislim da nas San Marino moze okupirat
Sta ja znam, ne pise ti to na avataru Nego salu na stranu, da je on fkt dojavio vec bih mogao zamisliti naslove u Nasoj Rijeci, hrabri nacelnik spasio svoje gradjane i tako to Nesto slicno ko sto je L.S. napisala o Ezi Arnautovicu. Supermerni covjek bi rekao.
Zenicani jedno pitanje.imam jednog havera iz Zenice stari Zenicanin i kaze meni imas kakav stan u sarajvu kad dodjem na godisnji.Reko nemam haveru ni sam a ne za tebe.reko sto ce ti imas ti stan u Zenici kaze nema tamo ama bas nista interesantno vise bi volio provest godisnji u Sarajvu.jel to fakat tako da je grad mrtav ili ovaj malo pretjeruje.
DZONPI wrote:Zenicani jedno pitanje.imam jednog havera iz Zenice stari Zenicanin i kaze meni imas kakav stan u sarajvu kad dodjem na godisnji.Reko nemam haveru ni sam a ne za tebe.reko sto ce ti imas ti stan u Zenici kaze nema tamo ama bas nista interesantno vise bi volio provest godisnji u Sarajvu.jel to fakat tako da je grad mrtav ili ovaj malo pretjeruje.
Ne pretjeruje,grad je mrtav što se dešavanja tice.Lunar je prvi event u ovoj godini organizovan
Grad ko grad nije mrtav, ali je razumljivo da neko trazi promjenu okruzenja za godisnji odmor. A ako je Lunar jedini event ove godine, bas se pitam u koju kategoriju spada npr. gostovanje barda Radeta Serbedzije u BNP? ali opet sto neko vec rece, sve zavisi sta je kome interesantno, ha ya
_BataZiv_0809 wrote:Grad ko grad nije mrtav, ali je razumljivo da neko trazi promjenu okruzenja za godisnji odmor. A ako je Lunar jedini event ove godine, bas se pitam u koju kategoriju spada npr. gostovanje barda Radeta Serbedzije u BNP? ali opet sto neko vec rece, sve zavisi sta je kome interesantno, ha ya
zenicko proljece imalo gostovanje borisa dezulovica i petra lucica...meni vala dosta
_BataZiv_0809 wrote:Grad ko grad nije mrtav, ali je razumljivo da neko trazi promjenu okruzenja za godisnji odmor. A ako je Lunar jedini event ove godine, bas se pitam u koju kategoriju spada npr. gostovanje barda Radeta Serbedzije u BNP? ali opet sto neko vec rece, sve zavisi sta je kome interesantno, ha ya
zenicko proljece imalo gostovanje borisa dezulovica i petra lucica...meni vala dosta
To što se dešava u pozorištu je za mali broj ljudi,i rijetko ko uspije nabaviti kartu (ja sam imao želju slušati Massima,ali..nije bilo).Događaja za mlađe definitivno nema,nikakvih,govorim bar o ovim 'urbanijim',za raju koja ne sluša Cece,Mice i Drage..po tom pitanju grad je zaista mrtav...
valjda predraga lucića
Predrag svakako...tipfeler
Mada je bilo sjajno...kakva cista inteligencija kroz balkanski jad i cemer
Ali nažalost sala nije bila puna