Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uzmimerikardo wrote:Hoce li napraviti onaj novi webmail da radi na smartfonima jerbo nemres otvoriti mail na iphonu:(
Namjestili da na dvoklik otvoris mail a to ne moze tako funkcionisati jer se na dvoklik samo povecava ili smanjuje slika na displeju, nije valjda da samo mene ovo handri.
Potrebno mi je cesce da mail provjeravam preko telefona a sa ovim webmailom novim to nemoze,zvao prijavio ali nista se ne mjenja.
Plus koji djavo su stavili opciju da li hoces da se odlogujes ! Ako kliknem log out onda me odloguj sta ga handri 2x
Na starom webmailu sve funkcionisalo ko zmaj bajdvej
meni radi i novi mail, u postavkama za stari samo promijenio password
je li mail provjeravas preko browsra ili mail aplikacije?
uzmimerikardo wrote:Hoce li napraviti onaj novi webmail da radi na smartfonima jerbo nemres otvoriti mail na iphonu:(
Namjestili da na dvoklik otvoris mail a to ne moze tako funkcionisati jer se na dvoklik samo povecava ili smanjuje slika na displeju, nije valjda da samo mene ovo handri.
Potrebno mi je cesce da mail provjeravam preko telefona a sa ovim webmailom novim to nemoze,zvao prijavio ali nista se ne mjenja.
Plus koji djavo su stavili opciju da li hoces da se odlogujes ! Ako kliknem log out onda me odloguj sta ga handri 2x
Praetorious wrote:Šta se sad dešava sa snimalicom? Viasat History, emisija se regularno prikazuje na Engleskom jeziku, a snimak reproducira na Poljsko-Mađarskom-KoZnaKome jeziku?! I to se dešava danima, sve se nadam da će neko to popraviti ali šipak! Može li ta "SuperTV" raditi makar 7 dana bez problema, ne računajući da ovaj Amino traži bar 1 restart dnevno (dnevno = od 20 do 00 sati)?
LoL ekipa, budite ljubazni pa popravite to snimanje, jer je bitni dio Vaše ponude.
Jesi li probao da promjenis audio kada krene reprodukcija? Trebalo bi da moze, kao i subtitl.
Probao ali nije uspijevalo. Tek sinoćnji snimak reagira na promjenu audio-stream-a ... na sreću.
Preko web browsera, na aplikaciji namjestio gmail a valjda ako je web mail treba da radi preko web browsera kao sto je i stari radio majka mu stara
Za drugi TV ima i SD i HD? Ako sam dobro upratio. Kontam da uvedem još jedan STB, pa ne znam da li da uzmem SD ili HD. Bit ce na 26'' LCD-u... A i mislio sam da su ukinuli SD STB-ove skorz
Možeš grupisati sve novoubačene kanale tamo gdje pripadaju ako resetuješ listu kanala:
Meny - TV - Uređenje kanala - pritisni žutu tipku.
To će ubaciti sve HR kanale jedan do drugog, kao i kanale u ostalim grupama (filmovi, serije, dokumentarni ...)
Praetorious wrote:Možeš grupisati sve novoubačene kanale tamo gdje pripadaju ako resetuješ listu kanala:
To će ubaciti sve HR kanale jedan do drugog, kao i kanale u ostalim grupama (filmovi, serije, dokumentarni ...)
Kad smo već kod sortiranja kanala, ima li neko svoju listu (tj. logiku sortiranja) da bi mogao preporučiti drugima. Kol'ko sam skontao, za mene lično je gledljivo recimo jedno 50-tak ili 60 kanala maksimalno, ostalo me ne zanima...
Praetorious wrote:Možeš grupisati sve novoubačene kanale tamo gdje pripadaju ako resetuješ listu kanala:
Kad smo već kod sortiranja kanala, ima li neko svoju listu (tj. logiku sortiranja) da bi mogao preporučiti drugima. Kol'ko sam skontao, za mene lično je gledljivo recimo jedno 50-tak ili 60 kanala maksimalno, ostalo me ne zanima...
Sve kanale koji su ti gledljivi označiš kao omiljeni kanali i gledaš samo tu grupu
ja sam se par minuta namucio ali sam sortirao kanale kako meni odgovoaraju ne oznacavajuci ih kao omiljene, krenuvsi od onih najgledanijih na br1 do onih manje gledanjih br cca. 160, neki dan kad smo dobili hrt4, pomislio sam da ce mi se pobrisati lista ali nista tak da sam i hrt4 dovukao do brace i sestra
opa22 wrote:ja sam se par minuta namucio ali sam sortirao kanale kako meni odgovoaraju ne oznacavajuci ih kao omiljene, krenuvsi od onih najgledanijih na br1 do onih manje gledanjih br cca. 160, neki dan kad smo dobili hrt4, pomislio sam da ce mi se pobrisati lista ali nista tak da sam i hrt4 dovukao do brace i sestra
I ja sam sebi sortirao na taj način kanale koje gledam... Ali ako nešto uleti onda moraš pomjerati u nedogled naprijed i nazad... Šteta što ovaj dio nisu skontali da lakše ide. Na jednostavan način... Ubaciš novi kanal i ostali se pomjere naprijed za jedno mjesto, a ne ovako.
U materinu više! Sad EuroSport 1 nema engleski audio stream, samo SR. Ovo je zaista nevjerovatno, pa ta "Super" TV ne radi ni jedan dan kako treba. Na gotovo svim kanalima bljesna pikselizacija, kao da je bandwidth 'pojeden', a uopšte nemam internetskog prometa.
Halo LoL, majke Vam, pa ustalite više tu uslugu, pojedoste mi nerve. Već sam napustio Telemach zbog jedenja nerava, vala ću i Vas, pa dajite tu "Super" TV nekom drugom!
Je li se kod vas povremeno javljaju kockice po ekranu ili dijelu ekrana na tv-u. Ja od kada sam promjenio stb, prešao sa SD-a na HD konstantno mi se to pojavljuje, a na HD kanalima puno ćešće, svakih desetak sekundi. Prilično je iritantno.