Ja se nadam da su dovoljno pametni da mevlinu raju drze na oku.MOSALJOZE wrote:Nema šanse Mevludin je u počasnoj lozi i samo prati Esade..Ako bude Xdrugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.![]()
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
drugi_profil
#3926 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- rajv0sa
#3927 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koji smo mi baksuzi nesto ce se desit ,samo to nas moze shebat za brazil, nista drugodrugi_profil wrote:Ja se nadam da su dovoljno pametni da mevlinu raju drze na oku.MOSALJOZE wrote:Nema šanse Mevludin je u počasnoj lozi i samo prati Esade..Ako bude Xdrugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.![]()
- DonVito
- Infaze Studio
#3929 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koga mislis "spustanje na zemlju"?drugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.
Da odigramo prijateljski x da sebe spustimo na zemlju?
-
cindrlimindrli
#3930 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Haj sve, al sto politicki razlozi? To, ako ih nabusimo zamrzice nas? 
-
Mustang1
#3931 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vrijeme je da se lagano prestaje dolaziti na ovaj forum .. Toliko nebuloza na svakoj temi da ne povjerujes .. Ni na jednoj temi nema da se pise o toj temi nego o Bog zna cemu.. A da ne govorim o objektivnosti 
- mevkobass
#3932 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mustang1 wrote:Vrijeme je da se lagano prestaje dolaziti na ovaj forum .. Toliko nebuloza na svakoj temi da ne povjerujes .. Ni na jednoj temi nema da se pise o toj temi nego o Bog zna cemu.. A da ne govorim o objektivnosti
- fosil
#3933 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
"Rekoh li ja" i "Kao sto sam rekao prije godinu dana". Eh, to su najjaci postovi. 
- respo
#3934 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
ma ne nego da njih spustimo na zemljuInfaze Studio wrote:Koga mislis "spustanje na zemlju"?drugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.
a mozda i da izgubimo mozda povuku svoje vojnike iz bih
-
drugi_profil
#3935 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ama zaje*avam se. Vjerujem da je X najrealniji jer je prijateljska izmedju dvije jake ekipe, i sa tim rezultatom svi zadovoljni, a navedeni razlozi su zajebancija.drugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.
Mada bi nama dobro doslo da se spustimo cvrsto na zemlju prije slovaka.
- Saraba
#3936 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Koga mislis "spustanje na zemlju"?drugi_profil wrote:Ama zaje*avam se. Vjerujem da je X najrealniji jer je prijateljska izmedju dvije jake ekipe, i sa tim rezultatom svi zadovoljni, a navedeni razlozi su zajebancija.drugi_profil wrote:Prognoziram X na utakmicu sa USA. Politicki razlozi, spustanje na zemlju i sl.
Mada bi nama dobro doslo da se spustimo cvrsto na zemlju prije slovaka.
-
drugi_profil
#3937 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
A je*o te. Pa napisao sam lijepo, ne znam sta nije jasno?
U prvom postu se zahebavam jer je to ugodan rezultat za obje ekipe pa kazem "politicki razlozi". Naravno da ce obje ekipe htjeti pobjediti, ali htjeti nije isto sto i moci.
Pa bi bilo dobro za nas da ne pobjedimo Amere da se malo uhavizamo jer brzo poletimo, ali ni da izgubimo da nam ne udje voda u usi.
U prvom postu se zahebavam jer je to ugodan rezultat za obje ekipe pa kazem "politicki razlozi". Naravno da ce obje ekipe htjeti pobjediti, ali htjeti nije isto sto i moci.
Pa bi bilo dobro za nas da ne pobjedimo Amere da se malo uhavizamo jer brzo poletimo, ali ni da izgubimo da nam ne udje voda u usi.
-
zlajapravaraja
#3938 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mujdza otpada protiv Amerike.
Koga na taj bok? Ja bih odmah isprobao Bicakcica...
- alphonse kauders
#3939 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bičo je štoper, jedino Spahića da tu prebaci. Ali, najvjerovatnija varijanta je da će 'ajdučka junačina, Vršajević tu zaigrati.zlajapravaraja wrote:Mujdza otpada protiv Amerike.
- rajv0sa
#3940 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
alphonse kauders wrote:Bičo je štoper, jedino Spahića da tu prebaci. Ali, najvjerovatnija varijanta je da će 'ajdučka junačina, Vršajević tu zaigrati.zlajapravaraja wrote:Mujdza otpada protiv Amerike.

Nadam se preko 20 milja u srijedu, red je i da se kosevo de-sihiruje.
- DonVito
#3941 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vidimo karakteristican nacin izlaska iz busa jednog od najbrzi igraca Svijeta.

Lijevu nogu baca metar od busa dok desnom grabi ubrzanje, to je nas Speed Demon.

Lijevu nogu baca metar od busa dok desnom grabi ubrzanje, to je nas Speed Demon.
- Herr Flick
#3942 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kad Nijemac kaze kad je neko svjetska klasaVaš tim je 13. na svijetu, ima asove poput Edina Džeke, Vedada Ibiševića, Sejada Salihovića... Želim vidjeti kako će se moja selekcija ponijeti sa reprezentacijom svjetske klase kakva je Bosna i Hercegovina.
-
Adoxxx
#3943 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dosadan si sa demonom jarane.
- Artest
#3944 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mujdza i Dzeko su jedina dva igraca koja ne mozemo nadomjestiti igracima pribliznog kvaliteta. Daj boze da Vrsaj izdominira i pokaze da se moze racunat na njega, ali ako bude rupa, kao sto i jest, ocekujem da mu to bude oprostajna utakmica.
- Logovan
#3945 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
DonVito wrote: Lijevu nogu baca metar od busa dok desnom grabi ubrzanje, to je nas Speed Demon.
- Lider u regionu
#3946 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
bELMIN_666 wrote:alphonse kauders wrote:Bičo je štoper, jedino Spahića da tu prebaci. Ali, najvjerovatnija varijanta je da će 'ajdučka junačina, Vršajević tu zaigrati.zlajapravaraja wrote:Mujdza otpada protiv Amerike.
Nadam se preko 20 milja u srijedu, red je i da se kosevo de-sihiruje.
Svi se nadamo posebno dijaspora iz Amerike
-
Korisničkoime
#3947 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Begović, Spahić, Pjanić, Ibiševića i Džeku ne možeš nikako nadomjestiti jer trećeg napadača nemamo ni na najširem mogućem spisku. Ne bi puno računao sa tom oproštajnom iako slutim raspletu kakav si ti naveo.Artest wrote:Mujdza i Dzeko su jedina dva igraca koja ne mozemo nadomjestiti igracima pribliznog kvaliteta. Daj boze da Vrsaj izdominira i pokaze da se moze racunat na njega, ali ako bude rupa, kao sto i jest, ocekujem da mu to bude oprostajna utakmica.
-
drugi_profil
#3948 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
zato kad bi Hajrovic i Kolasinac konacno zaigrali, imali Igrace (sa velikim I) i za napad i za odbranu narednu deceniju. Tu bi se lakse i kvalifikacije rjesavale sa boljim izborom. Nas zuti kartoni handre ko penali kad nemamo adekvatne zamjene za stopere i bekove. A i zamisli da imas na izbor Dzeko Ibisevic Hajrovic, iza njih Pjanic (da je srece bilo, bio bi i Halilovic). Ofanziva bi nam bila zastitni znak. Da ne mozemo primiti koliko mozemo zabiti.... 
-
zdici1
#3949 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Bitno da BHRT danas prenosi atletiku iz Moskve, a mladu reprezentaciju u snimku.

- rajv0sa
#3950 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jebala ih atletikazdici1 wrote:Bitno da BHRT danas prenosi atletiku iz Moskve, a mladu reprezentaciju u snimku.