Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

Bosnian Dragon1

#3926 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

House wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:skinuo sam Assasins Creed 3 ali kad pokrenem samo mi izbaci crn ekran i pise stopped working, konfiguracija mi zadovolajva i vise nego sto treba, ima li neko rjesenja za black screen ???

Skini najnoviji Nvidia beta driver ;-)

GeForce 310.61 Driver
Meni je Ati Radeon grafika :D, rijesio sam problem, skinuo novi krek V1.01
mali_balon

#3927 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

Je li skidate direkt sa skidrowa ili idete preko pirat bay-a
Bosnian Dragon1

#3928 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

mali_balon wrote:Je li skidate direkt sa skidrowa ili idete preko pirat bay-a
ja sam sa skidrow-a
House

#3929 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

mali_balon wrote:Je li skidate direkt sa skidrowa ili idete preko pirat bay-a

Skidrow nema svoju stranicu , skidaj preko Warez BB ili TPB (najsigurnije) ;-)
House

#3930 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by House »

R_v_P20 wrote:u pm to nije stranica jebeng skidrowa vec nekog ko zaradjuje na imenu grupe "skidrow". Pa je li i jedan jebeni relase izasao prvo na stranici pa na torentu !? NIJE vec obrnuto! STRANICA NIJE U VLASNISTVU GRUPE KOJA SE NAZIVA SKIDROW, vec neko "pametan" zaradjuje na vama. Dabogda vam uvalio kakav trojanac il ti ga key logger!

Tako je :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3931 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

FM 0 poena još uvijek ? :(

Na kraju ću ga kupit' :D
p206

#3932 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by p206 »

leet wrote:FM 0 poena još uvijek ? :(

Mene već prošao ćeif, a kad me prođe ćeif nema šanse da tu igru zaigram, trebu povalim i tome slično :lol:
hali gali halid

#3933 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by hali gali halid »

Radi li vama warez BB?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3934 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

radi

@p206

:lol:
Bosnian Dragon1

#3935 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

zna li iko ima li kakav bosanski platton u battlefield 3 da se moze pridruziti ili ako ima ko ovdje na forumu da igra pa da kreiramo platoon
mali_balon

#3936 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mali_balon »

R_v_P20 wrote:u pm to nije stranica jebeng skidrowa vec nekog ko zaradjuje na imenu grupe "skidrow". Pa je li i jedan jebeni relase izasao prvo na stranici pa na torentu !? NIJE vec obrnuto! STRANICA NIJE U VLASNISTVU GRUPE KOJA SE NAZIVA SKIDROW, vec neko "pametan" zaradjuje na vama. Dabogda vam uvalio kakav trojanac il ti ga key logger!
Vidis sve si fino obajsnio do boldiranog tu se vec pravis pametan i seres ko foka, nismo svi "pametni" ko ti i zabol me taki u cijem valsnistvu je stranica, meni je bitno skinuti igricu da fercera i da je djaba, a to sto si se ti nasao uvrijedjen ko razdjevicena mlada to je vec frustracija koju mozes rijesiti desankom ili istiskanjem koje bubuljice, i de meni glupom objasni kako neko zaradjuje na meni ako skidam sa ove stranice

ugledaj se na hosue- cojk fino rece bez kletvi i mudrovanja
Tahta

#3937 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tahta »

black ops 2 me je iznenadila pozitivno ne znam objasniti ali uglavnom ima "ono nešto" možda zbog vremenskog skakanja čas si u 2025 god idući lvl u ,68 pa kad se dokopaš kalaša uh :D:D
i verzija od [R.G. Mechanics] samo se instalira i goni bez ikakvih trzaja :)
Tvrtko II Kotromanić

#3938 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tvrtko II Kotromanić »

leet wrote:FM 0 poena još uvijek ? :(

evo gledam maloprije, izgleda da su fkt odustali od pravljenja cracka :sad:
Mustang1

#3939 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Ma nisu odustali bez razloga :D
Mustang1

#3940 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Osladila im se lova normalno .. I meni bi .. Jebo ljude svako se brine za sebe .. Normalno da ce radije uzeti pare nego vama davati nesto djaba :D
Bosnian Dragon1

#3941 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Dabogda ti dosao do kulturnog nivoa pa se kulturno izrazavao i prestao valjati gluposti....
Quaresma

#3942 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Bosnian Dragon1 wrote:zna li iko ima li kakav bosanski platton u battlefield 3 da se moze pridruziti ili ako ima ko ovdje na forumu da igra pa da kreiramo platoon
pa ima Hardwarebase, i moj Bosnian Community
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 313969728/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 354779596/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 990356498/

lol ja i zaboravio da BF3 postoji, nisam ga igrao preko 1 mjesec :D
Bosnian Dragon1

#3943 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Quaresma wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:zna li iko ima li kakav bosanski platton u battlefield 3 da se moze pridruziti ili ako ima ko ovdje na forumu da igra pa da kreiramo platoon
pa ima Hardwarebase, i moj Bosnian Community
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 313969728/
http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl ... 354779596/

lol ja i zaboravio da BF3 postoji, nisam ga igrao preko 1 mjesec :D
ja sam tebe dodao davno u bad company 2 , kako ti ono nick bijase, jet i ovdje u bf3 isti?
brazzo19

#3944 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Dajte ima li ko kakvu verziju black opsa 2 da radi ja sam pokusao 3 cracka mjenjao vrijeme datum vremensku zonu sve i nista na kraju ... bas mi se igra jer sam igrao sve cod serijale do sada sto su izasli ... :(
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#3945 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Velkoski »

brazzo19 wrote:Dajte ima li ko kakvu verziju black opsa 2 da radi ja sam pokusao 3 cracka mjenjao vrijeme datum vremensku zonu sve i nista na kraju ... bas mi se igra jer sam igrao sve cod serijale do sada sto su izasli ... :(
Kupi original :lol: :mrgreen:
inSighT
Vozim: na guranje

#3946 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

brazzo19 wrote:Dajte ima li ko kakvu verziju black opsa 2 da radi ja sam pokusao 3 cracka mjenjao vrijeme datum vremensku zonu sve i nista na kraju ... bas mi se igra jer sam igrao sve cod serijale do sada sto su izasli ... :(
Pokreni steam prije nego pokreneš igru, radi provjereno bez mijenjanja datuma/vrem.zone! Prije toga skini 'black ops2 update 1and2' sa torrenata (preporučujem kickasstorrents) i to skidrow verziju, kopiraj ponovo crack sto dođe s tim i udri. 8-)

Ps. Igra jest dobra, nema šta, makar jedna od ovih novijih koju mogu igrati uz malo bolju grafiku i detalje. ;-)
brazzo19

#3947 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

inSighT wrote:
Pokreni steam prije nego pokreneš igru, radi provjereno bez mijenjanja datuma/vrem.zone! Prije toga skini 'black ops2 update 1and2' sa torrenata (preporučujem kickasstorrents) i to skidrow verziju, kopiraj ponovo crack sto dođe s tim i udri. 8-)

Ps. Igra jest dobra, nema šta, makar jedna od ovih novijih koju mogu igrati uz malo bolju grafiku i detalje. ;-)

RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ko ce drugi pomoci ako nece brat Hordaš !!

Hvala ti puno :)

Igra je strasna inace sam stavio na 1280X768 rezoluciju normal detalje i ide bez problema zaista sam iznenadjen izgleda da su je pravo dobro optimizovali za razliku od Black Ops.a 1 .....

Hvala jos jednom :thumbup: :sax:
inSighT
Vozim: na guranje

#3948 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

brazzo19 wrote:
inSighT wrote:

RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Ko ce drugi pomoci ako nece brat Hordaš !!

Hvala ti puno :)

Igra je strasna inace sam stavio na 1280X768 rezoluciju normal detalje i ide bez problema zaista sam iznenadjen izgleda da su je pravo dobro optimizovali za razliku od Black Ops.a 1 .....

Hvala jos jednom :thumbup: :sax:
Np. I meni vjeruj 10x draže kad' bratu sa tribine pomognem! :thumbup:

Ma nema to veze s optimizacijom koliko s tim što je čitav engine zastario! Elem, barem ga može ogromna većina, pa i oni sa nešto starijim "kantama", šutati! :mrgreen:
brazzo19

#3949 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

Jebiga u mene na 2.4 core 2 duo , 2 gige rama i grafickom 9800GT radi savrseno ko i sve do sad igre moha zadnja , bf 3 , pes 13 , fifa 13 nisam imao nikakvih problema , nadam se da ce ostati tako bar dok ne izadje gta 5 a tad slijedi totali remont pc.a ili kupovina ps3.ce nema mi druge :D Jos jednom hvala brate puno igra je zaista odlicna evo igram misiju u afganistanu i prvi utisci su sjajni , u jednoj si misiji u 2056.oj godini tako nesto i mozes da letis imas nevidljivo odijelo dok vec u drugoj te vraca u 86 godinu u angolu ili afganistan gdje jases konja i pucas iz starog dobrog kalaša :D
Pokerboy11

#3950 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Probao sve zive nacine nece mi COD BO 2 samo crn ekran -.- Izgleda moram cekat normalan crack :S
Post Reply