Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#3926 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

Nema Shejla za gajbu pive - pjeva po kafanama petkom za piće ... :lol: :lol: :lol:
Hell.is.here

#3927 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Ramzess Veliki wrote:Nema Shejla za gajbu pive - pjeva po kafanama petkom za piće ... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: ma moze na rate , mjesecno jedna piva :) :D
Last edited by Hell.is.here on 12/03/2014 16:44, edited 1 time in total.
klixoris

#3928 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

*ebo vas piva ! Razguli se pivom sinoc k'o stoka.... evo je jos osjetim kako mi izlazi na nos...
Necu vise nikad pit, majke mi ! :lol:
sheilak

#3929 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Ramzess Veliki wrote:Nema Shejla za gajbu pive - pjeva po kafanama petkom za piće ... :lol: :lol: :lol:
ma meni placaju da prestanem pjevati bnb. :lol:

@klixoris

do sljedeceg puta. :D
Hell.is.here

#3930 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

klixoris wrote:*ebo vas piva ! Razguli se pivom sinoc k'o stoka.... evo je jos osjetim kako mi izlazi na nos...
To mi svi kazemo ujutru kad navecer malo pretjeramo :D
Ramzess Veliki

#3931 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:*ebo vas piva ! Razguli se pivom sinoc k'o stoka.... evo je jos osjetim kako mi izlazi na nos...
Najgori date je kad izađeš sam sa pivom ... :oops:
klixoris

#3932 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by klixoris »

Ramzess Veliki wrote:
Ova recenica... svaka rijec u njoj ti je zlata vrijedna ! :D
sha_ba

#3933 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

najgori dejt je kad ti neko usere cejf sa pivom :mrgreen:
Hell.is.here

#3934 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Ramzess Veliki wrote:
Nekad je bolji nego sa nekom ostrokondzom :D
Hell.is.here

#3935 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

Jesam li dobio opkladu?? Mislim da jesam jer slike nisam vidio :D znaci gajba legla, eto sha ba hoces na pivu :D
sheilak

#3936 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sheilak »

Hell.is.here wrote:Jesam li dobio opkladu?? Mislim da jesam jer slike nisam vidio :D znaci gajba legla, eto sha ba hoces na pivu :D
slike tek trebamo vidjeti. :wink: :-D
Hell.is.here

#3937 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

sheilak wrote:
Hell.is.here wrote:Jesam li dobio opkladu?? Mislim da jesam jer slike nisam vidio :D znaci gajba legla, eto sha ba hoces na pivu :D
slike tek trebamo vidjeti. :wink: :-D
Pa sta sad cekamo dok se takva situacija ne desi ili ??
sha_ba

#3938 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

koje slike, sta slike, gdje piva???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hell.is.here

#3939 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

sha_ba wrote:koje slike, sta slike, gdje piva???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ma evo kofol cekamo sliku da dokaze da govori istinu, posto znamo da laze , tako da ja samo cekam gajbu pive :D pa da je ti i ja popijemo ;)
sha_ba

#3940 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sha_ba »

ok i'm in :mrgreen:
Hell.is.here

#3941 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Hell.is.here »

I know :D ;)
Kinaski

#3942 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

Ja nemam losa dejt iskustva, ja nemam nikakva dejt iskustva :D
ćiribiribela

#3943 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ćiribiribela »

Kinaski wrote:Ja nemam losa dejt iskustva, ja nemam nikakva dejt iskustva :D

Image

:mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3944 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Eh kao redovni pratitelj teme da i ja dam svoj skromni doprinos :D

Scena koju cu ispricati zapravo i nije dejt, ali mislim da se moze podvesti pod ovu temu. Scena je jako friska, od subote. Jaran i ja izasli da se ono proveselimo za dan zena, sa sporadicnom zeljom da mozda nekim uljepsamo praznik na vrlo konkretan nacin 8)
I tako mi stucemo bokal vina u jednoj kafani, kad kaze drug, hajmo malo do druge, koja je u neposrednoj blizini. Reko haj vala bas. Tamo je roke koke, bice nagodnijih ribica :D

Na ulazu stoji jedna moja komsinica sa kojom uvijek flertujem, a ono bas se gotivimo. Stoji sa nekom betonskom malom. Sitnija, napredna i nazadna, neka kozna suknjica, korzet, visoke pete, ma apoteka :thumbup:
Komsinica me ono bas slatko zagrli i poljubi uz opasku da sam joj predobar, da gorim i tako te gluposti, na sta sam ja uzvratio istom mjerom za nju. Reko ko ti je ova ljepotica, moram i nju poljubiti. Poljubi me zenska jako socno, kao da se znamo sto godina. Pitam komsinicu lafo u sali jel' slobodna, kaze jeste. Eh reko to mi radi, posto ja volim konkretno, onda necu da gubimo vrijeme, svidjas mi se i mogu li dobiti broj, jer nemam facebook. Kaze moze sa neskrivenim odusevljenjem. Osmijeh od uha do uha. Nadam se da cemo izaci, kaze hocemo svakako.
Ima kaze samo jedan problemcic. Reko sta je, kaze studiram u Sarajevu. Reko pa lutko ja radim u Sarajevu :D Uh kaze ne moze bolje, nadam se da i studiras. Reko zavrsio sam fakultet, na sta je reagovala sa sirokim osmijehom. Kaze hajde da udjemo imamo mi sto.

Kad sam dosao za njihov sto, vidim da je tu zensko drustvance koje dobro znam i sa kojim se bas gotivim. Ono djevojke su me bas docekale kao cara, osecao sam se jako mocno 8) Vidim ova mala gleda u komsinicu koja nas je upoznala, a koja je krenula plesati oko mene i kaze joj "Ostavi mi covjeka". Joj meni godra haos. Njena najbolja jaranica mi govori da je dobro cuvam. Ono kompletna atmosfera ide u prilog nama dvoma. Pricamo ko ce biti kum i kuma, ono sve kroz salu, ali vidim ja da se meni smijesi zicer na prazan gol. :lol:

Medjutim pocese prilaziti neki momci noseci toj maloj cvijece. Ja se na to nisam obazirao, nego sam se zezao sa ostatkom zenskog drustva. Odjednom mala nesto kao ljuta i uvrijedjena. Poce se kofrcit, odgovarati sa visine. Znaci potpuna promjena kursa, ali kontam vuna joj sto sam je malo pravio ljubomornom. Dobar znak :evil: Reko nemas potrebe da glumis nedodirljivu, kod mene to ne pali. Bila je poprilicno drska nakog toga, a jaran kaze hajmo nasao sam nam prevoz. Haj reko.

Saljem ja poruku u ponedjeljak, zanemarujuci njenu drskost, kontam se prebrzo je dala broj, pa je morala malo zategnut, a jbg i ja vise sa tim zenskim drustvom nego sa njom provedoh vremena. Oraspolozit cu ja nju, kontam se. Posaljem jako lijepu i simpaticnu poruku, bez trunke mačizma, u stilu da bi mi bilo drago da je iznenadim i da popravimo utiske. Stize odgovor u kojem pise NECE MENI NIKO GOVORITI DA SAM NEODOLJIVA :cry: ja sam, kaze, djevojka kakvih je malo danas i to sigurno nisam. Kontam se, pa kad nekome kazes da je neodoljiv, to je kompliment, uostalom nisam joj to uopce rekao. Napisem ja nesto u stilu da ne bude bas tako ostra, da bi bilo lijepo da izadjemo, da me je njena promjena garda malo zaprepastila. Kad mala odgovara MA KO TE NAPADA, NIDJE VEZE OVO NIJE NAPAD OVO JE REALNO STANJE, KAKAV GARD, JA UOPSTE NEMAM GARD. Kao ne zelim da izadjemo, mislim da sam jasna.....Vidim ja da ja njoj haman govorim kineskim jezikom, i da tu nema hajra i napisem da mi je zao zbog nesporazuma i da odustajem iako to rijetko cinim. Reko nakon ovoga sad ni ja ne zelim. Nije mi bas bilo pravo jer mi se svidjela, ali haj sta je tu je, proci ce me :izet:

Znaci dragi momci zicer na prazan gol se moze pretvoriti u kontranapad suparnickog tima iz kojeg on zabije gol :D
XOX100

#3945 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by XOX100 »

_BataZiv_0809 wrote:
Znaci dragi momci zicer na prazan gol se moze pretvoriti u kontranapad suparnickog tima iz kojeg on zabije gol :D
Nisi trebao uzeti njen broj ako si je mislio odmah zegnuti .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#3946 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by _BataZiv_0809 »

Da budem iskren, htio sam joj ponuditi all inclusive tretman, ali eto ispade kako ispade :D
Lakat Jebić

#3947 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lakat Jebić »

blago tebi kad mozes presutit zicere poput "nece meni niko govorit da sam neodoljiva" i "ja nemam uopste gard" :D
staradis

#3948 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by staradis »

Svasta :shock:
Cholina_Lokica

#3949 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Cholina_Lokica »

Lakat Jebić wrote:blago tebi kad mozes presutit zicere poput "nece meni niko govorit da sam neodoljiva" i "ja nemam uopste gard" :D
Al' fakat :lol:
Kinaski

#3950 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Kinaski »

A bgt kako mozete flertovati sa djevojkama, meni je nekako to djecije i neugodno se osjecam. I ona "fatanja" i ljubljenja na javnim mjestima, kao da sam prevazisao to, nemam neku zelju za tim. Nemam koristi od toga ako ga necu stavit heh ovako se samo mucim. Jel mi vakat da se zenim ?
Post Reply