Ovo sam bas htio napisati. Prejako ono zvuci.Koshpa wrote:Moze li se kako "organizovat" da kad bude repka igrala u Zenici i ako Dzeko da go ( aBd ) da mu se pjeva ovo ooo Edin Dzeko oooo ?Imam osjecaj da bi se sjebo kad bi cuo
Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Riddle
#3926 Re: Edin Džeko...
- bingov buraz
#3927 Re: Edin Džeko...
Valja izvuci ono ooooo_ooo,preporuka popiti po jaje prije utakmiceRiddle wrote:Ovo sam bas htio napisati. Prejako ono zvuci.Koshpa wrote:Moze li se kako "organizovat" da kad bude repka igrala u Zenici i ako Dzeko da go ( aBd ) da mu se pjeva ovo ooo Edin Dzeko oooo ?Imam osjecaj da bi se sjebo kad bi cuo
- Riddle
#3928 Re: Edin Džeko...
bingov buraz wrote:Valja izvuci ono ooooo_ooo,preporuka popiti po jaje prije utakmice
Ja uvijek brzo promuknem. Ali ima da dam sve od sebe.
- bingov buraz
#3929 Re: Edin Džeko...
Samo pustiti Rizzu Ruzu da zapocne pjesmu,a mi cemo se prikljuciti.Kada takav bard povede ne mozes ispasti iz ritma 
-
Rookie
#3930 Re: Edin Džeko...
U video izvještaju sa utakmice na zvaničnoj stranici Cityja ona levatina od "komentatora" oskrnavi Džekin gol. Kaže Knight udario loptu, te eto ne zna da li je htio vratiti golmanu ili šta već
Na nekoliko mu mjesta ćoravci majstorski oduzetu loptu prekrstiše u loš pas stopera.
- Logovan
#3931 Re: Edin Džeko...
Svaka čast Edinu na postignutom golu protiv Boltona.
Samo naprijed.
- GAU8
#3932 Re: Edin Džeko...
Ja se bas dvoumim oko toga.Rookie wrote:U video izvještaju sa utakmice na zvaničnoj stranici Cityja ona levatina od "komentatora" oskrnavi Džekin gol. Kaže Knight udario loptu, te eto ne zna da li je htio vratiti golmanu ili šta većNa nekoliko mu mjesta ćoravci majstorski oduzetu loptu prekrstiše u loš pas stopera.
Ima li igdje snimak koji to pokazuje?
- and
#3933 Re: Edin Džeko...
Rookie wrote:Pošto i komentator na Sky sportsu reče kako je Zed Knight udario loptu kod gola Džeke, mislim da je ova slika bitna. Da se vidi da je majstorija, a ne neka odbica. Zed je samo mlatnuo Džeku po nozi, ali džaba.
- pirmin
#3934 Re: Edin Džeko...
http://www.youtube.com/watch?v=WXa9eWqghGc
To je ona zvijer koja je Wolfsburgu donijela prvu i jedinu titulu u istoriji kluba

To je ona zvijer koja je Wolfsburgu donijela prvu i jedinu titulu u istoriji kluba
- johnny_blazze
#3935 Re: Edin Džeko...
valjda ce ove sezone donjeti trecu svom sadasnjem klubupirmin wrote:http://www.youtube.com/watch?v=WXa9eWqghGc
To je ona zvijer koja je Wolfsburgu donijela prvu i jedinu titulu u istoriji kluba![]()
- quasar
#3936 Re: Edin Džeko...
Listam malo onaj bluemoon forum. Izgleda da ih je ovaj nas mali osvojio.
Evo i walpapera iz kucne radinosti
http://img694.imageshack.us/img694/5599 ... lpaper.jpg
A na temi gdje porede Dzeku i Carolla, svi su jednoglasni da je Dzeko mnogo bolji, cak je jedan rekao i da je Dzekina mama bolja od Carolla.
Onda na drugoj temi:
Evo i walpapera iz kucne radinosti

http://img694.imageshack.us/img694/5599 ... lpaper.jpg
A na temi gdje porede Dzeku i Carolla, svi su jednoglasni da je Dzeko mnogo bolji, cak je jedan rekao i da je Dzekina mama bolja od Carolla.
Onda na drugoj temi:
I got the number plate D5EKO, I was going to sell it but now I'm thinking about putting it on my car since he has fast become my favourite player))
I love him. Always smiling. Wants to be here. Startng to look like a top quality player now.
Silvas_Left_Foot wrote:
Really love this guy. Trys hard in every game and unlike some players (Tevez) plays for the club. Great to see that he is improving and showing everyone who doubted him wrong.
Last edited by quasar on 23/08/2011 21:26, edited 3 times in total.
-
Rob_Atl
#3937 Re: Edin Džeko...
Svi ga stavljaju u prvu postavu sad, ako pogledate na njihovom forumu temu totenham-city vidjet cete ko je god postavio zeljeni sastav, da je Dzeko tu! Samo da ne bude neka crna serija od 2-3 bez gola pa da uvale odma taveza onog, da ga hoce prodati onda bi zasigurno dzeko startao svaku tekmu osim ovih kup utakmica.
-
hau jes no
#3938 Re: Edin Džeko...
sa liverpoolovog foruma - ''Dzeko is everything we expected of Andy Carroll''quasar wrote:Listam malo onaj bluemoon forum. Izgleda da ih je ovaj nas mali osvojio.![]()
- bingov buraz
- bingov buraz
#3940 Re: Edin Džeko...
Kazu dlaka mu falila i proslo kolo da se nadje na listi,da im je godra da je tu (lafo,govnari su ga ocrnjivali u pocetku) i da su Mahirovi cevapi krstrcicu trceci wrote:moze li mi neko prevesti poslijednji dio kada govore o njemu, slab sam sa engleskimhvala
- bingov buraz
#3941 Re: Edin Džeko...
Taternjitrcicu trceci wrote:hvala..engleski ti je ko maternji
- Atticus Finch
#3942 Re: Edin Džeko...
Otprilike da je zaslužio i prošle sedmice da bude u timu kola, mada je izostavljen, ali ovoga puta zbog još jednog dobrog nastupa nisu imali obraza. 
edit: kasno marko na kosovo stiže!
edit: kasno marko na kosovo stiže!
-
klixober
#3943 Re: Edin Džeko...
Nikad neću shvatiti naše debile koji na bluemoon forumu blamiraju i sebe i Džeku postavljanjem što debilnijih njegovih klipova (kako pjeva, ili psuje onom malcu u Zenici). Čini mi se da opet ide u smjeru "blue hat ouuu grandmaaaa" prevođenja pjesama, već su tri dana pokrenuli priču o tome posti li Džeko ili ne...koji k? Ovo se ne odnosi na normala ljude koji doprinose konstruktivnom razgovoru, nego kretene, kojih je nažalost nemali broj. Urazumite se!
-
Baudelaire
#3944 Re: Edin Džeko...
komeba wrote:Nikad neću shvatiti naše debile koji na bluemoon forumu blamiraju i sebe i Džeku postavljanjem što debilnijih njegovih klipova (kako pjeva, ili psuje onom malcu u Zenici). Čini mi se da opet ide u smjeru "blue hat ouuu grandmaaaa" prevođenja pjesama, već su tri dana pokrenuli priču o tome posti li Džeko ili ne...koji k? Ovo se ne odnosi na normala ljude koji doprinose konstruktivnom razgovoru, nego kretene, kojih je nažalost nemali broj. Urazumite se!
I mene su nekad nervirali, ali sam zaključio da mu ne mogu pomoći ili odmoći. Više mogu nas Bosance ocrniti nego Edina. Najjači su idioti koji napišu da su veliki navijači Uniteda, ali da im je i City drag.
- quasar
#3945 Re: Edin Džeko...
Meni je samo krivo sto su naucili 10 engleskih rijeci
....
- Bosanski_kralj
#3946 Re: Edin Džeko...
U tom grmu leži zec!Baudelaire wrote:komeba wrote:Nikad neću shvatiti naše debile koji na bluemoon forumu blamiraju i sebe i Džeku postavljanjem što debilnijih njegovih klipova (kako pjeva, ili psuje onom malcu u Zenici). Čini mi se da opet ide u smjeru "blue hat ouuu grandmaaaa" prevođenja pjesama, već su tri dana pokrenuli priču o tome posti li Džeko ili ne...koji k? Ovo se ne odnosi na normala ljude koji doprinose konstruktivnom razgovoru, nego kretene, kojih je nažalost nemali broj. Urazumite se!
I mene su nekad nervirali, ali sam zaključio da mu ne mogu pomoći ili odmoći. Više mogu nas Bosance ocrniti nego Edina. Najjači su idioti koji napišu da su veliki navijači Uniteda, ali da im je i City drag.
Na kakve sve gadosti nisu spremni ovi navijači Uniteda.
-
Baudelaire
#3947 Re: Edin Džeko...
Hahahah, upravu si kralju, to se radi smišljeno 
- Sasvim_Obican
#3948 Re: Edin Džeko...
Edin ima urnebesan twitter
Al' je lik legenda, pa to ti je 
- Sasvim_Obican
#3949 Re: Edin Džeko...
Ma meni smiješno ono "Sorry if I have problems with some words. I am still learning English LOL". Taj mi je LOL tako nešto presmiješan. Zamislim Džeku kako kaže - LOL !trcicu trceci wrote:šooSasvim_Obican wrote:Edin ima urnebesan twitter![]()
-
vernes81
#3950 Re: Edin Džeko...
Ma to su smotali on i Baloteli roru kad je pisaoSasvim_Obican wrote:Ma meni smiješno ono "Sorry if I have problems with some words. I am still learning English LOL". Taj mi je LOL tako nešto presmiješan. Zamislim Džeku kako kaže - LOL !trcicu trceci wrote:šooSasvim_Obican wrote:Edin ima urnebesan twitter![]()