Gdje u Sa......
-
Deadwalkz0rz
#3926 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima veliki izbor dukserica , u Intersportu su skupe a u Waikikiu nema ?
- dottore
#3927 Re: Gdje u Sa......
Gledao sam i ja sebi, imas snizenje u Sport Life na dukserice 30% i 50% na cijenu od 139 ili 129KM, nisam siguran... pogledajDeadwalkz0rz wrote:Gdje ima veliki izbor dukserica , u Intersportu su skupe a u Waikikiu nema ?
- Kemal Malovčić
#3928 Re: Gdje u Sa......
... kupit hljeb u 5 sati ujutro?
- honky tonk
#3929 Re: Gdje u Sa......
pekara na grbavici 0-24
- Kemal Malovčić
#3930 Re: Gdje u Sa......
gdje tachno, i imaju li još neshto osim hljeba, neki sendviči, kroasani i slichno?honky tonk wrote:![]()
pekara na grbavici 0-24i to vruć
- honky tonk
#3931 Re: Gdje u Sa......
ima svučegaaa!!
ozb uvijek puna, ima svega. iz zagrebacke ul skrenes desno kod videoteke pinki/cevabdzinice mrkva. vec si u grbavickoj (jednosmjerna ul) samo ides, prodjes dzamiju, skolu, samo pravo i na cosku ces vidjet PEKARAAA tu mozes stat, najest se i produzit dalje.

ozb uvijek puna, ima svega. iz zagrebacke ul skrenes desno kod videoteke pinki/cevabdzinice mrkva. vec si u grbavickoj (jednosmjerna ul) samo ides, prodjes dzamiju, skolu, samo pravo i na cosku ces vidjet PEKARAAA tu mozes stat, najest se i produzit dalje.
- VenomousV
#3932 Re: Gdje u Sa......
u AS-u imas sve, u svako doba dana i noci... to sto su im proizvodi odjednom bezze je druga stvar 
- Kemal Malovčić
#3933 Re: Gdje u Sa......
to mi radihonky tonk wrote:ima svučegaaa!!![]()
ozb uvijek puna, ima svega. iz zagrebacke ul skrenes desno kod videoteke pinki/cevabdzinice mrkva. vec si u grbavickoj (jednosmjerna ul) samo ides, prodjes dzamiju, skolu, samo pravo i na cosku ces vidjet PEKARAAA tu mozes stat, najest se i produzit dalje.![]()
venomusv
-
Kapri
#3934 Re: Gdje u Sa......
Gdje ima debelih zimskih dukserica sa kapuljacom i na kopcanje ali da nisu bas skupe?
- slobodann
#3935 Materijal za odjelo
Pozdrav,
Gdje mogu u Sarajevu kupiti najbolje materijale za MUSKO ODJELO ?
Po mogucnosti da su materijali markirani (visoka kvaliteta) ?
Hvala
Gdje mogu u Sarajevu kupiti najbolje materijale za MUSKO ODJELO ?
Po mogucnosti da su materijali markirani (visoka kvaliteta) ?
Hvala
- kokuz_sa
#3936 Re: Gdje u Sa......
gdje ima u Sarajevu uzeti ove knjige..ili ako neko ima za prdodati
"Tehnika pejzažnog projektovanja"
autori: Ljiljana Vujković, M. Nećak, D. Vujičić
Pejzažna arhitektura - planiranje i projektovanje
autor: Ljiljana Vujković
i ova treca

"Tehnika pejzažnog projektovanja"
autori: Ljiljana Vujković, M. Nećak, D. Vujičić
Pejzažna arhitektura - planiranje i projektovanje
autor: Ljiljana Vujković
i ova treca

-
rudy81
#3937 Re: Gdje u Sa......
Kapri wrote:Gdje ima debelih zimskih dukserica sa kapuljacom i na kopcanje ali da nisu bas skupe?
ne znam jel ti bitan brend, ako nije ima u azelu gdje je djecija roba nekih dukserica, veci su brojevi...cak mi se cini da sam na jednoj vidjela pise reebok
ima i u newyorkeru
-
rudy81
#3939 Re: Gdje u Sa......
Kapri wrote:rudy81,koji Azel
socijalno, kad udjes lijevo
moguce i na grbavici, kod pijace da ima...u drugim ne vjerujem
- terra_incognita
#3940 Re: Gdje u Sa......
wisa, ona gore radnja sto se nekad zvala XYZ, preko puta bate, sve Jack&Jones su u pola cijene (oko 50 km sada)rudy81 wrote:Kapri wrote:Gdje ima debelih zimskih dukserica sa kapuljacom i na kopcanje ali da nisu bas skupe?
ne znam jel ti bitan brend, ako nije ima u azelu gdje je djecija roba nekih dukserica, veci su brojevi...cak mi se cini da sam na jednoj vidjela pise reebok
ima i u newyorkeru
- kokuz_sa
#3942 Re: Gdje u Sa......
al moras imat njihovu clansku karticu inace je poput samo 30%terra_incognita wrote:wisa, ona gore radnja sto se nekad zvala XYZ, preko puta bate, sve Jack&Jones su u pola cijene (oko 50 km sada)rudy81 wrote:Kapri wrote:Gdje ima debelih zimskih dukserica sa kapuljacom i na kopcanje ali da nisu bas skupe?
ima i u newyorkeru
-
Anonimna Lutrija
#3943 Gdje kupiti muški kaput?
Gdje kupiti muški kaput? Duži 
-
fixer
#3944 Re: Gdje u Sa......
Koliko se otprilike krece cijena da se u mitexu ili negdje drugo napravi po mjeri sako (slim fit)? Okvirno me zanima cijena, te ako neko ima iskustva da preporuci gdje bi bilo najbolje.
- anonimnaosoba
#3945 Re: Gdje u Sa......
nadam se da ima i muških duksericakokuz_sa wrote:al moras imat njihovu clansku karticu inace je poput samo 30%terra_incognita wrote: wisa, ona gore radnja sto se nekad zvala XYZ, preko puta bate, sve Jack&Jones su u pola cijene (oko 50 km sada)
-
BIONA
#3946 Re: Gdje u Sa......
Ili jednostavnije kod DM-a na Grbavicihonky tonk wrote:ima svučegaaa!!![]()
ozb uvijek puna, ima svega. iz zagrebacke ul skrenes desno kod videoteke pinki/cevabdzinice mrkva. vec si u grbavickoj (jednosmjerna ul) samo ides, prodjes dzamiju, skolu, samo pravo i na cosku ces vidjet PEKARAAA tu mozes stat, najest se i produzit dalje.![]()
- VenomousV
#3947 Re: Gdje u Sa......
BIONA wrote:Ili jednostavnije kod DM-a na Grbavicihonky tonk wrote:ima svučegaaa!!![]()
e to je stvarno odlicna pekara
nisam znala da radi cijelu noc, mozda nekad bude od koristi
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3948 Re: Materijal za odjelo
Teško je naći tekstil za muško odijelo, ali je još teze naći nekoga da ti sašije odijelo. Moj rahmetli babo je bio krojač i još pedesetih se ''prebacio'' u govornike, sindikaliste t.j. političare.
Mogu misliti kako je sada teško naći PRAVOG krojača.

Jedino, ako ti je neko od blize rodbine na nekim studijima u nekoj akademiji, pa se na umjetnički način bavi krojenjem i šivenjem.
Oprosti ako sam šta zasmetao svojim mišljenjem o ovome..
Jedino, ako ti je neko od blize rodbine na nekim studijima u nekoj akademiji, pa se na umjetnički način bavi krojenjem i šivenjem.
- slobodann
#3949 Re: Materijal za odjelo
Nasao sam krojaca, jos samo da nadjem kvalitetan materijal...PipiDugaDevetka wrote:Teško je naći tekstil za muško odijelo, ali je još teze naći nekoga da ti sašije odijelo. Moj rahmetli babo je bio krojač i još pedesetih se ''prebacio'' u govornike, sindikaliste t.j. političare.
-
zilla_
#3950 Re: Gdje u Sa......
Ja u sportlajfu platio adidas duksericu 55KM na sniženju... spuštena sa 109KM na 89KM i još uračunali nekog popusta tako da je na kraju bila 55KM... U intersportu ista 129KManonimnaosoba wrote:nadam se da ima i muških duksericakokuz_sa wrote:al moras imat njihovu clansku karticu inace je poput samo 30%terra_incognita wrote: wisa, ona gore radnja sto se nekad zvala XYZ, preko puta bate, sve Jack&Jones su u pola cijene (oko 50 km sada)