FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#3926 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bez želje, bez volje, bez htijenja i zalaganja, isto da su samo izašli jer moraju. Sumnjam da je ovo pravo stanje ekipe.
Sreća je pa Dado pogodi onu pa smo dobili bodove.
Sreća je pa Dado pogodi onu pa smo dobili bodove.
-
LSD
#3927 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Loše, ali eto prolaz se upisao
Mora to mnogo bolje protiv mađara, inace ce biti bruka
posjeta i dobra u odnosu na igru...gol Sadikovića extra
jedno vrijedno na utakmici
Mora to mnogo bolje protiv mađara, inace ce biti bruka
posjeta i dobra u odnosu na igru...gol Sadikovića extra
- Charuga
- Globalni moderator
#3928 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kažem fino 3-5.000 ljudi, nema potrbe da se odmah diže halabuka oko prodaje karata.Charuga wrote:A možda je to tako ciljno urađeno? Nije neka utakmica, tj. nije neki protivnik da bi ljudi dolazili maksuz da vide njih. 3-5.000 ljudi će biti gore i niko neće ostati bez karte.
-
LSD
#3929 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
jbm ti i Merlina i termin od 18.00 po onom zvijezdanu
ali moramo doci u velikom broju i podržati momke protiv mađara, nema druge....bice zayebano pravo i zato ih moramo podržati.
Možde li Stokić igrati umjessto Kokota
ali moramo doci u velikom broju i podržati momke protiv mađara, nema druge....bice zayebano pravo i zato ih moramo podržati.
- relativno84
#3930 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nisam ljubitelj ljeta generalno ali pored onog propuha veceras neka nas ogrijeLSD wrote:jbm ti i Merlina i termin od 18.00 po onom zvijezdanu![]()
![]()
- Charuga
- Globalni moderator
#3931 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kao da sam negdje prošitao da možemo prijaviti jednog novog igrača za drugo pretkolo, a to bi trebao biti Joco.
- Izlija
#3932 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Po nekom mom shvatanju pravilnika tim može prijaviti 24 igrača za takmičenje, mi smo u 1 pretkolu prijavili 19 koliko pamtim, za drugo pretkolo po pravilniku možemo izvršiti 1 izmjenu u sastavu tako da broj igrača ne prelazi 24. Eh po ovom koliko ja shvatam mi možemo prijaviti 5 igrača na spisak bez problema. Ovo je moj zaključak ali nisam vjerodostojan izvor 
- ODVRATAN_i_GADAN
-
zipoo
#3934 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Pisalo je po sportski portalima da će Stokic biti prijavljen, dok brazilac i ovaj drugi neće jer je kao veća procedura.
Igrače je trebalo poslije utakmice jednim treningom kazniti. Trči po atletskoj
Igrače je trebalo poslije utakmice jednim treningom kazniti. Trči po atletskoj
- Izlija
#3935 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nisam siguran da je njihov učinak direktno vezan za njihovo nezalaganje na terenu. Ako ćemo upirati prstom ja bih prije struku okrivio. Ima nešto što se zove bioritam organizma a naši igrači nisu trenirani da povuku u 22:00 već su "tjerani" na spavanje do tih doba, očekujem 5 x bolji performans na slijedećoj utakmici koja će biti odigrana u 18:00
- cvrčak_na_hedonizmu
#3936 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Najavih ja taktiziranje
Tješim se, jer ako ono nije taktiziranje ili žešći podbačaj, jebaće nas Mađari. Al haj, navikli smo, ove smo prošli, ja zadovoljan, nadam se da će biti +40 kad budemo igrali revanš, možda nam pomogne 
Iskreno, nisam baš ubijeđen kako će defanzivno funkcionisati vezni red Amir-Blagojević-Beganović ( jer je on u ovoj formaciji faktički veznjak ). Prelako su dolazili do gola i previše prostora su imali maltežani, bojim se da neće na dobro kad naletimo na Lamaha & co. Kokot je lakrdija na krilu, a realizacija mu baš i nije jača strana. Lijev krilo koje je prodornije u napadu i bolje u odbrani, koje može da isprati protivničkog beka i zadnji vezni umjesto Beganovića, zatvorenija igra i da se Antolović ne zajebava.
Blagojević je baš dobar igrač, onako na prvu.
Iskreno, nisam baš ubijeđen kako će defanzivno funkcionisati vezni red Amir-Blagojević-Beganović ( jer je on u ovoj formaciji faktički veznjak ). Prelako su dolazili do gola i previše prostora su imali maltežani, bojim se da neće na dobro kad naletimo na Lamaha & co. Kokot je lakrdija na krilu, a realizacija mu baš i nije jača strana. Lijev krilo koje je prodornije u napadu i bolje u odbrani, koje može da isprati protivničkog beka i zadnji vezni umjesto Beganovića, zatvorenija igra i da se Antolović ne zajebava.
Blagojević je baš dobar igrač, onako na prvu.
- BHF_Manijak
#3937 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Da, nema sanse da mi ovako mozemo igrati protiv ozbiljnije ekipe u Premijer ligi, a kamo li u Evropi. Nagrdit ce nas bilo ko jaci ako krenemo bez zadnjeg veznog! A mi ga u ekipi trenutno nemamo!
Ne smijem ni zamisliti protiv Ferenca ovaj vezni red, bez destruktivca klasicnog.
Ne smijem ni zamisliti protiv Ferenca ovaj vezni red, bez destruktivca klasicnog.
- ultima_palabra
#3938 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Bolje je bilo kad je ušao Dado, jbg u ovoj postavci niko ne konta šta zapravo igra Dženis. Blagojević bio dobar, mada je i imao i dvije greške. Oda vadi živce sa Kokotom, stvarno mislim da Diatta ne može nikako biti gori od njega na krilu.
Stvarno tanka igra, možda smo namjerno zavaravali Mađare... ili se ja tješim
Stvarno tanka igra, možda smo namjerno zavaravali Mađare... ili se ja tješim
-
vryzas
#3939 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Smrzo se ko p.... opet! Bem ti Kosevo, vazda puse.
Posjeta sampiJonska kao sto najavih,
nesto manje od 23 milje, milja gore dole.
Igra gora od posjete! Kontam da ovo nije moguce, al bio sam sinoc prisutan na tekmi, doduse dva-tri puta malo zakunjo.
Kaze Oda da nije zadovoljan, igraci nisu shvatili utakmicu ozbiljno, odigrali trening utakmicu...sve ok, sve 5. Nadam se da je Oda skontao da i na treningu mozes nekada vidjeti neku kreativnost, pa makar iz zajebancije. Ono sinoc, pa nemas pojma ko je gori. U moru sivila prolaznu ocjenu mogu dati Blagojevicu i Hadziahmetovicu. Ostali neka igraju domina i nek sebe izjebu (a ne nas) naredni put kad izvucemo kakve amatere...
Malom Amiru treba odmah dati kapitensku,
tj. cim Antolovic napravi transfer. 
Posjeta sampiJonska kao sto najavih,
Kaze Oda da nije zadovoljan, igraci nisu shvatili utakmicu ozbiljno, odigrali trening utakmicu...sve ok, sve 5. Nadam se da je Oda skontao da i na treningu mozes nekada vidjeti neku kreativnost, pa makar iz zajebancije. Ono sinoc, pa nemas pojma ko je gori. U moru sivila prolaznu ocjenu mogu dati Blagojevicu i Hadziahmetovicu. Ostali neka igraju domina i nek sebe izjebu (a ne nas) naredni put kad izvucemo kakve amatere...
Malom Amiru treba odmah dati kapitensku,
-
vryzas
#3940 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Btw. ubice nas Ferenc ko mraz papriku. 
- LunaLati
#3941 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Kaže Odović podsvjesno u igrači ušli u utakmicu kao da je već sve riješeno u prvoj. Pa dragi Odoviću ti si trener, izbiji im takva razmišljanja iz glave ili treba ja da dolazim i šamaram to 
Šalu na stranu sa Antolovićem treba ozbiljno porazgovarati, malo malo pa se pogubi. Vjerujem da će protiv Mađara biti puno bolja i ozbiljnija igra.
Protiv Maltežana su se odmorili igrači, a sudeći po komentarima vas koji ste gledali ovu tekmu i navijači ( neki kažu umalo zaspali ) i red je da sad krenemo kako treba.
Što se tiče stadiona dobro je da ima u Sarajevu bar jedan na kojem se mogu igrati tekme al bez namjere da uvrijedim nekoga da je ružan, ružan je.
Šalu na stranu sa Antolovićem treba ozbiljno porazgovarati, malo malo pa se pogubi. Vjerujem da će protiv Mađara biti puno bolja i ozbiljnija igra.
Protiv Maltežana su se odmorili igrači, a sudeći po komentarima vas koji ste gledali ovu tekmu i navijači ( neki kažu umalo zaspali ) i red je da sad krenemo kako treba.
Što se tiče stadiona dobro je da ima u Sarajevu bar jedan na kojem se mogu igrati tekme al bez namjere da uvrijedim nekoga da je ružan, ružan je.
-
lajk
#3942 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Vec sam navela da bi klub trebao pokloniti karte ljudima za slijedecu utakmicu , onim koji su sinoc gledali ..Života mi samo budale i oni koji su zaluđeni Željom su ono sinoc gledaliLunaLati wrote:Kaže Odović podsvjesno u igrači ušli u utakmicu kao da je već sve riješeno u prvoj. Pa dragi Odoviću ti si trener, izbiji im takva razmišljanja iz glave ili treba ja da dolazim i šamaram to
-
samki12
#3943 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
jel izasla ponuda za gostovanje protiv ferencvarosa?
- avetinja
#3944 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sad moliti Boga da se protiv Ferencvaroša oblaci nadviju nad Koševom. Jest da je lopta okrugla, ali nisam veliki optimista.
-
Zastozato
#3945 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Mislim da E. Sadikovic treba pojačati veznu liniju, sinoc je odigrao ok kad je usao, a Beganovic i Kokot na klupu. Diatta na krilo, a sa klupe uvesti D. Sadikovica i Stokica. Zeljo ce bolje odigrati kad ne bude favorit. Siguran sam da ce ih Oda dobro pripremiti.BHF_Manijak wrote:Da, nema sanse da mi ovako mozemo igrati protiv ozbiljnije ekipe u Premijer ligi, a kamo li u Evropi. Nagrdit ce nas bilo ko jaci ako krenemo bez zadnjeg veznog! A mi ga u ekipi trenutno nemamo!![]()
![]()
![]()
- ellaxaz
#3946 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Na feštu u Budimpeštu.
-
vryzas
#3947 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ellaxaz wrote:
Na feštu u Budimpeštu.
-
samki12
#3948 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
samki12 wrote:jel izasla ponuda za gostovanje protiv ferencvarosa?
- insaneinthebrain
#3949 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
hoce nam biti festa kad nam ga gera zabije 
- Izlija
#3950 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jestesamki12 wrote:samki12 wrote:jel izasla ponuda za gostovanje protiv ferencvarosa?